هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 کار شما مداحان اهلبیت در حرکت عظیم ملت ایران تاثیر عمیق خواهد داشت
🔻 رهبرانقلاب، صبح امروز در دیدار مداحان:
🔸️ این همه مداح و ذاکر اهلبیت یک ذخیره و موجودی ارزشمند است. اگر این ذخیره باطل و بیاثر بماند ظلم شده، اگر این سرمایه را نداشتیم، مسئولیتمان به این سنگینی نبود. اما این سرمایه هست و برای انقلاب و اسلام و سیدالشهدا و فاطمه زهرا است. از این سرمایه باید در راه اهداف حسینی و فاطمی استفاده شود.
🔹️ آن چیزی که امروز پیش پای ملت ماست، تبیین معارف انقلاب اسلامی است. این کار از شما [مداحان] برمیآید.
🔸️ بارها گفتم، گاهی یک قصیده، یک غزل و یک بیت ِشما به قدر یک سخنرانی میتواند در مخاطبتان اثر بگذارد.
🔹️ شعر با مضمون اسلامی و قرآنی و -به بیان شما- فاطمی و حسینی بخوانید.
🔺️ اهداف انقلاب را با فکر روشن در شعر بگنجانید و آن را با صدا و لحن خوش در جلسه القا کنید. این کار در حرکت عظیم ملت ایران تاثیر عمیقی خواهد داشت. ۹۷/۱۲/۷
🌹 #دیدار_مداحان
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌟 خدا با ماست به شرط آنکه برای خدا باشیم!
👈 هرکس به وعده نصرت الهی باورندارد، به چهل سال انقلاب نگاه کند
🔻 رهبرانقلاب، صبح امروز در دیدار مداحان:
🔹️ دشمنان حقیقت و دین خدا، تازه به وجود نیامدهاند و از آغاز، حضور و صفآرایی داشتند. امروز هم، همان صفآرایی هست و بعد از این هم خواهد بود. امروز شما در همان صفی هستید که ابراهیم، موسی، عیسی و پیامبر اسلام(ص) در آن قرار داشتند. اگر صف خود را نشناسیم دچار اشتباه میشویم.
🔸️ امروز هم پرچمی که در آسیا، اروپا و آمریکا و هر نقطه عالم در مقابل انقلاب اسلامی ایستاده، همان پرچمی است که در مقابل ابراهیم، موسی، عیسی و پیامبر اسلام(ص) قرار گرفته بود.
🔹️ دشمنان نابود شدند و پیامبران زندهاند. علت زنده ماندن راه پیامبران این است که خدا به آنان فرمود إِنَّنِي مَعَكُما أَسْمَعُ وَ أَرى نترسید واهمه نکنید و دچار اشتباه نشوید. خدا باشماست.
🔸️ هرکس به این وعدهی الهی باور ندارد، به این #۴۰سال نگاه کند که دشمنان ما که مرکز قدرت دنیای مادی بودند، با همهی وجود در مقابل این انقلاب ایستادند و هرکار توانستند کردند.
🔺️ بعد از ۴۰ سال آنها ضعیفتر از روز اولند و ما قویتریم. این نشان میدهد خدای متعال با ماست؛ اما یک شرط دارد که با خدا باشید. ان تنصرالله ینصرکم. این درس را امام خمینی(ره) به ما داد. میگفت با خدا باشید و خودش با خدا بود. ۹۷/۱۲/۷
🌹 #دیدار_مداحان
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
⚠️ در مقابل برنامه دشمن علیه خانواده بایستید
👈 این بهترین کار برای حفظ انقلاب است
🔻 رهبرانقلاب، صبح امروز در دیدار مداحان:
🔹️ از افتخار مداحی اهل بیت به بهترین وجه استفاده کنید و مردم را به سمت اهداف انقلاب و به سمت ایجاد دنیای مومن و سالم و امن و امان هدایت کنید؛ دنیایی که به معنای واقعی مزرعه آخرت باشد؛ هم رفاه مادی، هم شوکت بینالمللی و هم بهجت معنوی. ما دنبال این هستیم و هرکدام وظیفهای داریم.
🔸️ در این برهه بهخصوص روی مسئله #خانواده تأکید کنید. دشمن بشریت تصمیم گرفته خانواده را از بین ببرد. از صد سال پیش تصمیم گرفتند خانواده را از بین ببرند؛ این ازدواجهای سخت و دیرهنگام و فرزندآوری کم، این ازدواج به تعبیر زشتشان سفید که سیاه و غلط است و از بین بردن حیا و عفت از برنامههای دشمن است.
🔺️ شما مقابله با اینها را وظیفه خود قرار دهید. به ترویج طهارت و پاکیزگی #جوانان کشور همت بگمارید که از بهترین کارها برای حفظ انقلاب و نظام اسلامی است. ۹۷/۱۲/۷
🌹 #دیدار_مداحان
💻 @Khamenei_ir
📌 #خبر_ویژه
🔹 دولت، تدبیر و اقتدار نشان دهد مشکل توزیع و احتکار حل میشود
🔸 رئیساسبق اتاق بازرگانی تصریح کرد: دولتمردانی که مسئول مدیریت بازار هستند، نباید لرزان باشند بلکه باید با اقتدار و برنامهریزی، بر قیمتها نظارت کنند.
یحیی آلاسحاق که هماینک رئیساتاق بازرگانی ایران و عراق است، از افراد خوشبین به برجام و حامی سیاست دولت به هنگام اعلام توافق به شمار میرفت. اما با روشن شدن واقعیات، در ارزیابی خود تجدیدنظر کرد.
وی اکنون در گفتوگو با نامهنیوز میگوید: جنگ روانی جزئی از جنگهای نظامی و اقتصادی است. دشمن برنامهریزی میکند که چگونه در جامعه هدف دلهره، یأس، ناامیدی و ناامنی ایجاد کند اما موفقیت یا عدم موفقیتش به میزان اعتمادعمومی بر میگردد. وی افزود: اگر مردم به نظام اقتصادی و مدیران اعتماد داشته باشند، جنگ روانی دشمن کمترین اثر را دارد ولی اگر اعتماد نداشته باشند، دائم درباره توانایی و صحت حرفها و نوع رفتار مسئولان تردید دارند. آن وقت است که اعتمادشان میریزد. امروز به چنین وضعیتی گرفتاریم.
آلاسحاق یادآور شد: وقتی دلار از 4200 تومان به 13 هزار تومان میرسد بطور اتوماتیک کالاها گران میشوند، مسئولان میگویند «برای تأمین کالاهای اساسی ارز دادیم ولی نمیدانیم چرا نمیآورند» یا بانک مرکزی میگوید «صادرات کردند اما زورمان نمیرسد که ارز صادراتی را برگردانیم» معنای این حرفها آن است که «ما توانایی مدیریت و اعمال حاکمیت نداریم».
وی افزود: در این فضا زمینه برای اثرگذاری جنگهای روانی دشمن فراهم میشود و هر کس سعی میکند چند برابر نیازش کالا ذخیره میکند. این عضو اتاق بازرگانی یادآور شد: پس انبارکهایی در منزل و انبارهایی در پستوی مغازهها درست میشود. وقتی این دو مسئله کنار هم قرار میگیرد تقاضای 5-6 برابری در بازار پیش میآید حال آنکه میزان عرضه به نصف تقلیل مییابد. این وسط هم یک عده آدمهای فاسد و محتکر هم پیدا میشوند که به التهابات بازار دامن میزنند ریشه همه اینها حاصل بیاعتمادی به نظام اقتصادی و مدیریتی است.
آل اسحاق درباره راهکار حل این مسئله گفت: کسانی که مسئول اداره بازار هستند لرزان نباشند و با اقتدار و برنامهریزی ویژه بر قیمتها نظارت کنند، اگر این نظارت و کنترل نباشد هر کس هر کاری دلش بخواهد میکند. دولت میگوید 14 میلیارد دلار برای تأمین کالاهای اساسی و بطور مشخص برای تأمین گوشت یک میلیارد دلار تخصیص دادند اما گیر کار در توزیع مناسب است. گوشتی که باید به دست عامه مردم برسد از رستورانها سر در میآورد. فکری باید برای این مسئله کرد تا توزیع کالاهای اساسی بین مردم درست انجام شود.
http://kayhan.ir/fa/news/155491
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 عضو کمیسیون صنایع مجلس
قرعهکشیهای «ستاره مربع» جیب مردم را خالی میکند
🔸 عضو کمیسیون صنایع مجلس اظهار کرد: در حال حاضر با قرعهکشیهای تلویزیونی از طریق سامانه کد دستوری USSD و با استفاده از ستاره(*) مربعها(#)، تنها جیب مردم خالی میشود.
به گزارش خانه ملت، رمضانعلی سبحانیفر با انتقاد از قرعهکشیهای تلویزیونی گفت: تبلیغات صدا و سیما در زمینه برگزاری مسابقات و قرعهکشی روی یک شرکت خاص واگذار شده است و این شرکت تمامی تبلیغات برنامههای تلویزیونی را به دست گرفته و آگهیها در رسانه ملی انحصاری شده است.
وی با بیان اینکه تبلیغات صدا و سیما بیش از اندازه شده، افزود: حرکت سازمان یافتهای در بخش تبلیغات این سازمان شکل گرفته که همانند و شبیه بختآزماییهای قدیم در تلویزیون اجرا میشود و این عملکرد برای سازمان صدا و سیما مناسب نیست.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: صدا و سیما رسانه ملی است و باید در تبلیغات خود منافع مردم را نیز در نظر گیرد در حال حاضر و در شرایط نابسامان کنونی اقتصاد، با قرعهکشیهای تلویزیونی از طریق سامانه کد دستوری USSD با استفاده از ستاره (*) مربعها (#) تنها جیب مردم خالی میشود.
سبحانیفر با بیان اینکه باید بر قرعهکشیهای تلویزیونی نظارت دقیق صورت گیرد، ادامه داد: صدا و سیما باید از شیوههای علمی و به روز دنیا، برای تبلیغات استفاده کند و با نظارت دقیق، به قرعهکشیها سامان دهد.
وی با بیان اینکه شیوه تبلیغات در رسانه ملی نیازمند تغییر است، گفت: صدا و سیما نباید تمام برنامههای خود را در قرعهکشیهای تلویزیونی متمرکز کند و این روند را در تمام برنامههای آموزشی، اخلاقی، فرهنگی، خانوادگی و ورزشی به کار ببرد؛ تکرار عبارت ستاره مربعها مردم را خسته کرده است.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: اپراتورها دم از هزینههای بالا میزنند و افزایش هزینهها را عامل گرانی بستههای اینترنتی میدانند در حالی که اگر اپراتورها از تبلیغات در صدا و سیما صرف نظر کنند میتوانند بسیاری از هزینهها را کنترل کنند.
سبحانیفر یادآور شد: اپراتورهای همراه نیازی به تبلیغات متعدد در رسانه ملی ندارند و در صورتی که خدمات مناسب ارائه دهند مردم به سوی این اپراتورها جذب میشوند.وی افزود: بهتر است اپراتورها به جای هزینههای هنگفتی که صرف تبلیغات در صدا و سیما میکنند از این اعتبارات برای استفاده از تکنولوژیهای به روز دنیا بهره ببرند تا با کاهش هزینهها، بستههای اینترنتی ارزان قیمتی را برای مردم فراهم و در اختیار آنها قرار دهند.
http://kayhan.ir/fa/news/155443
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 اخبار ضد و نقیض از ورود3 هزار داعشی و ابوبکر بغدادی به عراق
🔸 همزمان با انتشار خبرهایی درباره تلاش آمریکا برای نا امنسازی مجدد عراق و احیای مجدد داعش، رسانههای عراقی خبرهای ضد و نقیضی را در مورد ورود 3000 داعشی و «ابوبکر بغدادی» به خاک عراق منتشر کردهاند.
بر اساس خبرهای رسمی و غیررسمی که از عراق مخابره میشود، آمریکاییها خواب جدیدی را برای مردم عراق دیدهاند، و قصد دارند که این کشور را بار دیگر نا امن کنند. به گفته نمایندگان پارلمان عراق، آمریکا این بار مناطق بیابانی الانبار و دیگر مناطق صحرایی استانهای غرب عراق را برای استقرار مجدد داعش در نظر گرفته و همزمان با آن، قصد دارد که از میان عشایر غرب کشور، یک «حشدالشعبی عشایری» وابسته به خود را شکل بدهد و از آنها علیه حشدالشعبی و نهادهای نظامی رسمی، استفاده بکند. آمریکاییها علاوهبر این تحرکات ضد عراقی، در صدد ایجاد کنسولگری در یک فرودگاه نزدیک شهر «رمادی»(مرکز استان الانبار) نیز هستند.
انتقال داعشیها به عراق
دیروز خبرهای ضد و نقیضی در مورد انتقال عناصر داعش به داخل خاک عراق منتشر شد؛ «حسن العلو» نماینده پارلمان عراق از استان «نینوا»، اعلام کرد که حدود 3000 تروریست عضو داعش تحت نظارت آمریکا، از سوریه وارد عراق شدند.وی با طرح این پرسش که آیا عناصر داعش وارد صحرای استان «الانبار» شدهاند؟ توضیح داد: شاید پاسخ دادن به این پرسش دشوار باشد. بیش از 30 کامیون حامل حدود 3000 داعشی با نظارت آمریکا و در برابر دیدگان جهان، از(شهرک) «الباغوز» سوریه خارج شدهاند، واقعا آنها در کجا مستقر شدهاند؟العلو در ادامه تصریح کرد: اگر این موضوع واقعیت داشته باشد، هدف از آن چیست؟ آیا مرزهای ما تا این حد باز است؟ چرا دولت درباره این موضوع سکوت کرده است؟همزمان، مسئولان اطلاعاتی عراق و یک مسئول نظامی آمریکا اعلام کردند که عناصر شکست خورده داعش در سوریه با عبور از مرزها، وارد عراق میشوند. البته، این آمریکایی بطور هدفمند اظهارات فوق را بر زبان آورده و هدف وی و کاخ سفید این است که پیشاپیش، از آمریکا سلب مسئولیت بکنند و بگویند که در این ماجرا نقشی ندارند!ولی قضیه انتقال عناصر و سر کردههای داعش از الباغوز به پایگاههای نظامی آمریکا در غرب عراق و شرق سوریه را که طی روزهای اخیر اتفاق افتاد، را واشنگتن نمیتواند انکار کند…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/155458
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 قانون جنگل ترامپ و نگاه بیمارگونه اتحادیه اروپا
🔸 روزنامه آرمان در یادداشتی با اشاره به حوادث اخیر در ونزوئلا به رویکرد دولت آمریکا و اتحادیه اروپا در این مسئله پرداخت و نوشت: «آنچه در ونزوئلا گذشت، نشانه این است که قانون جنگل بر روابط بینالمللی حاکم است.»
در بخشی از این یادداشت آمده است: «آمریکا در همه کشورها دخالت آشکار و مستقیم دارد و سعی میکند نظامهایی که رفتاری متناسب با سیاستهای او ندارند و زیر چتر آمریکا نیستند را به نوعی دگرگون کند و مردم آن کشور را تحریک نماید. با توجه به اینکه ونزوئلا کشوری دارای استقلال سیاسی است و حاضر نیست زیر چتر آمریکا و سیاستهایش قرار بگیرد، لذا مدتهاست که آمریکا سعی میکند ازطریق نفوذ عوامل خودش به نوعی نظام ونزوئلا را دگرگون کند و یک رژیم وابسته به آمریکا بهوجود بیاورد. با توجه به اینکه سال 2018 انتخاباتی کاملا آزاد و دموکراتیک در این کشور برگزار شد و آقایمادورو با اکثریت آرا و رأی مستقیم مردم انتخاب شد و از یک محبوبیت مردمی برخوردار است، این مسئله خشم آمریکا را برانگیخته [است].»در بخش دیگر این نوشته آمده است: «از طرفی اتحادیه اروپا به منظور حل بحران ونزوئلا خواستار برگزاری انتخابات شده است!...اساسا اتحادیه اروپا نمیتواند برای حکومتی که سال گذشته با انتخابات بر سرکار آمده تعیین تکلیف کند. چون انتخابات در سال گذشته با نظارت جهانی و نهادهای بینالمللی برگزار شده و مادورو با اکثریت آرا انتخاب شد. اتحادیه اروپا در حقیقت سعی میکند که تابعی از اراده آمریکا باشد و دخالت اتحادیه اروپا نقض آشکار قوانین بینالمللی است.»
http://kayhan.ir/fa/news/155481
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 جشنواره فیلمهای 100 ثانیهای با موضوعات اخلاقی
🔸 طی دو روز، دهها فیلم کوتاه 100 ثانیهای با مضامین اخلاقی نمایش داده میشود.
به گزارش خبرنگار کیهان، يزدان عشيري، مدیر روابط عمومی جشنواره بینالمللی فیلم 100 گفت: جشنواره بينالمللي فيلم ١٠٠ثانيهاي، هشتم و نهم اسفند در سینما آزادی برگزار میشود. سينماي ثانيهاي و کوتاه، اساسا خواستگاه استعدادهاي نهفته سينماي ايران است اين در حالي است كه تجربه موفق فيلمسازان جوان در عرصه فيلمهاي بلند هم، نشان داده سينماي ايران به تغیير و تحول نياز دارد و اين اتفاق در بستر فيلم هاي كوتاه به عنوان مكاني براي كشف استعدادهاي جديد و حرف هاي تازه امكانپذير ميشود.
علي قرباني دبير دوازدهمين جشنواره بينالمللي فيلم ١٠٠ ثانيه نیز گفت: هدف ما برگزاري جشنواره نيست بلكه افزايش توليد و انتقال مفهوم است.این جشنواره براي ما بهانه است و هيچ وقت اهميت چنداني در مقايسه با توليد نداشته است. هدف اصلي ما از برگزاري آن، افزايش سطح اين توليدات در قالب فیلم كوتاه و در كنار آن پخش فيلم است. در حال حاضر، سينماي كوتاه مناسبترین رسانه براي ابزارهاي جديد است و سينما بهترين و موثرين ابزار براي انتقال پيام محسوب ميشود.
وی افزود: شعار جشنواره بينالمللي فيلم ١٠٠ثانيهاي، اخلاق و تاكيد بر سينماي اخلاق است كه به درستي از طريق ابزارهاي مختلف و به واسطه فيلم كوتاه به مخاطب ارائه مي شود و كاركرد آن در مسائل اجتماعي به وضوح ديده ميشود. هدف ما انتقال سريع و بهتر مفهوم اخلاق و در كنار آن افزايش توليد آثار و پخش فرهنگي آن در قالب سينماي اخلاق است چرا كه نياز داريم با تكرار پيامها بياخلاقي رايج در اجتماع اصلاح شود اين در حالي است بي اخلاقي جامعه انكارناپذير است و در ابعاد مختلف ديده ميشود بنابراين اصلاح آن نياز به تلنگر دارد.
دبیر جشنواره فیلم 100 درباره بخش بینالملل این جشنواره نیز گفت: سه هزارفيلم كوتاه از ١١٥ کشور برای شرکت در این دوره از جشنواره 100 به دبیرخانه رسيده است كه از این تعداد 33 اثر از 19 کشور در بخش مسابقه قرار گرفتند. همه این آثار با دقت بررسی شده و يك سانس به اکران فیلمهای اين بخش اختصاص داده شد.
وی حمايت از توليد ملي و كالاي ايراني و نمایش آثاری با موضوع 40 سالگی انقلاب را از دیگر جنبههای این جشنواره معرفی کرد.
http://kayhan.ir/fa/news/155482
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📡 #دور_دنیا
🔹 کشف ماهی عجیب در آرژانتین
http://kayhan.ir/fa/news/155416
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper