🎭 #ادبی_هنری
🔹 اقدام مثبت سیما در ممانعت از حضور فیلمساز حامی فتنه
🔸 صداوسیما در اقدامی مثبت، مانع از حضور سازنده یک فیلم حامی فتنه در برنامهای سینمایی شد.
قرار بود که کارگردان یکی از فیلمهایی که تصویری مثبت از فتنه سال 88 و آشوبگران خیابانی نمایش میدهد در برنامه سینمایی شبکه پنج حضور یابد. اما در نهایت، از حضور این فیلمساز در این برنامه، ممانعت شد.
گاهی عدم حضور برخی از افراد به خاطر ناهماهنگی با حراست سازمان صداوسیما بوده است، اما امید است که این عدم حضور، آگاهانه صورت گرفته باشد. چون برخی افراد به رغم بیاعتقادی به آرمانهای انقلاب و عنادورزی علیه نظام، فرصت خودنمایی در صداوسیما را نیز مییابند.
http://kayhan.ir/fa/news/156475
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏆 #ورزشی
🔹 وقتی سهراب مرادی، قهرمان المپیک در اولویت نیست!
🔸 سهراب مرادی در شرایط روحی خوبی به سر نمیبرد و البته خبری هم دیگر از هیاهوی روزهای اول برای پیگیری درمان این وزنهبردار به گوش نمیرسد.
زمانی که خبر مصدومیت جدی سهراب مرادی مطرح شد تکاپویی را شاهد بودیم که به نظر میرسید خیلی زود پروسه درمانی این وزنه بردار آغاز میشود. از برگزاری کمیسیون پزشکی گرفته تا مصاحبههای متعددی که افراد انجام میدادند و عنوان میکردند پیگیر وضعیت این ورزشکار هستند. اما انگار فقط همان روزهای نخست مصدومیت سهراب مرادی دغدغه خیلیها بود چراکه رفته رفته با پاسخهای نامشخصی برای درمان این وزنه بردار روبرو شدیم و مدتی هم هست که دیگر هیچ خبر جدیدی از پیگیری درمان سهراب مرادی به گوش نمیرسد. مرادی تصمیم نهایی خود را گرفته و حتی آن را هم به فدراسیون پزشکی، وزنه برداری و کمیته ملی المپیک اعلام کرده است اما هنوز پاسخی از سمت آنها دریافت نکرده است. این در شرایطی است که مرادی بسیار نگران از دست رفتن زمان است و این مسئله به شدت در روحیه او تأثیر گذاشته است. مرادی حاشیهگریز حتی در این شرایط هم سعی میکند کمتر در رسانهها صحبت کند تا حواشی برایش پیش نیاید اما در این ماجرا به شدت احساس تنهایی میکند. این وزنه بردار حتی نمیداند با خواسته او مبنی بر اعزام به آلمان موافقت میشود یا نه و همچنان سردرگم است. البته مدت زمان زیادی هم تا پایان سال باقی نمانده و همین مسئله نگرانی او را دوچندان کرده است چراکه این وزنه بردار به خوبی میداند اگر در این دو هفته باقی مانده اتفاقی نیفتد با شروع تعطیلات عید نوروز و اینکه عملاً کشور در تعطیلی فرو میرود، نمیتواند امیدوار باشد که اتفاق خاصی رخ دهد. در این میان این انتظار هم هست فدراسیون وزنه برداری به طور جدی پیگیر درمان سهراب مرادی باشد. انتظار میرود فدراسیون برای ورزشکارش آن هم کسی که مدال جهان و المپیک دارد و از امیدهای کسب مدال در المپیک ۲۰۲۰ است، دلسوزتر باشد. فدراسیون تاکنون درگیر برگزاری جام فجر بود اما پرونده این مسابقات دیگر بسته شده و الان سهراب مرادی باید در اولویت کاری قرار بگیرد. این انتظار هست که رئیسفدراسیون خودش قدم جلو بگذارد و باب مذاکره با مسئولان ورزش را باز کند تا اعزام این وزنه بردار به خارج از کشور انجام گیرد.سهراب مرادی نه تاکنون حاشیه سازی کرده و نه درخواست غیرمنطقی داشته او فقط و فقط سلامتیاش را میخواهد تا دوباره روی تخته وزنه برداری بدرخشد مثل المپیک، مسابقات جهانی و بازیهای آسیایی که در تمام این میادین باعث غرور و افتخار همه مردم ایران شد.
http://kayhan.ir/fa/news/156407
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 وقتی حرفی برای گفتن به مردم نیست سخنگو میخواهید چه کار؟!
🔸 بیش از هفت ماه است که دولت سخنگو ندارد و گویا انتظارها برای انتخاب سخنگو نیز لابهلای خیلی از اتفاقات ریز و درشت مربوط به دولت گم شده است.
رجانیوز ضمن انتشار این خبر نوشت: سخنگوی دولت میتوانست در اوج کشمکشهای اقتصادی نقش روشنگری ایفا کند اما جای خالی او سوال و پرسشهای متعددی را در ذهنها تلنبار کرد و مشخص نیست که چه زمانی قرار است پاسخگویی دولت از طریق سخنگو مجدد برقرار شود. اما بهنظر میرسد در توجیه ضعفها، دیگر استدلالی باقی نمانده است تا سخنگویی برای این کار برگزیده شود و دولت هم علاقهای برای این مسئله نشان نمیدهد؛ موضوعی که حتی انتقاد تندترین موافقان دولت روحانی را نیز بههمراه داشته است. بهطور مثال غلامحسین کرباسچی دبیرکل حزب کارگزاران و از حامیان دولت روحانی نیز در این باره چندی پیش گفته بود: «خب این یعنی اینکه دولت سخنی ندارد که بگوید بهخاطر همین سخنگو ندارد. اگر سخنی برای گفتن داشته باشد حتماً سخنگوی خود را پیدا میکند. تبعات آن هم همین است که رابطه مردم با دولتشان قطع است».
از سوی دیگر ابوالفضل شکوری از چهرههای اصلاحطلب در این باره میگوید: « صرفنظر از بحث انتقاد اصلاحطلبان از سخنگو نداشتن دولت باید بگویم که دولت بدون سخنگو به مانند خودرویِ بدون چراغ میماند که در آن مردم از آینده و پیشآمدهای مسیرش خبری ندارند».
البته برخی از حامیان روحانی نیز با اعتماد بهنفسی عجیب مدعی شدهاند «ما اساسا اعتقادی به اینکه دولت لزوما باید سخنگو داشته باشد، نداریم». این را محمد مهاجری گفته است. او گفته بود: «بهنظر من نبود سخنگو در دولت خلأای ایجاد نمیکند حالا چه این مدت بدون سخنگویی ۱۰۷ روز باشد چه ۱۵۰۰ روز»! اگرچه بیش از 7 ماه از آخرین جلسه سخنگوی دولت با رسانهها میگذرد، اما دولت همچنان انتخاب سخنگو را وعده میدهد. در همین راستا محمود واعظی آبانماه امسال درباره علت عدم معرفی سخنگو از سوی دولت اظهار کرده بود: «علت تاخیر در معرفی سخنگو این است که میخواهیم این فرد از داخل دولت انتخاب شود». وی همچنین 10 بهمن درباره انتخاب سخنگو گفته بود: «رئیسجمهور روی سه گزینه در حال کاراند»…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/156484
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 مرکز پژوهشهای مجلس:
سرعت افزایش مصرف بنزین بیشتر از سرعت احداث پالایشگاههاست
🔸 مرکز پژوهشهای مجلس در گزارشی تأکید کرد: با سرعت ۱۰ درصدی افزایش مصرف بنزین، حتی با اتمام فاز سوم پالایشگاه ستاره خلیج فارس، تولید داخل جوابگوی مصرف نخواهد بود و سرعت افزایش مصرف قطعاً بیشتر از سرعت احداث پالایشگاهها خواهد بود.
مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی با انتشار گزارشی با عنوان «راهکارهای مدیریت مصرف و قاچاق سوخت»، ضمن تاکید بر ضرورت مدیریت مصرف و قاچاق سوخت و تبعات سنگین بی توجهی به آن بخصوص در شرایط تحریم، هفت راهکار در این زمینه ارائه داد.
در گزارش این مرکز مطالعاتی آمده است: طبق اطلاعات منتشر شده توسط شرکت ملی پالایش و پخش ایران، مصرف میانگین بنزین در شش ماه اول سال ۱۳۹۷ حدود ۸۸ میلیون لیتر در روز است. هر چند با اتمام فاز یک و دو پالایشگاه ستاره خلیج فارس، میانگین تولید شش ماهه ۱۳۹۷ در حدود ۸۸ میلیون لیتر در روز است، با سرعت ۱۰ درصدی افزایش مصرف بنزین، حتی با اتمام فاز سوم پالایشگاه ستاره خلیج فارس، تولید داخل جوابگوی مصرف نخواهد بود و سرعت افزایش مصرف قطعاً بیشتر از سرعت احداث پالایشگاهها خواهد بود. به طوری که، بهراحتی پیشبینی میشود در دو سال آینده مصرف بنزین بیش از ۱۲۰ میلیون لیتر در روز و ظرفیت تولید داخل حدود ۱۰۵ میلیون لیتر در روز خواهد بود.
علاوه بر این، طبق اطلاعات راهنمایی و رانندگی در سال ۱۳۹۶ حدود 17/4 میلیون خودرو بنزینی و حدود 2/9 میلیون خودرو گازسوز در کشور وجود دارد، در حالی که در سال ۱۳۹۰ خودروهای بنزینی 10/7 میلیون و خودروهای گازسوز 2/4 میلیون بودند. بیتوجهی به رشد خودروهای گازسوز و ارتقای فنی آنها یکی از دلایل مؤثر در افزایش مصرف بنزین بوده است.
در بخش دیگری از این گزارش بازوی کارشناسی مجلس، روند افزایش مصرف بنزین و نفتگاز بررسی و اعلام شده است: «اگر نگاهی به رشد خودرو سبک در کشور داشته باشیم بعید به نظر میرسد نرخ رشد بنزین در سال ۱۳۹۷ با نرخ رشد خودروها هماهنگ باشد و احتمالاً افزایش نرخ رشد دلایل دیگری دارد. این وضعیت در مصرف نفتگاز نیز دیده میشود.
مصرف نفتگاز در بخش حملونقل از 47/7 میلیون لیتر در روز در سال ۱۳۹۵ به 50/2 میلیون لیتر در سال ۱۳۹۶ رسیده که رشدی بیش از ۵ درصد داشته است. این در حالی است که نرخ رشد خودرو سنگین در کشور در سال ۱۳۹۶ کمتر از دو درصد بوده است»…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/156432
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper