📌 #خبر_ویژه
🔹 نمره منفی مشاور خاتمی به روحانی درباره مدیریت سیل
🔸 مشاور خاتمی و عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان میگوید نابسامانی در مناطق سیلزده، به دلیل حضور کمرنگ روحانی بود.
عضو شورای مشورتی رئیس دولت اصلاحات گفت: در شرایطی که مردم سیلزده در وضعیت نامناسبی بودند، روحانی حضور کمرنگی در صحنه داشت و به همین دلیل نیز نابسامانیهای زیادی بین نهادهای مختلف وجود داشت.
عبدالله ناصری در گفتگو با روزنامه آرمان در مورد رفتار حسن روحانی در مواقع بحرانی به خصوص سیلاب اخیر گفت: رفتار آقای روحانی در این زمینه میتوانست بسیار موثرتر باشد و نمیتوان به آن نمره خوبی داد. بدون شک این رفتار پیامدهای خوبی برای آقای روحانی به همراه نخواهد داشت.
وی افزود: در برخی مقاطع که مسائل روزمره کشور وجود دارد شاید چنین رفتاری با پیامدهای جدی همراه نشود اما زمانی که برخی استانهای کشور در حالت بحرانی قرار گرفته و عواطف مردم کشور تحت تاثیر مصیبتهای این بلایای طبیعی قرار دارد، پیامد رفتارهایی که موثر نباشد، شکل جدیتری به خود میگیرد.
ناصری تصریح کرد: بنده برای نوع مدیریت آقای رئیسجمهور در بحران اخیر نمره خوبی در نظر نمیگیرم و معتقدم آقای روحانی میتوانست عملکرد بهتری در این زمینه داشته باشد.
وی ادامه داد: این وضعیت در بین نخبگان جامعه نیز وجود دارد و نخبگان نیز برای دولت آقای روحانی در مدیریت بحران سیل کارنامه قابل توجهی قائل نیستند.
اظهارات این عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان در حالی است که علی صوفی دیگر عضو شورای مذکور در روزهای پایانی سال گذشته و در گفتوگو با برنامه دست خط تصریح کرد، محبوبیت روحانی در نظرسنجیها به زیر 10 درصد رسیده است.
http://kayhan.ir/fa/news/157452
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 سازمان مالیاتی برای دومین ماه متوالی بدون رئیس باقی ماند
🔸 در شرایطی که نقش سازمان امور مالیاتی در جریان تولید و اقتصاد کشور بسیار حیاتی است، حدود دو ماه است که بدون رئیساداره میشود.
سرویس اقتصادی-
در روزهای پایانی بهمن سال قبل، سید کامل تقوینژاد که در مقام رئیس سازمان امور مالیاتی در دولت مشغول به کار بود، از سمت خود کنارگیری کرد تا پس از سه سال، رئیس جدیدی بر صندلی ریاست این سازمان تکیه بزند. با این حال، در حالی که از پایان کار وی نزدیک به دو ماه میگذرد، هنوز رئیسجدیدی برای این سازمان معرفی نشده است.
این در حالی است که نقش سازمان مالیاتی درخصوص تحقق درآمدهای دولت به شدت حساس و حیاتی است، چراکه در حال حاضر تمرکز دشمنان بر روی کاهش درآمدهای نفتی ایران بوده و شدیدترین تحریمها علیه ایران نیز اعمال شده است. بر همین اساس نقش این سازمان در تامین هزینههای دولتی بیش از پیش اهمیت پیدا کرده است.
از سوی دیگر، وظایف خطیر و مهمی بر عهده دستگاه مالیاتی کشور قرار دارد تا علاوه بر گسترش پایههای مالیاتی (به جای فشار آوردن به مالیات دهندگان فعلی) اجرای طرح نظام جامع مالیاتی (که بیش از یک دهه از مطرح شدن آن میگذرد) نیز آغاز شود.
در همین زمینه، مهدی مهرپور، کارشناس اقتصادی در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشته است: سازمان مالیاتی که مهمترین دستگاه درآمدزای کشور است، بدون برنامه در حال اداره شدن است. سازمان دو ماه است با سرپرست اداره میشود و بعد از قهر تقوینژاد (رئیسقبلی) پناهی، معاون و کارمند قدیمی، جای او نشسته و برنامهای هم ارائه نداده!
هماکنون که نزدیک به 20 روز از سال جاری میگذرد، سالی که به نام رونق تولید نامگذاری شده، برخلاف آنچه تصور میشد، سازمان مالیاتی علیرغم نقش مهمی که در تولید کشور دارد، بدون برنامه و بدون نقش راه مشخصی در زمینه توجه به تولید به کار خود ادامه میدهد.
در حال حاضر، سازمان مالیاتی باید مشخص کند که چگونه بدون فشار آوردن به تولید کشور میخواهد درآمدهای مالیاتی را محقق کند و اصلا چه برنامهای برای تحقق این درآمدها با توجه شرایط سخت تولیدی دارد. اینها سؤالاتی است که پاسخ آن نیاز به حضور یک رئیس با برنامه توانمند دارد، نیازی که البته تا کنون بدون پاسخ مانده است.
http://kayhan.ir/fa/news/157424
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 مردودی برای فریبکاران و گرادهندگان به دشمن است نه نظام
🔸 روزنامه آرمان دیروز گفتوگویی را نیز با عبدالله ناصری منتشر کرد. عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان مدعی شده است: «جمهوری اسلامی همواره در مدیریت بحرانها مشکل داشته و نتوانسته نمره قبولی بگیرد... مدیریت بحرانهای طبیعی مسئلهای است که هیچ ارتباطی به سمت و سو و جناحبندی سیاسی ندارد. به همین دلیل نیز باید به صراحت عنوان کنم که جمهوری اسلامی پس از چهل سال هنوز در مدیریت بحرانها نمره قابل قبولی دریافت نمیکند.»
اینکه حرف که جمهوری اسلامی همواره در مدیریت بحرانها مشکل داشته و نتوانسته نمره قبولی بگیرد، یک دروغپردازی آشکار و در شرایطی است که نظام اسلامی در طی سالهای پس از انقلاب نه تنها از تنگناها و بحرانهای متعدد با سلامت و موفقیت عبور کرده بلکه آنها را به فرصت و بستر رشد و شکوفایی تبدیل کرده است. نمره مردودی برای طیفی است که کارش خدمت به دشمن، فریب مردم، منفعتطلبی و اهانت به مقدسات است.
http://kayhan.ir/fa/news/157448
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 دروغپراکنی تهمینه میلانی با جعل تصویر
🔸 یک کارگردان زن سینما در فضای مجازی، با سانسور یک عکس و حذف تصویر یک جهادگر بسیجی که در حال کمک به مردم سیل زده است، مدعی عدم کمک رسانی به مردم سیلزده توسط این گروههای مردمی شد.
این اقدام تهمینه میلانی با خشم کاربران فضای مجازی روبرو شد و وی مجبور شد کل عکس را حذف کند.
اکبر نبوی منتقد سینما در واکنش خود نسبت به اقدام غیراخلاقی و زشت میلانی خطاب به وی نوشت: «آزادگی حکم میکند به کسی که به یاری مردم رفته احترام بگذارید و تصویرش را حذف ایدئولوژیک نکنید!»
میلانی سال گذشته با ادعای نقاش بودن، نمایشگاهی به نام خود برپا کرد که با افشای کپی بودن آثار، مجبور به تعطیل کردن نمایشگاه شد.
http://kayhan.ir/fa/news/157432
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🚙 #قیمت_خودرو
http://kayhan.ir/fa/news/157419
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 انتصاب یک نفوذی مسئلهدار پس از بیاعتنایی به نظر وزارت اطلاعات
🔸 انتصاب یک فعال فتنه 88 و حامی تحریمهای ضد ایرانی به عنوان سرپرست شرکت برج میلاد، راز مخالفت وزارت اطلاعات با شهرداری پیروز حناچی بازگو میکند.
14 اسفندماه سال 1397، امیر آریا زند به دستور پیروز حناچی شهردار تهران و با حکم یگانه معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران به سرپرستی شرکت برج میلاد منصوب شد.
امیر آریا زند، یکی از دوستان بسیار صمیمی کاوه مدنی جاسوس محیط زیست و بازداشتی فتنه 88 است.
آریا زند از امضاءکنندگان نامه 55 نفره به دولت آمریکا (اوباما) درباره درخواست تحریم ایران به حمایت از برخی بازداشتیهای امنیتی بوده است. در پی حکم حناچی برای این عنصر نفوذی، کاوه مدنی جاسوس فراری، انتصاب مذکور را به آریا زند تبریک گفت.
این انتصاب در اسفندماه 97 با مصاحبه محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران با روزنامه اعتماد همزمان شد. محسن هاشمی در گفتوگو با ویژهنامه نوروزی اعتماد و درباره انتخاب 3 شهردار برای شهر تهران در یک بازه زمانی کوتاه گفته بود: در مورد آقای دکتر نجفی، بعضی در حاکمیت با انتخاب وی مخالف بودند، ولی شورا روی انتخاب خود اصرار کرد. در مورد آقای افشانی البته مقاومتی نشد. در مورد حناچی هم بعضی مخالف با انتخاب وی بودند. ولی بازهم مطابق نظر اعضا حرکت شد. البته در هر دو مورد یعنی آقایان نجفی و حناچی با دخالت مستقیم رئیسجمهور مسأله حل شد. وی درباره تأیید صلاحیت حناچی گفت: وقتی که وزیر کشور به دلیل برخی مخالفتهای امنیتی نتوانست حکم حناچی و نجفی را امضا کند و با وزیر اطلاعات به اختلاف نظر برخوردند، آقای روحانی ورود پیدا کردند و مسأله خاتمه یافت. [خبرنگار اعتماد لبخندی میزند و به شوخی میگوید: این هم به نظرم موضوعی طبیعی است، بالاخره رئیس جمهور برای همین کارهاست دیگر!]
فشار روحانی، وزارت اطلاعات برای تأیید صلاحیت حناچی در حالی بود که وزارت به خاطر وابستگی برخی اعضای خانواده حناچی به سازمان تروریستی منافقین، نامبرده را فاقد صلاحیت تصدی شهرداری معرفی کرده بود.
http://kayhan.ir/fa/news/157451
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 قیمت جهانی نفت به بالای ۷۰ دلار رسید
🔸 علیرغم تلاشهای آمریکا برای کاهش قیمت جهانی نفت، قیمت این کالای با ارزش به ۷۰/۳۴ دلار در هر بشکه افزایش یافت.
این افزایش قیمت در حالی است که رئیسجمهور آمریکا 30 آبان ماه سال گذشته در توئیتی نوشته بود: «بهای نفت پایینتر آمده. عالی! مثل یک کاهش مالیاتی بزرگ برای آمریکا و برای جهان. لذت ببرید! ۵۴ دلار، همین تازگی ۸۲ دلار بود. عربستان سعودی متشکرم، اما بگذار قیمت پایینتر بیاید!»
اما حالا و با گذشت کمتر از 5ماه از ذوقزدگی ترامپ ،رویترز، گزارش داد قیمت نفت در مبادلات روز جمعه، آخرین روز کاری بازارهای جهانی، به علت انتظار برای تشدید درگیری در لیبی که میتواند عرضه نفت را محدود کند، 1/5 درصد رشد کرد.
درعین حال، خوشبینی نسبت به توافق رسیدن واشنگتن و پکن بر سر توافق تجاری نیز بر قیمتها افزود.
هر بشکه نفت برنت با 94 سنت افزایش به 70/34 دلار رسید. در این روز قیمت نفت برنت به 70/46 دلار نیز رسید که بالاترین رقم از 12 نوامبر به شمار میرود.
هر بشکه نفت خام آمریکا با 98 سنت افزایش 63/08 دلار فروخته شد. این نوع نفت روز پنجشنبه تا 63/24 دلار بالا رفت که بیشترین قیمت از 6 نوامبر به شمار میرفت.
نفت برنت دومین هفته متوالی افزایشی را ثبت کرد درحالیکه نفت خام آمریکا پنجمین هفته متوالی افزایشی را رقم زد.
در همین حال قیمت نفت اوپک و ایران هم علیرغم میل آمریکا به بیش از 68 دلار در هر بشکه رسید.آمریکاییها طی ماههای گذشته تلاش زیادی برای صفر کردن میزان فروش نفت ایران و نیز کاهش قیمت جهانی نفت برای فشار به ایران کردهاند.
از سوی دیگر به گزارش فارس ، رشد استخدام در آمریکا نیز سبب افزایش قیمت نفت شده است.جاش گراوس، استراتژیست ارشد کالاهای اساسی در شیکاگو گفت: «این آمار به اندازه کافی میتواند قیمت نفت را حداقل به مدت دو هفته دیگر بالای 60 دلار نگه دارد.» اقدامات نظامی در لیبی که میتواند عرضه نفت را در این کشور عضو اوپک مختل کند، نیز بر قیمتها افزوده است.
همچنین از دیگر عوامل افزایش قیمت نفت، کاهش احتمالی تولید نفت ونزوئلا به علت تحریمهای این کشور از سوی آمریکا و قطعی برق بوده است.
http://kayhan.ir/fa/news/157423
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper