۱۹ فروردین ۱۳۹۸
🌐 #کیهان_آنلاین
🔰رئیس سازمان محیط زیست:
تالابهای کشور به طور متوسط 90 درصد پر شدهاند
عیسی کلانتری، ئیس سازمان حفاظت محیط زیست در گفتگو با خبرگزاری فارس:
▫️ تالابهای کشور به طور متوسط 90 درصد پر شدهاند؛ برخیها تا 100 درصد پر شده و برخی نیز سرریز شدهاند.
▪️ تالابهای نواحی جنوب شرقی کشور مثل جازموریان و هامون تنها 10 تا 20 درصد پر شدهاند.
▫️ با توجه به اینکه به تالاب گاوخونی نیز آبی وارد نشده، آب آن چیزی در حدود 10 درصد است و جازموریان 20 و بختگان زیر 20 درصد آب دارد و نیز تالاب ارژن آب خاصی در دل خود ندارد و مهارلو پر شده و فشم 20 درصد آب دارد.
▪️ چون بارندگی امسال نسبت به سال گذشته 35 تا 40 درصد افزایش داشته و خوشبختانه دریاچه ارومیه از مرحله خطر و خشکی کامل عبور کرده است.
▫️ دریاچه ارومیه در سال ۱۴۰۶-۱۴۰۷ به تراز اکولوژیک میرسد یعنی از زمان پیشبینی شده دو سال عقب خواهیم ماند.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
۱۹ فروردین ۱۳۹۸
🌐 #کیهان_آنلاین
🔰 پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آقای حاج سیدمحمود محتشمیپور
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت مرحوم مغفور آقای حاج سیدمحمود محتشمیپور از مبارزان قدیمی انقلاب اسلامی را تسلیت گفتند. متن پیام به این شرح است:
بسمهتعالی
درگذشت مرحوم مغفور آقای حاج محمود محتشمی را که از یاران دیرین انقلاب و وفاداران حقیقی به آن راه و اهداف امام راحل عظیمالشأن بودند، به خاندان گرامی و بازماندگان و دوستان ایشان تسلیت عرض میکنم و رحمت و رضوان الهی را برای ایشان مسئلت مینمایم.
سیدعلی خامنهای
۱۹ فروردین ۱۳۹۸
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
۱۹ فروردین ۱۳۹۸
📌 #خبر_ویژه
🔹 فرار به جلو افراطیون مدعی اصلاحات پس از سقوط محبوبیت به زیر 10 درصد
🔸 یک روزنامه اجارهای مدعی شد ساختار مدیریتی کشور بیش از 10 تا 15 درصد جامعه را نمایندگی نمیکند.
روزنامه اعتماد وابسته به الیاس حضرتی نماینده مجلس به قلم عباس عبدی نوشت: ساختار کنونی انتخاب مدیران و فعالان کشور مثل یک سدی است که دریچههای خروج آب آن بسته است یا مقادیر کمی آب را در حد تولید برق فقط برای مصرف سد عبور میدهد. در حالی که مقادیر زیاد آب در حال ورود به مخزن سد هستند و دیر یا زود سد سرریز خواهد کرد که کرده است. دریچههای سد مدیریت را مثل دریچههای سد دز باز کنید، پیش از آنکه سد خراب شود.
پرسشی که در جریان سیل اخیر باید مطرح شود این است که آیا اینحد از هجوم تبلیغی و روانی علیه دولت و حتی فراتر از آن علیه حکومت معقول بود یا خیر؟ اگر نبود، علت آن چیست؟
بهنظر میرسد که پاسخ به این پرسش بستگی مستقیم به زاویه دید و نگاه ما دارد. اگر حکومت و دولت ایران را با یک حکومت درحال توسعه و معمولی مقایسه کنیم به احتمال فراوان عملکردش در سیل اخیر نمره مردودی نمیگیرد. این داوری بدان معنا نیست که این عملکرد ضعف و کمبودی نداشته است، بلکه در مجموع میتوان چنین ارزیابی کرد.
وی میافزاید: مشکل از اینجا آغاز میشود که ساختار رسمی ایران حاضر نیست که شرط این نتیجه را بپذیرد، یعنی خود را در سطح یک حکومت و جامعه درحال توسعه مثل سایر جوامع در حال توسعه ارزیابی کند. اگر این شرط پذیرفته شود، آنگاه بسیاری از داعیههای رسمی و بلند آن با پرسش مواجه خواهد شد. درواقع اگر از زاویه دیگر و متناسب با ادعاهای رسمی ساختار به سیل اخیر نگاه کنیم، مطلقاً نمره قبولی نخواهد گرفت.
یا باید داعیههای رسمی را تنزل داد و به سطح کشورهای مشابه رساند که دراین صورت بسیاری از شعارها و ایدهها باید کنار گذاشته شود. تمسک به این شعارها به مثابه سنگ بزرگی خواهد بود که علامت نزدن است. یا آنکه تحولی جدی در مدیریت امور ایجاد شود. به این معنا که ساختار کنونی مدیریت کشور بسیار محدود و بسته و غیرقابل عبور شده است. مدیریت کنونی نه تنها پیر و خسته و بیانگیزه است، بلکه مهمتر از آن بسیار محدود است و در بهترین حالت بیش از 10 تا 15 درصد جامعه را نمایندگی نمیکند. هنگامی که برای انتصابات معمولی هم باید انواع و اقسام فیلترها را بهکار انداخت و از مراکز گوناگون تأییدیه گرفت و در پایان نیز کمتر فرد شایستهای از آنها رد میشود. نتیجه همین خواهد شد که میبینیم.
مغالطه نویسنده روزنامه اعتماد درحالی است که نامبرده از یک سو در برخی مقاطع ژست خروج از حاکمیت گرفته و در برخی مقاطع مانند چند انتخابات اخیر، نقش پوسترچسبان برخی احزاب سیاسی را ایفا کرده است.
به عبارت دیگر، اگر ساختار مدیریت کشور 15 درصد جامعه بیشتر را نمایندگی نمیکند، چرا جماعت سیاستباز در فصل انتخابات، همین ادعای خود را با صدای بلند به مردم منتقل نمیکنند بلکه برعکس از مردم میخواهند بیایند و به کسانی برای ورود به حاکمیت رأی بدهند که کلاً قرار نیست جدی گرفته شوند؟!
این شگرد زیرمیز افراطیون مدعی اصلاحات است که طی دو دهه اخیر، هربار در هر انتخاباتی اقدام به عوامفریبی برای رأیآوردن میکنند، اما چندصباح بعد که ناکارآمدی و بیکفایتی آنها آشکار میشود و مردم از آنها میخواهند پاسخگو باشند بلافاصله مدعی میشوند اختیاری ندارند مگر در سطح 5 تا 10 درصد کل توزیع قدرت در کشور و یا اینکه ساختار حاکمیت، اکثریت مردم را نمایندگی نمیکند…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/157546
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
۱۹ فروردین ۱۳۹۸
۱۹ فروردین ۱۳۹۸
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 سازمان جنگلها:
خسارت سیل اخیر در مناطق آبخیزداری شده کمتر بوده است
🔸 مدیرکل دفتر کنترل سیلاب و آبخوانداری سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: چنانچه این حجم از سیلاب در سطح حوزههای آبخیزداری شده کنترل نمیشد، ابعاد سیل بسیار بیشتر بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، ابوالقاسم حسین پور تصریح کرد: مدیریت ریسک سیل و کاهش آسیب پذیری مناطق با اجرای اقدامات پیشگیرانه در سطح حوزههای آبخیز بالادست در قالب طرحهای آبخیزداری و آبخوانداری، دبی اوج سیلاب که اثر زیادی در ایجاد خسارت و تلفات دارد را کاهش میدهد.
وی ادامه داد: در شرایط تغییر اقلیم، الگوی بارشها رگباری است. لذا در این شرایط اقدامات سازگاری و تطبیقی مانند فعالیتهای آبخیزداری و آبخوانداری بایستی تقویت و توسعه یابند. مدیریت حوزههای آبخیز در مناطق بحرانی و سیل خیز با اجرای فعالیتهای متنوع و جامع، موجب کاهش خسارات سیل میشود.
مدیرکل آبخوانداری سازمان جنگلها در تحلیل بارشهای اخیر گفت: بواسطه تغییرات اقلیمی، شدت بارشها در کشور در حال افزایش است، به نحوی که به وفور شاهد بارشهای بیش از ۱۰۰ میلی متر در ۲۴ ساعت در سطح کشور در سنوات گذشته بودهایم و در سیل اخیر در استان گلستان بارش ۳۱۷ میلیمتر در ۳۰ ساعت را شاهد بودیم؛ به عبارت دیگر حجم بارشهای بیشتر در زمان کوتاهتر به وقوع میپیوندد که این امر علاوه بر تشدید خسارات سیل، باعث هدررفت سریع آب و تشدید کم آبی نیز میشود.
حسین پور افزود: بررسیهای انجام شده نشان میدهد بیش از دو میلیارد مترمکعب از سیلابهای اخیر با اجرای فعالیتهای آبخیزداری و آبخوانداری کنترل و پس از تعدیل سیلاب به درون آبخوانها هدایت شده است.
وی ادامه داد: قطع یقین چنانچه این حجم از سیلاب در سطح حوزههای آبخیز در مناطق بالادست کنترل نمیشد، ابعاد فاجعه سیل اخیر بسیار بیشتر بود. ضمن اینکه عملکرد پروژههای مذکور علاوه بر کاهش سیلاب، باعث تغذیه آبخوانهای زیرزمینی و تقویت منابع آبی چاهها، چشمهها و قنوات در کشور شده است.
مدیرکل آبخوانداری سازمان جنگلها با اشاره به اینکه وقوع سیل بعنوان یک واقعیت اقلیمی در شرایط کشور ما که در زمره مناطق سیلخیز دنیاست، اجتناب ناپذیر است، تاکید کرد: تحت این شرایط، توسعه زیرساختهای آبخیزداری و آبخوانداری در کشور و حفاظت از جنگلها و مراتع میتواند از شدت خسارات سیل در آینده بکاهد. گستره وسیع آبخیزهای کشور، نیازمند سرمایهگذاری بیشتر و همراهی مردم و دولت در مدیریت عرصههای منابع طبیعی است. تهدید سیلاب را میتوان با آبخیزداری و آبخوانداری به فرصتی برای مقابله با کم آبی و خشکسالی در کشور تبدیل کرد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/157504
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
۱۹ فروردین ۱۳۹۸
۱۹ فروردین ۱۳۹۸
🌐 #کیهان_آنلاین
🔰 دبیر کل حزب وحدت مسلمین پاکستان:
کمک به مردم سیل زده ایران وظیفه شرعی مسلمانان پاکستان است
مجلس وحدت مسلمین پاکستان با راهاندازی ستادهایی در شهرهای پاکستان اقدام به جمع آوری کمکهای مردمی از سراسر این کشور برای سیل زدگان ایران کرد.
علامه «راجا ناصر عباس جعفری» دبیر کل حزب وحدت مسلمین از پاکستانیهای داخل و خارج از کشور درخواست کرده است که برای مردم سیل زده ایران کمک جمعآوری کنند.
وی همچنین افزود: رهبر و ملت ایران در گذشته به سیل زدگان پاکستان کمک زیادی کردند و اکنون وظیفه ما است که خدمات آنها را جبران کنیم.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
۱۹ فروردین ۱۳۹۸
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 بحران سیل و دولتِ بدون سخنگو!
🔸 روزنامه همشهری در گزارشی نوشت: «در بحرانهایی مثل حادثه اخیر سیل که تقریبا 20 استان کشور را درگیر خود کرده است؛ جای خالی سخنگویی که درباره اقدامات تأمینی و کمکرسانیهای دولت یا نحوه جبران خسارات سیلزدگان و آسیبدیدگان، موضع واحد را اعلام کند خالی بود... در روزهای گذشته، عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور که سازمان مدیریت بحران زیر نظر وزارتخانه مطبوع اوست، از یکسو سخنگویی بحران سیل را بر عهده داشت، از سوی دیگر اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیسجمهور درباره تبعات این بحران و تصمیمات دولت برای مقابله با سیل و جبران خسارات سخن میگفت که رفتهرفته این سخنگویی به ریاست مجلس و رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و برخی وزیران دولت هم رسید. دولت از مرداد سال گذشته که محمدباقر نوبخت از سخنگویی استعفا داد، سخنگویی برای خودش تعیین نکرده است.»
این روزنامه زنجیرهای در ادامه نوشت: «تجربه نشان داده است که در بحرانها وجود یک سخنگوی واحد ضرورتی است که هنوز دولت درباره آن تردید دارد.»اکنون حدود ۸ ماه است که دولت سخنگو ندارد. مسئلهای که در روزهای اخیر و در ماجرای سیل در گلستان، مازندران، شیراز، لرستان، خوزستان و دیگر استانهای کشور، خلاء آن بیش از پیش نمایان شد.
این مسئله نشاندهنده آن است که گویا دولت برنامهای برای حرفزدن با افکار عمومی ندارد و حتی این موضوع به بیاعتنایی به افکار عمومی هم تشبیه میشود. بدون سخنگو ماندن دولت، علاوهبر مصداقی بر بیبرنامگی، حاکی از ریشهدار بودن اختلافات داخلی در دولت است.
http://kayhan.ir/fa/news/157544
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
۱۹ فروردین ۱۳۹۸
🎭 #ادبی_هنری
🔹 مجری تلویزیون «من و تو»:
حاضرم به ایران برگردم!
🔸 یکی از مجریان اصلی شبکه من و تو با ارسال پیامی به یکی از دوستان خود تاکید کرد که حاضر است به ایران برگردد!
به گزارش خبرنگار کیهان، این مجری تلویزیونی که ظاهراً از شرایط کار در خارج از کشور و عدم اقبال مردم به شبکههای خارجی کاملاً سرخورده شده در پیامی به یکی از دوستان خود در ایران تاکید کرده است به شرط عدم برخورد قضایی و اجازه کار هنری، حاضر است به ایران برگردد.
گفتنی است یکی دیگر از گویندگان و مجریان شبکه من و تو نیز دو سال پیش به ایران بازگشت.
همچنین دو تن از خوانندگان لس آنجلسی نیز پیشتر درخواست سفر به ایران را ارائه کرده بودند که با موافقت نهادهای مسئول روبرو نشد.
گفتنی است شرایط خاص پناهندگی و بردگی سیاسی و رسانهای و درآمد حداقلی و... از دلایل نومیدی و میل به بازگشت به ایران است.
http://kayhan.ir/fa/news/157511
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
۱۹ فروردین ۱۳۹۸
🏆 #ورزشی
🔹 سرمربی تیم ملی کاراته: فدراسیون به تنهایی قادر به تامین منابع مالی نیست
http://kayhan.ir/fa/news/157474
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
۱۹ فروردین ۱۳۹۸