🎭 #ادبی_هنری
🔹 داریوش ارجمند:
فرهنگ مقاومتی ما هجوم کمیتگرایی را شکست میدهد
🔸 بازیگر نقش مالک اشتر گفت: فرهنگ مقاومتی ما ، هجوم کمیتها را شکست خواهد داد.
داریوش ارجمند، بازیگر سریال امام علی(ع) در مراسم اختتامیه جشنواره امام رضا(ع) درحالی که بغض کرده بود، با اشاره به غلبه کمیگرایی بر کیفیگرایی اظهار داشت: در سینمای ما هر کس بیشتر بفروشد به هر قیمتی محترمتر است، تئاترمان هم همین طور! اما من فرهنگی دارم که 72 نفر جواب 30 هزار نفر را میدهند. این فرهنگ کیفی است. یکی مرد جنگی به از صدهزار.
وی در کنایه به ترامپ رئیسجمهور آمریکا هم گفت: نه فقط در کشور ما بلکه دنیای ما اینگونه است؛ آن آقایی که گردنکلفتی میکند و به زرادخانهاش مینازد. اما فرهنگ ما کمیتها را شکست میدهد... فرهنگ مقاومتی ما که به واسطه آن با همه زورگویان جهان میجنگیم فرهنگ کیفی ماست. اما آنها با کمیت با ما میجنگند. ما استاد تبدیل کمیت به کیفیت هستیم؛ تاریخ این را نشان داده است. ما با کیفیت مشکلاتمان را از سر راه بر میداریم.
http://kayhan.ir/fa/news/165071
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 جلالیزاده: حمایت از روحانی بزرگترین اشتباه اصلاحطلبان بود
🔸 عضو حزب منحله مشارکت میگوید حمایت از روحانی بعد از احمدینژاد، بزرگترین اشتباه اصلاحطلبان بود.
جلال جلالیزاده در گفتوگو با روزنامه اعتماد در پاسخ این سوال که مهمترین خطای استراتژیک و راهبردی اصلاحطلبان را در این مدت چه میدانید؟ «گفت: مهمترین خطای استراتژیک اصلاحطلبان، معرفی کاندیداها و نیروهایی است که یا اصلاحطلب نبودند، یا اصلاحطلب فرصتطلب بودند؛ یا اینکه اصلاحطلبانی هستند که کسی شناختی نسبت به آنها ندارد. این افراد از نظر تجربه، سواد و معلومات در حد یک نیروی شناخته شده اصلاحطلب نیستند. معرفی و حمایت این افراد به نام اصلاحطلب که هیچ وابستگی به اصلاحطلبان ندارند موجب شده که مردم اعتمادشان نسبت به اصلاحطلبان کمتر شود. وی با اشاره به ریزش رای اصلاحطلبان افزود: بزرگترین اشتباه اصلاحطلبان این بود که بعد از احمدینژاد با همه توان تلاش کردند که از آقای روحانی حمایت کنند. اصلاحطلبان با حمایت از آقای روحانی و ناتوانی او در برآورده کردن مطالبات بدنه جریان اصلاحات و خود اصلاحطلبان موجب شدند بیشتر از چشم مردم بیفتند.
هرچه نارضایتی و ضعف در این دولت ایجاد میشود به حساب اصلاحطلبان نوشته میشود. بنابراین ورود به قدرت با هر شرایطی کار عاقلانهای نیست، زمانی باید یک حزب، گروه یا جناح وارد رقابتهای انتخاباتی شود که منافع خودش را تامین شده ببیند. عملکرد ضعیف آقای روحانی، نفوذ آقای خاتمی را هم خدشهدار کرد.
وی در پاسخ این سوال که «یعنی عکس بسیاری از افراد که معتقدند اصلاحطلبان سال 92 برای حمایت از روحانی اشتباه نکردهاند، فکر میکنید این نحوه حمایت اشتباه بوده است؟» گفت: من خودم یکی از افراد ستاد روحانی بودم و از او حمایت کردم، اما معتقدم اگر اصلاحطلبان آن زمان حمایت نمیکردند قطعا جریان اصلاحات ضربه نمیخورد و آقای خاتمی هم هزینه نمیشد.
به عقیده من متاسفانه آن نفوذ اجتماعی و سیاسی آقای خاتمی که همیشه مورد احترام مردم بود، مورد خدشه قرار گرفته و این آثار منفی را درپی داشت.
http://kayhan.ir/fa/news/165104
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 بر اساس آمارها
11 درصد جمعیت کشور در تهران زندگی میکنند
🔸 نگاهی به وضعیت شهرنشینی در ایران نشان میدهد که از هر ۱۰۰ نفر، ۱۱ نفر در شهر تهران زندگی میکنند؛ یعنی ۱۱ درصد ایرانیها در تهران زندگی میکنند.
به گزارش ایسنا، مروری بر وضعیت شهرنشینی ایران در آمار مرکز آمار از این حکایت دارد که تا پایان سال ۱۳۹۵، تهران به عنوان پرجمعیتترین شهر ایران بوده و جمعیت آن سه برابر شهر مشهد (دومین شهر پرجمعیت) و هشت برابر اهواز به (هشتمین شهر پرجمعیت) بوده است. این در حالی است که از بین هر ۱۰۰ نفر جمعیت ساکن در کشور حدود ۱۱ نفر در تهران ساکن بودهاند. از سال ۱۳۳۵ تا ۱۳۹۵ تعداد کل شهرهای ایران از حدود ۱۹۹ به ۱۲۴۲ شهر افزایش پیدا کرده و تعداد شهرهای بیش از یک میلیون نفر جمعیت از یک به هشت شهر رسیده است.همچنین بیش از یک چهارم جمعیت ایران در شهرهای پرجمعیت یعنی بیش از یک میلیون نفر زندگی میکردند. در پایان سال ۱۳۹۵، حدود ۳۵ درصد شهرهای ایران بیش از یک میلیون نفر جمعیت داشتهاند و مابقی کمتر از این تعداد جمعیت داشتهاند. گفتنی است، در برخی آمارها، اعلام شده که 60 درصد امکانات کشور در تهران دپو شده است، حال آنکه بر اساس آمار بالا، فقط 11 درصد جمعیت کشور در تهران زندگی میکنند. البته بخش زیادی از امکانات موجود در تهران یا راکد مانده یا هدر میرود. این مسئله به دلیل مشخص نبودن کاربری تهران است. تهران مرکز سیاسی، اقتصادی، علمی، تجاری، هنری، فرهنگی، کارگری و دیگر مسائل است، حال آنکه زمانی از یک روستا به شهر ارتقا یافت که به پایتخت تبدیل شد و پایتخت، مرکز سیاسی اداری یک کشور است. بنابراین کاربری تهران؛ سیاسی اداری است.
هر از گاهی بحث خروج وزارتخانهها از تهران مطرح میشود حال آنکه وزارتخانه ولو با ماموریت اقتصادی یا فرهنگی یک دستگاه سیاسی است اما وجود دفاتر شرکتها و کارخانجات شهرستانها، پاساژها و مالها، دانشگاهها، خیل مسافرکشهای خودرویی و موتوری، مشاغل کاذب بیشمار و جذابیتهای کاذب، تهران را به شهری شلوغ، بینظم و دارای آلودگی هوا و صدا تبدیل کرده است. راهکار دولتهای سازندگی، اصلاحات و تدبیر و امید برای رفع مشکلات پایتخت، فقط گران کردن زندگی به قصد ایجاد مهاجرت معکوس بوده و همیشه هم شکست خورده است، حال آنکه راهکار درست، دادن امکانات ارزان قیمت مانند مسکن مهر و رونق کسب و کار و تولید به شهرستانها، بویژه روستاها و مراکز استان است. برخی هم بحث انتقال پایتخت را مطرح میکنند که تعداد مخالفانش بیش از موافقان است.
http://kayhan.ir/fa/news/165066
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 نماینده 75ساله لیست امید: چرا به جوانان میدان نمیدهید؟!
🔸 روزنامه سازندگی در ستونی به نام «نطق سازندگی» اظهارات عبدالرضا هاشمزایی، نماینده مجلس و عضو فراکسیون امید را آورده و به نقل از او نوشته است: «شکی نیست که قانون اساسی ما حفرههایی دارد. باید پیشنهاد بازنگری قانون اساسی را جدی گرفت. بهترین زمان برای آن انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ است تا نامزدها با در نظر گرفتن منافع ملی در یک رفراندوم واقعی بتوانند راهکار خود را به مردم ارائه کنند. چرا باید با اعمال نظارت استصوابی از این تحول بزرگ جلوگیری کنیم؟»
در این مطلب آمده است: «بعد انتخابات سال ۸۸ شکاف عمیق میان مردم[!!] و حاکمیت ایجاد شده و ده سال است این زخم روی پیکر نظام باقی مانده است و هیچکسی به دنبال مداوای آن نیست. هنر یک حکومت این است که زخمها را مداوا کند، نه اینکه آنها را رها کند. آیا وقت آن نرسیده است که از خود بپرسیم 10 سال حصر خانم رهنورد و آقایان کروبی و موسوی چه منافعی برای نظام داشته است و یا چرا سید محمد خاتمی را ممنوعالتصویر میکنیم و مگر نه اینکه محبوبیت ایشان زبانزد خاص و عام است؟»
هاشمزایی عنوان کرده است: «مشکلات موجود حاصل تفکر نسل ماست، آیا بهتر نیست کنار برویم و به جوانان خوشفکر و تحصیلکرده میدان بدهیم؟ آنها با اتکا به تواناییهای خود و توانمندیهای کشور، آینده را خواهند ساخت، چه بخواهیم و چه نخواهیم!»
این تفکر که عرصه را به جوانان واگذار کنند تفکری است که از قضا رهبر انقلاب از حامیان اصلی آن است. دوم اینکه این نماینده مجلس یک عده فتنهگر را معادل مردم قرار داده است و میگوید سال 88 شکاف عمیق میان مردم و حاکمیت ایجاد شد! این در حالی است که این فتنهگران علیه رای مردم شوریدند و مردم نیز نسخه آنها را در 19 دی درهم پیچیدند.
حرکت در مسیر تضعیف قانون و ستایش عدم نظارت از جانب طیف موسوم به اصلاحطلب موضوع تازهای نیست. این طیف در هجمه علیه نظارت بر نامزدها دقیقا دنبال چه چیزی هستند؟ برای پی بردن به آنچه این جماعت میخواهند کافی است به شوراهای شهر نظری بیفکنید. افراد این شوراها از فیلتر شورای نگهبان نگذشتهاند و آنها ماحصل چند نماینده لیست امید در مجلس هستند. آنچه پیرامون شوراهای شهر در مناطق مختلف کشور روی داده را حتما میدانید که فاجعهبارترین آنها موضوع شورای شهر بابل بود.
5 عضو شورای شهر بابل به دلیل فساد اقتصادی و فساد اخلاقی و جنسی بازداشت شدند؛ اعضای دستگیر شده شورای شهر بابل همگی از لیست اصلاحطلبان بودند یا عضو اصلاحطلب شورای شهر مشهد در پارتی مختلط دستگیر شد. همچنین یکی از اعضای شورای شهر نیشابور در صفحه مجازی خود به عزاداران امام حسین(ع) بیاحترامیکرد.این دقیقا تبعات عدم نظارت است و همان چیزی است که از شیوه اصلاحطلبان بیرون میآید.
http://kayhan.ir/fa/news/165100
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 مدیر سینمایی دهه 60 در حراجی تهران چه میکند؟
🔸 دور اخیر حراجی تهران در حالی با حواشی بسیاری برگزار شد که یکی از افراد موثر در این مراسم شبههنری، یکی از مدیران اسبق بنیاد سینمایی فارابی در دهه 60 است.
این دوره از حراجی تهران ، باز هم با جابهجا شدن مبالغ نجومی به کار خود پایان داد. اما علاوهبر پولهایی که معلوم نیست از کجا میآیند و به کجا میروند، یکی از ویژگیهای این حراجی که ظاهرا برای خرید و فروش تابلوهای نقاشی و مجسمه برگزار میشود، حضور برخی از چهرهها در پشت صحنه آن است. «محمد،ب» از مدیران سینمایی دهه 60 که طی سالهای اخیر بیش از سینما در حوزه معماری و میراث فرهنگی فعالیت میکند، ازجمله چهرههای بانفوذ و صحنهگردان حراجی تهران است. امسال حراجی تهران با حضور پررنگتر هنرمندان بازمانده از دوره طاغوت برگزار شد. همچنین پولهای مشکوک با مبالغ هنگفت در آن جابهجا شد که تاکنون مشخص نشده این مبالغ توسط چه کسانی و از چه منابعی وارد این گعده شبههنری میشود؟!
http://kayhan.ir/fa/news/165070
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏆 #ورزشی
🔹 3 نامزد سرشناس انتخابات کشتی تأیید صلاحیت میشوند؟!
🔸 احتمال تایید صلاحیت سه کاندیدای انتخابات فدراسیون کشتی در فاصله یک روز مانده به برگزاری مجمع قوت گرفت.
انتخابات فدراسیون کشتی در حالی قرار است روز چهارشنبه ۲۶ تیر ساعت ۱۰ در محل آکادمی ملی المپیک برگزار شود که رد صلاحیت سه کاندیدای برجسته و صاحب عنوان این رشته یعنی علیرضا دبیر، امیررضا خادم و عباس جدیدی با واکنش اهالی کشتی مواجه شده است.
فدراسیون کشتی روز شنبه اسامی ۶ نامزد تایید صلاحیت شده مجمع انتخاباتی را اعلام کرد. اصغر آزوره، جاسم امیری، حمید بنی تمیم، علی اکبر جیره سرایی بازار کرد، محمدرضا صالحی و عبدالمهدی نصیرزاده نامزدهایی هستند که تاکنون از سوی مراجع ذیصلاح برای نامزدی ریاست فدراسیون کشتی احراز صلاحیت شدهاند. حال به نظر میرسد که طی امروز یا فردا خبرهای جدیدی در رابطه با تجدید نظر درخصوص احراز صلاحیت علیرضا دبیر، امیررضا خادم و عباس جدیدی که سابقه حضور در شورای شهر تهران و مجلس شورای اسلامی دارند منتشر شود. این خبری بود که روز گذشته خبرگزاری ایرنا منتشر کرد.
هر چند جامعه کشتی در چند ماه گذشته در التهاب برگزاری مجمع انتخاباتی بود و حاشیهها و جنجال فراوانی را در بین گوش شکستهها ایجاد کرده بود اما رد صلاحیت سه کاندیدای برجسته انتخابات هم در چند روز گذشته حسابی خبرساز شده است.
http://kayhan.ir/fa/news/165035
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper