📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 ترفندهایی برای سرپوش گذاشتن بر ناکارآمدی
🔸 روزنامه آرمان در مطلبی نوشت: «نمیتوان حضور جریان اصلاحات در انتخابات را به شوخی گرفت و اجازه نداد چهرههای کارآمد این جریان در انتخابات حضور پیدا کنند. امروز همه کارشناسان و مردم جامعه جز عده معدودی طرفدار اصلاحات هستند و تنها راه عبور از چالشهای کنونی را اصلاحات میدانند».
طیف مدعی اصلاحات در آستانه هر انتخابات، با حمله به شورای نگهبان، اینگونه وانمود میکنند که هیچ نقشی در حاکمیت ندارند و اگر در نهادهای تصمیمگیر و تصمیمساز حضور داشتند، چنین میکردند و چنان.
این در حالی است که اکنون 6 سال است که اکثریت مطلق دولت روحانی در اختیار مدعیان اصلاحات است. علاوه بر این فراکسیون امید مجلس و شوراهای شهر در برخی کلانشهرها از جمله تهران در اختیار طیف مدعی اصلاحات است.
مدعیان اصلاحات مسبب اصلی وضع موجود در کشور هستند و به جای گرفتن ژست اپوزیسیون، باید درباره عملکرد خود به افکار عمومی پاسخگو باشند.
http://kayhan.ir/fa/news/171335
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 استقبال مردم لبنان از یک نماهنگ ضدآمریکایی تولید ایران
🔸 رئیس شبکه المنار لبنان از استقبال مردم این کشور از نماهنگ ضدآمریکایی «ایستادهایم2» خبر داد.
گروهی از مدیران حوزه هنری با حضور در ساختمان شبکههای خبری المیادین و المنار از بخشهای مختلف این شبکهها بازدید کرده و در جریان فعالیتهای آنها قرار گرفتند.
در ابتدای این بازدید، عماد خیاط سردبیر شبکه المیادین، فعالیت در فضای رسانهای جهان عرب را کاری دشوار خواند و گفت: در جریان خبری روز دنیا فعالیت کردن و جذب مخاطب هنری دو چندان است، بنگاههای خبری و شبکههای اطلاعرسانی در کنار فضای مجازی جریانهایی را شکل دادهاند که خبر صدق و موثق در میان انبوهی از شایعهها گم میشود در حالی که اگر بتوان با جلب اعتماد مخاطب، اخبار صحیح را با هنر تصویر به سمع و نظر مخاطب رساند قطعا اتفاق بزرگی رخ داده است.
وی ادامه داد: شبکه المیادین با کنار زدن شبکه الجزیره به مهمترین و تأثیرگذارترین شبکه جهان عرب بدل شده است و تعداد مخاطبین این شبکه را در بالاترین رتبه شبکههای عرب زبان قرار داده است، ما تلاش میکنیم در عین بیطرفی حقایق را بازگو کنیم و از حمایت افراطی از جریان خاصی بپرهیزیم.
مسئولین حوزه هنری به دعوت شبکه المنار نیز در تحریریه خبر این شبکه حضور یافتند و با مسئولین آن دیدار کردند. در این نشست مشترک بر پخش تولیدات و سریالهای ایرانی تأکید شد. مدیر این شبکه درباره تولیدات رسانههای جمهوری اسلامی ایران گفت: مردم لبنان علاقه بسیاری به فرهنگ ایران دارند بهطوری که بسیاری از سریالهای پخش شده از این شبکه مورد استقبال مخاطبین قرار میگیرد...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/171310
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏆 #ورزشی
🔹 رضازاده: باید ۶ سال پیش رستمی را مدیریت میکردیم
🔸 رئیس اسبق فدراسیون وزنهبرداری گفت: همه ما میگوییم که تمرینات انفرادی کیانوش رستمی، روش خوبی نیست ولی خودش راضی است.
حسین رضازاده در گفتوگویی با خبرگزاری تسنیم در مورد کسب عنوان چهارمی جهان توسط تیم ملی وزنهبرداری ایران اظهار داشت: وزنها تغییر پیدا کرده و تیم کامل به مسابقات اعزام شده بود. البته بیشتر از 5 یا 6 تیم ایران با تیم کامل خود در مسابقات شرکت نکرده بودند. تیم ایران نیز با 10 وزنهبردار راهی مسابقات شده بود که از لحاظ تیمی هم مقام بهتری کسب کند ولی در اوزان المپیکی مدال نگرفتیم. مدالهایی هم که گرفته شد، ضعیف بود.
رئیسپیشین فدراسیون وزنهبرداری گفت: باید در زمینه تیم ملی، برنامهریزی بهتری انجام شود چون کشورهایی که در اوزان المپیکی مدال گرفتند، وزنههای خیلی خوبی زدند. ما دو سهمیه المپیک در 2020 داریم که امیدوارم با برنامهریزی بهتر، نتایج خوبی در این دو وزن کسب کنیم.
رضازاده در مورد تمرینات اختصاصی و خارج از اردوی کیانوش رستمی نیز صحبت کرد: او بیش از 6 سال است که تنها تمرین میکند. این قضیه باید همان 6 سال پیش مدیریت میشد که به همراه گروه و تیم تمرین کند ولی این مدیریت انجام نشد. کیانوش در المپیک 2016 ریو طلا گرفت و همه بهبه و چهچه گفتند ولی در مسابقات اخیر، بدن او سرد شد و وزنهها را اوت کرد. من معتقدم نباید او را مورد هجمه قرار داد و در آستانه المپیک باید از او حمایت کرد. خودش گفته که وزنههای 190 در یک ضرب و 230 در دو ضرب را بالای سر برده که بسیار باارزش است. وقتی هم که کار خود را در مسابقات با 180 کیلوگرم آغاز میکند، نشان میدهد که آماده است.
http://kayhan.ir/fa/news/171292
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📡 #دور_دنیا
🔹 دستگیری زندانی فراری بعد از ۱۷ سال به کمک پهپاد
http://kayhan.ir/fa/news/171277
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 20 روز مانده به اعلام نتایج انتخابات
اشرف غنی و عبدالله هردو مدعی پیروزی شدند!
🔸 در حالی که تا اعلام نتایج قطعی انتخابات ریاست جمهوری در افغانستان، حدود 20 روز دیگر باقی مانده است، اشرف غنی و عبدالله عبدالله هر دو مدعی پیروزی در این انتخابات شدند.
دیروز دو کاندیدای اصلی انتخابات ریاستجمهوری افغانستان که شنبه گذشته برگزارشد، مدعی پیروزی در انتخابات شدند. این در حالی است که کمیسیون انتخابات افغانستان قبلا اعلام کرده بود، نتایج نهایی انتخابات ،تا سه هفته دیگر اعلام نمیشود و کاندیداها تا آن زمان، حق اعلام پیروزی خود را ندارند. در انتخابات مذکور 13 کاندیدا برای فتح کرسی ریاست جمهوری، با هم رقابت کردهاند. اما، دو کاندیدایی که احتمال پیروزی آنها میرود،اشرف غنی و عبدالله هستند.
به گزارش ایسنا، با اعلام پیروزی توسط این دو نفر، انتظار میرود که بحران انتخاباتی پنج سال پیش که هر دوی این نامزدها مدعی پیروزی در انتخابات شده بودند، بار دیگر تکرار شود.
بر اساس قانون انتخابات افغانستان، اگر هیچ نامزدی قادر به کسب بیش از نیمی از آرای اخذ شده نشود، انتخابات به دور دوم کشیده خواهد شد. از مجموع 9 میلیون نفری که برای رای دادن در انتخابات، نام نویسی کرده بودند، تنها حدود دو میلیون نفر به پای صندوقهای رای آمدند و رای دادند.
عبدالله در یک کنفرانس خبری ، ادعا کرده که بیشترین آرا در انتخابات را به دست آورده و همین ادعا را نیزاشرف غنی کرده است؛ عبدالله صالح معاوناشرف غنی، گفت: بر اساس اطلاعاتی که به دست ما رسیده، ۶۰ تا ۷۰ درصد مردم به غنی رای دادهاند.
در روز انتخابات افغانستان و شب قبل از آن، عناصر طالبان در بسیاری از مناطق دست به حمله تروریستی زده بودند. این حملات و واکنش متقابل نیروهای دولتی، حدود 500 کشته و زخمی از طرفین بر جای گذاشته است.
http://kayhan.ir/fa/news/171269
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 به جای حل مشکلات دنبال محلی برای اعتراضاند!
🔸 روزنامه اعتماد در مطلبی با عنوان «حق اعتراض شهروندان» به قلم یکی از نمایندگان اصلاحطلب درخصوص رد مصوبه هیئت وزیران برای تعيين مكاني براي تجمع شهروندان از سوی دیوان عدالت اداری نوشت: «اين طرح در كميسيون تصويب شده و هيئترئيسه هم چاپ و منتشر كرده و در دسترس نمايندگان است و متن آن از طريق سايت مركز پژوهشها قابل دسترس است. در حال حاضر نيز ما اين طرح را از جمله اولويتهاي اصلي خود در مجلس ميدانيم و بر اين اساس، تلاش ميكنيم طرح را در اولين فرصت، به صورت اولويتدار در دستوركار صحن قرار دهيم تا با تصويب آن در مجلس و انشاءالله تاييد آن در شوراي نگهبان، شهروندان را از سردرگمي در انجام وظيفه و حقي كه قانون اساسي برايشان قائل شده، خلاص كنيم... طرحي كه ما در مجلس به تصويب كميسيون شوراها رسانديم نيز هيچ محدوديتي براي معترضان ايجاد نميكند. كارگران ميتوانند به سمت وزارت كار تظاهرات كنند و فرهنگيان نيز ميتوانند به سمت وزارت آموزش و پرورش راهپيمايي كنند. طلاب ممكن است بخواهند در حوزه علميه تحصن كنند يا بازاريان بخواهند دست به اعتصاب زده و بازار را تعطيل كنند، هيچ محدوديتي نيست.»
این هم از طنزهای تلخ روزگار ماست که چنین مسئولانی بعد از 4 سال از نمایندگی در مجلس یا با گذشت 6 سال از عمر دولت هنوز خمیرمایه صدای اعتراض مردم که همانا مشکل معیشت و مسکن و کار و اشتغال است را نشنیدهاند و حالا میخواهند از طریق تعیین مکانهای خاص این صداها را بشنوند. حال آنکه از قدیم گفته شده، علاج واقعه را قبل از وقوع باید کرد. بدیهی است اگر مسئولان مربوطه مشکلات و مسائل معیشتی مردم را جدی میگرفتند و در جهت رفع آنها عزمشان را جزم میکردند، ریشه اغلب اعتراضات خود به خود از بین میرفت و نیازی به تعیین محل برای اعتراضات نبود.
کافی است به لیست مشکلات موجود مردم نگاهی گذرا بیندازیم تا مشخص شود که وظیفه اساسی دولت و مجلس چیست، رسیدگی به این مشکلات یا تعیین محل برای اعتراضات، اعتراضاتی که سابقه نشان داده است که دولت و وکیلالدولهها گوش شنوایی برای شنیدن آنها ندارد!
http://kayhan.ir/fa/news/171335
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏆 #ورزشی
🔹 مدیرفنی تیم فوتبال امید هنوز به دنبال تغییر سرمربی است؟
🔸 مدیر تیم ملی امید در فاصله کوتاه تا شروع انتخابی المپیک، کماکان به دنبال تغییر در کادرفنی این تیم است اما در فاصله سه ماه تا شروع این مسابقات، کمتر مجموعهای اقدام به تعویض مربیان میکند.
تیم ملی امید در مرحله گروهی انتخابی فوتبال المپیک با تیمهای ازبکستان، کره جنوبی و چین همگروه شد تا برخیها این گروه را دشوارترین گروه مسابقات نامگذاری کنند. در شرایطی که انتظار میرود هم و غم همه حضور پرقدرت ایران در رقابتهای مقدماتی باشد، گویا هنوز حمید استیلی به دنبال تغییرات در کادرفنی تیم امید است تا جایی که او بعد از مشخص شدن قرعه تیم ملی فوتبال یک بار دیگر به طور تلویحی اختلافات در تیم ملی را تایید کرده و گفته که کمیته فنی درباره ادامه فعالیت مجیدی تصمیمگیری میکند و شاید مجیدی روی نیمکت تیم ملی ایران نباشد. اظهارات او در حالی که خودش هم عضوی از کمیته فنی فدراسیون فوتبال است، نشان از حمایت جدی استیلی برای کنار رفتن مجیدی دارد؛ در حالی که او در فاصله سه ماه تا شروع این مسابقات باید تکلیف خودش و تیم را مشخص کند چرا که دیگر زمانی برای از دست دادن نیست. تغییرات روی نیمکت تیمملی در فاصله کمتر از سه ماه، ضربه مهلکی به این تیم است تا اندک شانس ایران برای رسیدن به المپیک هم از بین برود. این موضوع همان دلیلی است که تاج با قطع همکاری کردن با مجیدی مخالفت کرده و مجیدی هم این روزها با جدیت بیشتری نسبت به گذشته کارش را دنبال میکند. او همانند سه ماه قبل تاکید کرده که این تیم را به المپیک میبرد؛ اتفاقی که عملی کردن آن همانند رویا برای ایرانیهاست و اگر اجرایی نشود، هیچ توجیه دیگری از مجیدی قابل قبول نیست. در فاصله سه ماه تا شروع مسابقات انتخابی المپیک، بهتر است کادر مدیریتی تیم ملی امید حرفهایتر عمل کند و اختلافات بین مدیریت و مربیان به بازیکنان هم سرایت نکند.
http://kayhan.ir/fa/news/171293
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🖇 #اخبار_کشور
🔹 ادامه سریال مشکلات فرهنگیان
داستان پر ماجرای «سرویس ایاب و ذهاب» دامن معلمان را هم گرفت
🔸 جامعه فرهنگیان کشور معمولاً با مشکلات گوناگونی مواجه هستند، از میزان دریافت حقوق گرفته تا پاداش پایان خدمت و مزایای ناچیز، اما این روزها دغدغه رفت و آمد و رسیدن آسوده به محل خدمت نیز به مشکلات برخی از آنها اضافه شده است.
سرویس اجتماعی-
در بین پیچ و خمهای فراوانی که معلمها باید در دوران خدمت سپری کنند، برخی مسائل پیش پا افتاده سخت اذیتکننده است و میتواند آنها را نسبت به ادامه خدمت دلسرد کند، موضوعی که اثراتش در آینده و در کیفیت کار نیروی انسانی کشور مشاهده خواهد شد.
به تازگی جمعی از معلمهای کلانشهر تهران که مدتی است در شهرستان پردیس مشغول به تدریس هستند از امکانات ایاب و ذهاب در نظر گرفته شده گلهمند هستند.
این معلمان که بخش عمده آنها را بانوان تشکیل میدهند و همگی ساکن شهر تهران هستند، خطرات و مشکلات گوناگونی همچون رفت و آمد سخت و پر استرس، نگرانی خانوادههای آنها، تحمیل هزینه زیاد رفت و آمد به محل خدمت، امنیت در تردد به ویژه در زمان بازگشت معلمانی که در نوبت عصر شاغل هستند را از جمله مشکلات این روزهای خود بیان میکنند.
آنها معتقدند تا زمانی که آموزش و پرورش شهرستان پردیس ذیل آموزش و پرورش منطقه 8 تهران بود، رفت و آمد به شهرستان پردیس منطقی به نظر میرسید کما اینکه در آن زمان امکانات بیشتری برای سرویس معلمها در نظر گرفته شده بود؛ اما حالا پس از چهار سال که شهرستان پردیس مستقل شده است باید از معلمهای بومی استفاده کند یا امکانات بیشتری برای سرویس مدارس معلمها در نظر گرفته شود.
این افراد بر این باورند که نباید بهای توسعه آموزش را معلمها بپردازند چرا که معلمها در شرایط کنونی همانند سایر اقشار جامعه با مشکلات زیادی روبهرو هستند و به دوش کشیدن چنین مشکلاتی میتواند اثرات نامطلوبی بر کیفیت آموزش بگذارد.
یکی از این معلمها در گفتوگو با خبرنگار «کیهان» اظهار داشت: بیش از 300 معلم از شهر تهران در شهرستان پردیس مشغول به تدریس هستند در حالی که این وظیفه وزارت آموزش و پرورش است تا نیروی مورد نیاز این شهرستان را تامین کند؛ وی با بیان اینکه امکانات در نظر گرفته شده برای سرویس معلمها محدود است، افزود: متاسفانه سرویسها مبدا و مقصد مشخصی دارند که به منزل و مدرسه منتهی نمیشود و باید با هزینه شخصی خودمان را به سرویس برسانیم و از یک جایی به بعد نیز مجدد با هزینه شخصی به مدرسه برسیم و در زمان برگشت نیز این اقدام تکرار میشود...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/171328
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper