🔹در نوزدهمین نشست شنبههای انقلاب مطرح شد:
علت هجمههای گسترده علیه جمهوری اسلامی ایران تاثیرگذاری آن در سطح منطقه و جهان است
🔸در نوزدهمین نشست شنبههای انقلاب تاکید شد: علت هجمههای گسترده علیه جمهوری اسلامی ایران تاثیرگذاری آن در سطح منطقه و جهان است. میزان بزرگی عکسالعملها نیز نشان از گستردگی تاثیرات انقلاب اسلامی است.
نوزدهمین نشست شنبههای انقلاب با موضوع شعائر اسلامی و انقلابی به همت جنبش مردمی پاسداشت چهل سال انقلاب اسلامی، دیروز(شنبه) در مهدیه تهران برگزار شد.
در این نشست اساتید و کارشناسانی همچون محمدحسین رجبی دوانی، سردار علی فضلی، محمدهادی همایون، یدالله بهتاش، حجتالاسلام سیدمحسن طباطبایی، رضا معممی مقدم، حجتالاسلام سیدهاشم حسینی، مهدی مبینیپور و عنایت رضاییپور، مسائل و دستاوردهای حوزه شعائر اسلامی را بررسی و تبیین کردند.
در ابتدای این نشست، محمدحسین رجبی دوانی مورخ و پژوهشگر تاریخ اسلام طی سخنانی اظهارداشت: رضاخان اگرچه برای فریبکاری نام فرزندان خود را مرتبط با امام رضا(ع) قرار داده بود اما نامگذاری فرزندان به نام اهل بیت(ع) را ممنوع کرده بود و حتی در راستای گرایش به غرب با برخی از شعائر ملی نیز مخالفت میکرد. رجبی دوانی اضافه کرد: در دوران پهلوی، نام خیابانها و اماکن نیز به نام پهلوی نامگذاری میشد، بطوریکه اگر در یک شهر یک خیابان وجود داشت، نام شاه بر آن قرار میگرفت و اگر دو خیابان بود، نام دیگر به نام همسر شاه نامیده میشد و حتی در شهر تهران، خیابانها به نام اربابان شاه و روسای جمهور آمریکا نامیده میشد و شاهد نامهایی همچون آیزنهاور، کندی، استالین و چرچیل بودیم اما انقلاب اسلامی تمام این نامها را تغییر داد و نامهای انقلابی و مردمی بر آن قرار داد.
▫️قرآن،عترت، مردم
در ادامه این نشست سردار علی فضلی، فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع) گفت: خرسندم که در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی و به فضل رهبری پیامبرگونه امامین انقلاب با تمام فراز و نشیبها امکان طرح و بیان دستاوردهای انقلاب را به دست آوردهایم...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/140551
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹10 هزار کیلو اورانیوم خارج شده از کشور را هم برمیگردانید؟!
🔸رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: در مدت کوتاهی میتوانم 30 هزار سانتریفیوژ به شما بدهم.
علی اکبر صالحی در گفتوگو با روزنامه همشهری با اشاره به انتقادها از عقبرفت برنامه هستهای به واسطه برجام گفت: در بعد هستهای یک نفر به من بگوید ما چه چیزی را از دست دادهایم؟ تنها چیزی که میگویند این است که 20 هزار سانتریفیوژ شده 6 هزار تا؛ خب، الان من در عرض مدت کوتاهی 20 هزار تا که هیچ، 30 هزار تا سانتریفیوژ به شما میدهم، میخواهید چکارش کنید؟ تولید 4 درصد کنیم بعدش چه؟ برخی یک طرفه صحبت میکنندو فضا را منفی میسازند. ببینید!
وی میافزاید: هستهای اسم بزرگی دارد و برخی از این فضا استفاده میکنند و کلمات قلمبه سلمبه را کنار هم میچینند تحت عنوان دانشمند هستهای! که ما متأسفانه با این کار ارزش دانشمند هستهای واقعی را هم از بین بردهایم. هر کسی به خودش میگوید دانشمند هستهای و با این کلمات قلمبه سلمبه افکار عمومی را تحریک میکند. مثلاً چند روز قبل رفتم به تعدادی از جانبازان عزیز سر زدم. نگران بودند و میگفتند رآکتور آبسنگین متوقف شد، سیمان ریختید! تصورشان این بود ما یک رآکتوری داشتهایم که کار میکرده و ما متوقف کردهایم، سیمان ریختهایم! هر چه میگوییم بابا این راکتور اصلاً کار نمیکرده، یک ساختمان در حال ساخت بوده، خیلی از تجهیزاتش نیامده بود و هنوز هم نیامده! اما عدهای میخواهند افکار عمومی را منحرف کنند. رآکتوری در بساط نبود،داشت ساخته میشد و خیلی از تجهیزاتش نبود.
درباره این اظهارات شایان ذکر است؛ به واسطه برجام، 14 هزار سانتریفیوژ از مجموع 19 هزار سانتریفیوژ ما معلق - و بعضاً به نوعی اوراق- شد که سرهم کردن دوباره آن مدتها زمان میبرد. اما مهمتر از تعداد سانتریفیوژها، خروج 9700 کیلوگرم اورانیوم غنی شده از کشور و حفظ تنها 300 کیلوگرم اورانیوم غنی شده است. این میزان، حاصل قریب 10 سال غنیسازی در کشور بود و آقای صالحی باید بگویند در چه مدتی و با چه حجم از اورانیوم خام مورد نیاز میتوانند همان سقف 10 هزار کیلوگرم را احیا کنند...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/140570
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹ایسنا مطرح کرد:
دروغ یک استارتاپ در جذب 100 میلیون دلار سرمایه خارجی
🔸سازمان سرمایهگذاریهای خارجی و کمکهای مردمی اعلام کرده ۱۰۰ میلیون دلاری که یک استارتاپ مدعی بوده در آن سرمایهگذار خارجی، سرمایهگذاری کرده «جلبی» بوده و امکان دارد در عمل حتی یک دلارش هم جذب نشود.
به گزارش ایسنا، چندی پیش چند استارتاپ در ایران ادعا کردند که ارزش آنها به یک میلیارد دلار رسیده و به اصطلاح به «یونیکرن» تبدیل شدهاند. زمزمههای این ادعا اولین بار از سمت یک شرکت در حوزه تجارت الکترونیک مطرح شد.
این شرکت مدعی شد که با سرمایهگذاری خارجی که جذب کرده در آستانه تبدیل شدن به اولین شرکت یک میلیارد دلاری است، آن استارتاپ ادعا می کرد، شرکتی در هلند ۲۱ درصد از سهاماش را به قیمت ۱۰۰ میلیون دلار خریداری کرده و در مجموع با توجه به معاملات انجام شده ۱۰۰ درصد سهامش یک میلیارد دلار میارزد. موضوعی که در اندک زمانی مشخص شد در حد همان «ادعا» بیشتر نبوده است.
بعد از مطرح شدن این ادعاها، شنیده شد که آن معاملات صوری و آن شرکت هلندی تنها یک شرکت کاغذی بوده که سرمایهگذار ایرانیِ آن استارتاپ، آن شرکت را خود در هلند تاسیس کرده تا این طور جلوه دهد که سرمایهگذار خارجی قسمتی از سهام استارتاپ ایرانی را خریداری کرده تا بتواند با این ادعا، خود را یونیکرن جلوه داده و با دست به دست کردن این خبر، هم برای خود تبلیغات کند هم بتواند به سرمایهگذاران بالقوه از جمله سرمایهگذاران بورسی در ایران سیگنال دهد که سهامش ارزنده است و با ارقام بالایی ارزشگذاری میشود. اما در طی ماهها و سالهای گذشته بسیاری از کارشناسان معتقد بودند که این معاملات صوری است و آن استارتاپ حتی یکپنجم ارزش عنوان شده را ندارد...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/140533
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹تلاشهای آخر توپخانه دولت برای بمباران طرح سؤال از رئیسجمهور
🔸روزنامه ایران دیروز در سرمقاله خود با عنوان «نتیجه پرسش چه خواهد بود؟» نوشت: «در مجموع پرسشکنندگان دغدغه اجرای قانون ندارند و لذا از آقای رئیسجمهوری برای قانع کردن آنها کاری برنمیآید، چون آنان تصمیم خود را گرفتهاند. از اینرو پرسشکنندگان چارهای ندارند جز آنکه قضایا را از پرسشهای پنجگانه فراتر ببرند و با جار و جنجال مشکل ایجاد کنند و بخواهند با عصبانی کردن رئیسجمهوری فضای تشنج در کشور ایجاد نمایند.»
ارگان دولت افزود: «واقعیت این است که بهعلت حزبی نبودن ساختار سیاسی در ایران و به تبع آن حزبی نبودن مجلس، نمایندگان قدرت بیحد و حصر خود را اعمال میکنند ولی مسئولیتپذیری متناسب با این قدرت ندارند. نمونه روشن آن نیز همین پرسش از رئیسجمهوری است. آنان پیش از هر پرسشی از دیگران باید سهم خودشان را در وضعیت موجود کشور روشن کنند، اگر قدرت دارند، مسئولیت ناشی از آن قدرت چگونه است و اگر قدرت ندارند، چرا؟ در مجموع به نظر میرسد که هدف یا حداقل نتیجه حتمی از پرسش، حل هیچ دغدغهای نیست، جز افزایش تنش و شکاف درون قدرت و این از همه چیز برای جامعه ایران خطرناکتر است.»
دولت و رسانههای حامی آن همواره علیه طرح سؤال از رئیسجمهور نقش فعالی را ایفا کردهاند. قرار بود مدتی پیش سؤال از رئیسجمهور پیرامون مؤسسات مالی در مجلس اعلام وصول شود اما با لابی دولتیها حدود 50 نماینده امضای خود را پس گرفتند و این سؤال از حد نصاب افتاد. این بار نیز که سؤال از رئیسجمهور محورهای اقتصادی دارد، مدعیان اصلاحطلبی دست به کار شدهاند تا آن را سیاسی جلوه دهند و فرافکنی کنند.
«دلار نباید ظرف چند ماه به چندین برابر قیمت افزایش پیدا کند» «دولت تدبیر نخواهد گذاشت که ارزش پول ملی ظرف 6 ماه به یک سوم کاهش یابد» «آنچنان رونق اقتصادی ایجاد بشود و مردم درآمد سرشار داشته باشند که اصلا این ٤٥ هزار تومان یارانه را نیاز نداشته باشند» «باید کار را به جایی برسانیم که به جای اینکه مردم دستشان را به سوی دولت دراز کنند، دولت دستش را به سوی مردم دراز کند» اینها بخشی از وعدهها و اظهارات رئیسجمهور است که نه تنها تحقق نیافته بلکه با تعمیق رکود، بیکاری، تورم و گرانی شرایط بسیار بدتر شده است و جالب اینکه آقای روحانی منتقدان را هم به باد اهانت و ناسزا میگرفت و میگیرد. سؤال از رئیسجمهور سیاسی است یا بجا و منطقی؟
http://kayhan.ir/fa/news/140566
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹یک مستند درباره عامل ترور شهیدان رجایی و باهنر رونمایی میشود
🔸مستند «نفوذی» که روایتگر گوشهای از زندگی «مسعود کشمیری» عامل ترور شهیدان رجایی و باهنر است، امروز در نشست «سینما روایت» برای اولین بار به نمایش درمیآید.
مسعود کشمیری از جمله نیروهای سازمان منافقین بود که با نفوذ در دستگاههای اجرایی کشور عامل اصلی بمبگذاری در دفتر نخستوزیری جمهوری اسلامی ایران در ۸ شهریور ۱۳۶۰ و شهادت شهیدان رجایی و باهنر شد و مستند «نفوذی» به بازخوانی بخشهایی از زندگی این فرد پرداخته است.
جلسه نمایش و نقد و بررسی این مستند در برنامه سینما روایت امروز یکشنبه چهارم شهریور، ساعت ۱۸ با حضور عباس سلیمینمین مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران و جواد موگویی نویسنده و کارگردان اثر، در مجموعه فرهنگی- هنری اسوه واقع در خیابان انقلاب، نبش خیابان بهار جنوبی برگزار میشود. شرکت در این مراسم برای عموم مخاطبان آزاد و رایگان است.
http://kayhan.ir/fa/news/140547
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📢🔹معلمان فاقد بیمه شاغل در مدارس غیردولتی به شعب تامین اجتماعی مراجعه کنند
🔸معاون اداره کل حق بیمه تامین اجتماعی درباره وضعیت بیمه معلمان مدارس غیردولتی گفت: اکنون حدود ۸۰ هزار نفر از معلمان مدارس غیردولتی بیمه هستند.
به گزارش ایسنا، لیلا متعارفی در برنامه تلویزیونی پرسشگر گفت: آموزش و پرورش اعلام کرده است که ۲۰۰ هزار معلم مدارس غیردولتی دارد که مطلع نیستم چه تعداد کارمند و بیمهشده رسمی این وزارتخانه هستند. به هر صورت ما مکلفایم طبق قانون نسبت به بیمه افراد مشغول در کارگاهها اقدام کنیم و همه مشمولان این بخش را هم بیمه
کردهایم.
متعارفی با بیان اینکه تعداد واقعی افرادی که هنوز تحت پوشش نیستند برای ما هم جای ابهام دارد، افزود: اگر آموزش و پرورش اعلام کرده که ۲۰۰ هزار نفر معلم در مدارس غیردولتی دارند که ۸۰ هزار نفرشان بیمه هستند، باید از آموزش و پرورش درباره آن ۱۲۰ هزار نفر پرسید، مگر ما ممانعتی برای بیمه ایجاد کردهایم؟ تامین اجتماعی هیچ ممانعتی ندارد.
وی ادامه داد: اگر آموزش و پرورش به هر علتی استنکاف میکند و لیست حق بیمه را رد نمیکند به نظر میرسد کوتاهی آنهاست، معلمانی که بیمه نیستند میتوانند به شعب مراجعه و ادعای اشتغال خود را اعلام کنند. اگر آموزش و پرورش تهدید به اخراج یا جایگزینی دارد ما دخیل نیستیم. وظیفه قانونی ما بیمه کردن افراد است و راه باز است اگر کارفرمایی استنکاف کرد آن معلمها به شعب تامین اجتماعی محل مدرسه مراجعه و درخواست دهند و موارد را اعلام کنند تا در کمیتههای مربوطه رسیدگی شود. افرادی که با ارائه مستندات ادعای سابقه میکنند، حق بیمه را محاسبه و طبق مواد قانونی به کارفرما ابلاغ بدهی میکنیم. مدارس میتوانند به میزان آن اعتراض کنند اما در هر صورت باید آن را پرداخت کنند.
http://kayhan.ir/fa/news/140550
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📢🔹ظریف:
منتظر اقدام اروپا برای حفظ فروش نفت و کانالهای بانکی هستیم
🔸وزیر امور خارجه گفت: اتحادیه اروپا قرار بود چندین اقدام انجام دهد به ویژه حفظ فروش نفت ایران و حفظ کانالهای بانکی که کماکان ما منتظر انجام آن هستیم.
محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه در حاشیه همایش «عبور از بحران و توسعه ایران» در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالی درباره بسته حمایتی 18 میلیون یورویی اتحادیه اروپا و حواشی ایجاد شده پیرامون آن اظهار داشت: این بستهای است که دوطرف را کمک میکند تا با یکدیگر در ارتباط باشند و هیچ ربطی به برجام ندارد و این فضاسازیهایی که انجام میشود بیربط است.
ظریف گفته است که بسته حمایتی 18 میلیون یورویی هیچ ربطی به برجام ندارد. این در حالی است که در بیانیه اتحادیه اروپا که متن کامل آن در این آدرس (http://europa.eu/rapid/press-release_IP-18-5103_en.htm) موجود است، صراحتا اعلام شده است که بسته حمایتی 18 میلیون یورویی، بخشی از بسته حمایتی 50 میلیون یورویی است و اینها بخشی از همکاریهای دو طرف بعد از توافق برجام است.
پول خرد!
از سوی دیگر، مبلغ این کمک مالی با قیمت روز یورو چیزی در حدود 200 میلیارد تومان خواهد شد، رقمی که شاید برای یک کشور 80 میلیون نفری چیزی جز پول خرد نخواهد بود. این در حالی است که یک قلم از بلوکه کردن داراییهای ایران در آمریکا در دوران «پسابرجام» به تنهایی 2 میلیارد دلار ارزش داشت. در مورد دیگر موسسه مالی کلیراستریم لوکزامبورگ، یکی از موسسات تابعه بورس آلمان نزدیک به 5 میلیارد دلار پول کشورمان را در اختیار گرفته و آزاد نمیکند!
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/140565
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper