🌍 #بین_الملل
🔹 رویترز: طالبان پس از توافق با آمریکا روزانه حدود 100 حمله تروریستی انجام داده است
🔸 بررسیها نشان میدهد با گذشت ۴۵ روز از امضای توافقنامه طالبان با آمریکا برای خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان، طالبان بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ حمله در این کشور انجام داده است این یعنی روزانه 100 حمله!.
چیزی حدود ۴۵ روز است که از امضای توافقنامه طالبان با آمریکا -که زمینه را برای خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان هموار میکند- گذشته و طالبان بیش از
۴هزار و ۵۰۰ حمله در این کشور انجام داده، این اطلاعات حاکی از آن است که با توافق آمریکا و طالبان، این گروه بر خشونتهای خود افزوده است!
در این رابطه باشگاه خبرنگاران به نقل از «رویترز» نوشته، این در حالی است که پیش از این اداره بازرسی آمریکا در امور بازسازی افغانستان (سیگار-SIGAR) اعلام کرده بود ناتو انتشار عمومی شمار حملات طالبان در افغانستان از زمان امضای توافق صلح میان آمریکا با این گروه متوقف کرده است.
http://kayhan.ir/fa/news/187280
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 دستورات FATF را آن هم بدون اطلاع مجلس اجرا کند!
🔸 لازم به ذکر است که دولت آقای روحانی تاکنون حدود 95 درصد دستوراتFATF را اجرا کرده است، اما همانطور که قابل پیشبینی بود، این اقدام هیچ تأثیری در بهبود وضعیت اقتصادی کشور نداشت. گویا آقای هاشمیطبا دچار ضعف حافظه شده است.
مدعیان اصلاحات با معضل کارنامه- در دولت، مجلس، شورای شهر و شهرداری تهران- مواجه هستند. برای همین از مقایسه کارنامه مجلس یازدهم با عملکرد خود هراس دارند. فضاسازی مدعیان اصلاحات علیه مجلس یازدهم در حالی است که هنوز یک ساعت هم از آغاز به کار این مجلس سپری نشده است.
http://kayhan.ir/fa/news/187309
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 یک بازیگر پرکار در تلویزیون:
ما بازیگرها آنقدری پول نداریم که به نیازمندان کمکهای آنچنانی کنیم!
🔸 یک بازیگر سینما و تلویزیون گفت: ما نداریم که به نیازمندان کمکهای آنچنانی کنیم!
در شرایطی که بسیاری از مردم حتی با درآمد پایین به میدان کمک مومنانه آمدهاند تا به افرادی که در اثر شیوع کرونا آسیب دیدهاند کمک برسانند، خیلی از سلبریتیها و بازیگران سینما که معمولا در مقابل پیش پا افتادهترین مسائل اظهارنظر میکنند، اینبار سکوت کردهاند! این در حالی است که هر روز در اخبار میخوانیم که بازیگران و ورزشکاران مشهور در دیگر کشورها کمکهای قابل توجهی به بیماران یا آسیبدیدگان کرونایی اعطا میکنند.
در این میان یک بازیگر که خودش و همسرش از بازیگران پر کار تلویزیون در سالهای اخیر بودهاند، مدعی شد که دلیل اینکه بازیگران ایرانی در کمکرسانی به نیازمندان مشارکت نمیکنند این است که درآمد آنچنانی ندارند! در حالی که این افراد علیرغم دریافتهای میلیاردی حتی مالیات هم پرداخت نمیکنند.
وی در یک برنامه اینترنتی در واکنش به انتقاداتی که نسبت به کمکاری بازیگران و چهرههای مشهور ایرانی برای اقدام مثبت در شرایط انتشار ویروس کرونا وارد میشود، گفت: این را مردم واقعاً لازم است بدانند که هنرمندان کشورهای دیگر میلیون دلاری دستمزد میگیرند. اما ما نداریم که کمکهای آنچنانی بکنیم. کاری که ما میکنیم این است که سعی میکنیم مردم را دعوت کنیم تا مشارکت کنند.
http://kayhan.ir/fa/news/187321
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 حقوقهای نجومی با کدام لطایفالحیل ماندگار میشود؟!
🔸 گزارش دیوان محاسبات نشان میدهد که دولت و مجلس نمیخواهند به موضوع حقوقهای نجومی پایان بدهند.
روزنامه رسالت در یادداشتی نوشت: حقوقهای نجومی را اگر نگویم بزرگترین چالش باید یكی از معضلات گریبانگیر مالیه عمومی كشور دانست. این معضل كه تمامی دستگاههای نظارتی در برابر آن به قول معروف، آچمز شدند هنوز دست از سر مالیه عمومی كشور برنداشته و به دلیل تعارض منافعی كه مسئولین تصمیمگیر و تصمیمساز دارند، تاكنون ادامه دارد.اعلام دریافت و پرداخت حقوق ماهانه ۵۲ میلیون تومانی كه رئیس دیوان محاسبات در صحن مجلس اعلام كرد، مؤید این تداوم است. چرا مجلس و دولت نمیخواهند به این وضع خاتمه دهند را باید در همین تعارض منافع دید و تنها راه برونرفت را باید در لغو تمامی مقررات و تصویبنامهها و آییننامههای جورواجور دولت بهماهو مصوبات هیئت وزیران، كمیسیونها، شوراها و هیئتهای امنای دانشگاهها دانست كه در اواخر سال ۹۸ به قول یكی از اساتید، یك پول قلمبه را به حساب حقوق و مزایای آنها افزود، بدون آن كه مجلس جوازی برای افزایش داده باشد. انتظار اصلاح و حل این معضل از مجلس و دولت فعلی، انتظار بیهودهای است، اما از مجلس آینده كه در كمتر از یك ماه آینده تشكیل خواهد شد، این انتظار است كه در حل این معضل به مراتب زیر توجه كند.
۱- همه پرداختها باید به موجب قانون باشد. این حكم اصل ۵۳ قانون اساسی است. با نقض این اصل اكنون پرداختهای پرسنلی در پیچ و خم تصویبنامهها و تصمیمنامهها و آییننامههای هیئت وزیران و دیگر مراجعی غیر از مجلس، مثل هیئتهای امنا و دانشگاهها و شوراها ازجمله شورای عالی كار است.
۲- قانون، مصوب مجلس است نه دولت و این قانون باید جامع و مانع، كف و سقف حداقل و حداكثر حقوق و مزایا را به طور روشن و واضح و كارشناسیشده در قالب یك ماده واحده در قانون برنامه یا قانون بودجه با عدد و رقم خود تعیین كند و آن را بر عهده آییننامه و تصویبنامه دولت یا دیگر مراجع تصمیمگیر واگذار نكند و هیچ وزارتخانه، سازمان، شركت، بانك و نهاد عمومی دولتی یا نهاد عمومی غیردولتی را در آن مستثنی نكند…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/187332
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 دبیرکانون مرغداران کشور خبر داد
سود 3 هزار تومانی دلالان از هرکیلو مرغ
🔸 دبیرکانون مرغداران کشور با انتقاد از اینکه دولت به جای خرید مرغ از مرغداران، مرغ را از دلالان خریداری میکند! گفت: دلالان در هر کیلو مرغ که واسطهها به شرکت پشتیبانی امور دام میدهند، 3000 تومان به جیب میزنند.
به گزارش خبرگزاری فارس، چندین ماه است مرغداران کشور به شدت از وضعیت بازار، گلایه دارند و میگویند این صنعت در حال ورشکستگی است. آنها تولید مرغ را با نهادههای گران و چندین برابر قیمت انجام میدهند اما مرغ را در بازار پایینتر از قیمت تمام شده، میفروشند.
در این زمینه، پرویز فروغی، دبیرکانون مرغداران کشور ضمن تأکید بر مشکلات مرغداران، گفت: متأسفانه شرکت پشتیبانی امور دام به جای اینکه مرغ را از خود مرغداران تهیه کند از واسطهها میخرد و همین مسئله باعث شده تا در هر کیلو مرغی که واسطهها از مرغداران خریداری میکند 3000 تومان نصیب آنها شود.
وی افزود: واسطهها مرغ زنده را کیلویی 6300 تا 6500 تومان از مرغداران خریداری میکنند و پس از تحویل به کشتارگاه برای آنها کیلویی 7700 تومان تمام میشود که البته این قیمت مرغ زنده است و شرکت پشتیبانی امور دام کشور نیز از آنها به قیمت 12 هزار و 700 تومان خریداری میکنند.
دبیرکانون مرغداران کشور ادامه داد: این واسطهها و دلالان، به جای پول مرغهای تحویلی از شرکت پشتیبانی امور دام، نهاده میگیرند و آنها را به دو برابر قیمت، به مرغدار میفروشند. بنابراین در هر کیلو مرغ که واسطهها به شرکت پشتیبانی امور دام میدهند، 3000 تومان به جیب میزنند. ..
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/187315
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 واردات با وجود تولید داخلی
🔸 روزنامه دنیای اقتصاد دیروز در مطلبی به واردات سموم کشاورزی با وجود تولید داخلی این محصول پرداخت و نوشت: «از یک طرف به بهانه کمبود نیاز داخلی صادرات سموم کشاورزی به خارج از کشور ممنوع میشود که علاوه بر تبعات کاهش درآمد ارزی تبعات دیگری نیز دارد و از طرف دیگر برای بعضی سموم آماده مصرف- نه تکنیکالها- هم که مشابه آن در داخل کشور تولید میشود ارز 4200 تومانی اختصاص میدهد؛ یعنی اگر در تولید داخلی فقط به تکنیکالها که 30 درصد هزینه تولید را شامل میشود، یارانه میدهد برای کل پروسه تولید سم به شرکتهای خارجی یارانه میدهد. حال فکرش را بکنید شرکتهای داخلی چگونه باید با سموم وارداتی خارجی در بازار رقابت کنند درحالیکه در این رقابت، بهصورت تمامقد از تولید خارجی حمایت میشود و بر سر تولیدات داخلی میکوبد؟»
این روزنامه حامیدولت افزود: «متأسفانه واردکنندگان در10 ماهه سال گذشته با مصادره به مطلوب موضوع تحریم ورود سموم دفع آفات و دریافت دهها میلیون دلار ارز، سه برابر سال 97 از کشورهای چین و هند (که هرگز تحریم را رعایت نمیکنند) سموم مشابه تولید داخلی، به کشور وارد کرد و با تحریمهراسی موجب شد کارخانههای تولیدکننده داخلی از رونق تولید عقب بمانند و در مقابل، سموم وارد شده با دلار 4200 تومانی، با قیمتی به مراتب بیشتر به کشورهای عراق، تاجیکستان، سوریه، افغانستان و... قاچاق و با دلار 12 هزار تومانی و بیشتر، به فروش برسد. همچنین عملکرد دوگانه و شبههناک وزارتخانه که حتی مصوبه دولت و شعار مقام معظم رهبری (سال رونق تولید) را عمل نکرد و ارز اختصاص یافته دولتی را در اختیار واردکنندگان قرار داد و با سیاست بخشینگری و مثلا انبار کردن سموم وارداتی برای 2 سال، به نوعی تولیدکنندگان داخلی را با چالش مواجه کرد. با این همه علاوهبر اینکه کل ارز دولتی طی 9 ماه حیف شد، وفور سموم وارداتی ارزان، هم موجب ارزانی و مصرف بیرویه در داخل و قاچاق به خارج شد و حالا انبارها هم خالی است.»
http://kayhan.ir/fa/news/187309
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 «بابانظر» و «جنگ پابرهنه» راهی ترکیه شدند
🔸 دو کتاب «جنگ پابرهنه» و «بابانظر» در کشور ترکیه در دستترجمه به زبان ترکی قرار گرفتند.
به گزارش مهر، دو کتاب «بابانظر» اثر مصطفی رحیمی و سید حسین بیضایی و «جنگ پابرهنه» نوشته رحیم مخدومی که از سوی انتشارات سوره مهر منتشر شده است در دست ترجمه به زبان ترکی قرار گرفت.
این ترجمهها توسط خدیجه جوادی در شهر آنکارا در دست انجام است و انتشارات ینیانسان در ترکیه آن را در سال جاری منتشر میکند.
کتاب «بابانظر» روایتی است از زندگی شهید محمد حسن نظرنژاد از دوران مبارزه در سالهای قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تا سالهای حضور در جبهههای
دفاع مقدس.
این کتاب حاصل گفتوگوی ۳۶ ساعته سیدحسین بیضایی با محمدحسن نظرنژاد در سال ۱۳۷۴ و اوایل ۱۳۷۵ است که به شکل ویدئویی ضبط شد و برای آن از قلم مصطفی رحیمی استفاده شده و همه پانوشتهای کتاب هم از متن خاطرات و گفتههای خود شهید نظرنژاد است.
کتاب «جنگ پابرهنه» نیز شامل خاطرات رحیم مخدومیاز مقاطع مختلف جنگ و از جمله عملیاتهای والفجر ۸ و کربلای ۵ است. تمرکز این کتاب بر شخصیتهای حاضر در جبهه بوده است، ضمن آنکه نگاهی هم به حوادث و رویدادهای جنگ دارد. از ابتکارات کتاب آن است که هر خاطره با آیهای از قرآن آغاز میشود؛ آیهای بهعنوان مقدمه که با خاطره همبستگی معنایی داشته و به نوعی ریشههای جنگ پابرهنه را مشخص میکند. این کتاب شامل ۲۴ خاطره با نثری روان و دلنشین است که سعی میکند تنها به دود و آتش و بوی باروت بسنده نکرده و نقبی به لایههای زیرین جنگ و شخصیت رزمندگان نیز بزند.
این دو کتاب با حمایت آژانس ادبی پل در دست ترجمه قرار گرفته است.
http://kayhan.ir/fa/news/187320
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏆 #ورزشی
🔹 ارائه گزارش ۱۶ فدراسیون از وضعیت تمرین ورزشکاران در شرایط کرونا
🔸 ۱۶ فدراسیون قرار است در جلسه ای با نمایندگان کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش گزارشی از وضعیت تمرینی ورزشکاران خود در شرایط قرنطینه ارائه بدهند و به تبادل نظر بپردازند.
سرپرستان رشته های کاندیدا برای حضور المپیک توکیو قرار است نشستی را چهارشنبه هفته جاری با نصراله سجادی سرپرست کاروان ایران، پیمان فخری رییس مرکز نظارت بر تیم های ملی، مهدی علی نژاد معاون قهرمانی وزارت ورزش و جوانان و علی رغبتی داشته باشند.در این نشست قرار است سرپرستان گزارشی را از روند تمرینی ورزشکاران خود در شرایط قرنطینه ارائه کنند.همچنین در این نشست قرار است برنامه ریزی برای راه اندازی تمرینات مجازی انجام شود.جلسه ستاد مبارزه با کرونا نیز که دوشنبه برگزار می شود که نتیجه آن در بحث شروع تمرینات بدنسازی برخی رشته ها اهمیت دارد. چرا که اگر روند کرونا نگران کننده نباشد ممکن است برخی رشته ها بتوانند در آکادمی ملی المپیک آن هم با رعایت کامل پروتکل بهداشتی و با اعمال محدودیت نفرات، تمرینات بدنسازی خود را انجام دهند. البته در جلسه با سرپرستان که در واقع روسای فدراسیون ها هستند بیشتر بحث مشخص شدن وضعیت قهرمانان و تبادل نقطه نظرات مطرح است.در این جلسه ۱۱ فدراسیونی که سهمیه گرفته اند به همراه ۵ فدراسیون تنیس روی میز ، شنا، قایقرانی ، وزنه برداری و ژیمناستیک که شانس گرفتن سهمیه را دارند، شرکت می کنند. ایران تاکنون در رشته های والیبال، بسکتبال، کشتی، تکواندو، کاراته، تیراندازی، تیروکمان، شمشیربازی، دوچرخه سواری، دوومیدانی، بوکس موفق به کسب سهمیه شده است.
http://kayhan.ir/fa/news/187254
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper