📌 #خبر_ویژه
🔹 برای رئیسجمهور سیل است برای مردم سیل نیست؟!
🔸 یک فعال اصلاحطلب از رئیس جمهور خواست مانند فرماندهان دفاع مقدس در وسط میدان مقابله با مشکلات باشد و نه حاشیهنشین.
در پی اظهارات اخیر آقای روحانی که تلویحا بازدید رئیس مجلس از بیمارستان امام خمینی و شنیدن دردِدلهای کادر درمانی را مورد طعنه و تخطئه قرار داده بود، مینو خالقی در یادداشتی انتقادی نوشت: «باور کنید نمیخواستم به داستان لغو جلسه سران قوا به خواست رئیسجمهور به جهت بازدید جناب قالیباف از بخش بیماران کرونایی واکنش نشان دهم. اما صحبتهای آقای روحانی، مرا بر آن داشت چند نکته را خدمت جناب ایشان متذکر شوم.
جناب آقای رئیس جمهور! بله عقلانی نیست کسی در مسیر سیل بایستد و انتظار داشته باشد سیل او را با خود نبرد، اما اکنون کادر درمان کشور مدتهاست با جانبازی، دست خالی دقیقاً در همین مسیر سیل ایستادهاند. کادر درمانیای که به سرپرستی وزیر بهداشت شما فعالیت میکنند و وزیرتان هر روز گلایه و درد دارد که از مبلغ اختصاص داده شده از صندوق توسعه ملی به بحث کرونا جز اندکی از جانب رئیس سازمان برنامه و بودجه شما و رئیس بانک مرکزی شما، به همان کادر درمان وسط سیل ایستاده، اختصاص داده نشده است.
جناب روحانی! این سیل اگر سیل است، برای مردم عادی و دانشآموزان و معلمان و بازاریان و کارمندان دولت و بخش خصوصی و... هم سیل است. آیا جان آنها اهمیتی ندارد که در مدت گذشته، اقدام به عادیسازی شرایط و بازگشاییها فرمودید؟!
مگر همچون روزهای دیگر، در جلسه دولت نفرمودید که اکنون در شرایط جنگی هستیم. اگر شرایط، جنگی است، فرمانده جنگ نیز باید از جان گذشتگی کند و در میانه میدان بایستد. حداقل بهخاطر دل مردمی که روزگاری به او امید بستند و رای دادهاند. او باید همگام با ملت باشد تا درد این ایام مردم کشورش، کمی کاهش یابد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/200570
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 در حضور رئیسدستگاه قضا مطرح شد
روایت دردناک یک مسئول درباره تعطیلی بزرگترین معبر صادراتی ایران
🔸 یک مقام مسئول در جریان بازدید ریاست قوه قضائیه از بازارچه مرزی یزدان اظهارات دردناکی را از خود تحریمی داخلی بر زبان جاری کرد.
به گزارش خبرگزاری میزان،روز جمعه گذشته رئیسقوه قضائیه در جریان سفر به استان خراسان جنوبی به بازارچه مرزی یزدان در شهرستان زیرکوه رفت و پیگیر بازگشایی این بازارچه شد.
در جریان بازدید ریاست قوه قضائیه از این بازارچه، یک مقام مسئول در حضور آیتالله رئیسی اظهارات دردناکی از خود تحریمی داخلی را بر زبان آورد و گفت: اینجا عقبه خیلی خوبی داشت و سال 84 رتبه برتر صادراتی در کل کشور از نظر حجمی و دلاری در کل کشور از نظر صادرات بازارچهای داشت و سال 93 گمرک در اینجا تعطیل شد.
وی عنوان کرد: چین مرز بسیار کوچکی با افغانستان دارد و مرز آن بسیار صعبالعبور است و کوهستانی است و در حال تونل زدن هستند و مسیر را باز میکنند تا به این بازار هدف برسند و از آن طرف ترکیه نیز از مسیر ایران استفاده میکند و کالای ترانزیتی به افغانستان میدهد.
این مسئول اظهارداشت: ما چهار بازارچه داریم و سامانههای گمرکی ما فعال است و نیاز به همت و تلاشی است تا در کوتاهترین فرصت ممکن بتوانیم از این مرز استفاده کنیم و مردم نیز از برکات آن استفاده کنند.
بازارچه مرزی یزدان از قدیمیترین گذرگاههای مرزیست که در دهه هشتاد بازارچه نمونه صادراتی کشور بوده، اما چند سالی است که با وجود تجهیزات میلیاردی تعطیل شده است. بازارچه یزدان سالها قطب صادرات کالا به افغانستان بوده، اما در سال ۹۳ از سوی افغانستان تعطیل شد؛ این در حالی است که تمامی زیرساختهای لازم برای فعالیت مجدد این بازارچه فراهم است و حتی سامانه جامع امور گمرکی نیز در این بازارچه فعال است.
تعطیلی این بازارچه سبب شد تا رئیسدستگاه قضا در سفر به استان خراسان جنوبی راهی نقطه صفر مرزی شود و ضمن بازدید از این بازارچه پیگیر بازگشایی آن شود...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/200544
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 تأکید معاون جدید سیما بر تحول تولید محتوا در تلویزیون
🔸 آیین تکریم و معارفه معاون سابق و جدید سیما روز گذشته با حضور حجتالاسلام موسوی مقدم، قائممقام رئیس رسانه ملی و جمعی از مدیران سازمان صداوسیما در ساختمان سیما برگزار شد.
حمید شاهآبادی، معاون جدید سیما در این مراسم با بیان اینکه دوره مسئولیت مرتضی میرباقری(معاون سابق سیما) دوره پُرفراز و نشیبی بود که بدون هدایت و مدیریت راهبردی وی، توفیقات رسانه ملی در آن امکانپذیر نبود، ابراز امیدواری کرد در دوره جدید، کارهای خوبی که در این مدت آغاز شده است، ادامه یابد.
وی با تأکید بر اینکه با توجه به نیاز مخاطب و اوضاع متفاوت کشور، رسانه ملی در عرصه تولید نیازمند تحولی جدی است، گفت: این تحول باید عمیق و در حوزه محتوا باشد و اگر بخواهیم نگاه تحولی به تولیدات رسانهای داشته باشیم، باید از نقطه نیاز مخاطب بر اساس مصالح کشور آغاز کنیم.
http://kayhan.ir/fa/news/200522
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏆 #ورزشی
🔹 فدراسیون فوتبال در انتظار جزئیات پرونده ویلموتس
🔸 وکیل فدراسیون فوتبال در پرونده شکایت از مارک ویلموتس میگوید با وجود گذشت دو ماه، هنوز جزئیات این پرونده از سوی فیفا ارسال نشده است.
رضا شاهمنصوری درباره روند رسیدگی به پرونده مارک ویلموتس و شکایت از رای فیفا به نفع این سرمربی بلژیکی گفت: هنوز جزییات پرونده از سوی فیفا ارسال نشده است. پرونده به لحاظ حقوقی بسیار پیچیده است و به علت دورکاری، بعد از گذشت دو ماه هنوز گراندز ارسال نشده است. در پرونده آقای کیروش و فدراسیون فوتبال هم گراندز پرونده بعد از دو ماه ارسال شد. او دباره اینکه در این صورت هنوز لایحه دفاعی فدراسیون فوتبال تکمیل نشده است، گفت: در جلسات کارگروه شکایت از پرونده فیفا به نفع مارک ویلموتس، پیشنویس اولیه آماده شده است اما تا زمانی که گراندز ارسال نشود، نمیتوانیم لایحه را کامل کنیم. وکیل فدراسیون فوتبال در این پرونده درباره اظهارات وزیر ورزش و جوانان مبنی بر اینکه رسیدگی به پرونده در دادگاه حکمیت ورزش آغاز شده است، گفت: من اطلاعی از اظهارات ایشان ندارم اما فکر میکنم منظورشان رسیدگی به پرونده در جلسات کارگروه بوده که همینطور هم است و ما در حال بررسی جزییات و دفاع مناسب از فدراسیون فوتبال هستیم. شاهمنصوری که سمت مشاور حقوقی تراکتور را بر عهدهدارد، درباره شکایت این باشگاه از رشید مظاهری نیز گفت: پرونده از کمیته وضعیت بازیکنان و مربیان راهی کمیته انضباطی شده و در حال رسیدگی است. او در واکنش به این سؤال که آیا رای این پرونده قبل از اتمام فصل نقلوانتقالات صادر خواهد شد یا خیر، گفت: احتمالا رای پرونده صادر میشود. حتی اگر رای پرونده قطعی هم نباشد، اگر رای علیه او باشد، محرومیتش آغاز میشود.
http://kayhan.ir/fa/news/200491
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 طلاق مصلحتی از دولت روحانی به عشق حضور در دولت جدید!
🔸 اصلاحطلبان صرفاً به عشق تداوم قدرت در انتخابات 1400، دنبال طلاق مصلحتی از دولت روحانی هستند.
روزنامه فرهیختگان در گزارشی مینویسد: درگیری سیاسی میان اصلاحطلبان و دولت مجدداً به یکی از بحثهای سیاسی و رسانهای بدل شده و تک و پاتکهای آنها از گفتوگوهای حاشیه جلسات هیئت دولت تا شبکههای اجتماعی را دربرگرفته است. رئیسدفتر رئیسجمهور در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران به انتقادات برخی اصلاحطلبان از دولت واکنش نشان داد و گفت: «از اصلاحطلبان وزیر و استاندار در دولت وجود دارد و اگر آنها منتقد هستند، به رفقای خودشان هم انتقاد باید بکنند. ولی حداقل مراعات حال رفقای خود را بکنند.»
در پاسخ به این اظهارنظر، جمعی از اصلاحطلبان این بار مستقیماً رئیسدفتر رئیسجمهور را مورد انتقاد قرار دادند و از اقدامات و تصمیمات وی چه در عرصه امور اجرایی و چه مسائل سیاسی گلایه کردند. برای مثال جواد امام از اعضای بنیاد باران خطاب به واعظی نوشت: «جنابعالی کاری بوده که علیه اصلاحطلبان خصوصا در دوره مسئولیت دفتر رئیسجمهور نکرده باشید؟ متاسفانه اصلاحطلبان امروز هزینه حضور افرادی چون شما را در دولت مورد حمایتشان پرداخت میکنند. به جای پاسخگو بودن طلبکار هم شدهاید؟»
اگر کمی با دقت نگاه کنیم خواهیم دید که درگیری اصلاحطلبان با دولت حسن روحانی حداقل دو بخش مهم دارد، بخش اول درگیری که جزئی و گذرا بود و بر سر تقسیم پستها و سمتها صورت گرفت و دقیقا از فردای پیروزی در انتخابات ۹۶ آغاز شد و در طول تابستان به اوج خود رسید و البته برای چند ماهی تداوم هم داشت و بخش دوم پس از آن زمانی که ناکارآمدی روحانی به صورت محسوسی به چشم آمد آغاز شد و تا همین امروز هم ادامه دارد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/200569
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 بر اساس آمار تجارت خارجی
صادرات کشور در شهریور 24 درصد رشد کرد
🔸 بر اساس آمار تجارت خارجی کشور، صادرات در شهریورماه نسبت به مرداد از لحاظ ارزش بیش از ۲۴ درصد رشد داشته است.
به گزارش تسنیم، از کل تجارت 11 میلیون تنی، 8 میلیون و 252 هزار تن بهارزش دومیلیارد و 691 میلیون دلار شامل صادرات و دومیلیون و 690 هزار تن کالا بهارزش 3 میلیارد و 76 میلیون دلار سهم واردات بوده است.
صادرات کشور در شهریور ماه سال 99 نسبت به مرداد ماه از لحاظ وزنی 6 درصد و ازلحاظ ارزش 24.5 درصد رشد داشته است که این خود نشان از عادی شدن تجارت پس از بحران کرونا و بسته شدن مرزها دارد.
چین با دومیلیون و 267 هزار تن و ارزش 669 میلیون دلار مقصد نخست، عراق با یکمیلیون و 415 هزار تن بهارزش 565 میلیون دلار، امارات با یکمیلیون و 215 هزار تن بهارزش 379 میلیون دلار، افغانستان با 704 هزار تن بهارزش 232 میلیون دلار و ترکیه با 380 هزار تن و ارزش 218 میلیون دلار بهترتیب مقاصد اصلی صادرات کالای ایرانی در شهریور ماه بودند.
بیش از 72 درصد وزن و 76 درصد ارزش کالاهای صادراتی کشور در شهریور ماه به این پنج کشور اختصاص دارد.
واردات کالاهای مورد نیاز کشور که عمدتاً کالای اساسی و نهادهها و ماشینآلات تولید است در شهریور ماه نسبت به مرداد ماه از لحاظ وزنی 31درصد و از لحاظ ارزش 10.5درصد افزایش داشته است.
امارات متحده عربی با 396 هزار تن و ارزش 775 میلیون دلاری در جایگاه نخست، چین با 262 هزار تن بهارزش 743 میلیون دلار در جایگاه دوم، ترکیه با 305 هزار تن بهارزش 339 میلیون دلار در جایگاه سوم، آلمان با 226 هزار تن بهارزش 174 میلیون دلار در جایگاه چهارم و هند با 176 هزار تن کالا به ارزش 156 میلیون دلار در جایگاه پنجم قرار دارد.
بیش از 50 درصد وزن و 71 درصد ارزش کالاهای وارداتی به این پنج کشور اختصاص دارد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/200513
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 رشد سریع مبتلایان به کرونا در جهان/37 میلیون نفر به این ویروس آلوده شدهاند
🔸 رشد تصاعدی تعداد مبتلایان به ویروس «کووید 19» در جهان، همچنان ادامه دارد و بر اساس آخرین گزارشها، شمار کل مبتلایان به کرونا در جهان، از مرز 37 میلیون نفر گذشت.
شیوع ویروس کرونا در جهان با سرعت ادامه دارد. موج دوم کرونا نیز در بسیاری از کشورها شروع شده و آمار مبتلایان و مرگ و میرها نیز به شدت بالا رفته است. برآوردهای آماری وبگاه «ورلد امتر» نشان میدهد، در عرض دو روز و نیم، یک میلیون نفر دیگر در جهان به ویروس کرونا مبتلا شدهاند. شمار کل بیماران کرونایی هم از مرز 37 میلیون نفر عبور کرده و تعداد فوتیها نیز متاسفانه به یک میلیون و 74 هزار نفر رسیده است. در میان کشورهای آلوده به این ویروس، آمریکا با حدود هفت میلیون و 895 هزار نفر، بیشترین شمار مبتلایان در جهان را دارد. این کشور با حدود ۲۱۸ هزار جانباخته، در رتبه نخست کشورهای دارای بیشترین موارد فوتی ناشی از ویروس کرونا ، ایستاده است. بررسیهای آماری نشان میدهد که آمریکا ۲۱،۲۸ درصد از کل مبتلایان به این بیماری را در خود جای داده است. بعد از آن، هند با حدود ۱۸،۸۵ درصد از کل مبتلایان جهان، یعنی 6 میلیون و 980 هزار نفر، در رتبه دوم قرار دارد. بعد از آنها، برزیل با پنج میلیون و 35 هزار مبتلا، یعنی ۱۳،۶۰ درصد کل بیماران، قرار دارد. یکی از نکات قابل توجه آمارهای روند شیوع ویروس کرونا، مدت زمان افزایش شمار مبتلایان است. بر اساس بررسیهای آماری، ویروس کرونا که قبلا و طی یک بازه زمانی طولانی مدت، ۱۴ میلیون نفر را در جهان بیمار کرده بود، در یک بازه سه یا چهار روزه، یک میلیون نفر را گرفتار خود کرده است، تا شمار ابتلای جهانی از ۳۷ میلیون نفر عبور کند…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/200552
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper