📎🔹 آغاز ماراتن سیاسی بزرگ در لبنان امروز 700 نفر برای کسب 128 کرسی رقابت میکنند
🔸 قرار است امروز بیش از 700 نامزد برای کسب 128 کرسی پارلمان لبنان با یکدیگر رقابت کنند تا سرنوشت دولت آتی این کشور را مشخص کنند.
بر اساس اعلام «بسام المولوی» وزیر کشور لبنان در انتخابات پارلمانی امسال لبنان ۷۱۸ نفر در قالب ۱۰۳ لیست یا فهرست برای کسب ۱۲۸ کرسی پارلمان با یکدیگر رقابت میکنند. وزیر کشور لبنان در اظهاراتی گفت: «نام ۱۱۸ کاندیدای زن در لیستهای انتخاباتی امسال وجود دارد؛ بنابراین در این دوره شاهد بیشترین میزان از مشارکت زنان در انتخابات لبنان هستیم.»
قانون انتخابات برای هر نظام سیاسی، اساسی است و قانونی که لبنان بر اساس آن انتخابات پارلمانی خود را برگزار میکند «تناسبی» نام دارد. پارلمان لبنان پس از اینکه در سالهای ۲۰۱۳، ۲۰۱۴ و ۲۰۱۷ نتوانست قانون جدید انتخابات را تصویب کند دوره پارلمان را تمدید کرد اما سرانجام در سال ۲۰۱۷ قانون شماره ۴۴ به نام «قانون انتخاب اعضای پارلمان» را تصویب کرد که همان قانون تناسبی است.
بر اساس نظام انتخاباتی تناسبی، کرسیهای احزاب مختلف به تناسب تعداد رأیی که کسب میکنند، به آنان تعلق میگیرد. اگر فرض کنیم سه لیست در یک حوزه انتخاباتی بر سر ۱۰ کرسی رقابت میکنند و لیست اول ۶ هزار رأی، لیست دوم، سه هزار رأی و لیست سوم هزار رأی به دست بیاورد، کرسیهای دهگانه به تناسب آرای به دست آمده هر لیست، میان آنها تقسیم خواهد شد: لیست اول شش کرسی، لیست دوم سه کرسی و لیست سوم یک کرسی.
همچنین در قانون جدید، رأیدهندگان هم باید به لیستها رأی بدهند و هم اینکه یک نفر را از همان لیست به عنوان نامزد برتر یا برگزیده خود انتخاب کنند (معروف به «الصوت التفضیلی»). این گزینه نقشی مهم در ورود کاندیداها ایفا میکنند.رأی تفضیلی یا ترجیحی باید از همان فهرستی باشد که رأیدهنده به آن رأی داده است. اگر فرد رأیدهنده، رأی ترجیحی ندهد مابقی رأیی که به یک لیست داده صحیح است همچنین اگر بیش از یک رأی ترجیحی داد، این رأی شمرده نمیشود و تنها لیستی که به آن رأی داده به حساب میآید.
کرسیهای پارلمان آینده لبنان میان احزاب سنی، شیعه، دروزی، علوی، مارونی، کاتولیک رومی، ارتدوکس رومی، انجیلی، کاتولیک ارمنی، ارتدوکس ارمنی و اقلیتها تقسیم میشود. ۶۴ کرسی متعلق به مسیحیان است. مسیحیان مارونی: ۳۴ کرسی؛ مسیحیان ارتدکس: ۱۴ کرسی؛ مسیحیان کاتولیک: ۸ کرسی؛ مسیحیان ارمنی ارتدکس: ۵ کرسی؛ مسیحیان ارمنی کاتولیک: ۱ کرسی؛ مسیحیان انجیلی: ۱ کرسی؛ اقلیتهای مسیحی: ۱ کرسی. ۶۴ کرسی نیز متعلق به مسلمانان است. سنی: ۲۷ کرسی؛ شیعه: ۲۷ کرسی؛ دروزی: ۸ کرسی؛ علوی: ۲ کرسی. در نهایت ائتلاف گروههای سیاسی راهیافته به پارلمان، برای تعیین نخستوزیر سرنوشتساز خواهد شد...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/241485
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 با افزایش 14 هزار واحدی شاخص رخ داد
واکنش مثبت بورس به آغاز اجرای طرح اصلاح یارانهها
🔸 شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران به آغاز اجرای طرح اصلاح یارانهها واکنش مثبت نشان داد و قریب به 14هزار واحد رشد کرد.
در نخستین روز کاری بازار سهام پس از اجرای طرح اصلاح یارانهها، شاخص کل بورس در یک روند رو به رشد با افزایش 13 هزار و 996 واحد به رقم یک میلیون و 578 هزار و 445 واحد رسید.
همچنین شاخص کل با معیار هموزن نیز با رشد 6400 واحد به رقم 444 هزار و 810 واحد رسید و ارزش بازار در بورس تهران به بیش از شش میلیون و 277 هزار میلیارد تومان شد. معاملهگران همچنین دیروز در بورس تهران بیش از 12 میلیارد و 700 میلیون سهام حقتقدم و اوراق مالی در قالب 801 هزار فقره معامله و به ارزش 7 هزار و 450 میلیارد تومان داد و ستد کردند. شاخص کل و شاخص قیمت بورس با معیار وزنی ـ ارزشی با افزایش 89 صدم درصد همراه شدند. این دو شاخص با معیار هموزن یک و چهار دهم درصد رشد کردند. همچنین شاخص آزاد شناور 68 صدم درصد، شاخص بازار اول بورس 86 صدم درصد و شاخص بازار دوم بورس 94 صدم درصد افزایش یافت.
در فرابورس ایران هم دیروز شاخص رو به رشد بود و با افزایش 181 واحد به رقم 21 هزار و 576 واحد رسید. ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران تا بیش از یک میلیون و 188 هزار فقره معامله رشد کرد و ارزش بازار پایه فرابورس به 366 هزار میلیارد تومان رسید.
معاملهگران دیروز بیش از سه میلیارد و 300 میلیون سهام حقتقدم و اوراق مالی در قالب 360 هزار فقره معامله و به ارزش 3611 میلیارد تومان داد و ستد کردند با این حساب ارزش معاملات دو بازار بورس و فرابورس دیروز از 11 هزار میلیارد تومان گذشت.
عوامل رشد بورس
آغاز اجرای طرح اصلاح یارانهها و به تبع آن انتظار سهامداران برای افزایش سودآوری شرکتهای بورسی خصوصا غذایی یکی از دلائل رشد شاخص کل بورس است. همچنین فصل برگزاری مجامع شرکتها هم در راه است و اکثر شرکتها برای سال مالی گذشته خود سود خوبی شناسایی کردهاند که این هم یکی دیگر از دلایل رشد بورس میتواند باشد.
در معاملات دیروز، سهمهای برخوردار از انتفاع افزایش قیمتها با حذف ارز ترجیحی از جمله گروه قندیها، غذاییها، سیمانی و دارویی و همچنین گروه پلیمر و پتروشیمیاییها در کنار هلدینگهای سرمایهگذاری خود به کانون پرتحرک معاملهگران کوتاهمدتنگر و میانمدتنگر تبدیل شدند. گروه پالایشی نیز با نزدیکتر شدن به موعد برگزاری مجامع سالیانه و انتشار گزارشهای عملکردی خود همسو با رشد قیمت جهانی نفت برای معاملهگران اغلب حقیقی بازار همچنان جذاب هستند...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/241465
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 گزارش کیهان از هشتادمین روز جنگ اوکراین
از توقف صادرات برق به فنلاند تا آزادسازی اموال روسیه توسط سوئیس
🔸 تعلیق صادرات برق روسیه به فنلاند، آزادسازی اموال روسیه توسط سوئیس و خشم زلنسکی از پیشنهاد ماکرون در مورد واگذاری بخشی از حاکمیت اوکراین به روسیه برای پایان جنگ مهمترین تحولات هشتادمین روز جنگ اوکراین بود.
جنگ در اوکراین امروز نیز در هشتادمین روز خود ادامه یافت. این جنگ تا کنون هیچ دستاورد مشخصی برای طرفین درگیر نداشته است و به گفته کارشناسان بیشتر به جنگ نیابتی بین روسیه و غرب تبدیل شده است. تاوان این جنگ نیابتی را نیز زنان و کودکان اوکراینی میپردازند. تازهترین تحولات از این جنگ نیز حاکی است روسیه در بحبوحه شدت گرفتن تنشها با فنلاند بر سر تصمیم این کشور برای عضویت در ناتو اعلام کرد صادرات برق به آن کشور را قطع میکند.
شرکت «رائو نوردیک»، یکی از شرکتهای تابعه شرکت برق روسی «اینتر رائو» که برقش را در بازار کشورهای حوزه «نوردیک» به فروش میرساند در بیانیهای اعلام کرد: «مجبوریم از 14 می(دیروز) صادرات برق را متوقف کنیم.» این شرکت گفته که نتوانسته بهای برق فروختهشده به فنلاند در ماه می(اردیبهشت) را دریافت کند.در بیانیه شرکت «رائونوردیک» آمده است: «این وضعیت، استثنا است و در 20 سال گذشته برای اولین بار اتفاق افتاده است»رئیسجمهوری و نخستوزیر فنلاند پنج شنبه در بیانیهای مشترک تاکید کردند که به دنبال پیوستن هرچه سریعتر این کشور به پیمان ناتو هستند.این تصمیم فنلاند اعراض روسیه را به همراه داشته و مقامات روسیه نسبت به عواقب و پیامدهای این تصمیم هشدار دادهاند.
آزادسازی بخشی از اموال روسیه در سوئیس
اما در تحولی دیگر و در حالی که اروپا و آمریکا هر روز تحریمهای تازهای را علیه روسیه وضع میکنند سوئیس با اذعان به نبود دلایل کافی برای مسدود کردن داراییهای مسکو، از آزادسازی ۳.۴ میلیارد دلار از آنها خبر داد.
به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، دولت سوئیس اعلام کرد حاضر است بخشی از داراییهای مسدود شده روسیه به خاطر تحریمهای مالی غرب را آزاد کند. دولت سوئیس گزارش کرده ۶.۳ میلیارد فرانک از داراییهای روسیه را مسدود کرده که قرار است حدود ۳.۴ میلیارد آن را آزاد کند. البته «اروین بولینگر » از مقامات ارشد دولت سوئیس پیش از این به رقم کمتری معادل ۲.۲ میلیارد فرانک اشاره کرده بود.«بولینگر» یکی از مقامات ارشد در وزات امور اقتصادی سوئیس که بر تحریمها نظارت میکند، به خبرنگاران گفت: «اگر دلایل کافی نداشته باشیم، نمیتوانیم داراییها را مسدود کنیم. ». طبق تخمینهای موجود برآورد میشود که بیش از ۲۱۳ میلیارد دلار از داراییهای اشخاص حقیقی و حقوقی روس در بانکهای سوئیس ذخیره شده باشد...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/241484
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#مکتب_امام
🔹 به این خوبها خدمت کنید
https://kayhan.ir/fa/news/241510
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#روزنامه_کیهان
🔹 دوشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#عناوين
📆 دوشنبه 26 اردیبهشت 1401
در کیهان امروز می خوانیم:
📂 #تیتر_اول
🔹 با دستور رئیس جمهور
همه یارانهبگیران قبلی یارانه ماه اول را دریافت میکنند
https://kayhan.ir/fa/news/241569
▫️ نوجوان 18 ساله آمریکایی در منطقه سیاهپوستان حمام خون به راه انداخت
https://kayhan.ir/fa/news/241572
▫️ حضور پررنگ مردم و فعالان سیاسی و فرهنگی در نمایشگاه سیوسوم
بهار کتاب؛ شکوفایی گعدهگاه اهالی فرهنگ و ادب
▫️ علی باقری:
کشورهای تحت تحریم خواستار دانش خنثیسازی تحریم از ایران هستند
https://kayhan.ir/fa/news/241594
🖌 #یادداشت_روز
🔹 سرمایه اجتماعی دولت پای کار اصلاحات اقتصادی
https://kayhan.ir/fa/news/241597
📌 #خبر_ویژه
▫️ محکمات خط امام(ره)را فدای مطامع غربگرایان نکنید
https://kayhan.ir/fa/news/241598
▫️ دو کلمه هم از صدای آمریکا درباره قدرت نظامی رژیم پهلوی!
▫️سنگ پای کاسبان برجام بعد از ثبت رکورد 1500 تحریم!
▫️جنجال قابل پیشبینی کاسبان سوءتدبیرهای اقتصادی
📎🔹قالیباف:
سیاست¬های غلط اقتصادی در گذشته باعث هدررفت منابع و منتفعشدن دلالان میشد
https://kayhan.ir/fa/news/241587
▫️ مخبر:
برخورد با اخلالگران در بازار کالاهای اساسی با شدت و سرعت ادامه یابد
https://kayhan.ir/fa/news/241593
▫️معاون اقتصادی وزیر خارجه:
۱۵ کمیسیون مشترک اقتصادی با کشورهای دنیا برگزار میشود
https://kayhan.ir/fa/news/241565
▫️سردبیر روزنامه الدیار ضمن قطعی دانستن پیروزی حزبالله:
نتایج انتخابات لبنان جهان را غافلگیر خواهد کرد
https://kayhan.ir/fa/news/241576
▫️ سالگرد برگزاری کنفرانس جهانی حقوق بشر در تهران
لکههای تاریک در کارنامه حقوق بشر جهانی
https://kayhan.ir/fa/news/241567
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹در ششمین روز اصلاح یارانهها
کاهش چشمگیر نرخ مرغ وتخم مرغ و برچیده شدن صفها
https://kayhan.ir/fa/news/241535
🌍 #بین_الملل
🔹 تبیین جنگ اوکراین در گفتوگوی کیهان با استاد دانشگاه «مک مستر»
بعید است روسیه شکست بخورد حتی اگر با خسارات سنگین مواجه شود
https://kayhan.ir/fa/news/241575
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📂 #تیتر_اول
🔹 با دستور رئیس جمهور
همه یارانهبگیران قبلی یارانه ماه اول را دریافت میکنند
🔸 رئیسجمهور به سازمان برنامه و بودجه و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دستور داد، کمک معیشتی ماه اول به حساب تمامی افرادی که تا ماه قبل مشمول دریافت یارانه بوده اما در این مرحله کمک معیشتی دریافت نکردهاند و متقاضی تجدیدنظر در دهکبندی فعلی هستند، واریز شود.
آیتالله دکتر سید ابراهیم رئیسی پیش از ظهر یکشنبه در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت به سازمان برنامه و بودجه و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دستور داد، کمک معیشتی ماه اول به حساب تمامی افرادی که تا ماه قبل مشمول دریافت یارانه بوده اما در این مرحله کمک معیشتی دریافت نکردهاند و متقاضی تجدیدنظر در دهکبندی فعلی هستند، واریز شود.
رئیس جمهور در این جلسه گفت: اصل بر اعتماد به خوداظهاری مردم است لذا مبلغ کمک معیشتی ماه اول، به حساب این افراد نیز واریز شود تا به محض تأیید درخواست متقاضیان از سوی دستگاههای مسئول، این مبلغ توسط آنها قابل برداشت گردد و در ماههای آتی نیز همانند سایر مشمولان، بتوانند مبلغ کمک معیشتی را دریافت نمایند.
دکتر رئیسی با اشاره به اینکه باید به مردم فرصت بازبینی اطلاعات خانوارها داده شود تا قانون مردمیسازی و توزیع عادلانه یارانهها دقیقتر به اجرا درآید، تصریح کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موظف است حداکثر ظرف یک ماه، این درخواستها را بررسی و نتیجه نهایی را به سرپرستان خانوار اعلام نماید.
رئیس جمهور همچنین از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواست نحوه محاسبه شاخصهای دهکبندی خانوارها بهطور شفاف برای مردم تبیین شود و با اطلاعرسانی لازم ابهامات و دغدغههای مردم در این زمینه برطرف و جامعه و افکار عمومی به خوبی قانع شوند.
در این جلسه همچنین وزارتخانههای جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت، گزارشهای جداگانهای از وضعیت ذخایر کالاهای اساسی در کشور ارائه کردند.
شیعه انگلیسی و سنی آمریکایی ضد وحدت
و دو روی یک سکه هستند
خبر دیگر اینکه، آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی در دیدار با جمعی از علما و روحانیون اهل سنت با اشاره به تلاش های جدی دولت برای رفع مشکلات معیشتی مردم تصریح کرد: دولت به دغدغه های مردم که به روحانیون منتقل میشود، توجه و برای رفع این مشکلات تلاش میکند...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/241569
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹 نوجوان 18 ساله آمریکایی در منطقه سیاهپوستان حمام خون به راه انداخت
https://kayhan.ir/fa/news/241572
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹 حضور پررنگ مردم و فعالان سیاسی و فرهنگی در نمایشگاه سیوسوم
بهار کتاب؛ شکوفایی گعدهگاه اهالی فرهنگ و ادب
https://kayhan.ir/fa/news/241580
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🖌 #یادداشت_روز
🔹 سرمایه اجتماعی دولت پای کار اصلاحات اقتصادی
#محمد_ایمانی
🔸 1- مسئولیتپذیری، و قربانی نکردن آینده، از شاخصههای مهم بلوغ شخصیت است. در مقابل، خوشخیال باشی به قیمت آیندهفروشی، از نارسایی شخصیت حکایت میکند. ملت ما در روند پویش پیشرفت، بعضا با این عارضه مواجه شد. عبرت پیش چشم، مهار نمایشی تورم در پنج شش سال قبل، با وجود منفی شدن اغلب شاخصهای اقتصادی است. برخی مدیران با اختصاص بخش عمده درآمد صادرات نفت برای واردات، خیال حال خوش را در افکار عمومی دمیدند و حال آنکه برآیند کژتابیهای آنها، در حال برجا گذاشتن رکوردهای «رکود، تورم، کسری بودجه، بدهی، نقدینگی، کاهش سرمایهگذاری، کاهش ارزش پول ملی، بیکاری، کاهش درآمد سرانه، افزایش توزیع رانت و تشدید ضریب جینی (شکاف طبقاتی)» بود.
2- درمان دردهای مزمن، وقتی از مُسکّن فراتر رود و به درمانهای دشوار مانند تجویز داروی تلخ یا جراحی برسد، دیگر انتخاب نیست، بلکه ضرورت است. بر خلاف مُسکّن و مخدّر که حال بیمار -یا معتاد- را خوش میکند، داروی تلخ و جراحی، ناخوشایند است. اما دوراندیشی، این ناگوار را بر آن خوشی ناپایدار ترجیح میدهد. سالها قبل وقتی پزشک، تصویر رادیوگرافی را دید و با خونسردی گفت؛ «پای فرزند شما نشکسته و سالم است»، من و همسرم چقدر خوشحال شدیم. اما کودک همچنان درد میکشید و دو روز بعد، به متخصص دیگری مراجعه کردیم. پزشک دوم، که متخصص شناخته شدهای است، پس از دیدن تصاویر رادیوگرافی گفت؛ «پای فرزند شما شکسته و باید گچ گرفته شود». اصلا خوشایند نبود، آن هم درباره کودکی سه ساله؛ اما چارهای نبود. این، حکایت وضعیت اقتصاد ماست که بعضا گرفتار تشخیص بد، یا ترجیح محبوبیت بر انجام مسئولیتهای سخت شده است. مدیر اگر دلسوز و مسئولیتشناس باشد، حتی تندی بیمار به هنگام درمان ضروری را به تمجید او (بهخاطر تزریق مسکّن) ترجیح میدهد.
3- دولت رئیسی در موضوع یارانه کالا، از صفر شروع نکرده،
بلکه قرار است انحراف در توزیع آن را اصلاح کند. دولت وقتی شهریور 1400 تشکیل شد، اصلا ارزی برای واردات کالاهای اساسی نداشت.
60 میلیارد دلار ارز 4200 تومانی، ظرف سه سال به شکل ظاهرا بیهدف، در اختیار معدودی تسهیلات بگیر قرار گرفته بود؛ اگر دوست داشتند کالای اساسی وارد کردند اما به قیمت آزاد فروختند. اگر هم دوست نداشتند، همان ارز را در بازار آزاد فروختند و مابهالتفاوت چند ده هزار تومانی را به جیب زدند. یا با ارز واردات کالاهای اساسی، کالای دیگری وارد کردند و کمر تولید را شکستند...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/241597
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 محکمات خط امام(ره)را فدای مطامع غربگرایان نکنید
🔸 سید حسن خمینی گفت: امروز همه مسائل به سیاست خارجی گره خورده است(!)
وی در دیدار چند نفر از دیپلماتهای سابق اظهار داشت: یکی از ویژگیهای مؤمن که در شخصیت امام هم متجلی و همه ما آن را باید در خودمان پررنگ کنیم این است که هیچ وقت «وسیله» به جای «هدف» نمینشیند؛ این مسئله بهطور خاص در حوزه سیاست خارجی بسیار معنی دارد.
وی با بیان اینکه سیاست خارجی و کار دیپلماسی صرفاً مسیر وصول به اهداف است و فینفسه تقدسی ندارد، ادامه داد: هدف فراتر از این مسیر است. اگر مسیری را رفتید و به نتیجه نرسید، باید سریعاً آن مسیر را عوض کنید و مسیرهای دیگری را بروید. قدرت یک دیپلمات و دستگاه دیپلماسی این است که هنگام مواجهشدن با بن بست در یک مسیر، بتواند در کمتر از 24 ساعت راه جدیدی را باز کند؛ ولو اینکه آن راهحل با مسیر به ظاهر 180 درجه مخالف، اما در واقع در راستای هدف باشد.
سید حسن خمینی با اشاره به سیره امام راحل گفت: به نظر من یکی از سرمایههای امام، «ثبات قدم» ایشان در اهداف بود، اما عظمت این ویژگی، جلوه ویژگی دیگر ایشان یعنی «توانایی تغییر راهها و مسیرها» را کمرنگ کرده است. ایشان در پایان جنگ میگویند، تا دیروز میخواستیم جنگ کنیم و امروز از صلح سخن میگوییم. در همین زمینه مثالی دیگر هم وجود دارد؛ روزی که امام آن بیانات بسیار تند را بعد از حج خونین علیه آلسعود گفتند و آنها را تکفیر کردند، من برای اقامه نماز جماعت خدمتشان رفته بودم. ابوی ما هم آمدند. به امام گفتند با وجود این تعبیر شما (کافر خواندن سعودیها) چهطور بعداً با آنها رابطه برقرار کنیم؟! امام گفتند: مگر با بقیه کفار رابطه نداریم؟! اینها هم مثل آنها هستند!
وی با بیان اینکه هیچکس نمیتواند بگوید در همه حوزهها کارشناس است و از همین رو، طبیعتاً خرد جمعی باید کار را به پیش ببرد، گفت: پتانسیل درونی و قدرت کارشناسی جمهوری اسلامی بسیار قوی است و واقعاً ناشکری است که از توانایی مجموعه مدیریتی این چهار دهه استفاده نکنیم. این مجموعه قدرت و توان حل مشکلات در حوزه اقتصادی و سیاست خارجی را دارد.
وی در پایان تأکید کرد: امروز همه مسائل کشور به حوزه سیاست خارجی گره خورده و باید گره این حوزه را باز کرد و توان مدیریتی و خرد جمعی جمهوری اسلامی ایران که طی این چهل و سه سال با آزمون و خطا ساخته شده، میتواند این کار را انجام بدهد...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/241598
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#گفت_و_شنود
🔹 به قیمت خرید !
https://kayhan.ir/fa/news/241595
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper