📡 #دور_دنیا
🔹 شوخی بیجای یک مسافر هواپیما را برگرداند!
🔸 یک مسافر پرواز سنگاپور که هنگام پرواز به شوخی به میهماندار گفته بود در چمدانش بمب دارد، باعث شد تا خلبان مجبور شود هواپیما را برگرداند و شرکت هواپیمایی متحمل خسارت شود.
به گزارش آسیا نیوز، مرد سنگاپوری 41 ساله به نام «هسو چانمنگ» از سنگاپور به تایلند ساعت 12/55 دقیقه با دو تن از دوستانش سوار هواپیما شدند، او یک ساک دستی به همراه داشت که آن را در محفظه بالای سر خود قرار داد، اما به دلیل بزرگی ساک در محفظه بسته نشد؛ مهماندار پرواز به وی گفت که ساکش برای این محفظه بزرگ است و باید آن را به قسمت بار هواپیما تحویل دهد.
«هسو» همچنان تلاش میکرد تا ساکش در محفظه بالای سرش جا دهد؛ مهماندار گفت: «چیزی در ساکتان هست که به آن احتیاج داشته باشید؟ کیف پول، پاسپورت یا باتری لیتیومی؟» هسو پاسخ داد: «نه فقط بمب است.» مهماندار به او خیره شد و گفت:هیچ بمبی در کار نیست، حتما شوخی میکنید!
با اینکه مهماندار این اظهارات را شوخی تلقی کرده بود، اما این موضوع را به خدمه پرواز اطلاع داد. با وجودی که هواپیما در حال برخاستن از زمین بود و آنها اجازه ورود به کابین خلبان را نداشتند. اما پس از اینکه پرواز از زمین بلند شد آنها این موضوع را به اطلاع خلبان رساندند و او هم با تماس با برج مراقبت به سنگاپور بازگشت و با همراهی چند جت جنگنده ساعت 3:20 دقیقه فرود آمد؛ تمام 179 مسافر به دلیل بررسیهای امنیتی مجبور به خروج از هواپیما شدند. چمدان هسو و دوستانش به طور امنیتی و در جای مناسب بررسی شد.
این هواپیما با چهار ساعت و 48 دقیقه تاخیر و صدور بلیت جدید برای مسافران و استفاده از خدمه جدید در پرواز متحمل 13 هزار و 757 دلار خسارت شد، اما هسو را فقط 4 هزار و 500 دلار جریمه کردند.
http://kayhan.ir/fa/news/143652
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🖇 #اخبار_کشور
🔹 آیتالله نوری همدانی با هشدار نسبت به تکرار تجربه برجام
هدف FATF محدود کردن مقاومت و جلوگیری از پیشرفت کشور است
http://kayhan.ir/fa/news/143707
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
👥💰 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 رئیس اتحادیه املاک استان تهران:
بانکها تبدیل به بنگاههای معاملات مسکن شدهاند
🔸 رئیس اتحادیه املاک استان تهران گفت: بانکها عامل اصلی گرانی در بازار مسکن هستند و تبدیل به بنگاههای معاملاتی شدهاند.
مصطفی قلی خسروی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه دریافت مالیات از خانههای خالی راهکار مؤثری جهت بهبود وضعیت بازار مسکن نیست، اظهارداشت: دولت سالیان بسیاری است که به دنبال اجرایی کردن اخذ مالیات از خانههای خالی است ولی آمارها نشان میدهد که باید راهکار دیگری برای این بخش اجرایی شود.
وی از نقش مؤثر بانکها در گرانی مسکن خبر داد و افزود: متأسفانه بانکها عامل اصلی گرانی در بخش مسکن هستند و هماکنون بانکهای کشور تبدیل به بنگاه معاملات مسکن شدهاند. برخی از بانکها به سراغ ساخت و ساز یا خرید مسکن رفتهاند و این در حالی است که بدون پرداخت مالیات این راه را ادامه میدهند.
رئیساتحادیه املاک استان تهران به آمار قراردادهای اجاره در شش ماهه ابتدایی سالاشاره کرد و افزود: از تاریخ 1/1/96 الی 26/6/96 تعداد 355 هزار و 176 قرارداد منعقد شده و در 1/1/97 الی 26/6/ 97 تعداد 310 هزار و 684 قرارداد اجاره در کشور منعقد شده و آمارها نشان میدهد که میزان اجاره نشینی در سال جاری 12 درصد کاهش داشته است.
وی به آمار اجاره در استان تهران نیزاشاره کرد و گفت: از تاریخ 1/1/96 الی 26/6/96 تعداد 106 هزار و 82 قرارداد منعقد شده و در 1/1/97 الی 26/6/97 تعداد 920 قرارداد منعقد شده که کاهش 14 درصدی را در این بخش شاهد هستیم.
http://kayhan.ir/fa/news/143673
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 بشار اسد بازگشت سوریه به رهبری جهان عرب را رسماً اعلام کرد
🔸 رئیسجمهور سوریه در نخستین مصاحبه خود با یک رسانه عربی، اعلام کرد که این کشور نقش محوری خود را در جهان عرب باز خواهد یافت.
«بشار اسد» در گفتوگو با «صباح المحمد» رئیس یک موسسه رسانهای در کویت، که اولین مصاحبه او با یک رسانه عربی پس از هشت سال، محسوب میشود، اعلام کرد که سوریه به زودی، نقش محوری خود را در جهان عرب باز مییابد.
وی افزود؛ بیشتر خاک سوریه از چنگال تروریستها آزاد شده است و دولت حاکمیت خود را بر تمامی خاک سوریه بازخواهد یافت.
رئیسجمهوری سوریه همچنین خبر داد، کشورهای غربی و عربی برای بازگشایی سفارتهای خود در سوریه، برنامهریزی کرده و هیئتهایی را نیز به این کشور اعزام کردهاند. وی گفت، جنگ علیه تروریسم در سوریه به زودی به پایان میرسد.
http://kayhan.ir/fa/news/143699
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 سؤالی که حامیان FATF پاسخ نمیدهند
روزنامه ایران دیروز با مغلطهگری تلاش کرد چهره موجهی از کارگروه ویژه اقدام مالی (FATF) و همکاری ایران با آن نشان دهد. ارگان دولت نوشت: «مگر امروز ما انکار میکنیم که به این نیروها [گروههای مقاومت] کمک میکنیم؟ مگر امروز ما آنان را تروریست میدانیم که با پذیرش FATF نظرمان دچار تغییر شود؟ مگر امروز برای کمک کردن به هر گروهی که صلاح میدانیم، وابسته به نظام بانکی بینالمللی هستیم که فردا به آن وابسته باشیم؟... اتفاقاً هنگامی که این فرآیند را نمیپذیریم، به معنای آن است که وجود ریگی در کفش خود را اعلام میکنیم.»
روزنامه ارگان دولت اما پاسخ نمیدهد اگر FATF که اینقدر به طرفش غش میکنند، خوب است چرا جلوی تأمین مالی داعش و النصره را نگرفته و نمیگیرد؟ سخنگوی تروریستهای الاحوازیه در کشور اروپایی مصاحبه کرد و مسئولیت حمله اهواز را بر عهده گرفت. الاحوازیه در کشورهای اروپایی دفتر و تشکیلات دارد و آزادانه برای کمک مالی شماره حساب اعلام میکند. چرا بانکهای خارجی به این گروهک خدمات مالی میدهند؟ پس FATF کجاست که نمیتواند جلوی پشتیبانی مالی تروریستها را بگیرد. در این صورت اصرار بر همکاری با FATF عقلانی است؟
در بخش دیگری از این مطلب آمده است: «یکی از دلایلی که تصویب FATF را موجه میکند و قرینهای بر درست بودن آن است، اقدامات سازمانیافته برخی از مخالفان است که پشت همه آنها همین پولشویی خوابیده است. اگر کسی FATF را نادرست و خلاف منافع کشور میداند، ایرادی ندارد، چند تا یادداشت و مقاله بنویسد، مگر نه اینکه نمایندگان مجلس را واجد حداقل خصوصیات لازم میدانند، پس چرا به صورت منطقی علیه این پدیده نمینویسند و برای آنان نمیفرستند و بهجایش پیامکهای تهدیدآمیز و لعن و نفرین و تمسک به خون شهدا و رهنمودهای امام(ره) میفرستند؟ روشن است که حرفی ندارند. فقط دنبال تهدید و ارعاب هستند. کسانی هم که پیامک برای این و آن میفرستند، طبعاً سازماندهی شدهاند و منافعی پشت این کار هست. از سوی دیگر نمایندگانی که تحت تأثیر این تهدیدات قرار بگیرند، امین ملت نیستند. باید از آنان بخواهند که در مورد FATF متن و یادداشت و مقاله بنویسند و صریحاً بگویند که این تهدیدات به منزله نداشتن هیچگونه منطق و دلیلی است. در واقع میتوان گفت که اگر فقط یک علت برای تصویب FATF بتوان ارائه کرد همین رفتار غیرمنطقی معدود مخالفان آن است.»
دستیار بخش تامین مالی تروریسم وزارت خزانهداری آمریکا و رئیسFATF در جلسه استماع کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا صراحتا گفت که برای مقابله با ایران همکاری نزدیکی با اسرائیل و عربستان داریم. زاراته معاون سابق مدیریت مبارزه با تروریسم و جرائم مالی در خزانهداری آمریکا هم درباره نقش FATF در تحریمهای آمریکا گفت که برای قراردادن ایران در تنگنا و سختتر کردن شرایط برای این کشور، به حضور کامل FATF نیاز است. شما که حرفی برای گفتن دارید و دست به قلم هستید و اهل منطق و تشخیص و تحلیل، چرا در قبال این اعترافات قلمهایتان شکسته است؟
http://kayhan.ir/fa/news/143688
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 افشای کمک 250 میلیونی رژیم سعودی به تلویزیون ایران اینترنشنال
روزنامه گاردین نوشت: پول شبکه ضدایرانی ایران اینترنشنال توسط دیوان سلطنتی عربستان سعودی تامین میشود و تخمین زده شده که مدیران این شبکه 250 میلیون دلار برای تاسیس و راه اندازی آن دریافت کردهاند. به گزارش مشرق، شبکه تلویزیونی «ایران اینترنشنال» به فاصله کوتاهی از اقدام تروریستی در اهواز با سرکردگان این عملیات تروریستی گفتوگو کرد. به فاصله چند روز پس از این اقدام، روزنامه انگلیسی گاردین دست به افشاگری علیه این سازمان رادیو و تلویزیونی زد. در گزارش اخیر گاردین که به حوادث تروریستی اهواز اشاره شده آمده است: «منبعی که با محمد بن سلمان، پادشاه عربستان سعودی همکاری کرده است، به گاردین گفته که پول ایران اینترنشنال توسط دیوان سلطنتی عربستان سعودی تامین میشود و تخمین زده شده که مدیران این شبکه 250 میلیون دلار برای تاسیس و راه اندازی آن دریافت کردهاند. در بخش دیگری از این گزارش آمده است که گواهینامه بینالمللی این شبکه به نام شرکت «گلوبال مدیا سرکلینتینگ» صادر شده است و سهامدار آن عادل عبدالکریم است و عبدالرحمن مرشده مدیرکل سابق العربیه و سردبیر روزنامه شرقالاوسط، دیگر هدایتگر این مجموعه است.
برخی از خبرنگاران اصلاحطلب فراری با شبکه یاد شده همکاری دارند. سردبیر این شبکه وابسته به وهابیت، اصغر رمضانپور معاون مطبوعاتی عطا مهاجرانی وزیر فرهنگ دولت موسوم به اصلاحات است. پیشتر اسنادی مبنی بر کمکهزینه دربار سعودی به پسر مهاجرانی نیز منتشر شده بود.
http://kayhan.ir/fa/news/143700
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏐 #ورزشی
🔹 ضیایی: ممکن است بحث تعلیق والیبال مطرح شود!
🔸 رئیس فدراسیون والیبال در واکنش به این صحبت که آیا برای فدراسیون سرپرست تعیین شده است، گفت: از طریق ورزات ورزش چنین چیزی را نشنیدم، اما باید بگویم که افراد واجد شرایط بهتر از سعادتمند وجود دارند.
احمد ضیایی افزود: در خصوص قانون منع بهکارگیری بازنشستهها نگاهها به آن متفاوت است و موافق و مخالفان زیادی دارد. کسی قرار نیست در برابر قانون بایستد، اما فدراسیونهای ورزشی شغل نیستند و در حال حاضر 10 درصد اعتبارات فدراسیون والیبال از وزارت ورزش تأمین میشوند و 90 درصد آن را خودش تأمین میکند. ما حقوقبگیر دولت نیستیم که این قانون شامل حالمان شود. وی ادامه داد: بازنشستگی برای این کارها معنی ندارد و اگر این بخش را در دولت و خدمات دولتی دنبال میکردیم بهتر بود. ظلم است که این صحبت را مطرح میکنند اما به هر حال ما در برابر قانونی که وضع میشود ایستادگی نخواهیم کرد.
رئیس فدراسیون والیبال در واکنش به این صحبت که این قانون ممکن است کرسیهای آسیای ما را تحت الشعاع قرار دهد و حتی بحث تعلیق به میان بیاید اضافه کرد: بله درست است. هم بحث تعلیق ممکن است پیش بیاید و هم کرسی آسیاییمان را از دست بدهیم. در مجامع بینالمللی ورزشی اصلاً ادبیات داخل کشورها لحاظ نمیشود و آییننامههای مخصوص خودشان را دارند.
http://kayhan.ir/fa/news/143664
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🔹 عوامل سفارت عربستان در ترکیه جمال خاشقجی مخالف بنسلمان را ربودند
http://kayhan.ir/fa/news/143692
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
#عناوين
📆 شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷
در کیهان امروز می خوانیم:
📂 #️تیتر_اول
🔹 رهبر انقلاب در اجتماع عظیم و پرشور بسیجیان تاکید کردند:
سیلی دیگری به آمریکا با شکست تحریمها
http://kayhan.ir/fa/news/143816
▫مجلس هوشیار باشد:
حق شرط در CFT فریب است
http://kayhan.ir/fa/news/143794
🖌 #یادداشت_روز
🔹 تحولات جدید عراق و انتظارات راهبردی ما
http://kayhan.ir/fa/news/143828
❗️ #نکته
استفاده ابزاری از لُنگ رزمندگان یمن!
http://kayhan.ir/fa/news/143824
📌 #خبر_ویژه
🔹چرا سرنخ نفوذ و خرابکاری FATF در بازار ارز دنبال نمیشود؟!
▫راغفر: نوسانات نرخ ارز زیر سر خود دولت است
▫️احمق نباشید! آمریکا نمیتواند به ایران در سوریه فشار بیاورد
▫️تورم ۷۲ درصدی مسکن و یادداشت وزیر برای زادروز مارکس!
http://kayhan.ir/fa/news/143829
📎🔹وکیل ایران در دادگاه لاهه:
حکم لاهه ضمانت اجرایی ندارد در جامعه انتظارات نامعقول ایجاد نکنید
http://kayhan.ir/fa/news/143825
▫علیرغم وعده اروپا برای طراحی بسته ضدتحریم:
نمایشگاه مواد غذایی فرانسه به ایرانیها حتی اجازه «بازدید» هم نمیدهد!
http://kayhan.ir/fa/news/143760
🌍 #بین_الملل
🔹شورش کارگری در «ظهران» عربستان / ماموران آلسعود معترضان را به گلوله بستند
http://kayhan.ir/fa/news/143765
▫ارسال ۱۹۰۰۰ کامیون سلاح و مهمات برای تروریستها در سوریه توسط پنتاگون
http://kayhan.ir/fa/news/143771
▫روایت تازه ترامپ از چگونگی تحقیر آلسعود:
مقابل ملک سلمان تعظیم نکردم، گفتم 4 میلیارد دلار بده تا کمکت کنم
http://kayhan.ir/fa/news/143767
▫ سیدعبدالملک الحوثی:
آلسعود، امارات و آمریکا طاغوت هستند اجازه حاکمیت آنها بر یمن را نمیدهیم
http://kayhan.ir/fa/news/143760
▫۷۳ نفر جان باختند
آزمایش بیولوژیکی روی انسان جنایت تازه ضد بشری آمریکا در گرجستان
http://kayhan.ir/fa/news/143770
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🖌 #یادداشت_روز
🔹تحولات جدید عراق و انتظارات راهبردی ما
#سعدالله_زارعی
🔸 با انتخاب «برهم صالح» به ریاستجمهوری عراق و انتخاب «عادل عبدالمهدی» بهعنوان نخستوزیر، چرخه تغییر سیاسی در عراق که پیش از این زمانی نسبتا طولانی برای رسیدن به آن پیشبینی میشد، تقریبا در زمانی طبیعی به سرانجام رسید. فاصله برگزاری انتخابات در 22 اردیبهشتماه تا تایید نهایی نتایج آن در اوایل شهریورماه و تا روز انتخاب رئیس جدید پارلمان در
24 شهریورماه، 4 ماه به درازا کشید که این زمانی طبیعی تلقی میشود، اما انتخاب رهبران قوا در حد فاصل 24 شهریور تا دهم مهرماه در یک دوره 16 روزه یک اتفاق مهم و بلکه «بسیار مهم» در عراق بهحساب میآید چراکه در انتخاب هیچیک از این سه جایگاه مهم حقوقی راه همواری پیش رو نبود، اختلافات شدید داخلی در میان کردها، در میان شیعیان و در میان اهل سنت از یک سو و تلاشهای فراوانی که آمریکا، عربستان و امارات برای اثرگذاری بر جابهجاییهای سیاسی در عراق داشتند، ازسوی دیگر راه انتخاب رئیس مجلس، رئیسجمهور و نخستوزیر را با سنگلاخ زیادی مواجه کرده بود. از این رو میتوان گفت ملت عراق علیرغم وجود دشواری زیاد توانست در زمانی کوتاه این مسیر را به خوبی طی نماید. با این حال از آنجاکه درمورد ماهیت و رویکرد تغییرات سیاسی عراق حرفهای مختلفی که عمدتا هم نادرست است زده میشود، توضیحات زیر میتواند مفید باشد:
1- چهارمین انتخابات پارلمانی عراق در فضایی برگزار شد که پیامدهای برگزاری همهپرسی سوم مهرماه 96 منطقه کردستان بر گروههای کرد سایه انداخته و سبب درگیری بین آنها شده بود و از این رو معلوم بود که در این شرایط انتخاب یک رئیسجمهور کرد تا چه اندازه میان خود کردها مناقشهبرانگیز است کمااینکه این تنش تا روز دهم مهرماه که یک رئیسجمهور کرد انتخاب شد ادامه پیدا کرد و در دور اول همه کردها به او رای ندادند. فشار خارجی هم برای انتخاب فرد دیگری در حدی بود که وزیر خارجه آمریکا یک ساعت پیش از رایگیری نهایی پارلمان از «برهم صالح» خواست کنار رفته و راه را برای انتخاب شدن «فواد حسین» نامزد حزب بارزانی باز کند.
وضع انتخاب نخستوزیر از میان گروههای شیعی از این هم دشوارتر بود چرا که در انتخابات 22 اردیبهشتماه، لااقل شش فهرست شیعه وجود داشت و در نهایت هر کدام بین 57 تا 19 کرسی داشتند و اگرچه در نهایت به دو گروه تقسیم شدند اما فشار پیدرپی هر کدام به دیگری برای ریزش کرسی طرف مقابل از یک سو و تلاش آمریکا و عربستان برای خارج کردن اختیار انتخاب نخستوزیر از دست شیعیان کار را با دشواری زیادی مواجه کرد. مثلاً در یک مرحله، سفیر آمریکا با استفاده از دلارهای سعودی منتخبین شیعه، سنی و کرد پارلمان را به «هتل بابل» فراخواند و اصرار داشت با تکیه بر یک مدل جدید که توأم با کنار زدن هنجارهای حقوقی پیشین بود، انتخاب نخستوزیر را از روال طبیعی خارج کند که نتیجه آن اعلام وجود 104 کرسی بود که در مقابل آراء دیگر به جایی نرسید. در این بین ورود مرجعیت به صحنه و اعلام اینکه «نخستوزیر از مدیران ارشد گذشته نباشد» گره را باز کرد و فشارهای درونی و بیرونی علیه طیف شیعه کاهش پیدا کرد و به مشخص شدن سرنوشت نخستوزیری حتی پیش از مشخص شدن سرنوشت ریاست پارلمان منجر شد.
وضع داخلی اهل سنت هم بهتر از این نبود. آنان با چند طیف وارد انتخابات شده و حتی بعضی از آنان وارد بعضی از لیستهای شیعیان شده بودند. وضع احزاب و طیفهای سنی در حد فاصل 1393 تا 1397 تحت تأثیر اشغال استانهای سنینشین توسط داعش بشدت بغرنج بود و به این دلیل طیفهای سنتی سنی در انتخابات 2018 دچار کاهش شدید آراء شدند. سنیها اگرچه در یک ائتلاف تحت عنوان «المحور الوطنی» اجتماع بیشتری داشتند اما خود این ائتلاف از شش طیف رقیب شکل گرفته بود کما اینکه بعضی از اعضای آن در رقابت با «محمد الحلبوسی» فردی که از سوی ائتلاف «القوی» معرفی شد، رقابت کردند. با این وصف انتخاب رئیس پارلمان که اولین گام در تغییرات سیاسی به حساب میآمد با دشواری روبرو بود. باید به این موضوع اضافه کرد که آمریکا و عربستان با هدف انتخاب فرد دیگری بعنوان رئیس مجلس، فشار زیادی برای کنارهگیری الحلبوسی وارد کردند که تا نیم ساعت پیش از رأیگیری 24 شهریور پارلمان استمرار داشت...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/143828
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper