🔹بشار اسد میوه ۱۲سال مقاومت را دیروز در جده چید
https://kayhan.ir/fa/news/265254
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹اعدام اشرار تروریست پاسخ قوه قضائیه به مطالبه برحق مردم
حکم اعدام «صالح میرهاشمی»، «مجید کاظمی» و «سعید یعقوبی» از عوامل حمله تروریستی محله خانه اصفهان در آبان ماه ۱۴۰۱ که منجر به شهادت سه نفر از نیروهای حافظ امنیت شد، به اجرا درآمد.
به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه، ۲۵ آبان ماه سال ۱۴۰۱، در پی حمله مسلحانه تروریستی در میدان نگهبانی محله خانه اصفهان، سه مدافع امنیت به نامهای «اسماعیل چراغی»، «محسن حمیدی» و «محمد کریمی» به شهادت رسیدند.
عوامل این حمله، با هماهنگی قبلی که با یکدیگر داشتند دست به اقدام تروریستی زده و با کشیدن سلاح به قصد جان مردم و ماموران اقدام به تیراندازی کردند.
در این عملیات تروریستی تعدادی از مردم و نیروهای حافظ امنیت نیز مجروح شدند.
پس از دستگیری عوامل تیراندازی و صدور کیفرخواست، جلسات دادگاه رسیدگی به اتهامات ۶ نفر از متهمین این پرونده در دادگستری استان اصفهان برگزار شد.
در فرآیند برگزاری دادگاه چهار نفر از متهمان دارای وکیل تعیینی بودند و دو نفر نیز به علت عدم معرفی وکیل تعیینی، از امکانات قانونی استفاده کرده و برای آنها وکلای تسخیری در نظر گرفته شد و پس از برگزاری جلسات رسیدگی و بررسی مستندات و اخذ دفاعیات متهمان و وکلای آنها، رای دادگاه بدوی صادر شد.
براساس احکام صادره، «صالح میرهاشمی بلطاقی» متهم ردیف اول پرونده به اتهام محاربه از طریق کشیدن سلاح کلت کمری در معابر عمومی، تشکیل و اداره دسته و گروه مجرمانه به قصد برهم زدن امنیت کشور و اجتماع و تبانی منتهی به جرائم ضد امنیت داخلی و عضویت و همکاری با گروهک منافقین؛ «مجید کاظمی شیخ شبانی» متهم ردیف دوم پرونده به اتهام محاربه از طریق کشیدن سلاح کلاشینکف و عضویت در دستهجات و جمعیت غیرقانونی به قصد برهم زدن امنیت کشور و اجتماع و تبانی منتهی به جرایم ضد امنیت داخلی و «سعید یعقوبی کردسفلی» متهم ردیف سوم پرونده به اتهام محاربه از طریق اقدام به کشیدن اسلحه و استفاده از کلت کمری، عضویت در دستهجات و جمعیت غیرقانونی به قصد برهم زدن امنیت کشور و اجتماع و تبانی منتهی به جرایم ضد امنیت داخلی کشور به اعدام محکوم...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265307
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹اسب رَم کرد!
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹ریزش دلار به بازار طلا سرایت کرد
🔸پس از ریزش نرخ دلار طی هفته گذشته، بازار طلا هم دستخوش نوسان قیمتی منفی شد.
پس از آنکه قیمتها در بازار ارز یک هفته نزولی را پشتسر گذاشت، قیمت انواع محصولات طلایی هم کاهشی بودند. همچنین با توجه به افت بهای انس طلای جهانی، قیمت سکه و طلا کاهش یافت و حباب سکه ۷۰۰ هزار تومان کاهش یافت.
محمد کشتیآرای؛ فعال بازار سکه و طلا روز پنجشنبه اظهار کرد: در هفته گذشته سیر نزولی قیمتها همچنان ادامه داشت و در کنار افت بهای انس جهانی، نرخ ارز نیز کاهشی بود و این امر باعث کاهش قیمت طلا در بازارهای داخلی شد.
وی بیان کرد: در آخرین معاملات هفته گذشته سکه طرح قدیم یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان، سکه طرح جدید یک میلیون و ۲۵۰ هزار تومان، نیم سکه یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان، ربع سکه ۷۵۰ هزار تومان و سکههای یک گرمی ۳۰۰ هزار تومان کاهش قیمت هفتگی را ثبت کرد.
کشتیآرای اظهار داشت: هر مثقال طلای آب شده ۲۳۵ هزار تومان، هر گرم طلای ۱۸ عیار ۵۵ هزار تومان و هر گرم طلای ۲۴ عیار نیز ۷۲ هزار تومان کاهش قیمت هفتگی داشت.
وی خاطرنشان کرد: با کاهش قیمت طلای جهانی و نرخ ارز، حباب سکه نیز کم شد و در حال حاضر هر قطعه سکه پنج میلیون و ۸۰۰ هزار تومان حباب دارد که نسبت به ابتدای هفته ۷۰۰ هزار تومان کاهش یافته است....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265294
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹اکثر صهیونیستها معتقدند در جنگ اخیر غزه اسرائیل شکست خورد
سرويس خارجي-
براساس نتايج نظرسنجيها، بسياري از صهيونيستها معتقدند در جنگ اخير غزه شكست خوردهاند و «عوزی برام»؛ نويسنده عبريزبان روزنامه هاآرتص نيز معتقد است كه اين روزها جامعه پراختلاف و پرشكاف تلآويو در برابر جبهه واحد فلسطينيها قرار دارد كه همه آنها فقط هدف نابودي تلآويو را دنبال ميكنند.
يك هفته پس از توقف بمباران اشغالگران در نوار غزه و در مقابل پاسخ راكتي گروههاي مقاومت فلسطين، اكنون بسياري از ساكنان مناطق اشغالي به تدريج به اين نتيجه رسيدهاند كه در جنگ اخير نهتنها دستارودي نداشتهاند، بلكه اين درگيريها نشاندهنده شكست كامل تلآويو در برابر نيروهاي مقاومت فلسطين بود. حقيقت هم آن است كه اگرچه ارتش رژيم صهيونيستي از توان نظامی نسبي برخوردار است، اما فلسطینیها دست بالاتر را در نبردها دارند و اين وضعيت را در پذيرش آتشبس از سوي تلآويو به خوبي ميتوان درك كرد، چون اگر ارتش رژيم صهيونيستي قادر به متوقف كردن مقاومت فلسطين بود، هيچگاه آتشبس را نميپذيرفت.
نتایج يك نظرسنجی در روزنامه عبری معاریو درباره نتايج نبرد اخیر علیه غزه نيز حكايت از آن دارد كه 55.7 درصد از صهيونيستها معتقدند که ارتش نتوانسته است به هیچ پیروزی در غزه دست یابد و مشکل مقاومت همچنان وجود دارد. در حالی که تنها 32.1 درصد معتقدند که در این نبرد ارتش رژيم اسرائیل به پیروزی دست یافته است، همچنين 12.2 درصد از پاسخدهندگان صهيونيستي بر این باور بودند که جنبش «جهاد اسلامی» بهدلیل توانایی خود در تعطیل کردن زندگی در شهرکهای مجاور نوار غزه، پیروز نبرد بوده است.
اذعان به برتري فلسطينيها در روزنامه هاآرتص...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265251
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹عدم تأمین حقابه هیرمند از سوی افغانستان به هیچوجه قابل قبول نیست
🔸در موضوع دیپلماسی آبی میان ایران و افغانستان حداقل در دو سال گذشته اتفاقات بسیاری افتاده است، از توجیه خشکسالی تا حفر کانال برای انحراف آب هیرمند و حتی رهاسازی آب در بیابانهای خشک افغانستان برای هدررفت آن به جای پرداخت حقابه هیرمند، با علم و آگاهی به این موضوع که در دوسال گذشته قطره آبی از حقابه هیرمند به ایران وارد نشده است. اگرچه حالا با عتاب کمسابقه رئیسجمهور ایران و البته گفتههای وزیر امور خارجه درباره لزوم پرداخت حقابه از سوی حکمرانان افغانستان شاید مسیر تازهای را در پیش بگیرد.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی در جریان سفر به چابهار با بیان اینکه تمام تلاش دولت این است تا از دریای عمان آب به مناطق شرق کشور برسد اما این پروژه زمان بر است، بیان کرد: حقابه مردم سیستان از هیرمند را نمیشود مشمول زمان کرد، چرا که انتقال آب از طریق دریا پروژهای طولانی است که اوامر دخیل با انگیزه کار خواهند تا این زمان کمتر
شود.
رئیسجمهور با تاکید بر این مطلب که موضوع آب هیرمند حق مردم منطقه و سیستان و بلوچستان است که در معاهدات و قراردادها آمده و مردم از این آب در چاه نیمهها استفاده میکردند، افزود: به حاکمان افغانستان میگویم این مطلب را عادی تلقی نکنند و موضوع را جدی بدانند، اخطار میدهم حق مردم سیستان و مردم سیستان و بلوچستان را سریعتر
بدهند.
رئیسجمهور کشور ادامه داد: گاها شنیده میشود سد آب چندانی ندارد یا بخشی از آن را لجن فرا گرفته است، حاکمان افغانستان باید اجازه دهند کارشناسان ما مراجعه و صحت و سقم ماجرا را بررسی کنند، اگر کارشناسان ما کمبود آب را تایید کنند حرفی نداریم وگرنه اجازه نخواهیم داد حق مردم ما به هیچ عنوان تضییع شود.
آیتالله رئیسی اظهارداشت: دولت مصمم است در همه شئون حق مردم کشور را هرجا باشد بگیرد، موضوع حقابه هم حق مردم استان است و دنبال میکنیم در تمام نقاط مرزی حق مردم را خواهیم گرفت.
رئیسجمهور با بیان اینکه موضوع آب مسئله تمام دنیا است، تاکید کرد: اجازه نمیدهیم حق مردم ضایع شود حاکمان افغانستان این حرف بنده را جدی بگیرند تا بعدا گلایه نکنند، چرا که گذشت ایام این داستان را حل نمیکند؛ در این راستا به صورت دیپلماسی و گفتوگو پیگیریهایی توسط نماینده در افغانستان و استاندار سیستان و بلوچستان دنبال شده است؛ از حاکمان افغانستان میخواهم که مطلب بنده را جدی گرفته و سریعا اقدام کنند تا مردم این منطقه به حق خود دست یابند.
بیانیه دفتر سخنگوی طالبان درباره حقابه هیرمند
ذبیحالله مجاهد سخنگوی امارت اسلامی اعلامیه طالبان در مورد اظهارت رئیسجمهور کشورمان درباره حقابه هیرمند را منتشر کرد.
در این بیانیه آمده است: روز گذشته رئیسجمهور ایران در مورد آب هلمند یک سلسله اظهارات داشت که وضاحت(توضیح) ما در مورد آن قرار ذیل است: موافقتنامه آب که میان افغانستان و ایران نیم قرن قبل در سال ۱۳۵۱ هجری شمسی به امضا رسیده تا هنوز پابرجاست و امارت اسلامی متعهد است که به تعهدات انجام شده عمل نماید.
در این بیانیه با بیان این که از این که در سالهای اخیر در افغانستان و منطقه خشکسالی رخ داده و سطح آب پایین آمده است به شمول دریای هلمند تعداد زیادی از ولایات و مناطق کشور از خشکسالی رنج میبرند و آب کافی وجود ندارد، خواست مکرر ایران برای آب و آنچه اظهارات نا مناسب در رسانهها عنوان شده، زیانآور خوانده شده است.
امارت اسلامی همچنین با فرافکنی و با این ادعا که مقامات ایرانی ابتدا باید معلومات خود را در مورد آب هلمند تکمیل نمایند، از ایران خواسته درخواستش را با الفاظ به زعم آنها مناسب مطرح کند.
در ادامه این بیانیه ادعا شده است که اگر واقعیت درست مطالعه نشود و چنین اظهارات مطرح گردد، میتواند فضای سیاسی میان مردم و کشورهای دو ملت مسلمان را آسیب بزند که با نفع هیچ طرفی نیست و باید تکرار نگردد...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265318
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹دختران از جایگاه بینظیری در نظام جمهوری اسلامی برخوردارند
🔸امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی نقطه عطفی برای بازشناسی ظرفیت بانوان و دختران است، تأکید کرد: اهمیتی که نظام جمهوری اسلامی برای دختران منظور کرده، بینظیر است و در هیچ جای دنیا چنین جایگاهی برای دختران منظور نشده است.
حجتالاسلام و المسلمین کاظم صدیقی در خطبههای نماز جمعه تهران که در دانشگاه تهران برگزار شد، خاطرنشان کرد: علت پیچیده و سخت شدن و هجوم شدائد و آغاز جنگ ترکیبی نشاندهنده آن است که در حال نزدیک شدن به قله هستیم. همچنان که یک کوهنورد در آغاز راه تازه نفس است و هرچه پیش میرود، سختی بر او بیشتر میشود.
به گزارش فارس، وی ادامه داد: هر کس به جایی رسیده، در اثر صبر و استقامت بوده است، چراکه بدون پافشاری و عزم رسیدن به قله، هیچ ملت یا شخصی به نتیجه نمیرسد. مشکلات این روزها بهانهای شده تا دشمن مردم را ناامید کند، اما امید ما همچون امامین انقلاب در همه کورانها و بحرانها خداوند است. آنها بر خلاف شیاطین که همیشه مشکلات را عمده جلوه میدهند تا مردم را ناامید و خسته کنند، وعده آیندهای روشن میدهند و امید ایجاد میکنند.
امام جمعه موقت تهران با تبریک فرارسیدن دهه کرامت و میلاد باسعادت کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه(س) بیان داشت: نامگذاری این روز به عنوان روز دختر، نشان میدهد همانطور که روز پدر و مادر شأن و جایگاه ویژهای در این کشور دارد، نظام جمهوری اسلامی اهمیت خاصی برای دختران منظور کرده است.
حجتالاسلام و المسلمین صدیقی با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی نقطه عطفی برای بازشناسی ظرفیت بانوان و دختران است، تأکید کرد: اهمیتی که نظام جمهوری اسلامی برای دختران منظور کرده، بینظیر است و در هیچ جای دنیا چنین جایگاهی برای دختران منظور نشده است.
وی خطاب به دختران جامعه، عنوان کرد: یکی از نزدیکان تونی بلر، نخستوزیر پیشین انگلستان وقتی به قم سفر کرد و گنبد و بارگاه حضرت معصومه (س) و حالات عرفانی زائران را دید، به اسلام مشرف شد چرا که ارزشی که دین برای این بانوی کرامت قرار داده بود را فهمید و دید که یک زن میتواند تا این حد به خدا نزدیک شود....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265312
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹همه مأموریتهای پلیس تا رفع دغدغه مردم ادامه دارد
🔸فرمانده فراجا با تشریح مهمترین دغدغهها و انتظارات مردم از پلیس بر ضرورت پاسخگویی به آنها تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، سردار احمدرضا رادان در حاشیه آغاز به کار مرکز جدید فوریتهای پلیسی 110 در ستاد فاتب، با بیان اینکه پلیس به دغدغهها و نگرانیهای مردم توجه ویژهای دارد، گفت: ما بر اساس خواست و مطالبات مردم اقدام میکنیم و هرآنچه که دغدغه مردم باشد برای خدمتگزارانشان در پلیس هم دغدغه محسوب میشود و به دنبال پاسخ به آن هستیم.
رادان درباره اینکه در حال حاضر بیشترین دغدغههای مردم در چه موردی است، اظهارداشت: براساس بررسیهای ما و آنچه که در تماسها خود را نشان داده است، موضوعات سدمعبر، تصادفات و ترافیک، سرقت و معتادان متجاهر جزو دغدغهها و انتظارات اصلی مردم از پلیس است. متاسفانه سد معبر ناراحتی مردم را افزایش داده و بیشترین تماس مردم با پلیس نیز اعتراض به این موضوع بوده است، ما وظیفه داریم که در این خصوص پاسخگوی مردمی باشیم که اذیت شده و ناراحتی خود را مطرح کردهاند.
وی درباره نگرانی مردم از وقوع سرقت نیز بیان داشت: در موضوع سرقت حتما با هماهنگی با دستگاه قضا با سارقان و مالخران برخورد خواهیم کرد. طرحی نیز در این خصوص آغاز شده و همچنان ادامه دارد.
فرمانده فراجا بااشاره به موضوع معتادان متجاهر گفت: درخصوص معتادان متجاهر نیز، ما طبق طرحی که اجرا شد، آنها را جمعآوری کردیم اما این معنایش این نیست که تعداد حضور معتادان متجاهر صفر شده باشد و در این زمینه من به خودم هم انتقاد میکنم چراکه به مردم قول داده بودم که تحت هر شرایطی چه ظرفیت باشد و چه نباشد، معتادان متجاهر را جمعآوری کنیم. این طرح نیز ادامه دارد و خوشبختانه آقای دکتر مومنی، دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر هم قول دادهاند که ظرفیتها افزایش یابد. رادان درپاسخ به پرسشی درباره اجرای طرح عفاف و حجاب نیز اظهارداشت: همه مأموریتهای پلیس تا رفع دغدغه مردم ادامه دارد....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265267
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹لذت انس با کتاب
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#روزنامه_کیهان
🔹 یک شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📂 #تیتر_اول
🔹رهبر انقلاب: عزت در سیاست خارجی یعنی نفی «دیپلماسی التماسی»
🔸حضرت آیتالله العظمی خامنهای با تبیین 3 کلیدواژه عزت، حکمت و مصلحت در سیاست خارجی فرمودند: عزت، یعنی نفی دیپلماسی التماسی؛ حکمت یعنی عمل خردمندانه در تعاملات بینالمللی و مصلحت یعنی شناخت موارد انعطاف که منافاتی با اصول ندارد.
حضرت آیتالله العظمی خامنهای رهبر عظیمالشان انقلاب اسلامی صبح روز گذشته در دیدار مسئولان وزارت امور خارجه و سفیران جمهوری اسلامی ایران، با تبیین ضوابط و شاخصهای سیاست خارجی موفق، «عزت» به معنای نفی و پرهیز از دیپلماسی التماسی، «حکمت» به مفهوم تعاملات و فعالیتهای خردمندانه و محاسبه شده و «مصلحت» به معنای انعطاف برای دور زدن موانع سخت و ادامه دادن مسیر را سه کلیدواژه اساسی در دیپلماسی کشور خواندند و مسئولان دیپلماسی کشور را به رصد دائم تحولات تدریجی و حوادث تأثیرگذار در نظم بینالملل برای بهدست آوردن جایگاه شایسته ایران عزیز در نظم آینده جهان فراخواندند.
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای، سیاست خارجی خوب و دستگاه دیپلماسی کارآمد را رکنی اساسی برای اداره موفق کشور برشمردند و با بیان ۶ ضابطه الزامی در سیاست خارجی گفتند: رعایت این شاخصها، نشانه سیاست خارجی موفق است و اگر این ضابطهها مشاهده نشد، یا در نظریه سیاست خارجی و یا در کارکرد و عملیات دیپلماسی دچار مشکل هستیم.
توانایی تبیین اقناعکننده منطق رویکردهای کشور در مسائل مختلف، اولین ضابطه یک سیاست خارجی موفق بود که رهبر انقلاب اسلامی بیان کردند.
«حضور اثرگذار و جهتبخش در پدیدهها، حوادث و جریانهای مختلف سیاسی-اقتصادی جهان»، «رفع و کاهش سیاستها و تصمیمات تهدیدآمیز علیه ایران»، «تضعیف کانونهای خطرآفرین»، «تقویت دولتها و مجموعههای متحد و همراه با ایران و توسعه عمق راهبردی کشور» و «قدرت تشخیص لایههای پنهان در تصمیمات و اقدامات منطقهای و جهانی»، پنج ضابطه دیگری بود که ایشان در تشریح یک سیاست خارجی موفق و افتخارآمیز، بیان کردند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265392
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🖌#یادداشت_روز
🔹میوههای «دیپلماسی عزتمندانه»
#مسعود_اکبری
رهبر معظم انقلاب روز گذشته با اشاره به کلیدواژه «دیپلماسی التماسی» فرمودند:«در سیاست خارجی وقتی میگوییم عزت، یعنی نفی دیپلماسی التماسی. ما در طول این سالها داشتیم مواردی را که دیپلماسی ما، تعبیر درست در قبالش همین تعبیر «التماسی» است، «دیپلماسی التماسی». ممکن است لحنمان هم التماسآمیز نبوده
اما باطن قضیه التماس بوده. عزت یعنی نفی اینجور دیپلماسی،
نفی چشم دوختن به دست و زبانِ این و آن.»
متاسفانه رویکرد «دیپلماسی التماسی» در دولت قبل، خسارتهای بزرگی به کشور تحمیل کرده و فرصتهای متعددی را از بین برد.
به این موارد توجه کنید:
1- در مقطعی که همهگیری کرونا در سراسر جهان و از جمله ایران، هر روز قربانی میگرفت، مقامات ارشد دولت قبل، مقابله با این ویروس منحوس و واردات واکسن و در ادامه، اجرای گسترده واکسیناسیون سراسری را به پیوستن به FATF و رفع تحریمها موکول کردند.
در همین رابطه سخنگوی دولت قبل و همچنین رئیسبانک مرکزی در دولت قبل- و از کاندیداهای ریاست جمهوری در سال 1400- مدعی شدند که نپیوستن ایران به FATF و تحریمها مانع اصلی و اساسی در اجرای واکسیناسیون سراسری است.
این رویکرد دولت، ضمن ارسال پالس ضعف به دولتهای سلطهگر غربی و گستاخ کردن آنها، عزت ملی را خدشهدار کرده و مردم عزیز کشورمان را دچار واهمه و اضطراب کرد. نکته قابل توجه اینجاست که با روی کارآمدن دولت سیزدهم شاهد تحول در واردات واکسن کرونا و افزایش تولید واکسنهای داخلی بودیم.
این در شرایطی بود که نه در عضویت ایران در FATF تغییری ایجاد شده بود و نه تحریمهای آمریکا کنار رفته بود. تنها تغییری که ایجاد شده بود، کنارگذاشتن دیپلماسی التماسی و بهکارگیری دیپلماسی عزتمندانه بود. نتیجه آن شد که از رکورد تأسف برانگیز 700 فوتی روزانه در کرونا رسیدیم به رکوردهای چندین باره در روزهای بدون فوتی کرونا.
2- در نیمه اول سال 1400 و در مقطعی که دولت قبل روی کار بود شاهد قطع مداوم و گسترده برق در شهرهای مختلف کشورمان بودیم. در همان مقطع رسانههای زنجیرهای مدعی شدند که قطعی برق ناشی از تحریمهاست.
در همین رابطه روزنامه اعتماد در مطلبی با عنوان «کمبود برق؛ موضوعی فنی یا سیاسی؟» نوشت: «تاکسیهای قدیمی را یادتان است؟ صندلیهایش آستر نداشت، فنرهای آن وارد بدن میشد، شیشههایش بالا و پایین نمیرفت، چرک سر و روی تاکسی را گرفته بود، چرا؟ چون کرایه آن ارزان بود و تعمیر و نگهداری خودرو صرف نمیکرد. تازه دود هم وارد اتاق میشد. نیروگاههای ایران با قیمت فعلی برق، مشابه همان تاکسیهای خطی است. سرمایهگذاری نمیشود، چون تحریم هستیم،...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265404
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper