🖌#یادداشت_روز
🔹وقت سؤال
#سید_محمد_عماد_اعرابی
پنجشنبه 27 فروردین 1394 (16آوریل 2015) رستوران فرانسوی پریوه در خیابان فرشته تهران شاهد یک مراسم خاص بود. تعدادی آمریکایی در پنجمین روز سفر خود به ایران با برخی از فعالان کسبوکارهای نوپا و آیندهدار ایران و برخی مدیران مربوطه به بهانه صرف ناهار قرار گذاشته بودند و گفتوگو میکردند. این تجربه سومین سفر آنها به ایران بود و معمولا خودشان را گردشگر و سرمایهگذار معرفی میکردند اما به نظر میرسید این توصیف، همه واقعیت نباشد.
دیک سیمون یکی از اعضای سازمان رؤسای جوان و جهانی
(YGOوWGO) بود که پس از 11 سپتامبر 2001 به این فکر افتاد تا از ظرفیت این سازمان در جهان برای حل چالشهای سیاسی بینالمللی استفاده کند. ایده اولیه این بود که با مرتبط کردن مدیران کسبوکارها در کشورهای موضوع مناقشه با یکدیگر میتوان به سطحی از سازش رسید که تضمینکننده منافع و امنیت ایالات متحده باشد. برای همین منظور سیمون شبکه اقدام صلح (PAN) را تشکیل داد و بر روی مواردی مثل مناقشات فلسطین - رژیماشغالگر قدس، یهودیان - اعراب و مسلمانان، آمریکا - کشورهای غربآسیا و... متمرکز شد. او پس از برنامهریزی برای سفر به کوبا و کره شمالی در سال 2012 برای اولینبار سفر به ایران را در مارس 2013 هدفگذاری کرد. جذابیتهای سفر به ایران فراتر از حد تصور بود و آنها دو سفر دیگر در آوریل 2014(فروردین 1393) وآوریل 2015(فروردین 1394) به ایران انجام دادند. ضیافت رستوران پریوه در سومین سفر آنها صورت گرفت. سفری که طی آن توانستند با معاون وزیر ارتباطات وقت هم ملاقات کنند و اطلاعات خوبی از زیرساختهای فناوری اطلاعات ایران، هدفگذاریها برای توسعه آن و آمارهای کمی و کیفی از آن به دست آورند. این همه سخاوت در ارائه اطلاعات به جماعتی که
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/271932/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹با مردم بیواسطه صحبت کنید برای افراد کار تعریف کنید نه صندلی
🔸رئیسجمهور با بیان اینکه حتماً دنبال این باشید که با مردم بیواسطه صحبت کنید، گفت: کارسنجی کنید که انجام یک امر چند نفر نیرو نیاز دارد. گاهی کاری آن حجم از نیرو و فرد را نمیخواهد. انجام یک کار واقعا نیازی به این همه معاونت، پست و مسئولیت ندارد.
دکتر سید ابراهیم رئیسی در مراسم گرامیداشت هفته دولت و نیز هجدهمین جشنواره شهید رجایی، تلاش مخلصانه تمامی دستاندرکاران دولت در وزارتخانهها، سازمانها و دستگاههای اداری در سراسر کشور برای ایجاد امید در جامعه را شایسته قدردانی دانست و با تاکید بر ضرورت انکارناپذیر تحول در نظام اداری کشور در گام دوم انقلاب اسلامی گفت: نظام اداری کارآمد، چابک و امیدآفرین، برای تحقق اهداف انقلاب شکوهمند اسلامی و تداوم این نظام انقلابی نقش بسیار مهمی دارد. رئیسجمهور در ادامه نظام اداری مردمپایه، عدالتمحور، متکی بر ایمان و توام با بهرهوری را از شاخصههای نظام اداری انقلابی برشمرد و افزود: امروز ضمن ارزیابی و مقایسه نظام اداری کشور با این شاخصهها، باید ببینیم نظام اداری ما با نظام اداری متناسب برای تحقق اهداف انقلاب چه میزان فاصله دارد؟
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی ریاست جمهوری، وی متناسب سازی نظام اداری کشور برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی را وظیفه همه مسئولان و مدیران و کارمندان دانست و تصریح کرد: چنین تحولی ممکن است در ابتدا با موانعی مواجه شود، چرا که برخی تحولناپذیرند و به وضع موجود ادارهها و سازمانها اکتفا میکنند.
رئیسجمهور بروکراسی اداری را یکی از مشکلات نظام اداری کشور و موجب پیچیدگی، درهمتنیدگی و کندی کارها دانست و افزود: ما بر کار کارشناسی در نظم اداری کشور تاکید داریم، اما باید مراقبت کنیم که هم کار کارشناسی و عالمانه و به دور از اعمال نظرات فردی و شخصی صورت گیرد و هم موجب کندی کار نشود....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/271920
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹مافیای غربالگری با هدف گرفتن سلامت مادر و جنین /سود هزار میلیارد تومانی به جیب میزند
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: ذینفعان غربالگری سالانه بیش از هزار میلیارد تومان سود مالی دارند و برخی از آنها دنبال سلامت مادر و جنین نیستند، بلکه نگران کاهش درآمدهای خود هستند.
پدرام پاکآیین در گفتوگو با خبرگزاری ایرنا، با تکذیب خبر تولد ۱۲ نوزاد دارای ناهنجاری که در روزهای گذشته منتشر شد، اظهار داشت: این خبر که منبع آن یک آزمایشگاه ذکر شده، کاملا دروغ است زیرا این سؤال پیش میآید که مگر نوزدان در آزمایشگاهها به دنیا میآیند؟ این در حالیاست که ذینفعان غربالگری غیراستاندارد سودهای کلان و هزار میلیاردی به جیب میزنند.
پاکآیین افزود: مطابق اطلاعات مندرج در سامانههای الکترونیک وزارت بهداشت از زمان اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تاکنون، آمار تولد نوزدان دارای ناهنجاری هیچگونه افزایشی را نشان نمیدهد.
وی ادامه داد: مافیای غربالگری، سلامت مادر و جنین را نشانه گرفته است و هر چند وقت یکبار واقعیتها را تحریف میکند.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: تا پیش از ابلاغ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، غربالگری ناهنجاریهای جنینی برای تمامی زنان باردار برخلاف سایر کشورهای جهان اجباری بود. این اجبار هم غیرعلمی و هم برای مادر باردار استرسزا و پرهزینه بود و حتی در مواردی موجب سقط جنین سالم از سوی مادر باردار میشد. شیوه قبلی غربالگری از استاندارد علمی برخوردار نبود و مثبت کاذب و منفی کاذب بالایی داشت؛ به این معنا که در بسیاری از موارد جنین سالم بود، اما آزمایشگاه جنین را ناسالم گزارش میکرد یا برعکس جنین ناهنجاری داشت، اما آزمایشگاه آن را سالم گزارش میکرد.
پاکآیین، علت اصلی سوق داده شدن تمامی مادران باردار به سوی غربالگری را نه تأمین سلامت مادر و جنین بلکه بهانهای برای افزایش حاشیه سود ذینفعان غربالگری دانست و تصریح کرد: ذینفعان غربالگری سالانه بیش از هزار میلیارد تومان سود مالی دارند و برخی از آنها دنبال سلامت مادر و جنین نیستند، بلکه نگران کاهش درآمدهای میلیاردی خود بوده و به همین دلیل واقعیات را تحریف میکنند.
وی افزود: پس از ابلاغ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، جمعی از متخصصان و اعضای هیئت علمی دانشگاهها در رشتههای تخصصی مرتبط با هدف حفظ و ارتقای سلامت مادر و جنین دستورالعمل ناهنجاریهای جنین را با استناد به تکلیف مندرج در این قانون تدوین کردند تا با استانداردسازی غربالگری از سقط جنینهای سالم جلوگیری شود....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/271899
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹📌 #خبر_ویژه
🔹افزایش صادرات نفت ایران و سینهخیز رفتن تبلیغاتی آمریکا
«افزایش فروش نفت به خاطر شکست سیاستهای تحریمی است نه ناشی از توافق نانوشته، چندان که برخی محافل در آمریکا ادعا میکنند».
این تحلیل را سایت «عصر ایران» که به طیف مدعیان اصلاحات و اعتدال تعلق دارد منتشر کرد و نوشت: در روزها و هفتههای گذشته گزارشهای چندی از سوی برخی شرکتهای رصد بازار نفت درباره افزایش قابل توجه فروش نفت ایران و رسیدن صادرات نفتی ایران به نزدیکی دوران پیش از تحریم مخابره شده است. پس از اینکه چند گزارش از سوی نهادهای بینالمللی درباره افزایش فروش نفت ایران در بازار جهانی به رغم تحریمهای آمریکا منتشر شد، محافل آمریکایی در واکنش، با انتشار گزارشهایی بدون سند و مدرک میخواهند به گونهای القا کنند که گویی این افزایش حاصل اراده آمریکاست و دولت آمریکا در توافقی نانوشته با ایران چشم خود را به اجرا و اعمال تحریمهای نفتی ایران بسته است! اما این خبرسازیها دروغی بیش نیست و دلایل آشکار و غیرقابل تردیدی دارد که آمریکا به هیچ وجه از راهبرد فشار و جنگ اقتصادی علیه ایران با ابزار تحریم عقب ننشسته است و این خبرسازیها تنها برای کتمان «شکست سیاست تحریم نفتی ایران» از سوی آمریکاست. به بیان دیگر با این خبرسازیها میخواهند طوری القا کنند که سیاست تحریم نفتی به شکست نرسیده و این افزایش صادرات با نظر مثبت آمریکاست. آنها چرا به چنین چیزی نیاز دارند؟ چون به هیچ وجه نمیخواهند این باور شکل گیرد که کارایی ابزار تحریم از بین رفته و ایران در میان چند ده کشور تحت تحریم آمریکا به عنوان الگویی موفق عمل کرده است. بالای 30 کشور دنیا مورد تحریمهای آمریکاست که ایران با شدیدترین تحریمها در صدر این جدول است. البته نگارنده طرفدار تحریم نیست و نمیخواهد تاثیر تحریم را تخفیف دهد و به راستی بر این نکته اشراف و اطلاع دارد که تحریمهای یکجانبه نفتی و بانکی آمریکا علیه ایران چه ضرباتی وارد کرده؛ اما نکته در این است که رسانههای غربی در جنگ روایتها علیه ایران همواره با روایتسازی در صف مقدم جنگ اقتصادی علیه ایران به ایفای نقش پرداخته و میکنند و شوربختانه برخی هم در داخل عمق ماجرا را در نظر نمیگیرند. اما چرا ادعای توافق نانوشته بین ایران و آمریکا برای افزایش فروش نفت ایران درست نیست؟ همین چند روز پیش آمریکا محموله یک نفتکش توقیفی از نفت ایران را در سواحل خود تخلیه کرد و طی هفتههای گذشته چندین مرتبه تحریمهای جدیدی را علیه شرکتهایی که در دور زدن تحریمها ایفای نقش میکنند، وضع کرده است. اگر آمریکا به ادعای «بلومبرگ»، در توافقی نانوشته چشم بر تحریمهای نفتی ایران بسته، چرا همچنان تحریمهای جدید وضع میکند و چرا همین چند روز پیش محموله نفت ایران را به سرقت برد؟! از سوی دیگر، کدام کشور از متحدان آسیایی و اروپایی آمریکا جدیدا و اخیرا به سلک خریداران نفت ایران وارد شدهاند؟ اگر آمریکا چشم روی تحریم نفتی ایران بسته، باید کشورهایی مثل ژاپن، کره جنوبی و ایتالیا و... لیست خریداران جدید نفت ایران باشند؛ در حالی که همه اطلاعات نشان میدهد عمده نفت صادراتی ایران روانه بازارهایی مثل چین و ونزوئلا میشوند؛ دو کشوری که تَره هم برای آمریکا خُرد نمیکنند و در سلک دوستان نزدیک ایران هستند. واقعیت این است که هیچ تغییری در سیاست فشار حداکثری....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/271933
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹کدوم طرف؟!
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹سیل عاشقان حسینی در مرزها
با وجود اینکه بیش از 10 روز تا اربعین حسینی باقی مانده است، این روزها سیل عاشقان حسینی حال و هوایی خاص به مرزهای غربی و جنوبغربی کشور بخشیده
است.
از ابتدای ماه صفر زائران اربعین حسینی عزیمت خود به سمت عراق را آغاز کردهاند و به صورت شبانهروزی عاشقان و دلدادگان سالار شهیدان در حال عبور از مرزها و حرکت به سمت کوی دوست هستند.
این در حالی است که تا اربعین حسینی بیش از 10 روز باقی مانده است و پیشبینی میشود در روزهای آتی به خیل عظیم زائران افزوده شود.
تا روز جمعه بر اساس اعلام رئیسستاد اربعین، مقایسه روزهای ابتدایی ماه سفر با مدت مشابه سال قبل، از رشد 43 درصدی تعداد زائران حکایت داشت.
از سوی دیگر ستاد مرکزی اربعین، آمار کل خروجی زائران از ابتدای ماه صفر(۲۷ مرداد) تا ساعت ۱۵ دیروز شنبه چهارم شهریور را یک میلیون نفر برآورد کرد.
در عراق نیز موکبهای پذیرایی از زائران حسینی برپا شده است و در روزهای آینده تعداد آنها افزایش خواهد داشت.
اما سیل مشتاقان زیارت اربعین و به ویژه انتخاب بیشتر زائران برای تردد از پایانه مرزی مهران باعث ازدحام جمعیت در این مرز شده است. تا جایی که مسئولان ستاد اربعین و پلیس و وزارت راه از زائران درخواست کردهاند برای سفر به عراق از پایانه مرزی دیگر استفاده نمایند.
در همین زمینه، ستاد مرکزی اربعین روز شنبه با اعلام خروج ۱۰۷ هزار نفر از مرز مهران تا ظهر شنبه، پیشبینی کرد این آمار تا پایان روز از ۲۵۰ هزار نفر خواهد گذاشت.
ستاد مرکزی اربعین از زائرانی که در مسیر مهران هستند خواست به سمت مرزهای خسروی، باشماق و تمرچین تغییر مسیر دهند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/271913
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹گامهای امیدبخش دولت سیزدهم در نظام سلامت
سرویس اجتماعی- مهدی برازنده:
نظام سلامت کشور در دولت سیزدهم شاهد تحولات مهمی بوده است و میتوان دولت مردمی را جزو دولتهای موفق در این حوزه یاد کرد.
به گزارش کیهان، دولت سیزدهم از ابتدای کار خود، با یکی از مهمترین چالشهای جهانی نظام بهداشت و درمان یعنی شیوع کرونا مواجه بود که با تلاش مجموعه دولت و همراهی مردم، از این چالش با موفقیت عبور کرد و همزمان علاوهبر تکمیل طرحهای نیمه تمام از دولتهای قبل، مانند افتتاح دو ابر بیمارستان، به اجرای طرحهایی مثل دارویار، پوشش بیمه همگانی 33 میلیون نفر و تلاش برای جذب گردشگر سلامت و... تحولات تاثیرگذاری به ثمر رساند که در ادامه، به بخشهایی از آن اشاره میکنیم.
عبور از روزهای سخت کرونایی
با تلاش دولت و مردم
اولین و مهمترین اقدام نظام سلامت کشور در دولت سیزدهم، تلاش برای مبارزه با کرونا و تامین انبوه واکسن و سرعت بخشیدن به واکسیناسیون فوری مردم بود. کمتر کسی آمار فوتیهای روزانه کرونا را که به روزی 700 نفر هم رسیده بود فراموش میکند، کابوسی که با همت دولت و مردم متوقف شد.
وزیر بهداشت یکم مردادماه امسال در این باره گفت: «در سه سال اخیر امتحان بزرگی را در مسئله کرونا داشتیم؛ یک عامل خارجی که برای همه کشورها یکسان بود و این ویروس نشانگر قدرت حوزه سلامت هر کشور در مقابله با آن بود. در زمینه واکسیناسیون شاهد بودیم که روزی یک میلیون و ۶۰۰ هزار تزریق با حمایت مردم و سازمانهای مردمی انجام شد. کاهش آمار فوتی یک موفقیت بزرگ برای حوزه سلامت بود.»
عیناللهی افزود «تنها کشوری که در منطقه توانست ۶ نوع واکسن در پلتفرمهای مختلف تولید کند، ایران بود و امروزه تعداد زیادی واکسن نیز ذخیره داریم و این موضوع قدرت جمهوری اسلامی ایران را نشان میدهد.»...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/271898/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹اگر از محاکمه ترامپ دست برندارید در آمریکا شاهد جنگ داخلی خواهیم بود
فرماندار پیشین آلاسکا هشدار داد اگر پیگرد قانونی دونالد ترامپ در سطح ایالتی و فدرال ادامه یابد، «جنگ داخلی دوم ایالات متحده» حتمی خواهد بود.
از سال 2016 که ترامپ در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا به قدرت رسید کلیدواژه جنگ داخلی بارها و بارها از سوی رسانهها، مقامات و حتی کارشناسان برجسته سیاسی این کشور مثل فوکویاما در توصیف تشدید فضای دوقطبی آمریکا به کار برده شده است. طی روزهای اخیر نیز بهدنبال محاکمه، بازداشت و آزادی ترامپ به قید وثیقه برخی از سیاستمداران این کشور هشدار میدهند اصرار بر محاکمه ترامپ طرفداران وی را به خیابانها خواهد کشاند. در همین راستا «سارا پیلین» فرماندار پیشین آلاسکا و نامزد سابق معاونت ریاستجمهوری از حزب جمهوریخواه گفت: اگر مقامهای ایالتی و فدرال به پیگرد قانونی «دونالد ترامپ» ادامه دهند، جنگ داخلی دوم آمریکا رخ خواهد داد. «پیلین» به «نیوزمکس» گفت: کسانی که این بازنمایی تحریفآمیز را انجام میدهند و سیستم عدالت دولایه را ایجاد میکنند، میخواهم از آنها بپرسم میخواهید در جنگ داخلی باشیم؟ زیرا این چیزی است که رخ خواهد داد. این را تحمل نخواهیم کرد.
به گزارش فارس به نقل از «نیوزمکس» او این اظهارات را هنگامی که ترامپ خود را به زندان شهرستان «فولتون» در جورجیا تسلیم کرد و یک عکس تاریخی از وی منتشر شد، بیان کرد.رسانههای آمریکا گزارش دادند از ترامپ عکس بازداشت گرفته شد که از میان چهار پروندهای که علیه او در جریان است، این نخستینبار بود که از او عکس گرفته میشد. ترامپ دقایقی بعد از ورود به این بازداشتگاه با توجه به توافق برای وثیقه ۲۰۰ هزار دلاری از زندان آزاد شد. در این توافق مقرر شده ترامپ تا زمانی که برای ارعاب یا تهدید شهود اقدام نکند میتواند تا زمان محاکمه آزاد باشد. ترامپ با ۱۳ اتهام در ارتباط با تلاش برای تغییر شکست خود در انتخابات ۲۰۲۰ در ایالت جورجیا مواجه است. ۱۸ متحد او از جمله «رودی جولیانی» شهردار سابق نیویورک هم در همین ارتباط متهم شدهاند. ...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/271886/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹اروپاییها متقاضی پهپادهای ایرانی هستند
🔸معاون توسعه مدیریت و برنامه راهبردی و سخنگوی وزارت دفاع گفت: الان متقاضیان زیادی برای پهپادهای ما وجود دارد و از کشورهای غربی و اروپایی هم چند مورد درخواست داشتهایم که البته آنها مایل نیستند اسمشان اعلام شود.
سردار رضا طلایی نیک، معاون توسعه مدیریت و برنامه راهبردی و سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح درباره وضعیت صادرات پهپاد به کشورهای دیگر، گفت: پهپادهای ما متقاضیان زیادی دارد و کشورهای بسیاری از ما درخواست خرید پهپاد دارند.
وی با اشاره به نمایشگاه دستاوردهای صنایع دفاعی وزارت دفاع افزود: ما نمایشگاه دائمی و صادراتی داریم و البته همه محصولات ما در آن قرار نمیگیرد و برخی دستاوردهای ما بنا به دلایل خاصی در سبد محصولات صادراتی نیست.
سخنگوی وزارت دفاع تاکید کرد: اما اگر با کشوری ملاحظات سیاسی و امنیتی نداشته باشیم و مطمئن باشیم که از این پهپاد ما استفاده نامناسبی نمیشود و با ملاحظه ظرفیت تولید پهپاد و تامین نیاز داخلی، آمادگی صادرات پهپادهایی که در سبد محصولات صادراتی هستند را داریم.
سردار طلایی نیک ادامه داد: الان متقاضیان زیادی برای پهپادهای ما وجود دارد و از کشورهای غربی و اروپایی هم چند مورد درخواست داشتهایم که البته آنها مایل نیستند اسمشان اعلام شود.
سخنگوی وزارت دفاع درباره وضعیت خرید تسلیحات خارجی نیز گفت: برای تامین نیازهای نیروهای مسلح، اولویت با ظرفیتهای داخلی است. اما در مواردی که نیاز به تامین خارجی برای تکمیل تسلیحات و تجهیزات داخلی باشد، بهویژه در حوزه رزم هوایی، این موضوع از گذشته در برنامه تامین خارجی وزارت دفاع قرار داشته و برخی از آنها به مرحله نهایی رسیده است ولی فرآیند قراردادهای تامین تسلیحات خارجی طولانی است.
وی افزود: اولا باید نوع تجهیزاتی که نیازمند آن هستیم در مقایسه با مشابه داخلی و خارجی مورد ارزیابی قرار گیرد و ما باید به لحاظ قیمت و کیفیت آن را در مراجع ذیصلاح به تایید برسانیم و باید بدانیم زمانی که تامین تجهیزات از خارج کشور تایید شد، ساخت آن در کشور تامینکننده هم نیازمند زمان است.
سردار طلایی نیک ادامه داد: علاوهبر این، نیروی نظامی که کاربر آن سلاح یا پرنده خاص است باید فرآیند آموزشی لازم برای آن سلاح را طی کند و این هم نیازمند مشارکت طرف خارجی است.
سخنگوی وزارت دفاع تصریح کرد: همچنین تامین و تبادل مالی قرارداد نیز باید با فرآیندهای پیشبینی شده انجام شود و همه اینها در چارچوبهای ملاحظات قانونی و بینالمللی صورت میگیرد.
وی تاکید کرد: در مورد آنچه که با کشورهای دیگر مانند روسیه از گذشته تبادلاتی داشتهایم هیچ کدام لغو نشده است منتها هرکدام از آنها فرآیندهای خاص خود را پشت سر میگذارد.
به گزارش تسنیم، طلایینیک در پاسخ به این سؤال که آیا هواپیمایی در این خصوص به کشور آمده است؟ گفت: هرکدام از این توافقها که به مرحله نهایی و اجرائی برسد اطلاعات لازم در اختیار ملت ایران قرار خواهد گرفت. ملاحظات امنیتی وجود دارد که تا قبل از نهایی شدن این فرآیندها هیچ کشوری مایل به اطلاعرسانی در مورد آنها نیست بنده هم همین قدر اطمینان میدهم که هیچ فرآیندی نبوده است که لغو یا مختل شده باشد....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/271929/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹اروپاییها متقاضی پهپادهای ایرانی هستند
🔸معاون توسعه مدیریت و برنامه راهبردی و سخنگوی وزارت دفاع گفت: الان متقاضیان زیادی برای پهپادهای ما وجود دارد و از کشورهای غربی و اروپایی هم چند مورد درخواست داشتهایم که البته آنها مایل نیستند اسمشان اعلام شود.
سردار رضا طلایی نیک، معاون توسعه مدیریت و برنامه راهبردی و سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح درباره وضعیت صادرات پهپاد به کشورهای دیگر، گفت: پهپادهای ما متقاضیان زیادی دارد و کشورهای بسیاری از ما درخواست خرید پهپاد دارند.
وی با اشاره به نمایشگاه دستاوردهای صنایع دفاعی وزارت دفاع افزود: ما نمایشگاه دائمی و صادراتی داریم و البته همه محصولات ما در آن قرار نمیگیرد و برخی دستاوردهای ما بنا به دلایل خاصی در سبد محصولات صادراتی نیست.
سخنگوی وزارت دفاع تاکید کرد: اما اگر با کشوری ملاحظات سیاسی و امنیتی نداشته باشیم و مطمئن باشیم که از این پهپاد ما استفاده نامناسبی نمیشود و با ملاحظه ظرفیت تولید پهپاد و تامین نیاز داخلی، آمادگی صادرات پهپادهایی که در سبد محصولات صادراتی هستند را داریم.
سردار طلایی نیک ادامه داد: الان متقاضیان زیادی برای پهپادهای ما وجود دارد و از کشورهای غربی و اروپایی هم چند مورد درخواست داشتهایم که البته آنها مایل نیستند اسمشان اعلام شود.
سخنگوی وزارت دفاع درباره وضعیت خرید تسلیحات خارجی نیز گفت: برای تامین نیازهای نیروهای مسلح، اولویت با ظرفیتهای داخلی است. اما در مواردی که نیاز به تامین خارجی برای تکمیل تسلیحات و تجهیزات داخلی باشد، بهویژه در حوزه رزم هوایی، این موضوع از گذشته در برنامه تامین خارجی وزارت دفاع قرار داشته و برخی از آنها به مرحله نهایی رسیده است ولی فرآیند قراردادهای تامین تسلیحات خارجی طولانی است.
وی افزود: اولا باید نوع تجهیزاتی که نیازمند آن هستیم در مقایسه با مشابه داخلی و خارجی مورد ارزیابی قرار گیرد و ما باید به لحاظ قیمت و کیفیت آن را در مراجع ذیصلاح به تایید برسانیم و باید بدانیم زمانی که تامین تجهیزات از خارج کشور تایید شد، ساخت آن در کشور تامینکننده هم نیازمند زمان است.
سردار طلایی نیک ادامه داد: علاوهبر این، نیروی نظامی که کاربر آن سلاح یا پرنده خاص است باید فرآیند آموزشی لازم برای آن سلاح را طی کند و این هم نیازمند مشارکت طرف خارجی است.
سخنگوی وزارت دفاع تصریح کرد: همچنین تامین و تبادل مالی قرارداد نیز باید با فرآیندهای پیشبینی شده انجام شود و همه اینها در چارچوبهای ملاحظات قانونی و بینالمللی صورت میگیرد.
وی تاکید کرد: در مورد آنچه که با کشورهای دیگر مانند روسیه از گذشته تبادلاتی داشتهایم هیچ کدام لغو نشده است منتها هرکدام از آنها فرآیندهای خاص خود را پشت سر میگذارد....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/271929
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹رشد 133 درصدی تولید گندم در 2 سال اخیر
🔸وزارت جهاد کشاورزی رقم نهایی خرید تضمینی گندم در سال زراعی جاری را 10 میلیون و 500 هزار تن اعلام کرد که در مقایسه با سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۳۳ درصد افزایش یافته است.
وزارت جهاد کشاورزی رقم نهایی خرید تضمینی گندم در سال جاری (سال زراعی 1402 ـ 1401) را 10 میلیون و 500 هزار تن اعلام کرد که در مقایسه با سال 1400 بیش از 133 درصد افزایش یافته است.
این افزایش بدون بالارفتن سطح اراضی کشاورزی و از طریق افزایش بهرهوری در تولید، اجرای طرح کشت قراردادی، افزایش توزیع کودهای یارانهای، اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها، اقدامات ترویجی و آموزشی برای کشاورزان و افزایش نرخ خرید تضمینی گندم با قیمتی عادلانه و در نهایت اقتصادی شدن کشاورزی محقق شده است.
بنابراین گزارش در سال جاری در تولید گندم مورد نیاز خبازی (نانوایی) به خودکفایی رسیدیم و برای سال آینده نیز پیشبینی خودکفایی کامل در تولید گندم وجود دارد. خرید تضمینی گندم در استان خوزستان نیز رکورد زده، بهطوری که این میزان خرید قبل و بعد از پیروزی انقلاب بیسابقه بوده است.
پرداخت 50 هزار میلیارد تومان به گندمکاران
تا پایان شهریور
همچنین به گزارش ایسنا، محمدعلی نیکبخت؛ وزیر جهادکشاورزی در رابطه با پرداخت مطالبات گندم کاران اظهار کرد: رئیسجمهوری این مطالبات را دیون ممتازه دانسته و دستور پرداخت فوری آن را به سازمان برنامه و بودجه صادر کرد. بر این اساس ۵۰ هزار میلیارد تومان در جلسه اخیر تصویب شد که در حال پرداخت است.
وی با بیان اینکه در بودجه سال ۱۴۰۲ خرید هشت میلیون و 500 هزار تن گندم پیشبینی شده بود، افزود: در حال حاضر خرید تضمینی از مرز ۱۰ میلیون تن گذشته است و پیشبینی میشود این رقم تا 10 میلیون و 500 هزار تن ادامه داشته باشد. به عبارتی دو میلیون تن بیش از پیشبینی بودجه، که اعتبار آن تا پایان شهریور تامین خواهد شد. امیدوارم در سال زراعی آینده با پایداری در تولید گندم به خودکفایی کامل در تولید این محصول راهبردی دست یابیم. گفتنی است، دولت به منظور حمایت از تولید محصولات اساسی کشاورزی و ایجاد تعادل در نظام تولید و جلوگیری از ضایعات محصولات کشاورزی و ضرر و زیان کشاورزان، موظف است همهساله خرید محصولات اساسی کشاورزی (گندم، برنج، جو، ذرت، چغندر، پنبه وش، دانههای روغنی، چای، سیبزمینی، پیاز و حبوبات) را تضمین کرده و حداقل قیمت خرید تضمینی را اعلام و نسبت به خرید آنها از طریق واحدهای ذیربط اقدام کند.
ضرورت حفظ اعتماد در کشاورزان....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/271872
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹برجام را آتش زدیم !
مهدی جبرائیلی تبریزی
برجام و تحریم از پربسامدترین واژگان چندسال اخیر است که تاثیر مستقیم در سیاست خارجی و داخلی ایران داشته است.
موافقان آن همواره همه مشکلات را به رفع تحریم از رهگذر مذاکره و توافق بینالطرفینی گره زده بودند. البته با استناد به برخی اسناد و ادله، هیچوقت این طیف در ادعای خویش صادق نبودهاند و انگیزه سیاسی در ورای شعارهای پوپولیستی علت اصلی بوده است.
از جمله راهبردهای انقلابی دولت سیزدهم در دیپلماسی خارجی، عدم اعتنا به سروصدای طبل توخالی رسانهای کشورهای غربی به رهبری صهیونیسم جهانی است. این رویکرد بروندادهای سیاسی، اقتصادی و امنیتی مبارکی داشته است که بر همگان آشکار است. اما در این میان جریان منحوس غربگرا به دلایل متعدد همچون شهوت قدرت، حسادت سیاسی نشأت گرفته از بیتقوایی سیاسی، نفاق و عدم اعتنا به مصالح مردم و کشور و ترس از بیآبرویی سیاسی و شکست گفتمان اصلاحطلبی، نهتنها از این موفقیتها تقدیر نمیکند بلکه در برابر آنها زبان به سرزنش و سرکوب باز میکند که اگر ما بودیم همهجا گلابستان بود. این جریان اما هیچگونه اشارهای به گذشته خسارتبار خود نمیکنند:
همان زمان که «محمدباقر نوبخت» گفت: «شدیدترین مرحله تحریم، نفت در برابر غذا بود، اما الان در شرایطی هستیم که این بیانصافها و دژخیمان حتی برای غذا و دارو اجازه فروش یک قطره نفت را نمیدهند و اگر هم به فروش میرسد، امکان تبادل مالی نباشد».
«بیژن زنگنه» وزیر نفت دولت روحانی که جریان اصلاحطلب از او با لقب «ژنرال» نام میبرد در اظهارنظری گفته بود: «امروز، هیچ نفتی نمیتوانیم بفروشیم، حتی اگر بفروشیم پولش را نمیتوانیم بیاوریم».
و بنا به اعتراف نوبخت حتی با وجود تمسک به کانال اینستکس هم، برای غذا و دارو نمیتوانستند نفت بفروشند.
اما به مدد دیپلماسی انقلابی، همزمان با آزادی ۱۰ میلیارد دلار از اموال ایران، صادرات نفت بدون برجام، از ۳۰۰ هزار بشکه به بالای 2 میلیون بشکه یعنی هفت برابر رسیده است.
والاستریتژورنال در گزارشی نوشت (1401): «فروش نفت ایران به بالاترین میزان پس از تحریمهای دولت ترامپ رسیده است». گفتنی است تنها در ۷ ماه ابتدایی دولت سیزدهم و تنها در حوزه نفت و انرژی بیش از ۵۵ قرارداد و تفاهمنامه به ارزش ۳۳ میلیارد دلار از جمله با شرکتهای بزرگ خارجی به امضا رسید. این در حالی است که ارزش قرارداد توتال در دولت قبل، که جریان اصلاحطلب از آن با عنوان «گلابی برجام» نام میبرد حدود ۴.۸ میلیارد دلار بوده است....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/271909
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper