آمریکا، اسرائیل و ترکیه نقاب انداختند
🔰 روزهای سیاه سوریه از غارت و ناامنی تا اشغال مناطق جنوبی
🔸مرور بر اخباری چون حمله رژیم اسرائیل به بیش از ۱۰۰ موضع در سوریه، حمله آمریکا به بیش از ۷۵ نقطه، حمله نیروهای نزدیک به ترکیه به منبج و نیز مروری بر اخباری که دال بر اطلاع کامل ترکیه و چراغ سبز آن به برنامه تروریستها، بار دیگر این حقیقت را پیش روی ما میگذارد که تروریستهایی که امروز غارت و هرج و مرج در سوریه برپا کردهاند سر در آخور دیگرانی دارند! تقریبا همه کارشناسان آینده تاریکی را برای سوریه و مردمش پیشبینی کردهاند.
🔸این ظاهر شدنِ سریع و پیشرویِ سریعتر نشان میدهد که این چند گروه تروریست به رهبری تحریر الشام سر در آخور دیگری دارند و از جای دیگری هدایت و حمایت میشوند و جاده صافکُنِ منافع دیگرانی هستند.
🔸همزمان با تسلط تروریستها بر دمشق و سقوط دولت سوریه، ارتش رژیم صهیونیستی بزرگترین تجاوز نظامیاش را، به خاک این کشور انجام داد و در فاصله زمانی کمتر از یک روز، ۱۰۰ نقطه از سوریه را بمباران کرد.
🔸روزنامه عبری زبان اسرائیل هیوم گزارش داد که رژیم صهیونیستی مساحتهای جدیدی را در منطقه حائل در بلندیهای جولان سوریه اشغال کرده است. در این گزارش آمده است که اشغال منطقه حائل در بلندیهای جولان سوریه در نشست کابینه جنگ رژیم صهیونیستی اتخاذ شده است.
#تیتر_یک
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001GOp
@Kayhan_online
🔰آیا قرار است در اجراى عدالت و حفظ سلامت مردم به عقب برگردیم؟
🔸افزایش ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی که بعد قریب یک دهه مبارزه عدالتخواهانه دانشجویان، کانونهای تفکر، نخبگان و... با ذی نفعان در دولت سیزدهم در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد، یکی از اقدامات اساسی در ارتقای عدالت اجتماعی و سلامت عمومی بود. به انحای مختلف تلاش شد از آن جلوگیری شود.
🔸حال اما اخبار واصله از پافشاری وزارت بهداشت برای توقف این مصوبات که نتیجه آن بازگشت دوباره آموزش پزشکی به ریل انحصار و در خطر افتادن جان میلیونها ایرانی است حکایت دارد.به ویژه در شرایطی که جز نابرابری و کمبود پزشک در کشور، شروع سیل سالمندی و نیاز مبرم به افزایش پزشک در راه است.
🔸مانعی هم در برابر افزایش ظرفیت نیست: بودجه وزارت بهداشت در دو سال بیش از پنج برابر افزایش یافته و بیش از ۹۰% بودجه وزارت و دانشگاههای علوم پزشکی تخصیص داده شده، هزینه ظرفیت خوابگاهی امسال نه برابر و بیش از ۹۰%% دانشجویان پذیرش بومی و در سه سال اخیر ۴۳۹۶ هیئت علمی جدید پذیرش شدند.
🔸آقای خسروپناه و باقی اعضای شورا در آزمون بزرگ تن دادن به ملاحظات سیاسی و یا حمایت از مستضعفین و مردم باید تصمیم بگیرند. باید از جایگاه انقلابی و حقوقی شورا حراست کنند. اگر مصوبات این چنین مورد خدشه واقع شود چه ضمانتی برای شورا و چه چیزی از هویت آن باقی خواهد ماند؟
🔸اگر متولیان امامزاده از حرمت آن دفاع نکنند، آیا اساسا حرمتی برای آن باقی خواهد ماند؟ آیا قرار است در اجراى عدالت و حفظ سلامت مردم به عقب برگردیم؟
💬 محمدصادق شهبازی
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بارش پراکنده در مناطق شمالی کشور
🔸امروز در شرق گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی رگبار و بارش پراکنده باران پیشبینی میشود.
🔸چهارشنبه و پنجشنبه، در اغلب مناطق کشور جوی آرام و پایدار پیشبینی میشود.
🔸سامانه بارشی آخر هفته وارد کشور میشود.
@Kayhan_online
🔰 تکفیریها مثل منافقین حتی یک گلوله به صهیونیستها شلیک نمیکنند؟
🔸به موازات تحرکات گروههای مسلح تکفیری در شمال و جنوب سوریه، تانکهای و نیروهای نظامی رژیم صهیونیستی، از جنوبغرب، وارد عمق خاک سوریه شدهاند و در حال انهدام تمام زیرساختهای دفاعی و ارتباطاتی و اقتصادی هستند.
🔸آیا در میان چند دههزار عضو گروههای مسلح تکفیری که از شمال و جنوب حرکت کرده و در دمشق به هم رسیدهاند، چند انسان شرافتمند و دارای بلوغ فکری (مستقل از نقشه آمریکا و اسرائیل و دنبالههای ارتجاعی ترکیهای و عربی) پیدا نمیشود که ولو چند گلوله و آرپیچی به سمت ارتش اشغالگر صهیونیست شلیک کنند و مانع پیشروی صهیونیستهای خبیث به عنوان دشمن همه ملتهای منطقه شوند!؟
🔸رژیم اشغالگر قدس- که نخستوزیر آن حتی در محاکم بینالمللی تحت سلطه غرب، به عنوان نسلکش و جنایتکار جنگیِ تحت تعقیب معرفی شده- در اولویت چندم دغدغهها و مسائل این گروههای مدعی پایبندی به اسلام و قائل به تکفیر دیگران قرار دارد؟
🔸«سازمان مجاهدین خلق» یا همان منافقین (پدر جد همه گروهکهای التقاطی/ تکفیری و تروریستی چند دهه اخیر) در ابتدای دهه ۶۰ شمسی، با سؤال مشابهی از سوی رئیسجمهور رجایی مواجه شدند و سؤال آنقدر برای سران این گروه مزدور صدام و غرب اثرگذار و دردناک بود که در کمتر از دو دهه، دستور بمبگذاری و شهادت او را صادر کردند.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001GP0
@Kayhan_online
کیهـــان آنلاین
دو پرده از سخنرانی امروز سخنگوی دولت در دانشگاه علامه طباطبایی 🔻مهاجرانی ابتدای جلسه: توسعه یافتگی ی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پرسه_در_فضای_مجازی
🔺خانم مهاجرانی سخنگوی دولت پزشکیان بعد از مواجهه با چند اعتراض دانشجویی، سخنانشون رو تمام و جلسه رو ترک کردند.
🔺مقایسه کنید با واکنش آقای بهادری جهرمی سخنگوی دولت شهید رییسی در مقابل توهینها تا بهتر متوجه بشید در زمینهی وفاق و مدارا و حق اعتراض، از شعار تا عمل چقدر فاصله است.
@Kayhan_online
🔰برگزاری جلسه اضطرار آلودگی هوای پایتخت
🔸رئیس کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران از تشکیل جلسه اضطرار آلودگی هوا تا ساعاتی دیگر خبر داد.
@Kayhan_online
🔰 آخرین مرحله مدارا (۱)
👤 #سید_محمدعماد_اعرابی
🔸«با دشمنان مدارا» عنوان اصلی روزنامه سازندگی در چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳ بود که با حروفی درشت در بالای صفحه اول این رسانه وابسته به حزب غربگرای کارگزاران سازندگی نقش بسته بود. آنها با این تیتر به استقبال نحوه ارتباط و مواجهه با اروپا و آمریکا رفته و با شادمانی خاصی نوشته بودند: «مسعود پزشکیان از ابتدای روزی که وارد گود انتخابات ریاستجمهوری شد، روابط با جهان را بر مبنای شعر معروف و مشهور حافظ ایرانیان پایهگذاری کرد: «آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است، با دوستان مروت با دشمنان مدارا» و اکنون ۱۰۰ روز پس از انتخابات نیز تاکید میکند که همچنان بر آن سخن هست و امروز پیشتر از دیروز به اهمیت این سخن رسیده است». «شعرگویی» بهجای «واقعبینی» در تحلیل روابط خارجی، روال مرسوم جریانهای غربگرا در ایران بوده است که البته نمیشود همیشه آن را به حساب «سادهلوحی» گذاشت.
🔸«ابراهیم یزدی» به عنوان وزیر خارجه ایران در بهار 1358 نیز احتمالا همین «شعر» را در دستور کار خود قرار داده بود. او سپتامبر1979(تابستان 1358) در حاشیه اجلاس ششم جنبش عدمتعهدها در هاوانا با رویکرد «مداراگونه» درخواست ملاقات با «صدام حسین» را داد تا راهحلی برای پایان مناقشات مرزی دو کشور پیدا کند. آقای یزدی پیشنهادهایی سخاوتمندانه و فراتر از تصورات مقامات عراقی به آنها داد تا جایی که این امتیازها حتی برایشان غیرمنتظره و ناباورانه بود. «صلاح عمر العلی» نماینده وقت عراق در سازمان ملل در توصیف تعجبش از پیشنهادهای ابراهیم یزدی میگوید: «پیشنهادهایی که به صدام میداد به صورت غیرمعقولی مناسب بود.» در کنار عوامل سیاسی و نظامی دیگر، فروتنی بیش از حد یزدی در مقابل شخصیت سلطهجو و زورگویی مانند صدام، او را در تصمیمش برای حمله به ایران مصممتر کرد. صدام پیشنهادهای دستودلبازانه وزیر خارجه وقت ایران را بهحساب ضعف و ناتوانی ایران گذاشت و بلافاصله پس از جلسه، «صلاح عمرالعلی» را با خود به حیاط محل اقامتشان برد و به او گفت: «الان فرصتی تاریخی [برای حمله به ایران] در اختیار داریم؛ خودت را به عنوان نماینده عراق در سازمان ملل آماده کن! من میخواهم بروم و به آنها ضربهای بزنم که همه کره زمین صدایش را بشنوند.» آن روز هم «با دشمنان مدارا» جواب نداد و ایران هزینه سنگینی پرداخت کرد تا دیکتاتور عراق را از تصمیم احمقانهاش پشیمان کند.
🔸«محمد خاتمی» هم همین «شعر» را سرلوحه کارش قرار داده بود و وقتی روی کار آمد از «گفتوگوی تمدنها» حرف میزد؛ البته آن زمان تقریبا واضح به نظر میرسید که منظور دولت غربگرای وقت ایران، بیشتر گفتوگوی با آمریکا است. آنها به آرزویشان رسیدند و توانستند به بهانه حادثه ۱۱ سپتامبر و حمله آمریکا به افغانستان؛ با دولت آمریکا گفتوگو و همکاری کنند. همکاری آنها با طرف آمریکایی فراتر از حد انتظار دیپلماتهای آمریکایی بود تا جایی که «رایان کراکر» (مسئول وقت پرونده افغانستان در وزارت خارجه آمریکا) از اینکه دید دیپلمات ارشد ایرانی نسخه اصلی آرایش دقیق نیروهای مسلح در افغانستان را برای تسهیل حمله آمریکا، سخاوتمندانه به او هدیه داد؛ حیرت کرد! کمتر از پنج ماه بعد اما «جورج بوش» رئیسجمهور وقت آمریکا در گزارش سالیانه خود به کنگره، ایران را در کنار عراق (صدام) و
کره شمالی به عنوان «محور شرارت» نام برد و به حمله نظامی تهدید کرد.
🔸همان زمان بود که با شروع پرونده هستهای ایران نیز اتفاق مشابهی افتاد. دولت غربگرای اصلاحات یک بار دیگر سیاست خارجیاش را براساس شعر «با دشمنان مدارا» تنظیم و هدف از آغاز مذاکرات هستهای را «تعامل با جهان با درایت و حوصله و با اولویت رفع اتهامات و دفع خطر» عنوان کرد. ناگفته پیدا بود منظور آنها از جهان، ۳ کشور اروپایی به همراه آمریکا است. «حسن روحانی» هدایت مذاکرات را برعهده گرفت و میگفت: «ما با سعه صدر تعلیق را بپذیریم تا پرونده ما در آژانس بسته شود، گرچه اینکار دو سال هم بهطول بینجامد، در عوض برای همیشه راحت میشویم.» اما پس از دو سال مدارا و تعلیق داوطلبانه کلیه فعالیتهای هستهای ایران از ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴؛ محمد خاتمی و حسن روحانی در حالی پرونده هستهای ایران را به دولت بعد تحویل دادند که شورای حکامِ آژانس ۶ قطعنامه علیه ایران صادر کرده و پرونده ایران را به شورای امنیت سازمان ملل متحد فرستاده بود تا زمینه تحریمهای بینالمللی علیه ایران فراهم شود.
🔻ادامه دارد...
@Kayhan_online