🏭📎🔹️وزیر نیرو:
ظرفیت نیروگاهی کشورطی ۴۰ سال ۱۱ برابر شده است
🔸 وزیر نیرو اظهار کرد: طی ۴۰ سال گذشته هفت هزار و ۲۴۰ مگاوات ظرفیت نصب شده داشتیم، امروز این رقم ۱۱/۴ برابر شده و به ۸۰ هزار مگاوات رسیده است.
▫به گزارش خبرگزاری ایلنا، رضا اردکانیان دیروز در نشست خبری با مقایسه وضعیت توسعه صنعت آب و برق طی چهار دهه بعد از انقلاب گفت: جمعیت ما اکنون نسبت به چهل سال پیش ۲/۳ برابر شده است. اگر کمیت و کیفیت عرضه خدمات آب و برق با همان آهنگ ادامه پیدا میکرد چه جمعیتی را پاسخگو بودیم.
وی افزود: در حوزه انرژی طی ۴۰ سال گذشته هفت هزار و ۲۴۰ مگاوات ظرفیت نصب شده داشتیم، امروز این رقم ۱۱/۴ برابر شده و به ۸۰ هزار مگاوات رسیده است. مقایسه این اعداد نشان میدهد که نسبت به گذشته کمیت خدمترسانی افزایش یافته و زمینه توسعه در کشور فراهم شده است.
▪️وزیر نیرو تصریح کرد: در چهل سال گذشته در زمان اوج بار میزان مصرف سه هزار و ۴۸۰ مگاوات بود که این رقم در سال ۹۷ به پنجاه و هفت هزار و ۹۷ مگاوات رسیده یعنی ۱۶/۴ برابر شده و این معرف توسعهیافتگی در بخش خانگی، صنعت و کشاورزی بوده است.
اردکانیان با بیان اینکه جمعیت روستایی در آن زمان بالغ بر ۱۹ میلیون نفر بود و تعداد روستاهای برقدار چهار هزار و ۳۶۷ روستا بوده است گفت: در حال حاضر تعداد جمعیت روستایی ۲۱ میلیون نفر است و تعداد روستاهای دارای برق به ۵۷ هزار و ۹۵ روستا رسیده یعنی ۱۳/۱ برابر شده است.
وی بااشاره به روند توسعهای نیروگاههای تجدیدپذیر عنوان کرد: ۷۰۰ مگاوات نیروگاه نصب شده تجدیدپذیر تا پایان برنامه ششم به ۵ هزار مگاوات میرسد.
وزیر نیرو بااشاره به ارتقاء ظرفیت تولید برق در کشور خبر داد: رتبه کشور از ۳۸ در زمینه تولید برق به ۱۴ ارتقاء یافته است.
اردکانیان همچنین به افزایش تعداد شرکتهای سازنده تجهیزات برقی طی چهار دهه گذشتهاشاره و اظهار کرد: ۴۰ سال پیش تعداد این شرکتها ۶۵ بود که امروز به ۸۷۵ شرکت رسیده است...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/153860
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🔔📎🔹️زنگ انقلاب اسلامی در مدارس کشور نواخته شد
http://kayhan.ir/fa/news/153868
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹️با رای هیئت عمومی دیوان عدالت
درج قیمت روی تمامی محصولات تولیدی الزامی شد
🔸هیئت عمومی دیوان عدالت اداری با ابطال دو بخشنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت، کلیه تولیدکنندگان را موظف کرد قیمت کالای تولیدی را روی محصول درج کنند.
▫به گزارش روابط عمومی دیوان عدالت اداری، به دنبال شکایت از وزارت صنعت، معدن و تجارت، در خصوص معاف کردن تولیدکنندگان برخی کالاها از درج قیمت روی محصول تولیدی و انحصار تکلیف الزامی به خردهفروشان، هیئت عمومی دیوان عدالت اداری پس از بحث و بررسی با اعلام این که براساس ماده ۵ قانون حمایت از مصرفکنندگان مصوب سال ۱۳۸۸ «کلیه عرضهکنندگان کالا و خدمات مکلفند با الصاق برچسب روی کالا یا نصب تابلو در محل کسب یا حرفه، قیمت واحد کالا یا دستمزد خدمت را به طور روشن و مکتوب بهگونهای که برای همگان قابل رویت باشد، اعلام نمایند»، حکم مقرر در بخشنامههای شماره ۶۰/۱۱۹۳۵۹ مورخ ۲۷/۵/۹۶ و شماره ۶۰/۱۲۴۰۰۳ مورخ ۹/۶/۹۶ وزیر صنعت، معدن و تجارت، که تولیدکنندگان محصولات مندرج در بخشنامه ها از جمله صنایع بیسکوئیت، شیرینی، کیک و شکلات، انواع چیپس و اسنک و محصولات صنایع سلولزی بهداشتی و محصولات کارخانهای کنسرو، کمپوت،سس، ترشی، شور، مربا و عسل را از درج قیمت معاف نموده، خلاف قانون و خارج از اختیار بوده، با اکثریت آراء، رای به ابطال آن داد و به این ترتیب از این پس کلیه تولیدکنندگان موظفند قیمت محصولات تولیدی خود را روی کالای تولید شده درج کنند.
http://kayhan.ir/fa/news/153838
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹ذوقزدگی برای کانال سرکاری اروپا جادهصافکنی برای FATF
🔸روزنامههای زنجیرهای با ذوقزدگی به استقبال کانال سمبلیک و سرکاری اروپا برای تجارت با ایران (INSTEX) رفتند و با سیاستزدگی و ماهیگیری سیاسی و همصدایی با غرب نوشتند حالا نوبت ایران است که لوایح خودتحریمی مربوط به FATF را تصویب کند! زمانی هم این زنجیرهایها از خاک شدن تحریم با اجرای برجام نوشتند و ذوقزده شدند و وعده سیب و گلابی دادند. اینها هنوز از فریبکاری دست برنداشتهاند.
▫اینستکس (INSTEX) یا کانال حمایت از تجارت اروپا با ایران همان مبادله پول نفتی است که دیگر کشورها از ایران خریدهاند با غذا و دارو. آن هم در شرایطی که قبلا قرار بود اروپا برای مقابله عملی با تحریمهای ضد ایرانی و اجرای تعهدات برجامی خود تضمین بدهد اما به SPV یا همان مبادله نفت در مقابل کالا رسید. اکنون هم کمتر از آن یعنی مبادله پول نفت دیگر کشورها با غذا و دارو. آلمان، فرانسه و انگلیس، پنجشنبه هفته قبل یعنی بعد از گذشت ۹ ماه از خروج آمریکا از برجام و معطلسازی و وقتکشی و امتیازخواهیشان، با انتشار بیانیهای علاوه بر اعلام ثبت این به اصطلاح کانال ویژه، از ایران خواستند فوراً تمامی عناصر برنامه اقدام FATF را اجرا کند.
روزنامه اعتماد دیروز تیتر یک «دهنکجی اروپا به دلار» را با روتیتر «ابزار حمایت از معاملات تجاری اروپا با ایران ثبت شد» انتخاب کرد. گزارش دیگری را هم با روتیتر «کانال مالی ایران و اروپا چه تاثیری بر اقتصاد ایران خواهد داشت» و تیتر «آغاز سراشیبی قیمت ارز» منتشر کرد.
اعتماد در عین حال در مطلب دیگری نوشت: «جایگزینی کانال مالی ایران و اروپا با سازوکارهایی که نظام دلار ایجاد کرده است حداقل در کوتاهمدت کاملا بعید به نظر میرسد.»
ادامه مطلب 👇
http://kayhan.ir/fa/news/153892
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌦 #آب_و_هوا | تهران | ۱۴ بهمن ۱۳۹۷
🔹برای اطلاع از آب و هوای سایر شهرها به نشانی زیر مراجعه کنید👇
http://kayhan.ir/fa/weather
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌐 #کیهان_آنلاین
🔰 شیخ عیسی قاسم به ایران آمد
شیخ عیسی قاسم رهبر انقلابیون بحرینی که پس از طی دوره درمان در لندن به نجف اشرف مشرف شده بود به ایران آمد.
دفتر حفظ و نشر آثار آیت الله شیخ عیسی قاسم صبح امروز از عزیمت ایشان به مشهد مقدس خبر داد. رهبر انقلابیون بحرین در سال ۲۰۱۷ از طرف دادگاه بحرین به یک سال حبس و مصادره تمام اموال محکوم شده بود.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 آصفی: نباید به اروپاییها دل بست/آنها به تعهدات خود عمل نکردند
🔸 سخنگوی وزارت خارجه در دولت اصلاحات گفت: من از ابتدا هم پیشبینی میکردم که سازوکار پیشنهادی اروپا، سازوکاری موثر و کارآمد نخواهد بود.
حمیدرضا آصفی در گفتوگو با روزنامه فرهیختگان و درباره رفتار کجدار و مریز اروپاییها گفت: من از ابتدا، از همان چند ماه پیش این پیشبینی را داشتم که SPV یک سازوکار موثر و کارآمد نخواهد بود، حتی اگر طراحی و عملیاتی شود. معتقدم مشخص نیست چه فاصله و چه مدتزمانی از روز راهاندازی تا فعال و اجرایی شدن آن طول خواهد کشید. علاوهبر این، موضوعی را که وزیر خارجه آلمان بیان کرد هم باید مدنظر بگیریم، چراکه قدری زوایای پنهان SPV را مشخص و روشن کرد.
وی همین یکیدو روز پیش اظهار کرد سازوکار اروپا شامل صادرات کالاهایی که مورد تحریم آمریکاست، نمیشود؛ یعنی اگر SPV فعال هم بشود، تنها برای صادرات دارو و غذا مورد استفاده قرار میگیرد. این اظهارنظر دقیقا به معنای تنزل کارآمدی SPV سطح تاثیر آن است که حتی میتواند تا بیاثر شدن کامل نیز پیش برود، لذا اگر میدان را به مثابه یک پازل درنظر بگیریم و مجموعه اقدامات و اظهارات اروپاییها را در کنار هم قرار دهیم، هم اختلافنظر میان اروپاییها را مشاهده میکنیم، هم اختلافنظر آنها با آمریکا و هم تفاوت اقدام آنها با انتظارات ایران.
وی میافزاید: اروپاییها همچنان نگران مواخذه آمریکا پس از راهاندازی SPV هستند، چون نمیخواهند در این فقره هزینهای بدهند، لذا با اما و اگر فرآیند را طولانیتر میکنند و معلوم هم نیست اگر روزی به مرحله اجرا برسند، به چه میزان بتوانند بر روابط اقتصادی و تجاری ایران موثر باشند.
آصفی تصریح کرد: چون اروپاییها قرار بود خیلی کارهای دیگر بکنند و نکردند. اروپا در اعلام مواضع خوب بود، ولی در اقدام عملی نمره قبولی نمیگیرد. اروپا اولا قرار بود نفت ما را بخرد، ثانیا قرار بود بانکها و شرکتها را تشویق به همکاری با ایران بکند و ثالثا سازوکاری را برای همکاری بانکی با ایران طراحی کند که هیچکدام انجام نشده است. در این بین بهانهها برای موسسات و بانکهای خصوصی ممکن است قابلقبول باشد، ولی بانکهای دولتی اروپا هم امروز با ایران کار نمیکنند، بانکهای مرکزی که دولتی هستند آنها هم با ایران همکاری ندارند، لذا اروپا خیلی کارها را باید انجام میداده، ولی اقدام نکرده است.
آصفی گفت: معتقدم این شرایط درس بزرگی است که میگوید «نباید به اروپا دل بست». اساسا به هیچ کشوری نباید به صورت کلی دل بست، البته به صورت خاص به اروپا نباید دل بست. باید به توانمندیهای داخلی و همکاری با شرکای دیگر توجه کرد. اصطلاحا نباید همه تخممرغها را در سبد چند کشور اروپایی گذاشت. به نظرم دیر یا زود این اتفاق رخ میداد و چه بهتر این اتفاق افتاد که تصمیمگیران و تصمیمسازان ما در تصمیمگیری سرعت عمل داشته باشند.
http://kayhan.ir/fa/news/153897
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 سازمان امور مالیاتی:
خریداران بیش از یک خودرو باید مالیات بدهند
🔸 براساس سازوکاری که در دست اجراست، وزارت امور اقتصادی و دارائی به ماجرای تحویل خودروهای معوق خودروسازان ورود کرده و از کسانی که با هدف فروش و کسب درآمد، در فروش اینترنتی خودروسازان شرکت کردهاند، مالیات میگیرد.
یک مقام مسئول در سازمان امور مالیاتی در همین ارتباط به تسنیم گفته است: اجرای ماده4 آیین نامه اجرایی قانون حمایت از حقوق مصرفکنندگان در تحویل خودروهای ثبتنامی به مردم با قیمتهای گذشته باعث میشود خریداران به دلیل تفاوت قیمت خودروهای ثبتنامی و بازار آزاد، سود قابل توجهی را کسب کنند.
وی افزود: در این میان کسانی هستند که بیش از یک خودرو ثبتنام کرده و به نوعی مصرفکننده نهایی خودرو نیستند و با هدف کسب سود و درآمد در طرحهای فروش اینترنتی شرکت کردهاند.
این مقام مسئول در سازمان امور مالیاتی با اشاره به توافقهای اولیه میان وزارتخانه امور اقتصادی و دارائی و صنعت، معدن و تجارت، گفت: مطابق این توافق فهرست، مشخصات و کدملی خریدارانی که در طرحهای پیش فروش شهریور تا دی ماه خودروسازان شرکت کردهاند، از سوی وزارت صمت در اختیار وزارت امور اقتصادی و دارائی قرار میگیرد تا براساس آن، خریدارانی که بیش از یک دستگاه خودرو خریداری کردهاند مشمول پرداخت مالیات از محل کسب درآمد از این محل خواهند شد.
وی تصریح کرد: نابسامانی ماههای اخیر بازار خودرو، باعث شده تا عدهای سودجو روی این موج سوار شده و برای کسب سود و درآمدهای کاذب به خرید و فروش خودرو روی آورند. این اقدام در نگاه نخست یک ناهنجاری اقتصادی به شمار میآید که باید برای آن چارهای اندیشیده شود اما تا آن زمان، سازمان امور مالیاتی به این حوزه ورود کرده و از فعالان آن مالیات دریافت خواهد کرد. البته دیگر اطلاعات مالی این افراد نیز بررسی میشود تا در صورت انجام اقدامات مشابه، ملزم به پرداخت مالیات شوند.
گفتنی است با توافق به عمل آمده میان وزارت صنعت و خودروسازان قرار شده خریدارانی که زمان تحویل خودروهای آنها اول شهریور ماه تا 30 دی ماه است خودروهای خود را با قیمت قبل دریافت کنند.
http://kayhan.ir/fa/news/153855
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper