🎭 #ادبی_هنری
🔹 شش کتاب جدید از خاطرات زنان در دفاع مقدس منتشر میشود
🔸 مدیر دفتر ادبیات و هنر مقاومت از انتشار شش کتاب از خاطرات زنان در دفاع مقدس خبر داد و گفت: هرگاه به کارهای انجام نشده در حوزه ادبیات دفاع مقدس نگاه میکنیم از خجالت نمیتوانیم سربلند کنیم.
به گزارش دفاعپرس، مرتضی سرهنگی اظهار داشت: ادبیات دفاع مقدس، چون مردمی است نویسندگان خودش را پیدا خواهد کرد. حفظ ادبیات انقلاب و جنگ مثل حفظ حدود این سرزمین است.
سرهنگی افزود: صدای خاطرات زنان در جنگ بلندتر شنیده میشود و این به خاطر حمایت از سربازان که فرزندان آنها بودند، است. چراکه زنان مادران سربازان هستند.
وی خاطرنشان کرد: خاطرات، درهای جنگ را برای مردم باز میکند چراکه همه میخواهند با واقعیت روبرو شوند. دنیا میخواهد بداند زمان جنگ، ما چگونه دوام آوردیم با وجود اینکه سلاحهای صدام برای نابودی خاورمیانه کافی بود.
مرتضی سرهنگی عنوان کرد: گرایش امروز به ادبیات جنگ و ورود زنان اتفاق مهمی است که حوزه هنری به طور جدی آن را دنبال میکند و امسال شش خاطره از زنان در جنگ عرضه خواهد کرد که امید میرود با ورود زنان جوانِ شاید حدود ۳۰ سال بتوانند برای جنگ کار کنند.
سرهنگی گفت: زنان خرمشهر و قصرشیرین هرکدام یک کتاباند؛ هرگاه به کارهای انجام نشده جنگ نگاه میکنیم از خجالت نمیتوانیم سربلند کنیم. «درکمین گل سرخ» اولاً اسم قشنگی دارد که روایتی از خاطرات صیاد شیرازی در بستر تاریخی است.
http://kayhan.ir/fa/news/158263
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏆 #ورزشی
🔹 خواندنی از ورزش ایران
🔸 حسین توکلی قهرمان وزنهبرداری المپیک 2000 سیدنی، مربی وزنهبرداری تیم ملی معلولان برای پارالمپیک 2020 توکیو شد. بابک محمدی رئیسانجمن وزنهبرداری معلولان در این خصوص گفت: برای اینکه با تیم قدرتمندی در مسابقات جهانی قزاقستان که سهمیه ورودی پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو را دارد، حضور پیدا کنیم در نخستین اردوی آمادگی که از ۱۹ فروردین در محل کمپ فدراسیون جانبازان و معلولان آغاز شده و تا ۶ اردیبهشت ادامه دارد، از دکتر علی اصغر رواسی، حسین توکلی، علی محمودی و احمد ملاحسینی به عنوان مربیان تیم ملی دعوت کردیم تا بتوانیم نگرش خود را نسبت به وزنهبرداری معلولان حرفهایتر کنیم. البته از بین ۴ مربی دعوت شده در نخستین اردو، یک نفر برای سرمربیگری گزینش خواهد شد.
* تیم والیبال نوجوانان ایران که خود را برای حضور در رقابتهای قهرمانی جهان آماده میکند، برای پیگیری برنامهها و اردوهای آمادهسازی خود صبح دیروز تهران را به مقصد ایتالیا ترک کرد تا در بازیهای تدارکاتی شرکت کند. تیم ایران بعد از برگزاری رقابتهای تدارکاتی خود در ایتالیا، عازم ترکیه میشود تا مهمان تیم زراعت بانک باشد.
* ایران میزبانی مسابقات کانوپولوی قهرمانی آسیا را پس گرفت. ایران میزبان مسابقات کانوپولو قهرمانی آسیا شده بود که این اواخر برخی از کشورها به دنبال گرفتن میزبانی از ایران بودند. اما علیرضا سهرابیان رئیس فدراسیون قایقرانی به منظور مذاکره با مسئولان کنفدراسیون کانوئینگ آسیایی به مالزی سفر کرده بود و در مذاکره با مسئولان آسیایی موفق شد میزبانی را پس بگیرد.به این ترتیب ایران همچنان میزبان مسابقات کانوپولو قهرمانی آسیا باقی ماند.
* وحید مومنی سرپرست دبیر فدراسیون کاراته با بیان اینکه روادید کاراته کاهای اعزامی ایران برای حضور در لیگ جهانی تایید شد، گفت: تیم کشورمان بامداد فردا (امروز) راهی مراکش خواهد شد.مرحله جدید لیگ جهانی که دارای امتیاز بالایی برای کسب سهمیه المپیک 2020 است از روز جمعه به میزبانی مراکش آغاز میشود.
* تیم کشتی آزاد جوانان کشورمان بامداد امروز برای حضور در رقابتهای بینالمللی جام قهرمانان راهی کشور ترکیه شد. شاگردان محمد طلایی که مدتهاست در اردوی تیم کشتی آزاد جوانان مشغول تمرین هستند، بامداد امروز راهی تورنمنت بینالمللی جام قهرمانان در کشور ترکیه شدند تا در برابر رقبای خارجی محک بخورند.رقابتهای جام قهرمانان ترکیه روزهای ۲۹ فروردین تا اول اردیبهشت ماه در شهر آنتالیا برگزار میشود...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/158218
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📖 #پاورقی
🔹 قطعنامه 1929؛ شروع تحریمهای هوشمند
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/158212
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📖 #پاورقی
🔹 نگاهی به نقش مساجد در جریان انقلاب اسلامی
مقاومت آیت الله شاه آبادی در برابر اقدامات رضا خان
🔸 ج- آیت الله محمد علی شاه آبادی فرزند آیت الله محمد جواد اصفهانی حسینآبادی (متوفی1312ق- 1273ش) در سال 1253 ش در اصفهان دیده به جهان گشود. مقدمات را در نزد پدر و برخی از علمای اصفهان و از جمله برادرش آیت الله شیخ احمد مجتهد بیدآبادی آموخت. در سن 12 سالگی به علت تبعید پدرش از طرف ناصرالدین شاه به تهران، همراه خانواده در تهران ساکن شدند و در طول اقامت شانزده ساله در این شهر در نزد بزرگانی مانند: ابوالحسن طباطبائی اصفهانی، میرزا هاشم گیلانی اشکوری، میرزا محمد حسن آشتیانی تلمذ نمود. در سال 1320 ق (1281 ش) به اصفهان رفت و به مدت دو سال در نزد علامه محمد هاشم خوانساری چهار سوقی تحصیل نمود و هم زمان کتاب قانون ابو علی سینا در طب و زبان فرانسه را فراگرفت. در سال 1283 ش به نجف رفت و در حلقه درس آخوند محمد کاظم خراسانی مشهور به صاحب کفایه، شیخ فتحالله شریعت اصفهانی مشهور به شیخ الشریعه و حاج میرزا حسین خلیلی شرکت کرد. یک سال نیز در سامراء از محضر درس آیت الله میرزا محمد تقی شیرازی (میرزای دوم) بهره برد. در سال 1330 ق (1290 ش) به اصرار مادرش به ایران باز میگردد. مدتی در اصفهان اقامت میگزیند و سپس به تهران آمده و به سبب سکونت در خیابان شاه آباد (خیابان جمهوری اسلامی فعلی) به شاه آبادی مشهور میگردد. آیت الله شاه آبادی به مدت 17 سال یعنی تا سال 1307 در تهران به نشر و ترویج معارف اسلامی میپردازد. در همین سال به قم هجرت مینماید و تا سال 1314 ش به تدریس و تربیت طلاب همت ميگمارد.
در سال 1314 با اصرار بیش از حد مردم به تهران بازمیگردد و به مدت دو سال در مسجد امین الدوله و سپس در شبستان عتیق مسجد جامع به راهنمایی و ارشاد مردم میپردازد، تا این که در سال 1328 ش دعوت حق را لبیک گفته و به جوار حضرت حق میشتابد.
ایشان قبل و بعد از سلطنت رضاخان به مخالفت و مبارزه با او پرداخت و در اعتراض به جنایات رضاخان به مدت یازده ماه در جوار حرم حضرت عبدالعظیم(ع) به صورت تحصن به سر برد. بسیاری از روحانیون در اثر فشار حکومت رضاشاه مجبور به کنار گذاردن لباس روحانی شدند، اما آیت الله شاه آبادی به منظور مقابله با اقدام او هفت تن از فرزندان خود را به لباس روحانیت ملبس نمود.
امام خمینی که افتخار شاگردی او را در قم و تهران داشت و همواره از او با تجلیل و تکریم فراوان یاد مینمود درباره شجاعت و مبارزه استادش میفرماید:
«مرحوم آقای شاه آبادی علاوه بر آن که یک فقیه و عارف کامل بودند، یک مبارز به تمام معنی هم بودند»
وی در طول امامت خود در مسجد جامع، به تدریس و وعظ و خطابه میپرداخت و هیچگونه اعتنایی به ممنوعیت منبر و دشمنی رضاخان با این گونه شعائر مذهبی نداشت. از این رو عوامل حکومت وقتی دیدند مشارالیه بر روی منبر علیه آنها سخنرانی و افشاگری میکند به خیال خود برای این که او را از این کار باز دارند، منبر مسجد جامع را ربودند ولی وی هم چنان به بازگویی حقایق علیه جنایت آنان میپرداخت. مؤمنین بارها در تهیه منبر دیگر به ایشان اصرار میکردند ولی آیت الله شاه آبادی میگفت: من ایستاده سخن میگویم تا بدانند منبر سخن نمیگوید...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/158213
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper