💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 وزیر جهادکشاورزی:
الگوگیری صنعت دامپروری از آمریکا غلط است
🔸 وزیر جهاد کشاورزی با انتقاد از وابستگی شدید صنایع دام و به ویژه طیور کشور به واردات، گفت: الگوگیری صنعت دامپروری از آمریکا غلط است و باید اصلاح شود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمود حجتی به تازگی در نشستی با معاونین خود و روسای موسسات تحقیقات کشاورزی به موضوع وابستگی صنعت دام و طیور کشور به خارج کشور واکنشهای تندی نشان داد و از محققان خواستار ارائه روشهایی شد تا با سرعت بیشتری بتوانیم از میزان این وابستگی بکاهیم.
وی در این نشست اظهار داشت: در 50 سال پیش صنعت دامپروری کشور کاملا بومی بود و همه تولیدات آن نظیر پشم در صنعت فرش و منسوجات استفاده و موجب افزایش درآمد و اشتغال در کشور میشد.
وزیر جهاد کشاورزی بااشاره به اینکه در صنعت دامپروری از دیگر کشورها مانند آمریکا الگوگیری شده است، تأکید کرد: این الگوگیری به خاطر تفاوت اقلیم غلط است و باید اصلاح شود. حجتی با بیان اینکه در صنعت طیور دنبالهرو آمریکا شده ایم، یادآور شد: اروپاییان مانند ما به خاطر محدودیتهای اقلیمی امکان تولید کنجاله سویا را نداشتند و برای کاهش وابستگی، کنجاله کلزا را جایگزین کنجاله سویا در تغذیه طیور کردند اما با این موضوع در کشور ما مخالفت شد.
وی بر ضرورت انجام مطالعات و تحقیقات کاربردی برای کاهش وابستگی صنعت دامپروری کشور به خارج با بهرهگیری از ظرفیتهای بومی و اقلیمی تاکید کرد و افزود: برای پایداری تولید انواع گوشت دام و طیور و لبنیات در کشور، توسعه پرورش دامهای پربازده و بهکارگیری روشها و یافتههای جدید در تامین خوراک دام در داخل ضروری است.
وزیر جهاد کشاورزی بااشاره به جایگزینی کاه حاصل از گندم دیم به جای یونجه و جایگزینی خصیب جو به جای ذرت علوفهای در تغذیه دامها در یک واحد دامداری پیشرو در استان تهران ادامه داد: لازم است محققان ما با مطالعه و بهرهگیری از تجارب داخلی و بینالمللی در زمینه جایگزینی نهادههای مورد نیاز صنعت دامپروری با توجه به ظرفیتهای بومی و در سازگاری با اقلیم تلاش کنند.
حجتی بر لزوم ترسیم نقشه راه صنعت دامپروری کشور تاکید کرد و خواستار تسریع در انتقال یافتههای تحقیقاتی مانند استفاده از سرشاخههای نیشکر و خرما برای تامین خوراک دام و صنعتی سازی و ترویج این تحقیقات شد.
بر اساس این گزارش، دولت برای حمایت از بخش کشاورزی به ویژه در بخش کالاهای اساسی به واردات نهادهای دامی ارز دولتی اختصاص داده است تا از افزایش هزینههای تولید جلوگیری به عمل آید و مصرف کنندگان نیز بتوانند محصولات مورد نیاز خود را با قیمت کمتری خریداری کنند.
به این ترتیب، با وجود محدودیتهای ارزی ایران سالانه حدود سه میلیارد دلار نهاده دامی نظیر ذرت، کنجاله سویا و نهادههای دامی با ارز چهار هزار و 200 تومانی برای استفاده در صنایع دام و طیور وارد میکند.
اما واردات این حجم از نهادهای دام و طیور، وابستگی شدیدی در این صنایع به ویژه طیور به خارج از کشور ایجاد کرده است به طوری که عیسی کلانتری وزیر سابق کشاورزی در گفتوگویی با خبرگزاری تسنیم، صنعت طیور کشور را صنعت مونتاژی خواند.
http://kayhan.ir/fa/news/164169
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
#نکته_ورزشی
🔹 سقوطی که ضعفهای مدیریت را نمایان کرد!
🔸 درست در روزهایی که والیبال ایران با نمایش درخشان و غرورانگیزش مقابل قدرت های جهان، توجه مردم را به خودش جلب کرده و موجی از غرور را نزد علاقهمندان به ورزش به راه انداخته بود، تیم ملی تنیس ایران در جام دیویس آسیا با شکست مقابل تمام رقبای خود به دسته چهارم سقوط کرد!
سرویس ورزشی-
این دوره از مسابقات در کشور سنگاپور برگزار شد و تیم ملی تنیس ایران با ترکیب شاهین خالدان، مهدی و کیارش سوری و حسام یزدی با مربیگری سعید احمدوند به تیمهای سوریه ، مالزی و قطر باخت تا برای کسب مقام هفتم و هشتم با سنگاپور بازی کند که این بازی را هم دو بر یک واگذار کرد و هشتم شد.
این دست نتایج، نشان دهنده وضعیت نامساعد تنیس ایران است. تنیسی که در سالهای نه چندان دور جزو تیم های مطرح آسیا بود و حتی فکر جهانی شدن را در سر می پروراند ولی حالا باید نظارهگر سقوطش به دسته چهارم باشد.
بی برنامگی، نبود پشتوانهسازی و رها شدن این رشته ورزشی جذاب به حال خود، تا آنجا پیش رفته که در ترکیب تیم اعزامی به جام دیویس نام شاهین خالدان به چشم میخورد. بازیکنی که ساکن آمریکاست و در صحبت هایش مدعی شده که بیش از یک سال است که رئیس فدراسیون را از نزدیک مشاهده نکرده!
سالهاست شعارهای مسئولان فدراسیون تنیس مبنی بر توجه به ردههای پایه، گوش فلک را کر کرده اما هر بار که تیمی از ایران به رقابتهای بینالمللی می رود، کماکان نام هایی چون شاهقلی ، شکوفی و همین خالدان (به عنوان بهترینهای تنیس ایران) در ترکیب تیم اعزامی مشاهده می شود.
اهل فن در تحلیلهای خود معمولا نبود ثبات مدیریت را به عنوان یکی از معضلات ورزش مطرح میکنند که در نهایت موجب ناکامی در بسیاری از رشتهها میشود، ولی در رشته تنیس گویا هرم وارونه است و همین ثبات مدیریت ، نبود برنامه و نداشتن انگیزه شده بلای جان!
عجیب آنکه وزارت ورزش و جوانان به عنوان متولی نیم نگاهی هم به تنیس نمیاندازد و این رشته ورزشی با امکانات بیشمارش تبدیل به جزیرهای خودمختار شده که حتی ناکامیاش انعکاس خبری نیز ندارد!
رها شدن تنیس به حال خود تا آنجا پیش رفته که حتی وزارتخانه یادش رفته انتخاباتش را برگزار کند. ثبتنام برای انتخابات فدراسیون تنیس 18 شهریور 97 انجام شد، تکلیف کاندیداها هم مشخص شده بود و از 5 نفر، 3 نفر تایید صلاحیت شدند که در این میان یک نفر انصراف داد. در حال حاضر انتخابات دو کاندیدا دارد که یکی از آنها شایسته رئیس فعلی فدراسیون است.
اکنون نزدیک به 10 ماه از ثبت نام کاندیداها و شش ماه از پایان دوره ریاست شایسته (19 آبان 97) میگذرد و وزارت ورزش هنوز چیزی در مورد برگزاری انتخابات اعلام نکرده است.
بعد از اینکه شش ماه از ثبتنام کاندیداها گذشت برخی عنوان کردند شاید قرار است ثبتنام از نامزدها مجدداً انجام شود ولی این کار هم انجام نشد.
در علوم مرتبط با مدیریت، چند اصل به عنوان وظایف مدیر در نظر گرفته شده که یکی از آنها «نظارت» است. این روزها آنچه که در ورزش ما یا حداقل درباره تنیس دیده نمی شود، همین نظارتی است. و در سایه غفلتی که از سوی مدیران وزارت ورزش سر زده به یکباره خبر میرسد تنیس به دسته چهارم سقوط کرده است…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/164134
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🖇 #اخبار_کشور
🔹 سقوط زنی به رودخانه هنگام گرفتن عکس سلفی
🔸 رئیسجمعیت هلال احمر چالوس گفت که زنی هنگام گرفتن عکس سلفی به داخل رودخانه چالوس در منطقه لارک سقوط کرد و جان باخت.
امیرحسین عسگرزاده در گفتوگو با ایرنا افزود: این اتفاق غروب پنجشنبه و هنگامی رخ داد که زن ۴۰ ساله مسافر برای گرفتن عکس سلفی به کنار رودخانه چالوس در منطقه لارک رفت و به علت جلوتر رفتن از حریم رودخانه زیر پایش خالی شد و به درون رودخانه سقوط کرد.
وی ادامه داد: مرد ۲۱ سالهای با مشاهده این صحنه برای نجات این زن وارد رودخانه شد که او هم گرفتار امواج خروشان رودخانه شد و در نهایت خود را به تنه درخت در وسط رودخانه چسباند و از مرگ نجات یافت.رئیس جمعیت هلالاحمر چالوس گفت: بلافاصله بعد از گزارش این حادثه، ۲ تیم شامل هشت نفر از پایگاه هلالاحمر منطقه لارک و شهر چالوس به منطقه اعزام و امدادگران موفق شدند با اجرای عملیات نجات این مرد جوان را سالم از رودخانه بیرون بیاورند. وی افزود: در عملیات جستوجو برای یافتن زن ۴۰ ساله جسد این فرد ۸۰۰ متر پایینتر از محل حادثه پیدا و تحویل پزشک قانونی شهرستان شد.
http://kayhan.ir/fa/news/164117
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📖 #پاورقی
🔹 نگاهی به نقش مساجد در جریان انقلاب اسلامی
شعله آتشی که روزنامه اطلاعات برافروخت!
🔸 سران نظامی و امنیتی استان قزوین که قادر به تسلط بر اوضاع نبودند و نمیتوانستند مانع از تظاهرات و انجام مراسم سوگواری مردم شوند، در اظهارات و اقداماتی سطحی و شتابزده کوشیدند تا مانع از برگزاری مراسم در مساجد و حسینیهها شوند. توجیهات سران نظامی و امنیتی استان برای ممانعت از برگزاری مراسم در مساجد بعضاً چندان سطحی بود که به گفته اسناد باعث تمسخر و استهزاء مردم میشد.
«... در قسمت دیگر سخنان خود [شیخ هادی باریکبین] بهطور طنز و تمسخر و با سوءنیت مذاکراتی را که با تیمسار فرماندهی لشگر و فرماندار نظامی قزوین داشت برای حاضران مطرح میکرد و حاضران نیز به گفتههای نقل قول شده تیمسار میخندیدند مثلاً در یک جا گفت من به ایشان گفتم چرا برای خانمها اجازه تشکیل مجلس عزاداری نمیدهید، ایشان میگفتند چون خانمها زیر چادر خود مسلسل حمل میکنند و این موضوع را طوری بیان میکرد که همه میخندیدند...»
شورای تأمین استان در دیماه 1357 تصمیم گرفت که مانع از انجام مراسم در مساجد شود از آنجایی که حرکت اصیل مردم مبنای الهی داشت، لذا این اجحافات و فشارها نه تنها سودمند نگردید، بلکه شعلههای خشم مردم را بیشتر کرده و خرمن حکومت پهلوی را با حرارت بیشتری سوزانید. در سند زیر در این مورد آمده است:
«... دکاکین و مغازههای بازار و خیابانها به کلی تعطیل میباشد. روحانیون به عنوان اعتراض از محدود بودن مجالس عزاداری آنان در امامزاده سلطان سیدمحمد با عدهای در حدود 4000 نفر تحصن نمودند تا محدودیت مجالس وعظ از طرف فرمانداری نظامی اعلام نگردد از تحصن خارج نخواهند شد. شب را به همان طریق با دادن شعارهای بسیار زننده به صبح رساندند سرانجام با ارتباط فرمانداری نظامی قرار شد مجلس عزاداری صبح خود را که در مسجد شاه منعقد شده برگزار نمایند. سپس متحصنین به شکل راهپیمایی از محل مذکور خارج و به سمت مسجد شاه به آرامی حرکت و در مسجد شاه تجمع نمودند و جمعیت در حدود 11000 هزار نفر افزایش یافت. در این محل نیز شعارهای ضدملی و تحریکآمیز توأم با سخنرانیهای حاد واعظین ادامه داشت...»
اقدامات فرمانداری نظامی در مورد تحریم مراسم و تعطیلی مساجد از احساسی شدن تصمیمهای سران رژیم حکایت میکند. در سندی از ساواک در این مورد آمده است:
«روز جاری بازار و 50 درصد از مغازههای خیابانهای شهرهای زنجان و قزوین تعطیل میباشد ضمناً چون در روز گذشته در صحن مسجد شاه قزوین عدهای دست به تظاهرات و دادن شعارهای مضره نمودند از طرف فرمانداری نظامی قزوین دستور داده شد مسجد شاه بسته شود و نتیجتاً مجلس عزاداری مانند روزهای معمول منعقد نگردیده است و به همین دلیل بهانهای به دست اخلالگران افتاد و در روز جاری جمعیت زیادی در امامزاده سلطان سید محمد قزوین اجتماع و شدیداً اظهار نارضایتی و [اقدام به] دادن شعار مینمایند که اقداماتی جهت متفرق کردن و تبادلنظر با روحانیون انجام گردیده [است]... »
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/164161
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🖇 #شهرستانها
🔹 در نامه ساکنان به رئیس قوه قضائیه عنوان شد
واگذاری شبههبرانگیز منازل شرکت لولهسازی اهواز به یک بدهکار بانکی
🔸 اهواز- خبرنگار کیهان:
ساکنان منازل سازمانی شرکت لولهسازی اهواز مراتب اعتراض خود را نسبت به واگذاری شبههبرانگیز منازل سازمانی این شرکت توسط بانک ملی به بهای کمتر از یکچهارم قیمت واقعی آن به یکی از بزرگترین بدهکاران بانکی خوزستان اعلام کردند.
در این نامه آمده است: داستان بدهی شرکت لولهسازی اهواز به بانک ملی از زمانی شروع شد که در نیمه دوم دهه هشتاد، این شرکت برای تولید لولههای پروژه خط لوله سراسری گاز اقدام به دریافت 88 میلیارد تومان وام از بانک مذکور نمود و در قبال آن سند منازل سازمانی کارکنان خود را به عنوان وثیقه نزد بانک نهاد.
ساکنان منازل لولهسازی در ادامه آوردهاند: به دلیل عدم پرداخت به موقع مطالبات شرکت ملی گاز ایران مجریان پروژه خط گاز سراسری لولهسازی، از پرداخت اقساط بانکی خود بازماند و بانک ملی در سال 93 اقدام وثیقههای شرکت را به اجرا گذاشت و منازل سازمانی را به مالکیت خود درآورد.
در ادامه این نامه آمده است: بنا به تصریح بانک، قیمت تمام شده املاک مورد وثیقه در سال 93 قریب به 204 میلیارد تومان برآورد شده بود. شگفتآور آنکه 5 سال بعد یعنی در اسفند 97، بانک ملی نرخ پایه مزایده این املاک را 282 میلیارد تومان اعلام میکند که بسیار پایینتر از رقم کارشناسی واقعی آن است که بیش از 1000 میلیارد تومان تخمین زده میشود.
اما نکته قابل تأمل اینجاست که بانک علاوه بر واگذاری زیر قیمت، املاک مذکور را به یک شرکت خصوصی و در اصل به فردی میفروشد که بدهی میلیاردی به بانک ملت و شهرداری اهواز دارد. این در حالی است که طبق قانون، اولویت واگذاری منازل به ساکنین آنها بوده و نخست آنها باید در جریان مزایده این منازل قرار میگرفتند. این در حالی است که خریدار منازل در حالی که تنها 10 درصد قیمت خرید منازل را پرداخت کرده، اقدام به پیشفروش آنها کرده و همزمان نیز به صرف دریافت وکالت از بانک دستور تخلیه منازل را صادر نموده است.
این در حالی است که شهرداری نیز در اطلاعیهای اعلام کرده فروش منازل لولهسازی واقع در نیوساید فاقد مجوز است.
شهرداری اهواز در اطلاعیه خود تصریح داشته منطقه نیوساید در گذشته توسط شرکت ملی نفت ساخته شده و از آن هنگام تاکنون به عنوان شهرک اداره میشود، لکن در حال حاضر بخشی از منارل شرکت لولهسازی در این منطقه توسط بانک ملی تملک شده است که در این خصوص میبایست مالک جهت هر گونه فعالیت اعم از اصلاح یا تغییر نقشه، تفکیک و یا فعالیت اجرایی به شهرداری مراجعه و نسبت به اخذ مجوز اقدام کند که متأسفانه تاکنون مجوزی از سوی شهرداری صادر نشده است و شهرداری از فروش این ساختمانها و شرایط آن بیاطلاع است.
http://kayhan.ir/fa/news/164155
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🖇 #شهرستانها
🔹 پنج اسکله در هرمزگان به بهرهبرداری رسید
🔸 با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی، یک پایانه صادراتی مواد معدنی در بندر لنگه و پنج فروند اسکله فلزی شناور ساخت داخل، در بنادر غرب هرمزگان با اعتبار مجموع ۲۸۵ میلیارد ریال و اشتغالزایی برای ۱۹۰ نفر به بهرهبرداری رسید.
به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در آیین افتتاح این طرح مهم بندری اظهار داشت: برای بارگیری محمولههای صادراتی نگهداری شده در پایانه مواد معدنی بندر لنگه که هفت هکتار وسعت دارد، پنج فروند رمپ بتنی و خاکی احداث شده تا بهصورت همزمان پنج فروند شناور بارج و لندینگ کرافت با آبخور ۵/۵ متر بتوانند در این بندر پهلو گرفته و محمولههای تولیدی معادن منطقه را به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر نمایند.
محمد راستاد ، ظرفیت سالیانه این پایانه صادراتی را یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع مواد معدنی اعلام کرد و گفت: تعداد شرکتهای بخش خصوصی فعال در این پایانه ۱۰ واحد است که در مجموع برای یکصد نفر(۴۰ نفر مستقیم و۶۰ نفر غیرمستقیم) اشتغال ایجاد شده است.
وی هزینه استحصال اراضی پسکرانه حاصل شده از مواد لایروبی و آمادهسازی زیرساخت این پایانه با لحاظ مهندسی ارزش را ۲۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد.
گفتنی است، در جریان سفر مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی به غرب استان هرمزگان، بهرهبرداری از سه فروند اسکله فلزی ویژه پهلوگیری شناورهای امداد و نجات دریایی در بندر لنگه، چارک و جزیره لاوان و همچنین دو فروند اسکله ویژه سوختگیری شناورها در بندر لنگه آغاز شد.
اسکلههایی که افتتاح شد، از تولیدات داخلی است که به همت متخصصان و مهندسان ایرانی فعال در استان هرمزگان طی مدت ۹ ماه طراحی، تولید و نصب شده و فرآیند اجرای پنج فروند اسکله برای ۹۰ نفر اشتغالزایی مستقیم به دنبال داشته است.
هزینه اجرای سه فروند اسکله فلزی مخصوص پهلوگیری شناورهای ناجی و امداد و نجات دریایی را رقمی نزدیک به ۲۰ میلیارد ریال و اعتبار ساخت دو فروند اسکله ویژه سوختگیری ۱۴ میلیارد ریال اعلام شد.
http://kayhan.ir/fa/news/164154
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper