🌍 #بین_الملل
🔹 جلیقه زردها در آستانه یکسالگی اعتراضها مجلس ملی تشکیل دادند
🔸 رهبران جلیقه زردهای فرانسه در پنجاه و یکمین هفته اعتراضات این جنبش با برگزاری تجمعی در شهر« مون پولیه»، «مجلس ملی» تشکیل دادند.
مردم فرانسه از روز شنبه ۱۷ نوامبر سال ۲۰۱۸ (26 آبان 97) در اعتراض به نظام سرمایهداری حاکم بر این کشور در شهرهای مختلف تظاهرات هفتگی برگزار میکنند. این اعتراضات در ابتدا به سیاستهای اقتصادی امانوئل ماکرون، رئیسجمهور فرانسه و افزایش بهای سوخت و مالیات آغاز شد. از آنجا که کارکنان بخش سوخترسانی جلیقههای زرد رنگ به تن داشتند و همچنین هر فرانسوی که خودرو دارد باید یکی از این جلیقهها را در خودروی خود داشته باشد، این حرکت که به گونهای حاکی از اتحاد مردم است، به جنبش جلیقه زردها معروف شده است.
جلیقه زردها طی پنجاه و یک هفته گذشته روزهای شنبه به خیابانها آمده و مطالبات خود را فریاد میزنند. دیروز نیز در پنجاه و یکمین هفته این اعتراضات هواداران این جنبش در شهرهای مختلف این کشور به خیابانها ریختند و علیه دولت ماکرون شعار دادند.
دیروز در آستانه یک سالگی جنبش جلیقه زردها، در حدود ۶۰۰ نفر از رهبران این جنبش با برپائی نوعی مجلس ملی در شهر «مون پلیه» واقع در جنوب این کشور، به بررسی وضعیت آتی این جنبش پرداختند. این جنبش تا کنون 11 کشته و هزاران زخمی و بازداشتی داشته است.
http://kayhan.ir/fa/news/173752
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 روحانی باید در قوه مجریه دست به یک جراحی بزرگ بزند
🔸 عبدالله ناصری، مشاور رئیسدولت اصلاحات در مصاحبه با روزنامه آرمان گفت:«اگر آقاي روحاني دست به يک جراحي بزرگ در عرصه مديريتي در سطح دولت، استانداران و مديران مياني بزند شايد جامعه مقداري اميدوار شود».
ناصری در ادامه گفت:«روحانی خودش هم تصوير و برنامهريزي روشني در مورد مسائل داخلي ندارد».
علیرغم سپری شدن بیش از 6 سال از عمر دولت روحانی، به هیچ عنوان کارنامه قابل قبولی برای ارائه به افکارعمومی وجود ندارد.
در سالهای اخیر دولتمردان و رسانههای زنجیرهای با انداختن تقصیرها به گردن دولت قبل، دولت پنهان و تحریمها، از پاسخگویی درباره گزارش عملکرد طفره رفتند اما ترفندهای مذکور دیگر جواب نمیدهد و مردم این قبیل رفتارها را مصداق فرافکنی و شانه خالی کردن از مسئولیت میدانند.
مدعیان اصلاحات علیرغم اذعان به کارنامه ضعیف و غیرقابل قبول دولت، مدعی هستند که دولت اختیارات محدودی دارد و جریان اصلاحات نیز در دولت نقشی ندارد. این در حالی است که اولا اکثریت مطلق کابینه در اختیار مدعیان اصلاحات است و ثانیا اختیارات و امکانات دولت بسیار گسترده و وسیع است.
http://kayhan.ir/fa/news/173769
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 سانسورچیهایی که معترض سانسور شدند!
🔸 سینماگرانی که بسیاری از آنها، چهره واقعی ایران را در آثارشان سانسور کردهاند، با امضای بیانیهای به سانسور اعتراض کردند!
روز گذشته بیانیهای با امضای 200 سینماگر منتشر شد که در آن مطالب قابل توجهی نوشته شده است. به طور مثال، در بخشی از این بیانیه نوشته شده «برخی فیلمسازان به خاطر ساختن اثری انتقادی، محکوم به زندان، ممنوعیت خروج از کشور و یا با ممنوعیت کار روبهرو شدهاند.» درحالی که چنین مطلبی واقعیت ندارد و هیچکس در ایران به خاطر ساخت فیلم انتقادی زندانی و ممنوعالخروج که نشده هیچ، از جشنوارههای دولتی هم جایزه گرفتهاند و بسیاری از آثار خود را با بودجه دولتی و حکومتی ساختهاند! احتمالا مقصود این بیانیه، جعفر پناهی است که وی نیز به خاطر نمایش تصویر دروغین از ایران و ارسال به خارج از کشور، طی همه این سالها نه تنها از فیلم ساختن ممنوع نشده که چند اثر وی با تحریف تصویر ایران، به جشنوارههای خارجی ارسال شدهاند.
بخش دیگری از بیانیه مذکور نیز به «سانسور» پرداخته و آن را یکی از عوامل کاهش امنیت شغلی سینماگران معرفی کرده است. نکته اول اینکه قوانین ساخت فیلم در کشور مشخص است و هر کسی میتواند در چارچوب قوانین فیلم بسازد. کما اینکه برخلاف ادعاهای مطرح شده در این بیانیه، ایران در صدر کشورهای تولیدکننده فیلم (به لحاظ تعداد ساخت فیلم سینمایی) است. نکته دوم این است که 200 سینماگر امضاکننده این بیانیه، تفاوت بین «سانسور» و «ممیزی» را نمیدانند. چون ممیزی یعنی اصلاح و متناسبسازی آثار هنری با منافع و مصالح جامعه، اما سانسور دقیقا همان کاری است که اکثر این سینماگران طی 40 سال اخیر انجام دادند؛ عدم پرداختن به هزاران شهید و نادیده گرفتن سبک زندگی ایرانی- اسلامی و بیتوجهی به افتخارات و حماسهها و قهرمانان ملی و چشم بستن بر مطالبات و خواستههای به حق مردم و... در سینما، سانسوری است که طی 40 سال اخیر توسط بخش اعظم 200 سینماگر امضاکننده این بیانیه اتفاق افتاده است. ..
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/173739
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🚨 مهمترین پاسخ ما در مقابل دشمنی آمریکا، جلوگیری از نفوذ مجدد سیاسی آنهاست
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار هزاران نفر از دانشآموزان و دانشجویان:
🔹️ انقلاب اسلامی اساساً علیه آمریکا بود و شعارهای مردم، ضدآمریکایی بود.
🔹️ آمریکا هم از سال ۵۷ تا امروز که ۴۱ سال گذشته، هر کاری که در دشمنی بلد بوده علیه ملت ایران انجام داده؛ کودتا و تحریکات و تجزیهطلبیها و محاصره و ... .
🔺️ البته ما هم بیکار نبودهایم و در موارد زیادی طرف مقابل را به گوشهی رینگ بردهایم؛ ولی مهمترین پاسخی که جمهوری اسلامی در مقابل توطئههای آمریکا داده این بوده که راه ورود و #نفوذ مجدد سیاسی آمریکا به کشور را بسته است. ۹۸/۸/۱۲
🏷 #دیدار_۱۳_آبان
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🚨 بعضیها تاریخ را تحریف میکنند که "شروع اختلافات از تسخیر #لانه_جاسوسی بوده"
👈 اختلاف بین ملت ایران با دولت آمریکا از #۲۸مرداد و قبل آن بود
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار هزاران نفر از دانشآموزان و دانشجویان:
🔹️ آمریکا از آبان ۴۳ که رژیم دستنشاندهاش در ایران، امام عزیز ما را تبعید کرد تا آبان سال ۹۸ هیچ تغییری نکرده؛ آمریکا همان آمریکا است؛ همان گرگصفتی و دیکتاتوریِ جهانی و بینالمللی، همان شرارت و حدنشناسی، امروز هم [در] آمریکا هست.
🔹️ بله، امروز آمریکا از سال ۴۳ ضعیفتر شده لکن درعینحال وحشیتر و وقیحتر شده است.
🔹️ آمریکا همیشه با ملت ایران دشمنی کرده؛ حتی در رژیم طاغوت قبل از انقلاب هم که یک دولت ملی را در سال ۱۳۳۲ ساقط کرد. البته آن دولت هم تقصیر داشت که به آمریکا اعتماد کرده بود.
🔹️ بعد از انقلاب هم که تا امروز همهاش #تحریم و تهدید و بدگویی و مشکلتراشی و #نفوذ بوده.
🔺️ بعضیها تاریخ را تحریف میکنند که "شروع اختلافات از تسخیر #لانه_جاسوسی بوده"؛ این تحریف تاریخ است. اختلاف بین ملت ایران با دولت آمریکا از #۲۸مرداد و قبل آن بود که آنها ملت ایران را دچار یک رژیم فاسد وابسته کردند. ۹۸/۸/۱۲
📜 برای دسترسی به پرونده سایت KHAMENEI.IR به هشتگ #لانه_جاسوسی مراجعه کنید.
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔍 منع مذاکره با آمریکا منطق محکمی دارد
❌ اینکه برخی خیال میکنند مذاکره با آمریکا مشکلات کشور را حل میکند، صددرصد اشتباه است
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار هزاران نفر از دانشآموزان و دانشجویان:
🔹️ یکی از راههای بستن راه #نفوذ آمریکا، #منع_مذاکره است. این البته برای آمریکا خیلی سخت است. آمریکای مستکبر که منت میگذارد تا با سران بقیهی کشورها بنشیند و حرف بزند، سالها است که اصرار میکند با سران جمهوری اسلامی مذاکره کند و جمهوری اسلامی امتناع میکند. این معنایش این است که ملت و حکومتی در دنیا هست که زیر بار قدرت طاغوتی و دیکتاتوری آمریکا نمیرود.
🔹️ این منع مذاکره، یک منطق محکمی دارد؛ راه نفوذ دشمن را میبندد، ابهت جمهوری اسلامی را به دنیا نشان میدهد و ابهت پوشالی آمریکا را در چشم جهانیان میشکند.
🔹️ بعضی خیال میکنند که #مذاکره مشکلات کشور را حل میکند. این اشتباه بزرگی است؛ صددرصد اشتباه است.
🔺️ طرف مقابل، قبول مذاکره از سوی ایران را به معنای به زانو درآوردن جمهوری اسلامی میداند و میخواهد بگوید "توانستیم ایران را به زانو دربیاوریم" و میخواهد اثبات کند که سیاست #فشار_حداکثری درست بوده و بعد هم هیچ امتیازی نخواهد داد. ۹۸/۸/۱۲
🏷 #دیدار_۱۳_آبان
💻 @Khamenei_ir
📌 #خبر_ویژه
🔹 با وجود هماهنگی اروپا با تحریمهای آمریکا الحاق به FATF خلاف مصلحت است
🔸 یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: آرای مخالفان لایحه پالرمو در مجمع همواره بیشتر از موافقان آن بوده است.
غلامرضا مصباحیمقدم درباره لایحه مربوط به FATF به «عصر ایران» گفت: در عمل کار این لوایح تمام شده و تصویب نشده تلقی میشود. شورای نگهبان این دو لایحه را مورد ایراد قرار داده و از نظر شورا، این دو لایحه قانونی نشده است.
در عمل با اتمام زمان بررسی آن در مجمع، نظر شورای نگهبان تایید و این لوایح مصوب نشدهاند. علاوه بر این در نامهای که ریاست مجلس شورای اسلامی برای مجمع تشخیص مصلحت ارسال کردهاند مساله «عدم برطرف شدن اشکال شورای نگهبان توسط مجلس» قید شده که نشان میدهد ایرادات شورا به لوایح باقی بوده و تاییدی در اینباره صورت نگرفته و مصوبه رد شده است.
وی اضافه کرد: با توجه به اشارههایی که آمریکا از نظر تحریمی مطرح میکرد مجمع بهدنبال این بود که در شرایط زمانی این لوایح بررسی شود؛ این تحریمها در این شدت و ابعاد مطرح نباشد. چون با وجود این تحریمها جمعبندی جمع از نظر اکثریت آراء بسیار روشن بود اگرچه هرگز در اینباره رایگیری صورت نگرفت اما ارزیابی این بود که قطعا لوایح مورد قبول مجمع واقع نمیشد.
برداشت اکثریت مجمع این بود که در صورت تصویب و الحاق این کنوانسیونها مسیر نظارت FATF بر تمام معاملات ما در شرایط تحریمی باز میشود که این یعنی خودمان راه آنها را برای نظارت بر دور زدن تحریمها باز میکردیم که طبعاً این برای کشور به مصلحت نبود. از این جهت مجمع صبر و انتظار را در پیش گرفتیم تا وضعیت تحریمهای آمریکا تعیین تکلیف شود.
مصباحیمقدم گفت: بانک مرکزی ما تحریم است و اروپا در میانه ایران و آمریکا به خواست آمریکا عمل میکند. بنابراین از نظر اروپا عملا کماکان بانک مرکزی ما با پیوستن به CFT و پالرمو هم تحریم بود. در نتیجه چه الحاق این کنوانسیونها تصویب میشد و یا نمیشد، تحریم بانک مرکزی امر مسلم و تاثیرگذاری است…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/173772
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 در دولت روحانی
تورم کالاهای خوراکی 8 برابر شد!
🔸 مرکز آمار ایران طی گزارشی با انتشار آمارهای تورم خوراکی نشان داد، تورم این گروه از کالاها طی سه سال و نیم گذشته بیش از هشت برابر شده است.
سرویس اقتصادی-
براساس آمارهای مرکز آمار، تورم گروه کالاهای «خوراکی، آشامیدنی و دخانیات» در فاصله بین سال 1395 تا مهر 1398 (یعنی 3.5 سال گذشته) از 7.5 درصد به 60.8 درصد افزایش یافته است؛ به عبارتی در طول این مدت تورم کالاهای خوراکی بیش از هشت برابر شده است.
هشت برابر شدن تورم کالاهای خوراکی حاکی از این واقعیت است که فشار زیاد و قابل توجهی از لحاظ معیشتی به مردم وارد شده و عملا سفره مردم کوچکتر شده است. هرچند روند تورم کالاهای خوراکی اخیرا نزولی شده اما باز هم تا زمانی که به شرایط چهار سال قبل برگردد فشار بیشتری به مردم وارد میشود.
همچنین، تورم کالاهای غیرخوراکی نیز در این بازه زمانی بیش از پنج برابر شده و از 6.6 درصد به 34.2 درصد افزایش یافت. این آمارها نشان میدهد فارغ از اینکه تورم کالاهای خوراکی و غیرخوراکی چند برابر شده، رشد قیمت کالاهای خوراکی بسیار بیشتر از کالاهای غیرخوراکی بوده است.
مقایسه شرایط کنونی با سال 95 از این جهت اهمیت دارد که قبل از سال 96 و حوادث این سال بوده و بر این اساس باید گفت مقایسه شرایط کنونی با شرایط قبل از آشوبهای 96 نشان میدهد مقایسهها با شرایط پیش از شروع به کار دولت دوازدهم نیز نتیجه مشابهی با شرایط پس از آن دارد و نمیتوان افزایش تورم را به آن ربط داد.
هرچند فشارهای قیمتی به مردم نیازی به آمارهای مراکز رسمی ندارد و آنقدر محسوس است که هرکسی بدون اتکا به آمار هم میتواند آن را لمس کند اما آمارها نیز موید همین موضوع بوده و باید گفت یکی از بدترین نتیجهها در عملکرد دولت در حوزه اقتصادی، چیزی جز همین افزایش تورم نمیباشد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/173735
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper