📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 در قبر «سرا» جنازهای نیست!
🔸 روزنامه سازندگی، اظهارات مرعشی در گفتوگو با خبرآنلاین را منتشر کرده و به نقل از او آورده است: «طرح سرا و بقیه طرحها مثل گریه کردن سر قبری است که در آن جنازه وجود ندارد. همه اینها بر مبنای یک خوشبینی است که فردا شما 200 نفر آدم تأیید صلاحیت شده در تهران دارید و میخواهید از این 200 تا به 30 تا برسید. میگویم که در این قبر جنازه نیست. ما میتوانیم بگوییم که نظر درستی نیست... قبل از تأیید صلاحیت اصلاً شما میخواهید راجع به چه کسی رأیگیری کنید؟ برای انتخابات ریاستجمهوری این کار خیلی خوب جواب میدهد اما برای مجلس چون فرصت برای تأیید صلاحیت نهایی و شروع تبلیغات 48 ساعت بیشتر نیست، در 48 ساعت هم نمیشود. به اضافه اینکه شما باید از قبل اوراقتان را آماده کنید و چاپ کنید. یعنی به لحاظ زمانبندی نمیرسیدیم که انجام دهیم؛ شاید هم اجرایش به انتخابات ریاستجمهوری برسد. رأی من که منفی بوده است و حتی بحثی هم ندارم چون اکثریت شورای عالی آن را پذیرفتند. در ادامه سیاست ما سکوت است تا ببینیم تصمیم شورای عالی برای اجرا چه میشود. اگر سرا میخواهد اجرا شود من مخالفتی ندارم. این یک نوع بستن لیست فرع بر اصل است.»
http://kayhan.ir/fa/news/176630
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 انتقاد یک فیلمساز از درآوردن ادای اپوزیسیون توسط برخی از بازیگران
🔸 یک کارگردان با انتقاد از تحریم صداوسیما توسط برخی از بازیگران درجه سه گفت: این ادای اپوزیسیون درآوردن است!
محمدحسین لطیفی، کارگردان و مجری برنامه «هفت» به رفتار اپوزیسیونی برخی بازیگران با تلویزیون اعتراض کرد و به تسنیم گفت: من اعتراض به دوستانم خصوصاً بازیگران دارم که اخیراً موجی به راه انداختند که ما با تلویزیون کار نمیکنیم. اتفاقاً آنهایی که میگویند ما با تلویزیون کار نمیکنیم همه حیاتشان به تلویزیون برمیگردد. منِ محمدحسین لطیفی، خودم اولین فیلمسینماییام «سرعت» را ساختم و بعد به تلویزیون آمدم. من پرورشیافته سینما بودم، اینهایی که میگویند تلویزیون کار نمیکنیم، خودشان بنیان، هستی و حیاتشان در خط تلویزیون بوده و هست. شما میگویید تلویزیون کار نمیکنید، خب! تلویزیون را رها کنید و بروید، چه اتفاقی قرار است بیفتد؟
وی با اشاره به نام «احسان کرمی» اضافه کرد: واقعیت این است کسی که دلسوز کشورش باشد این طوری نمیآید بگوید. فوقش در خلوت میگوید سعی میکنم فعلاً برای تلویزیون کار نکنم تا رفتارش را درست کند. اما وقتی در اینستاگرام بوق و کرنا میکنیم این ادای اپوزیسیون درآوردن است. به این نکات و رفتارها اعتراض دارم مخصوصاً به بازیگران! در کنار دوستانی که اعتراض کردند نام احسان کرمی عزیز را هم دیدم که به طورکل از تلویزیون نشأت گرفته و باید باشد، کار کند و اگر نقدی هم دارد در راستای اصلاح آن برآید. «ما کار نمیکنیم» را نمیفهمم. اگر دلسوزید باید بمانید.
گفتنی است، احسان کرمی درحالی مدعی قطع همکاری با صداوسیما شده که اساسا در رسانه ملی ممنوع از کار است و اصلا حق ورود و کار کردن در آن را ندارد!
http://kayhan.ir/fa/news/176634
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📡 #دور_دنیا
🔹 بیخانمانی ۶۷۸ هزار آلمانی
🔸 آلمان یکی از کشورهایی است که در چند سال اخیر با معضل بیخانمانی روبهرو است بهطوری که نزدیک به ۶۷۸ هزار نفر در این کشور سقفی از آن خود برای زندگی و خواب ندارند.
به گزارش تسنیم،آلمان یکی از کشورهایی است که در چند سال اخیر با معضل بیخانمانی و کارتنخوابی روبهرو است؛ پایگاه خبری «the local» در گزارشی مینویسد، کارگروه فدرال «حمایت از افراد فاقد مسکن» در آلمان میگوید: نزدیک 678 هزار نفر در این کشور سقفی از آن خود برای زندگی و خواب ندارند؛ 49 هزار نفر از این عده، کارتنخواب و بیخانمان هستند.
رقم 678 هزار نفر شامل همه کسانی شده که در خوابگاهها و اقامتگاههای موقتی زندگی میکنند؛ نیمی از این افراد، پناهجویانی هستند که در مراکز مخصوص پذیرش به سر میبرند؛ با کسر این گروه، میتوان گفت که در سال 2017 حدود 275 هزار نفر در آلمان جایی برای سکونت نداشتهاند.
کارگروه حمایت از افراد فاقد مسکن میگوید که سه چهارم افراد بیمسکن در آلمان را مردان تشکیل میدهند.
«ورنا روزنکه»، مدیر کارگروه میگوید، پایه آمار، وضعیت مسکن در ایالت «نوردراین وستفالن» بوده که پرجمعیتترین ایالت آلمان است؛ اما نمیتوان این الگو را تعمیم داد بلکه باید پذیرفت که تعداد افراد بدمسکن یا فاقد مسکن 15 تا 20 درصد افزایش یافته است.
روزنکه از تثبیت فقر و عرضه ناکافی واحدهای ارزان و دولتی به عنوان دلایل اصلی این معضل نام میبرد.وی میگوید لازم است سالانه 80 الی 100 هزار واحد مسکونی دولتی و دستکم 100 هزار آپارتمان تعاونی ارزان، برای افراد کمدرآمد و بیبضاعت ساخته شود.
آمارهای دولتی نشان میدهد که سکونت در اقامتگاههای زیر نظر قانون پلیس و نظم عمومی، که به عنوان راهحلی اضطراری و کوتاهمدت تعیین شده است، اکنون به شکل فزایندهای و برای درازمدت اجرا میشود؛ بهطوری که یک سوم افراد مشمول این قانون، اکنون بیش از دو سال است که در این مسکنهای موقت زندگی میکنند.
پیشتر یک سازمان حقوق بشری در آلمان به وضعیت نابرابر اسکان افراد بیخانمان انتقاد کرده بود؛ مؤسسه حقوق بشر آلمان (DIMR)، در گزارش سالانه خود در سال 2019 با اشاره به افزایش تعداد بیخانمانها تاکید کرد که تامین مسکن ارزانقیمت باید مورد توجه قرار گیرد؛ این مؤسسه همچنین نسبت به استفاده از سکونتگاههای موقت برای درازمدت انتقاد کرده است. ..
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/176570
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💵 #سکه_ارز
http://kayhan.ir/fa/news/176612
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 مشاور خاتمی: همراهی با دولت بزرگترین اشتباه مجلس بود
🔸 مشاور خاتمی میگوید بزرگترین اشتباه مجلس دهم همراهی با دولت بود. سخنان عبداله ناصری در حالی است که اصلاحطلبان در انتخابات مجلس، با دولت ائتلاف کرده و فهرست مشترک ارائه کرده بودند.
ناصری در گفتوگو با روزنامه آرمان اظهار داشت: «مجلس فعلی ظاهراً با دولت همسو است و بزرگترین اشتباه این مجلس نیز این است که از حدود سه سال گذشته در مقابل اشتباهات دولت موضع نگرفت و علت آن نیز به این امر بر میگشت که بیش از 50 درصد نمایندگان تمامی فراکسیونها به فکر کشور نیستند و برای کاسبی به مجلس آمدهاند و به دنبال منافع اقتصادی خود هستند.»
وی افزود: «در حالت خوشبینانه نیز نمایندگان نگاه ملی ندارند و به فکر حل مسائل بومی و منطقهای شهر خود هستند. مجلسی که اکثریت آن را این دو طیف تشکیل میدهند سودی برای کشور ندارد و نمیتواند بحرانها و مشکلات کشور را حل کند. اصل اینکه مجلس و دولت همسو باشند هیچ مشکلی ندارد اما اگر مجلس در مقابل اشتباهات دولت سکوت کند و با سکوت خود در بحرانیتر شدن وضعیت کشور کمک کند عملاً مقصر اصلی ضررهای وارده به مردم است.» به گزارش مشرق، شاهد تأکید ناصری بر وکیلالدولگی کسانی از نمایندگان مجلس دهم را بایستی در صحبتهای ابوالفضل سروش، از نمایندگان عضو فراکسیون امید مجلس دید که چندی قبل اذعان کرده بود اصلاحطلبان مجلس، کاملاً هوای دولت را داشتهاند و هر وزیری که روحانی معرفی کرده در مجلس تأیید شده است.
معالوصف اما مقصر این رفتارهای بد پارلمان و این وکیلالدولگی کسی نیست غیر از لیدر اصلاحطلبان و اعوان و انصار او که با «تکرار میکنم» و تقبیح کوچکترین انتقادی به رئیسجمهور روحانی؛ ناکارآمدی را علاوه بر دولت و شورای شهر؛ در دامان مجلس نیز گذاشتند. یادآور میشود عبداله ناصری عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان و از جمله کسانی است که میگفت دولت روحانی رحم اجارهای و صلحطلب است.
این نکته هم گفتنی است که مدعیان اصلاحطلبی بیشترین استفاده را از دولت برای کسب رانت و قدرت و پیشبرد برخی نقشههای رادیکال خود کردند اما اکنون که نارضایتی گسترده مردم را به عنوان دستپخت خود میبینند تمام تقصیرها را گردن دولت میاندازند…
http://kayhan.ir/fa/news/176649
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 پیشفروشهای خودروسازان قیمت ماشین را کاهش نداد
🔸 طی یک سال گذشته طرحهای متنوع پیش فروش خودرو توسط شرکتهای خودروساز به صورت اعتباری و تحویل فوری جهت تنظیم بازار اعلام شده، اما در طول این مدت بازار خودرو مدیریت نشده و قیمت خودرو سیر نزولی نداشته است. چرا؟
فعالان بازار خودرو معتقدند، فقط با عرضه واقعی خودرو میتوان تعادل را در بازار ایجاد و مانع دلال بازی و رشد قیمت خودرو شد. اما در حال حاضر تعداد محصولات عرضه شده در تحویلهای فوری محدود بوده و مردم عادی توان ثبتنام خرید محصولات را ندارند. در پیش فروشهای اقساطی نیز تحویل خودروها به سال 99 موکول شده و همین امر نشان میدهد این طرحها نمیتواند دردی از بازار خودرو دوا کند و همچنان رکود و افزایش قیمت خودرو در بازار اتفاق میافتد.
ابوالفضل خلخالی کارشناس صنعت خودرو در این رابطه به خبرنگار تسنیم میگوید: به اعتقاد من اصولاً پیش فروشهای خودروسازان برای رفع مشکلات مالی آنها است و به نوعی از این طریق مسائل جاری شرکتها حل و فصل میشود.
وی با اعلام اینکه در دهه 70 و 80 پیش فروش خودرو توانست نتایج مؤثری را برای مدیریت بازار و قیمت خودرو داشته باشد، افزود: امروز مشکلات تولید خودرو زیاد شده و سازوکار شرکتها در فروش محصولات و مدیریت بازار مشخص نیست. در حال حاضر معلوم نیست خودروساز ما دولتی یا خصوصی است و همین موضوع اثرات نامناسب خود را در تصمیم گیریها خواهد گذاشت.
این کارشناس خودرو با بیان اینکه باید عرضه واقعی خودرو به بازار انجام شود، تصریح کرد: به نظر میرسد عرضه صوری و غیر عقلایی خودرو نمیتواند برای تنظیم بازار و کاهش قیمت خودرو مؤثر باشد.
به گفته وی، برای ساماندهی بازار باید به فکر افزایش تولید آنهم با پشتوانه کارشناسی بود به این صورت که گلوگاههای تولید باید شناسایی و ضمن رفع آنها روند تولید قطعه و ملزومات خودرو افزایش یابد. در این شرایط سرمایهگذاری در این بخش منطقی خواهد بود.خلخالی اضافه کرد: با گفتن حرف نهضت داخل مشکلات حل نمیشود بلکه باید در مقام عمل رفع موانع تولید هدفگذاری شود.
http://kayhan.ir/fa/news/176621
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 آغازجنگ چریکی علیه آمریکا در عراق و سوریه از سوی افراد ناشناس
🔸 کارشناسان با اشاره به افزایش حملات افراد ناشناس علیه پایگاههای نظامیان آمریکایی در عراق و سوریه، از شروع یک جنگ چریکی جدید علیه اشغالگران آمریکایی در این دو کشور خبر میدهند.
طی روزهای گذشته افراد ناشناس دو پایگاه نظامیان آمریکایی در شمال و غرب عراق، موسوم به «عین الاسد» و «بلد»، را هدف حمله موشکی قرار دادند. همزمان با آن، خبر رسید که پایگاه نظامیان آمریکایی در میدان نفتی «العمر» (شرق سوریه) هدف حمله موشکی افراد ناشناس قرار گرفت. اشغالگران آمریکایی نیز به این حملات، با شلیکهای بدون هدف، پاسخ دادند.
«عبدالباری عطوان» تحلیلگر و سردبیر روزنامه «رأی الیوم»، این اتفاقات را ، تغییر تاکتیک نبرد با آمریکا دانست و نوشت، اخیرا رئیسجمهور سوریه گفته بود که ممکن است برای اخراج آمریکاییها از مناطق نفتخیز شرق سوریه، از نیروهای مقاومت و جنگ چریکی استفاده شود.
http://kayhan.ir/fa/news/176569
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 از دست رفتن اعتبار در دوره اصلاحطلبان
🔸 روزنامه شرق در ابتدای سرمقاله دیروز خود که به قلم سردبیر این روزنامه نوشته شده به «سخنان هفته اخیر رئیسجمهوری درباره بیخبری از زمان اعلام افزایش بنزین» پرداخت و نوشت: «این سخنان چه خواسته و ناخواسته بر زبان آمده باشد نتیجه یکسان دارد و آن چیزی نیست جز تحریک مردم و مسئولان دولتی اما این اظهارنظرها بیش از آنکه به روحانی آسیب بزند که میزند به نهاد انتخابی ریاستجمهوری و باور مردم به این نهاد لطمه میزند...»
این نوشتار در ادامه افزوده: «...مجلس هم یکی دیگر از رکنهای اساسی نهادهای انتخابی کشور در بیخبری و انفعال در برابر افزایش قیمت بنزین با بحران مقبولیت روبهرو شده است و از سوی دیگر تصمیم زودهنگام برخی از نمایندگان مجلس برای استعفا و بعد صرفنظر کردن از استعفا تیر خلاص را به این نهاد انتخابی زد.»
مواجهه مناسب شورای نگهبان با انتقادات جریانهای سیاسی
در بخشی دیگر از این سرمقاله میخوانیم: «نهاد ریاستجمهوری، مجلس شورای اسلامی و شورای شهر تهران از نهادهایی هستند که در دوره ریاستجمهوری حسن روحانی و علی لاریجانی و محسن هاشمی اعتبار و جایگاه خود را از دست دادهاند و ناگفته پیداست این نهادها اغلب در دست اصلاحطلبان بوده... پس عملکرد نسنجیده اصلاحطلبان در ریاستجمهوری، مجلس شورای اسلامی و شوراها نه تنها آن را تضعیف میکند بلکه از شأن و منزلت این نهادها نزد مردم میکاهد و این چهبسا خسارتبارتر از تضعیف اصلاحطلبان باشد... هر گونه رفتار نامتعارف روسای جمهور و نمایندگان و عملکرد نامناسبشان در آینده دموکراسی ایران نقش تعیینکنندهای دارد خاصه آنکه نهادهای انتصابی در ماههای اخیر و در برخورد با مواضعی معتدلتر داشتهاند برای نمونه میتوان از مواجهه مناسب شورای نگهبان با انتقادات جریانهای سیاسی به این نهاد و برخورد مناسبتر قوه قضائیه با معترضان نسبت به موارد مشابه نام برد.»…
http://kayhan.ir/fa/news/176630
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 به دنبال اینترنتی که ارزش اتصال داشته باشد
🔸 رسانه سلطنتی بریتانیا (BBC) با ارائه گزارشی تحت عنوان «مبارزه برای دسترسی همگانی به اینترنت باز و آزاد» درباره لزوم دسترسی آزاد به اینترنت به عنوان یک حق همگانی، به موضوعی مهمتر از لزوم دسترسی اینترنتی برای همه، اشاره میکند و آن روشهایی است که اینترنت به ظاهر باز و آزاد را به پدیدهای خطرناکتر از اینترنت بسته یا محدود شده، تبدیل میکند.
«بیبیسی» ضمن اشاره به شبکههای اینترنتی که امکان کنترل دادههای کاربران را فراهم آورده و دزدی اطلاعات و جاسوسی از آنها را ممکن میگرداند به مثالهایی از اینترنت باز ولی خطرناک اشاره کرده و مثال میآورد:
«از رهنمود جدید اتحادیه اروپا مبنی بر حذف محتوای غیرقانونی (در واقع مغایر با سیاستهای آمریکا و اسرائیل و عربستان) گرفته، تا اصرار دولت بریتانیا برای دسترسی به کلیدهای خنثیکننده رمزگذاریها و تلاش قانونگذاران آمریکایی برای برانداختن اصل بیطرفی شبکه.»
«وینت سرف» به عنوان یکی از «پدران اینترنت» در مقالهای برای نیویورک تایمز نگاه دیگری به اینترنت داشته و معتقد است که اینترنت، به عنوان یک فناوری، صرفا تسهیلکننده حقوق است و نباید این دو مسئله را با یکدیگر اشتباه گرفت.
به نوشته او «زمانی بود که شما اگر اسب نداشتید نمیتوانستید درآمدی هم داشته باشید. اما چیزی که در آن مورد مهم بود حق داشتن درآمد بود، نه حق داشتن اسب.»
اگر دقیقتر به بیانیههای شورای حقوق بشر سازمان ملل نگاه کنیم، میبینیم که در این بیانیهها اصلا به برخورداری از اینترنت باز و آزاد به عنوان یکی از حقوق بشر اشاره نشده، چراکه در بسیاری مواقع این اینترنت به اصطلاح باز، مخالف و محدودکننده حقوق بشر بوده است، مثل مواقعی که حسابهای شبکههای مجازی مخالف سیاستهای آمریکا و اسرائیل و عربستان بسته میشود یا اطلاعات بیش از هشتاد میلیون کاربر فیسبوک برای انتخاب ترامپ فروخته میشود و یا اطلاعات کاربران مناطق مسلماننشین در اختیار سرویس جاسوسی اسرائیل قرار میگیرد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/176633
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏆 #ورزشی
🔹 برانکو: جلسهای با مسئولان فدراسیون فوتبال نداشتم
🔸 گزینه جدی سرمربیگری تیم ملی فوتبال ایران گفت: هرچیزی ممکن است در آینده رخ بدهد اما تا این لحظه بازهم تاکید میکنم هیچ صحبتی با مسئولان فدراسیون فوتبال نداشته ام.
برانکو ایوانکوویچ درخصوص آخرین صحبتهای صورت گرفته مبنی بر انتخاب وی به عنوان جانشین مارک ویلموتس در تیم ملی فوتبال ایران گفت: صحبتهای آقای تاج در مصاحبهای که با تلویزیون داشت را دیدم. بخشی از صحبتهای ایشان که مربوط به من بود را باید بگویم که هنوز چیزی مشخص نیست. من هیچ جلسهای با آقای تاج و سایر مسئولان فدراسیون فوتبال نداشته ام.
وی درباره فسخ قرارداد مارک ویلموتس با تیم ملی فوتبال ایران افزود: من چیزی درباره جزئیات این موضوع نمیدانم. فقط شنیده ام که ویلموتس از تیم ملی ایران رفت. شاید او دوست نداشت که مربیگری اش را در ایران ادامه دهد. به هر حال تیم ملی فوتبال ایران یکی از بهترین و بزرگترین تیمهای آسیاست که اکنون در شرایط سختی قرار دارد.
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به پرسشی درباره احتمال حضورش روی نیمکت تیم ملی تصریح کرد: من تا این لحظه هیچ جلسه یا صحبتی با آقای تاج و مسئولان فدراسیون فوتبال نداشتم. باید درباره تیم ملی فوتبال ایران تاکید کنم که این تیم یکی از بهترینهای آسیاست و در شرایط فعلی اش کمی خاص است. قطعا درباره بازیکنان تیم ملی و این تیم باید گفت که تیم خیلی خوبی دارید.
http://kayhan.ir/fa/news/176590
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper