📎🔹️منتخبان مجلس یازدهم مطرح کردند
ضرورت تحول ساختاری و اصلاح آییننامه داخلی مجلس
🔸دو تن از منتخبان مردم در مجلس یازدهم با اشاره به اولویت تحول ساختاری در مجلس آینده، بر ضرورت اصلاح آئیننامه داخلی مجلس تأکید کردند.
▫رضا تقیپور منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم در گفتوگو با مهر با بیان اینکه منتخبان مجلس یازدهم برای دوران پساکرونا برنامه دارند که تا دو هفته دیگر نهایی میشود، گفت: تحول ساختاری در مجلس یکی از اولویتهای اصلی ماست که باید از طریق اصلاح آئیننامه داخلی مجلس پیگیری شود. همچنین موضوعات کلانی چون جهش تولید و حل مشکلات اقتصادی مردم را در دستور کار خود قرار میدهیم.
➖ضرورت برنامهریزی
برای دوران پسا کرونا
منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم افزود: در واقع اولویت مجلس باید رسیدگی به وضعیت سخت معیشتی مردم بهویژه اقشار آسیبپذیر باشد، چراکه شیوع ویروس کرونا باعث شد که اقتصاد کشور چند ماه راکد شود و این مسئله بیشترین ضربه را به اقشار ضعیف جامعه و محرومان وارد کرد. کارگران روزمزد و بسیاری از افراد دچار مشکلات اقتصادی شدند و درست است که در این ایام، بحث قرنطینه مطرح میشود اما اگر آنان فعالیت شغلی نداشته باشند، هیچ پساندازی برای امرار معاش نخواهند داشت. بنابراین برنامهریزی برای دوران پسا کرونا نیز از جمله اولویتهای اصلی ما برای طرح در مجلس یازدهم است....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/187308
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹️نگاهی به دیروزنامههای زنجیرهای
نقد داغ مجلسی که هنوز شکل نگرفته ادامه دارد!
🔸روزنامه آرمان در مطلبی به قلم مصطفی هاشمیطبا، فعال سیاسی مدعی اصلاحات نوشت: «مجلس یازدهم طرحی برای اداره کشور ندارد و تنها راهی که میتوانند در پیش بگیرند، وارد شدن از در گفتوگو برای حل مشکلات خارجی کشور است. زیرا نمیخواهند سیستمیانقباضی در کشورداری را در پیش بگیرند. در حقیقت بجز دوران دفاع، همه دولتها و مجالس بعد از انقلاب سیستم انبساطی را در پیش گرفتهاند. اصولگرایان هم همین روش را ادامه میدهند زیرا نمیخواهند صدای مردم در بیاید. به یاد داریم که آقای جلیلی مقامی بود که FATF را پذیرفت و اگر حالا منتقد آن شده، بهدلیل مخالفت با دولت فعلی است وگرنه اگر دوباره قدرت دست خودشان بیفتد چنین مواضعی نمیگیرند».
▫نکته اعجابانگیز این است که هنوز مجلس یازدهم شروع به کار نکردههاشمیطبا میگوید آنها برای اداره کشور طرح و برنامه ندارند!! از این سخن کاملاً مشخص میشود که رویکرد نوشتار تخریبی است.
هاشمیطبا در یادداشت مذکور، یک دروغ تکراری را مجدداً بیان کرده است. پیش از این حامیان FATF مدعی شده بودند که «مقدمات لایحه مربوط به FATF در دولت دهم آماده شد و این لایحه در شورای عالی امنیت ملی و با تایید جلیلی برای اجرا به برخی دستگاهها ابلاغ شد».
این ادعا در حالی است که در دولت دهم سازمان FATF مدعی میشود که چون ایران قانونی داخلی در موضوع مقابله با تروریسم ندارد، پس این کشور حامیتروریسم است. دولت وقت در واکنش به این اتهامزنی، لایحهای تنظیم کرده و آن را تقدیم مجلس میکند. نکته قابل توجه اینجاست که این لایحه مطابق قانون اساسی و شرع بوده و هیچ تعهدی نسبت به FATF ایجاد نکرده بود....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/187309
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
#مکتب_امام
🔹پیوند قوی با اسلام؛ لازمه ایستادگی
http://kayhan.ir/fa/news/187307
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 خصوصیسازی هر چه باشد بلعیدن شرکتهای دولتی نیست
🔸 سخنان معاون اول رئیسجمهور در تخطئه تفکرات سوسیالیستی در حالی است که او باید در آزادسازی یا نسخهسرمایهداری و تبعات آن پاسخگو باشد.
به گزارش الف، اسحاق جهانگیری در جلسه شورای عالی اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی گفته است: « یکی از موانع پیشروی بخش خصوصی، وجود فضای منفی فرهنگی و اجتماعی نسبت به این بخش در کشور است و متاسفانه حساسیت نادرستی نسبت به ثروتمند شدن افراد در جامعه وجود دارد و این نشأت گرفته از تفکرات سوسیالیستی در ذهن برخی افراد خصوصاً بعضی از مسئولین پس از پیروزی انقلاب اسلامی است.»
این اظهارنظر در حالی است که در همین سخنرانی آمده است: « امروز اجماعی همگانی در کشور در این خصوص وجود دارد و پس از ابلاغ سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی تقریباً هیچکس با اصل خصوصیسازی مخالفت ندارد... مقام معظم رهبری در بالاترین سطح نظام، ابهامها را از پیشروی بخش خصوصی برداشتهاند و کسانی که در اجرای این قانون مسئولیت دارند اما کوتاهی میکنند، باید در پیشگاه ملت پاسخگو باشند.»
هر شنونده عاقلی با شنیدن این سخنان از خود خواهد پرسید که پس «مقاومت فرهنگی» مورد نظر ایشان در کدام بخش از جامعه در برابر خصوصی سازی صورت گرفته؟ مسئولان یا مردم؟
ناگفته معلوم است که مقاومت فرهنگی مردم در برابر اجرای چنین تصمیمی اساسا به هیچ وجه منشا اثر نبوده است. در میان مسئولان کشور هم که به گفته ایشان برای اجرای تفسیریه جدید از اصل ۴۴ و خصوصی سازی که مجوز آزاد کردن ۸۰ درصد فعالیت های اقتصادی دولت داده است، اجماع وجود داشته پس مشکل از کجاست؟…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/187333
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 رئیس پلیس فتا:
افرادی شناخته شده در فضای مجازی برای گسترش ابتذال اجیر شدهاند
🔸 رئیس پلیس فتا ناجا گفت: باندهای تبهکاری و مجرمانه در خارج از کشور با اجیر کردن افرادی شناخته شده در فضای مجازی، سعی در گسترش فرهنگ ابتذال و همچنین بهرهبرداری اقتصادی با دایر کردن سایتهای غیراخلاقی دارند.
به گزارش پایگاه خبری پلیس فتا، سردار وحید مجید با اشاره به برخورد پلیس فتا با هنجارشکنان در فضای مجازی اظهار داشت: طی روزهای اخیر شاهد رواج ناهنجاریهای اخلاقی در فضای مجازی و سوءاستفاده مجرمان از این شرایط
هستیم.
مجید افزود: باندهای تبهکاری و مجرمانه در خارج از کشور نیز با اجیر کردن افرادی شناخته شده در فضای مجازی، سعی در گسترش فرهنگ ابتذال و همچنین بهرهبرداری اقتصادی با دایر کردن سایتهای غیراخلاقی دارند که پلیس فتا و سایر نهادهای امنیتی در کشور، ضمن رصد دقیق رفتار مجرمانه این گروهها و اشخاص برابر قانون با آنها برخورد خواهد کرد.
وی تأکید کرد: با توجه به ایجاد بستر وقوع رفتارهای مجرمانه و هنجارشکنیها که عمدتاً منشأ آن در خارج از کشور است، پلیس اینترپل در راستای استرداد مجرمان و مسدودسازی صفحات مجرمانه این افراد اقدامات لازم را انجام داده و در حال پیگیری است.
رئیس پلیس فتا گفت: اولویت اصلی پلیس فتا در برخورد با هنجارشکنان داخلی که به صورت عمدی و غیرعمدی در دام این افراد قرار گرفتهاند، امر به معروف و ارشاد است؛ چه بسا در این رابطه تعدادی از چهرههای شناخته شده و فعال در عرصه سایبری مورد ارشاد و راهنمایی قرار گرفتهاند.
http://kayhan.ir/fa/news/187296
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 رویترز: طالبان پس از توافق با آمریکا روزانه حدود 100 حمله تروریستی انجام داده است
🔸 بررسیها نشان میدهد با گذشت ۴۵ روز از امضای توافقنامه طالبان با آمریکا برای خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان، طالبان بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ حمله در این کشور انجام داده است این یعنی روزانه 100 حمله!.
چیزی حدود ۴۵ روز است که از امضای توافقنامه طالبان با آمریکا -که زمینه را برای خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان هموار میکند- گذشته و طالبان بیش از
۴هزار و ۵۰۰ حمله در این کشور انجام داده، این اطلاعات حاکی از آن است که با توافق آمریکا و طالبان، این گروه بر خشونتهای خود افزوده است!
در این رابطه باشگاه خبرنگاران به نقل از «رویترز» نوشته، این در حالی است که پیش از این اداره بازرسی آمریکا در امور بازسازی افغانستان (سیگار-SIGAR) اعلام کرده بود ناتو انتشار عمومی شمار حملات طالبان در افغانستان از زمان امضای توافق صلح میان آمریکا با این گروه متوقف کرده است.
http://kayhan.ir/fa/news/187280
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 دستورات FATF را آن هم بدون اطلاع مجلس اجرا کند!
🔸 لازم به ذکر است که دولت آقای روحانی تاکنون حدود 95 درصد دستوراتFATF را اجرا کرده است، اما همانطور که قابل پیشبینی بود، این اقدام هیچ تأثیری در بهبود وضعیت اقتصادی کشور نداشت. گویا آقای هاشمیطبا دچار ضعف حافظه شده است.
مدعیان اصلاحات با معضل کارنامه- در دولت، مجلس، شورای شهر و شهرداری تهران- مواجه هستند. برای همین از مقایسه کارنامه مجلس یازدهم با عملکرد خود هراس دارند. فضاسازی مدعیان اصلاحات علیه مجلس یازدهم در حالی است که هنوز یک ساعت هم از آغاز به کار این مجلس سپری نشده است.
http://kayhan.ir/fa/news/187309
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 یک بازیگر پرکار در تلویزیون:
ما بازیگرها آنقدری پول نداریم که به نیازمندان کمکهای آنچنانی کنیم!
🔸 یک بازیگر سینما و تلویزیون گفت: ما نداریم که به نیازمندان کمکهای آنچنانی کنیم!
در شرایطی که بسیاری از مردم حتی با درآمد پایین به میدان کمک مومنانه آمدهاند تا به افرادی که در اثر شیوع کرونا آسیب دیدهاند کمک برسانند، خیلی از سلبریتیها و بازیگران سینما که معمولا در مقابل پیش پا افتادهترین مسائل اظهارنظر میکنند، اینبار سکوت کردهاند! این در حالی است که هر روز در اخبار میخوانیم که بازیگران و ورزشکاران مشهور در دیگر کشورها کمکهای قابل توجهی به بیماران یا آسیبدیدگان کرونایی اعطا میکنند.
در این میان یک بازیگر که خودش و همسرش از بازیگران پر کار تلویزیون در سالهای اخیر بودهاند، مدعی شد که دلیل اینکه بازیگران ایرانی در کمکرسانی به نیازمندان مشارکت نمیکنند این است که درآمد آنچنانی ندارند! در حالی که این افراد علیرغم دریافتهای میلیاردی حتی مالیات هم پرداخت نمیکنند.
وی در یک برنامه اینترنتی در واکنش به انتقاداتی که نسبت به کمکاری بازیگران و چهرههای مشهور ایرانی برای اقدام مثبت در شرایط انتشار ویروس کرونا وارد میشود، گفت: این را مردم واقعاً لازم است بدانند که هنرمندان کشورهای دیگر میلیون دلاری دستمزد میگیرند. اما ما نداریم که کمکهای آنچنانی بکنیم. کاری که ما میکنیم این است که سعی میکنیم مردم را دعوت کنیم تا مشارکت کنند.
http://kayhan.ir/fa/news/187321
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 حقوقهای نجومی با کدام لطایفالحیل ماندگار میشود؟!
🔸 گزارش دیوان محاسبات نشان میدهد که دولت و مجلس نمیخواهند به موضوع حقوقهای نجومی پایان بدهند.
روزنامه رسالت در یادداشتی نوشت: حقوقهای نجومی را اگر نگویم بزرگترین چالش باید یكی از معضلات گریبانگیر مالیه عمومی كشور دانست. این معضل كه تمامی دستگاههای نظارتی در برابر آن به قول معروف، آچمز شدند هنوز دست از سر مالیه عمومی كشور برنداشته و به دلیل تعارض منافعی كه مسئولین تصمیمگیر و تصمیمساز دارند، تاكنون ادامه دارد.اعلام دریافت و پرداخت حقوق ماهانه ۵۲ میلیون تومانی كه رئیس دیوان محاسبات در صحن مجلس اعلام كرد، مؤید این تداوم است. چرا مجلس و دولت نمیخواهند به این وضع خاتمه دهند را باید در همین تعارض منافع دید و تنها راه برونرفت را باید در لغو تمامی مقررات و تصویبنامهها و آییننامههای جورواجور دولت بهماهو مصوبات هیئت وزیران، كمیسیونها، شوراها و هیئتهای امنای دانشگاهها دانست كه در اواخر سال ۹۸ به قول یكی از اساتید، یك پول قلمبه را به حساب حقوق و مزایای آنها افزود، بدون آن كه مجلس جوازی برای افزایش داده باشد. انتظار اصلاح و حل این معضل از مجلس و دولت فعلی، انتظار بیهودهای است، اما از مجلس آینده كه در كمتر از یك ماه آینده تشكیل خواهد شد، این انتظار است كه در حل این معضل به مراتب زیر توجه كند.
۱- همه پرداختها باید به موجب قانون باشد. این حكم اصل ۵۳ قانون اساسی است. با نقض این اصل اكنون پرداختهای پرسنلی در پیچ و خم تصویبنامهها و تصمیمنامهها و آییننامههای هیئت وزیران و دیگر مراجعی غیر از مجلس، مثل هیئتهای امنا و دانشگاهها و شوراها ازجمله شورای عالی كار است.
۲- قانون، مصوب مجلس است نه دولت و این قانون باید جامع و مانع، كف و سقف حداقل و حداكثر حقوق و مزایا را به طور روشن و واضح و كارشناسیشده در قالب یك ماده واحده در قانون برنامه یا قانون بودجه با عدد و رقم خود تعیین كند و آن را بر عهده آییننامه و تصویبنامه دولت یا دیگر مراجع تصمیمگیر واگذار نكند و هیچ وزارتخانه، سازمان، شركت، بانك و نهاد عمومی دولتی یا نهاد عمومی غیردولتی را در آن مستثنی نكند…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/187332
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper