🔹فتح خرمشهر را از یاد نبرید
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#روزنامه_کیهان
🔹 پنج شنبه ۴ خرداد ۱۴۰۲
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#روزنامه_کیهان
🔹 شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۲
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📂 #تیتر_اول
🔹دعوت از مجمع تشخیص و شورای نگهبان برای همراهی با طرح مالیات بر سوداگری
🔸وزیر اقتصاد با ارسال دو نامه جداگانه به دبیر شورای نگهبان و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، خواستار تسریع در تأیید «طرح مالیات بر سوداگری و سفتهبازی» در شورای نگهبان و تصویب «طرح الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول» در مجمع برای توفیق حاکمیت در کنترل بازار سوداگرانه مسکن شد.
مالیات بر عایدی سرمایه بهعنوان یکی از کلیدیترین پایههای مالیاتی است که طی یک قرن اخیر بهعنوان یکی از اثرگذارترین ابزارهای مبارزه با سفتهبازیهای مخرب در اقتصاد از سوی دهها کشور استفاده شده است.
این پایه مالیاتی در کشور ما هم از سالها پیش مطرح بوده؛ اما با انواع کارشکنیها و مانعتراشیها راه به جایی نبرد تا اینکه سرانجام اردیبهشتماه امسال با همکاری نزدیک مجلس و دولت انقلابی ذیل عنوان «طرح مبارزه با سوداگری» به تصویب رسید و هماکنون منتظر تأیید نهایی شورای نگهبان برای تبدیل شدن به قانون است.
همانطور که کارشناسان و مسئولان امر بارها تأکید کردهاند، این قانون در صورت اجرا میتواند بسیاری از نوسانات قیمتی جهشگونه را در بازارهای دارایی از جمله خودرو، ارز، طلا و بهویژه مسکن خنثی کند.
نکته مهم دیگر این است که برخلاف جوسازی برخی رسانهها و حامیان دلالان بزرگ، بخش کمی از مردم- کمتر از چهار یا پنج درصد- درگیر قانون مالیات بر عایدی سرمایه خواهند بود و بیش از 95 درصد مردم اساساً مشمول این قانون نخواهند شد.
مالیات بر عایدی سرمایه با هدفگذاری مالیاتی بر فعالیتهای سوداگرانه و سفتهبازانه در بازار داراییها نقش مؤثری در مدیریت جریان نقدینگی خواهد داشت و میتواند ترمز انتظارات تورمی بهعنوان یکی از ریشههای اصلی تورم را بکشد.
ضرورت همراهی نهادهای مسئول
همانطور که ذکر شد، دولت و مجلس تا اینجا وظیفه خود را انجام دادهاند و حالا نوبت همراهی شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام برای تأیید نهایی قانون است. در همین زمینه وزیر اقتصاد با انتشار نامههای جداگانه از این دو نهاد درخواست کرد نسبت به تصویب قانون و فراهم کردن مقدمات اثرگذاری بهتر آن همکاری کنند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265809
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹موشک «خرمشهر4 » با بُرد 2هزار کیلومتر خواب را از چشمان دشمن گرفت
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹پایان 5 سال بازداشت غیرقانونی«اسدالله اسدی» دیپلمات ایرانی به آغوش وطن بازگشت
https://kayhan.ir/fa/news/265819
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🖌#یادداشت_روز
🔹محترمانه با آقای خسروپناه!
#حسین_شریعتمداری
۱- نقد کیهان بر لایحه عفاف و حجاب که با عنوان «لایحه عفاف یا گسترش بیحجابی»! در یادداشت روز کیهان دوشنبه اول خردادماه جاری آمده بود، با نگاهی مستند، حقوقی و برگرفته از متن لایحه مورد اشاره نوشته شده بود و به وضوح نشان میداد که خروجی لایحه یاد شده، برخلاف نامی که بر آن نهادهاند، نه فقط حفظ عفاف و حجاب نیست بلکه گسترش بیحجابی و حتی تشویق به انجام این پدیده پلشت و عفتسوز را نیز به دنبال دارد. یادداشت کیهان با استقبال گسترده بسیاری از حقوقدانان متعهد، صاحبنظران و عالمان دینی و مردم پاکباختهای که از کشفحجابهای اخیر به تنگ آمده بودند رو به رو شده و انتظار آن بود -و هنوز هم هست- که دولت محترم و قوه گرانقدر قضائیه این لایحه را برای بازنگری و اصلاح مفاد آن پس بگیرند و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی نیز مادام که مفاد لایحه اصلاح نشده باشد، از تصویب آن خودداری کنند و اما...!
۲- در حالی که حمایت تلویحی رسانههای بیگانه و سایتها و کانالهای وابسته به دشمنان تابلودار نظام از لایحه یاد شده، دور از انتظار نبود، برخی از برادرانی که بعضاً دارای مسئولیت رسمی نیز هستند به حمایت از لایحه مورد اشاره پرداخته و درباره آن اظهاراتی داشتهاند که متاسفانه با واقعیت و آنچه در متن لایحه مورد اشاره آمده است فاصله فراوانی دارد. بخوانید!
۳- برادر عزیزمان جناب حجتالاسلام والمسلمین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی طی سخنانی در «مدرسه فصلی پژوهشگاه فقه نظام» با تاکید بر این که «لایحه عفاف و حجاب لایحهای کاربردی و موفق است»! گفته است:
«عدهای که ایراد میگیرند آن را به طور کامل نخوانده و ندیدهاند»! درباره این بخش از اظهارات ایشان باید پرسید از کجا میدانید و بر چه اساسی ادعا میکنید که منتقدان لایحه، «آن را به طور کامل نخوانده و ندیدهاند»؟! این ادعا در حالی است که منتقدان و از جمله کیهان در جای جای نقد خود، ابتدا به متن لایحه استناد کرده و سپس به نقد آن پرداختهاند. اما، جنابعالی در ادعای خود و در تمجید و تعریف از لایحه حتی بک بار هم به متن آن اشاره و استناد نفرمودهاید. حالا خودتان قضاوت کنید که کدامیک لایحه را نخواندهایم؟ ما یا شما؟! ما، جنابعالی را به نخواندن لایحه متهم نمیکنیم (برخلاف شما که بیسند سخن گفتهاید!) ولی میپرسیم که اگر لایحه را خوانده بودید چرا، لااقل در بخشی از اظهارات خود به چند خط از متن و مفاد لایحه اشاره نکردهاید؟...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265822
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹سید حسن نصرالله: این ما هستیم که به جنگ بزرگ تهدید میکنیم، نه شما!
https://kayhan.ir/fa/news/265793
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹طبیعی بود شمخانی با اقدام مجلس برای لغو تحریمها همراه شود
«آقای شمخانی در بسیاری مقاطع با برجام همسو بود، بهخصوص در سال ۹۴، در عین حال در سال ۹۹ با قانون راهبردی مجلس برای لغو تحریمها همراهیهایی نشان داد».
این تحلیل را سایت انتخاب از قول یک دیپلمات سابق و در حالی منتشر کرد که برخی رسانههای زنجیرهای همسو القا میکردند شمخانی چون دنبال احیای برجام بوده، کنار گذاشته شده است.
کوروش احمدی دیپلمات سابق درباره تغییر شمخانی و میزان تعیینکنندگی نهاد شورای عالی امنیت ملی بر روند برجام گفت: این مسئله از دو جهت قابل بحث است: یکی اینکه آیا موضوعات از بعد اجرایی نیز بهطور مشخص به شورای امنیت ملی سپرده شود یا نه. دیگر اینکه نقش شورای عالی امنیت ملی در بررسی و تصویب اموری که ابعاد اجرایی آن در نهادهای دیگر انجام شده تا چه حد است. در مورد اول مثلا امور اجرایی برجام در یک دورهای به شورای عالی امنیت ملی سپرده شده بود و دبیران این شورا کارهای اجرایی و مذاکرات با طرفهای خارجی را انجام میدادند. در یک دوره دیگر مشخصا در دولت یازدهم و دوازدهم کار به دولت سپرده شد.
او ادامه داد: اکنون اگر احیانا کار برجام یا هر فکر دیگری در مورد برنامه هستهای به شورای امنیت ملی سپرده شود، طبعا نقش دبیر آن اهمیت بسیار زیادی پیدا میکند. از اینکه بگذریم مسئله در سطح تصمیمگیریهای نهایی و تصویب نتایج کارهاست؛ شورای عالی امنیت ملی وظیفه دارد که حاصل هر اقدامی را که در چارچوب سیاستهای کلی ابلاغی انجامشده، بررسی کند و در مورد آن تصمیم بگیرد و نهایتا کار با تایید رهبری میتواند اجرایی شود.
وی درباره کنار رفتن شمخانی از دبیری شورای عالی امنیت ملی و تاثیر این اتفاق بر پرونده برجام افزود: من فکر نمیکنم کنار رفتن ایشان تاثیری عمدهای در کار برجام داشته باشد؛ آقای شمخانی در ده سال اخیر که سمت دبیری شورا را داشت، در بسیاری مقاطع با برجام همسو بود، بهخصوص در سال ۹۴ که برجام مورد تایید نظام بود. منتهی در سال ۹۹ آنطور که از گزارشهای خبری برمیآید، با قانون راهبردی مجلس برای لغو تحریمها که در آذر آن سال تصویب شد، همراهیهایی نشان داد؛ و این در حالی بود که دولت روحانی و وزارت خارجه قویا با قانون مذکور مخالف بودند و به قول آقای واعظی، آن مصوبه بهگونهای بود که میتوانست پرونده هستهای ایران را دوباره به شورای امنیت سازمان ملل بفرستد....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265823
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹 با کِش وَر نرو!
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹صدور کیفرخواست برای ۵ نفر از مدیران بانکی و مالی کشور
🔸دادستان تهران از پیگیری قضایی و صدور کیفرخواست برای مدیران وقت بانکهای صادرات و پاسارگاد به اتهام اخلال کلان در نظام اقتصادی کشور با تصرف غیرقانونی در وجوه بانکی و تحصیل مال نامشروع به مبلغ ۱۲ هزار میلیارد ریال خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب تهران علی صالحی گفت: متهمان ردیفهای اول و دوم این پرونده؛ مدیرعامل وقت بانک پاسارگاد و مدیر هلدینگ تابعه آن بانک میباشند که به مشارکت در اخلال کلان در نظام اقتصادی کشور از طریق تحصیل نامشروع به میزان ۱۲ هزار میلیارد ریال متهماند.
دادستان تهران عنوان کرد این مبلغ از سوی مدیران وقت بانک صادرات ایران سال (۱۳۹۸) و به منظور تسویه بدهی هلدینگ وابسته بانک پاسارگاد در قالب تسهیلات کلان بانکی پرداخت شده است و طریق تحصیل آن فاقد مشروعیت قانونی و مغایر با ضوابط و مقررات و در راستای منافع شخص حقوقی ذینفع یعنی هلدینگ تابعه بانک پاسارگاد و دو شرکت زیرمجموعه آن بوده است.
صالحی ادامه داد: متهمان ردیفهای بعدی این پرونده سه نفر از مدیران وقت بانک صادرات ایران به عنوان عوامل اعطای تسهیلاتاند که از جایگاه قانونی خود سوءاستفاده کردند و به اتهام مشارکت در اخلال کلان در نظام اقتصادی کشور برایشان درخواست مجازات شده است. وی افزود: این سه نفر بدون رعایت مقررات قانونی و با این توجیه که تشریفات قانونی پرونده بعد از پرداخت تسهیلات طی میشود، با صدور دستورات شفاهی مستقیم از سوی عضو هیئتمدیره بانک صادرات ایران به رئیس یکی از شعب آن بانک در تهران و در خارج از وقت اداری آخرین روز کاری سال (1398/12/28)، اقدام به پرداخت تسهیلات کردهاند.
دادستان تهران در پایاناشاره کرد بر اساس مصوبه بانک مرکزی این میزان از تسهیلات به شرکتهای هلدینگی که صرفاً مدیریت بر دیگر شرکتها داشته آن هم بدون تشریفات، غیرقانونی بوده و متهمان نیز به این امر واقف بودهاند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265760/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹یکششم مردان و یکسوم زنان آمریکا به شدت افسردهاند
نتایج یک مطالعه آماری در آمریکا از سوی یک موسسه مطالعاتی معتبر این کشور نشان میدهد که نیمی از جوانان در آمریکا به نحوی با معضل افسردگی دست و پنجه نرم میکنند و از التهابات روانی رنج میبرند.
گاهی بروز یک رخداد و حتی یک فاجعه را میتوان حتی قبل از شناسایی دقیق آن از نتایجش فهمید و بررسی و تحلیل کرد. اگرچه تازهترین مطالعات میدانی در آمریکا از آمار شوکهکننده و عجیب و غریب درخصوص نرخ افسردگی میان اهالی این کشور میگوید اما به نگاهی گذرا و مرور نرخ بالای خودکشی در آمریکا حتی بسیار قبلتر از این هم میشد وضعیت بغرنج روحی و روانی میان شهروندان آمریکایی را حدس زد.
تازهترین مطالعات موسسه تحقیقاتی گالوپ میگوید: «از هر 6 آمریکایی یک نفر افسردگی شدید دارد. تعداد کسانی که به افسردگی شدید مبتلا شدهاند به رکورد بیسابقه 29 درصد در آمریکا رسیده است. طبق مطالعات انجام گرفته افسردگی بالینی در آمریکا روند رشد ثابتی داشته ولی در سالهای اخیر بهطور چشمگیری افزایش بیسابقهای داشته است».
در ادامه گزارش به آمایش معضل افسردگی در میان شهروندان آمریکایی پرداخته و تاکید کرده که جوان آمریکایی بیشترین درصد افسردگی شدید نسبت به سایر طبقات مردم را دارند. در این گزارش قید شده است: «یک چهارم جوانان زیر 30 سال درگیر بیماری افسردگی شدید هستند. افسردگی زنان نسبت به مردان نیز بیشتر است به طوری که یک سوم خانمها درگیر هستند در حالی که یک پنجم مردان آمریکایی دچار افسردگی هستند. با بالا رفتن آمار بیماران و کسانی که در معرض درگیری با افسردگی شدید هستند، آمریکا با چالش جدی جهت برقراری خدمات بیماریهای روانی مواجه شده است».
موسسات زیادی از بخش خصوصی گرفته تا دولتی در روزهای اخیر برای جلوگیری از افسردگی شدید و بهبود سلامت روانی کارکنان ادارات اقدامات فراوانی انجام میدهند، چون که مطالعات زیادی نشان میدهد که فشارهای ناشی از محیط کار یکی از عوامل تشدید بیماری افسردگی است.
افزایش آمار خودکشی در آمریکا را البته نباید بیارتباط با سبک زندگی غرب و مخصوصا دوران قرنطینه کرونایی بیارتباط دانست. بیعدالتی گسترده و عمیق در ارائه خدمات اجتماعی در آمریکا هم شاید علت دیگر افسردگی جوانان آمریکایی باشد. افسردگی البته همانطور کهاشاره شد، مدتهاست که خود را به رخ جامعه آمریکایی میکشاند. بر اساس آمار تایید شده از سوی «ایبیسی» آمریکا، در طول 4 ماه اخیر یعنی یک سوم ابتدایی سال 2023 میلادی، بیش از 5 هزار آمریکا در سایه استفاده از سلاح گرم مرتکب خودکشی شدهاند. حالا با تشکیل یک موج جدیدی از افسردگی در آمریکا، سران این کشور هم باید منتظر تبعات خطرناک اجتماعی آن باشند و هم از چالش جدیدی در میان انبوه گرفتاریهای سیاسی و اقتصادی میزبانی کنند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265790
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹ایجاد اشتغال پایدار مأموریت جدی دولتمردان است
🔸رئیسجمهور ارزیابی کیفیت انجام وظایف دستگاههای متولی و مسیر طی شده برای اشتغالزایی در سالهای اخیر را مورد تأکید قرار داد و گفت: باید آسیبشناسی شود که چه اشکالاتی در نحوه تدوین و ابلاغ دستورالعملها و همچنین روند اجرای این بخشنامهها و دستورات بوده است تا دوباره گرفتار همان مشکلات گذشته نشویم.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی در چهارمین جلسه شورایعالی اشتغال در دولت سیزدهم، اشتغال را اولویت اصلی کشور و مأموریت جدی دولتمردان برشمرد و به بیان توصیههایی به همه دستگاهها در جهت ایجاد اشتغال پایدار و کاهش بیکاری در کشور پرداخت.
«توجه به ظرفیتهای بخش خصوصی و تعاونی» نخستین توصیه رئیسجمهور به دولتمردان در زمینه اشتغالزایی بود که آیتالله رئیسی در این رابطه تأکید کرد: نگاه به ظرفیتها و زمینههای اشتغالزایی باید توسعه یابد. واگذاری امور به مردم و ارائه تسهیلات حمایتی به کسانی که میخواهند در جهت کسب و کارهای خرد شرکت تعاونی ایجاد کنند، نتایج خوبی برای کشور خواهد داشت.
رئیسی افزود: نگرش به تعریف اشتغالزایی هم باید تغییر کند و نباید صرفا کار اداری و پشت میزنشینی به عنوان شغل در نظر گرفته شود، بلکه ضروری است به اشتغال در همه حوزههای تولیدی از جمله کشاورزی و صنعت توجه ویژه شود.
رئیسجمهور در بخش دیگری از سخنانش ارزیابی کیفیت انجام وظایف دستگاههای متولی و مسیر طی شده برای اشتغالزایی در سالهای اخیر را مورد تأکید قرار داد و گفت: باید آسیبشناسی شود که چه اشکالاتی در نحوه تدوین و ابلاغ دستورالعملها و همچنین روند اجرای این بخشنامهها و دستورات بوده است تا دوباره گرفتار همان مشکلات گذشته نشویم.
مهمتر از آمار
بررسی عملکرد ضعیف برخی دستگاهها در اشتغالزایی است
آیتالله رئیسی با بیان اینکه ارائه گزارش و آمار خوب است، اما باید تحلیل آماری داشته باشیم، تصریح کرد: مهمتر از بیان ارقام و اعداد، بررسی این مسئله است که چرا عملکرد بعضی دستگاهها دراشتغالزایی ضعیف بوده و یا بررسی شود که چگونه برخی دیگر از دستگاهها از برنامه جلوتر هستند تا سایر بخشها از تجربیات آنها استفاده کنند.
رئیسجمهور تصویب اعتبارات را هم مشمول بررسی دانست و اظهار داشت: باید ارزیابی کنیم که سال گذشته چه میزان بودجه به مجلس پیشنهاد دادیم و چه میزان از آن در مجلس تصویب شده و تخصیص یافته و چه میزان از بودجه مصوب و تخصیص یافته عملیاتی شده است....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265788
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹ناوگروه ۸۶ ارتش ظرفیت استثنایی نیروی دریایی ایران را نشان داد
🔸امام جمعه موقت تهران با اشاره به بازگشت غرورآفرین ناوگروه ۸۶ ارتش جمهوری اسلامی ایران و دریانوردی به دور کره زمین گفت: پیمایش ۶۵ هزار کیلومتر و ۴ بار عبور از خط استوا، دانش و تخصص و شجاعت و ظرفیت استثنایی نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران را در برابر نگاه جامعه جهانی قرار داد.
حجتالاسلام والمسلمین سید محمد حسن ابوترابیفرد در خطبههای نماز جمعه تهران که در دانشگاه تهران اقامه شد، با اشاره به بازگشت غرورآفرین ناوگروه ۸۶ و دریانوردی به دور کره زمین گفت: در هفتهای که گذشت با رویدادهای مهمی مواجه بودیم که یکی از آنها در ارتش جمهوری اسلامی ایران به ویژه ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی راهبردی در ایفای ماموریت شایسته این ناوگروه برای حرکت اقتدار آفرین و پیمایش کره زمین بود. در این حرکت اقتدار آفرین، ناوگروهی که نماد دانش و تخصص و فناوری دانشمندان و فرهیختگان ایرانی بود، پیمایش ۶۵ هزار کیلومتر و ۴ بار عبور از خط استوا، دانش و تخصص و شجاعت و ظرفیت استثنایی نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران را در برابر نگاه جامعه جهانی قرار داد. قدرت دریایی مجموعهای از قابلیتهای وابسته به دریا است که بتواند کنترل آبها و منابع حیاتی در دریا را در اختیار داشته باشد و از دسترسی دشمنان به آنها جلوگیری کند. هدف سیادت دریایی است و امروز نیروی دریایی جمهوری اسلامی در این جایگاه قرار گرفته است.
به گزارش فارس، امام جمعه موقت تهران ادامه داد: حضور با اقتدار در اقیانوسهای هند، آرام و اطلس و نیز عبور از تنگه مهم ماژلان واقعاً بینظیر و استثنایی است. برای این اقتدارآفرینان و نیز فرمانده محترم و هوشمند نیروی دریایی و دریانوردان ناوشکن دنا از خدای متعال عزت و اقتدار مسئلت داریم.
وی عنوان کرد: بنبستهای بینالمللی در حوزههای سیاسی، اقتصادی، امنیتی و فرهنگی در برابر غرب به ویژه آمریکا قرار دارد و از همین منظر وزیر خارجه آلمان در سالهای ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۵ درباره اوضاع نابسامان جهان نوشت: جهان دوقطبی جنگ سرد به تاریخ پیوسته و آمریکا در سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۹ دوران کوتاه ابرقدرت بودن را داشت و اکنون آن را از دست داده است. از نظر این دیپلمات برجسته غربی دورانی که آمریکا تنها ابر قدرت بوده سالهای ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۹ است و جهانی شدن اقتصاد تاکنون نتوانسته چهارچوبی برای حکمرانی جهانی به وجود آورد، شاید ما در میانه فرآیندی پر هرج و مرج هستیم که قرار است به نظم جدید بینالمللی تبدیل شود...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265801
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹امیرعبداللهیان خواستار تقویت همکاریهای بانکی ایران و عراق شد
🔸امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و فواد حسین وزیر خارجه عراق در خصوص آخرین وضعیت مناسبات فیمابین گفتوگو کردند.
حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و فواد حسین وزیر خارجه عراق در خصوص آخرین وضعیت مناسبات میان دو کشور تلفنی گفتوگو کردند.
بر اساس این گزارش، در این گفتوگو بر پیگیری اجرای موافقتنامه امنیتی امضا شده بین دو کشور تاکید شد. همچنین ضرورت تقویت خطوط انتقال گاز ایران به عراق و همکاریهای منطقهای از دیگر موضوعات مورد گفتوگوی وزرای امور خارجه دو کشور در این تماس تلفنی بود.
امیرعبداللهیان در این گفتوگوی تلفنی ضمن تشکر از انتقال مالی و بانکی مربوط به سفر حجاج بیتالله الحرام
از محل اعتبارات جمهوری اسلامی ایران از سوی عراق، خواستار تقویت هر چه بیشتر همکاریهای بانکی
شد.
هیئت حاکمه فعلی افغانستان را به رسمیت نمیشناسیم
امیرعبداللهیان روز پنجشنبه نیز در دیدار مقامات وزارت خارجه و رؤسای نمایندگیهای ایران در خارج از کشور با حجتالاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی که در حرم امام خمینی(ره) انجام شد، گفت: هیئت حاکمه فعلی افغانستان را به رسمیت نمیشناسیم و بر لزوم تشکیل دولت فراگیر در افغانستان تاکید داریم زیرا طالبان بخشی از واقعیت افغانستان است نه همه آن.
وی افزود: ما در ارتباط با موضوع حقابه ایران از هیرمند، گفتوگوهایی با مقامات افغانستان داشتهایم و معتقدیم که بر اساس قرارداد ۱۳۵۱ باید در این ارتباط مسیر حقوقی مورد توجه قرار بگیرد.
امیرعبداللهیان این را هم اضافه کرد و گفت: ما از محروم کردن زنان و دختران افغانستانی از تحصیل و آموزش ناخرسندیم و این را رفتاری برخلاف تعالیم پیامبر اسلام
میدانیم.
وی درباره مذاکرات هستهای هم گفت: برجام خوب یا بد دارای نقاط ضعف یا قوت امروز یک سند بینالمللی است که مقابل بوده و مسیر ما در جهت لغو تحریمها
است.
وزیر امور خارجه ادامه داد: از طریق وزرای خارجه برخی کشورها تلاشها برای جمعبندی متن اولیه در حال انجام است. اما برای حفظ آرامش مردم دائماً اطلاعرسانی نمیکنیم. اما پیشرفتهای خوبی حاصل شده است و امیدواریم به نقاط خوبی...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265818
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹مقاومت ریشه ایدئولوژیک داشت و والاترین الگویش شهر دزفول بود
🔸فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: شهر دزفول در خط اول جبهه بود و ساکنان این شهر حامی و پشتیبان نبرد با دشمن بودند. مقاومت ریشه ایدئولوژیک داشت و والاترین الگوی آن شهر دزفول بود.
مراسم بزرگداشت چهارم خرداد؛ روز مقاومت و پایداری و روز دزفول با حضور خانوادههای دزفولی و خوزستانی، سردار قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جمعی از فرماندهان لشکری و کشوری در سالن همایش خلیجفارس موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.
به گزارش تسنیم، سردار قاآنی در این مراسم ضمن بیان اهمیت مقاومت در پشت جبهههای نبرد، درخصوص شاخصههای مقاومت مردم دزفول گفت: شهر دزفول ایران در خط اول جبهه بود و ساکنان این شهر حامی و پشتیبان نبرد با دشمن بودند. مقاومت ریشه ایدئولوژیک داشت و والاترین الگوی آن شهر دزفول بود. ارزش شهر دزفول دارای ابعادی همچون استواری و مقاومت است.
از دیگر سخنرانان این مراسم سردار عبدالمحمد رئوفی فرمانده لشکر 7 ولیعصر عجل الله تعالی فرجه در 8 سال دفاع مقدس بود که بر ضرورت بارور کردن استعدادهای خدادادی منطقه دزفول تأکید کرد.
نمایش شکوه مقاومت درخصوص ماندن مردم دزفول در شهر زیر بمباران و موشکباران دشمن برای حفظ شهر و تقویت روحیه رزمندگان از دیگر برنامههای این مراسم بود.
در این مراسم همچنین، از خانواده شهیده شاخص کشوری «شهناز حاجیشاه» و 2 برادر شهیدش تجلیل شد و کتابهای «زخم نارنج» نوشته شهره خلقتی و «بلد الصواریخ» (شهر موشکها) نوشته عبدالرضا سالمینژاد و تمبر ویژه 4 خرداد رونمایی شد.
در پایان مراسم، کودکان و خانوادههای آنان سرود «سلام فرمانده 2» را اجرا کردند و مراسم با برگزاری نماز جماعت در مسجد جامع خرمشهر موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس خاتمه یافت....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265804
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹زنان باید در مناصب باشند اما نه در دوره اصلاحطلبان!
روزنامه اعتماد روز پنجشنبه در مطلبی به قلم یکی از فعالین زن منتسب به طیف مدعی اصلاحات نوشت: «حضور زنان در منصبهاي قدرت و حاكميتي، نسبت به چند دهه قبل بيشتر شده است، اما متاسفانه همچنان كم است و جاي تامل دارد... همانطور كه در مناصبي مانند وزير، استاندار و معاونتهاي مهم رياستجمهوري (غير از امور زنان و خانواده) زنان نه تنها كمترين بلكه هيچ حضوري ندارند، هيات رئيسه مجلس نيز از اين قاعده مستثني نيست.»
گفتنی است، اصلاحطلبان به بسیاری از قشرها به عنوان ابزار انتخاباتی و تبلیغاتی برای وجهه دادن به خود نگاه میکنند. اگر کمی به سطح شعارها و دغدغههایی که این جریان سیاسی درباره اقشار و صنوف مختلف سر دادهاند، توجه کنیم به خوبی جنس جعلی و انحرافی بودن این شعارها را درمییابیم. این جریان سیاسی خصوصا در حوزه زنان به شکل کاملا ابزاری برای رایآوری و پر کردن سبد رای خود نگاه میکند. در همین باب حتی خود زنان اصلاحطلب که کنشهای سیاسی تند و تیزی از خود در برخی از مواقع نشان میدهند هم معترف به استفاده ابزاری از رای 50 درصد جامعه شدهاند.
این طیف وقتی خودشان در دولت و مجلس قدرت را در دست داشتند و میتوانستند دست به انتخاب مدیر زن بزنند، از این موضوع اجتناب کردند. در واقع ما با مدل جديدي از تکريم زنان به سبک اصلاحطلبان مواجه هستيم که در شعارها زنان را عزيز ميدارند و هنگام عمل به يکديگر محول ميکنند و خود از دادن مسئوليت به زنان طفره ميروند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265807
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹میخواهند شکست شما به دست خودتان باشد
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#روزنامه_کیهان
🔹 یک شنبه ۷ خرداد ۱۴۰۲
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📂 #تیتر_اول
🔹بایدن: مردم آمریکا نباید بین غذا و درمان یکی را انتخاب کنند
🔸بنابر اعلام منابع رسمی در آمریکا، وضعیت فقر در این کشور به آن حد رسیده است که آن را به «چهارمین عامل مرگ و میر مردم» تبدیل کرده است. چیزی نزدیک به 40 میلیون فقیر در این کشور زندگی میکنند که به گفته جو بایدن، مجبورند بین غذا و درمان، یکی را انتخاب کنند.
فقر مدتی است به «چالشی جدی و همهگیر» در آمریکا تبدیل شده و جنگ اوکراین نیز- اگرچه کار و بار موسسات و شرکتهای نظامی و فعال در حوزه انرژی را حسابی سکه کرده است- اما روی فعالیت سایر شرکتها و مردم عادی اثر سوء خود را گذاشته است. مسئلهای که با بحران کرونا شروع شد و با جنگ اوکراین روزبهروز حادتر گردید و بحران بدهی نیز آن را بیش از پیش عمیقتر و پیچیدهتر کرد. طبق اعلام برخی منابع سیاسی در آمریکا کاخ سفید چیزی بالغ بر 200 میلیارد دلار به شکل کمکهای تسلیحاتی و مالی از جیب مالیاتدهندگان آمریکایی تقدیم «زلنسکی» کرده و همین مسئله، انتقادات از دولت بایدن را به اوج رسانده است. همین انتقادات از جمله دلایل پیروزی جمهوریخواهان در انتخابات میاندورهای بود که سال گذشته میلادی برگزار شد.
حالا خبر رسیده که فقر، به یکی از چهار دلیل اصلی مرگ و میر در آمریکا تبدیل شده است. براساس پژوهش انجمن پزشکی آمریکا، ۱۸۳ هزار آمریکایی در سال ۲۰۱۹ به علت فقر جان خود را از دست دادهاند. «متیو دزموند» جامعهشناس و استاد دانشگاه پرینستون آمریکا در تازهترین کتاب خود با نام «فقر، ساخته آمریکاست» تاکید میکند که نرخ فقر در آمریکا متناسب وضعیت این کشور در سایر حوزهها نیست. تا آنجا که میزان فقر در میان اهالی آمریکا، ۲۵ درصد بیشتر از بقیه کشورهای پیشرفته جهان است.
به گفته استاد دانشگاه پرینستون، تعداد افراد فقیر در آمریکا هر روز بیشتر میشود و حالا تعداد افراد زیر خط فقر در این کشور به ۳۸ میلیون نفر رسیده است. به عبارت دیگر، فقرای آمریکا میتوانند کشوری تشکیل دهند که جمعیت آن بیشتر از استرالیا است!...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265879
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلافافکنی غربیها شوند
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🖌#یادداشت_روز
🔹بازدارندگی در دست ماست
#سعدالله_زارعی
فرمانده اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی در اواسط هفته گذشته به طور ضمنی مقاومت منطقه را به «جنگ گسترده» تهدید کرد و بعضی از رسانهها هم از توافق آمریکا و این رژیم در اقدام نظامی علیه ایران خبر دادند و بعضی هم در داخل ایران به تجزیه و تحلیل این خبر پرداخته و آن را مهم شمردند. اندکی بعد مقامات صهیونیستی اعلام کردند شرایط را زیر نظر دارند تا اگر مورد حمله قرار گرفتند، پاسخ قاطع بدهند. این موضع جدید، عقبنشینی از موضع قبلی تلقی شد. «ایزرائیل نیوز»، پایگاه خبری رژیم صهیونیستی پس از سخنرانی دبیرکل حزبالله لبنان که روز پنجشنبه به مناسبت سالگرد فرار ارتش اسرائیل از جنوب لبنان ایراد شد، نوشت دبیرکل حزبالله لبنان پاسخ سرلشکر «آهارونهالیوا» را داد. در این خصوص نکاتی وجود دارد:
1- رژیم صهیونیستی از لحاظ داخلی در وضعیتی است که برای خروج از آن به تهدید علیه مقاومت روی آورده است. تهدیدات رژیم طی هفتههای اخیر
به دو شکل ظهور و بروز پیدا کرده است؛ حمله به غزه و به شهادت رساندن تعدادی از فرماندهان جنبش جهاد اسلامی و تهدید اخیر مبنی بر انجام «جنگ بزرگ» علیه حزبالله. جنگ رژیم صهیونیستی در غزه پس از پنج روز به آتشبس تبدیل شد. نتانیاهو در روز سهشنبه 19 اردیبهشت - دو هفته پیش - بلافاصله پس از ترور سه فرمانده جهاد اسلامی در غزه، اعلام کرد مأموریت ارتش اسرائیل در حمله به غزه پایان یافته است. با این وجود، اسرائیل طی پنج روز در معرض شلیک حدود 1200 موشک و راکت قرار گرفت و در شرایطی موفق به دریافت آتشبس از طرف فلسطینی شد که نشانهای از ضعف در جهاد اسلامی و جنبش حماس مشاهده نشد. در عین حال از آنجا که شروط اصلی طرف فلسطینی هم برای تحقق آتشبس محقق نشده بود، توانست به اقدام تجاوزکارانه خود رنگ پیروزی بزند و وضع او را در جامعه یهودی بهبود ببخشد. از اینرو رهبران احزاب مخالف نتانیاهو ...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265912
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹فاز نخست تصفیهخانه خلیجفارس بعد از ۲۷ سال افتتاح شد
https://kayhan.ir/fa/news/265872
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹واکنش اپوزیسیون به آزادی دیپلمات ایرانی غرب باز هم ما را فروخت
https://kayhan.ir/fa/news/265872
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹کارگزاران میخواست رکورد تورم بالاتر از 49 درصد را هم بزند؟!
روزنامه حزب کارگزاران میگوید مجلس چهارم، برنامه دوم توسعه را که در دولت هاشمی نوشته شده بود، از «تعدیل» به «تثبیت» تغییر داد وگرنه در رشد اقتصادی از همه کشورهای منطقه جلو افتاده بودیم.
روزنامه سازندگی در تحلیلی به قلم محسن هاشمی نوشت: برنامه اول توسعه که در دولت اول سازندگی اجرایی شد، رشد اقتصادی سال اول برنامه 13 درصد و سال دوم 11 درصد رشد متوسط 5 سال برنامه اول 7/6 درصد شد. متاسفانه مجلس(چهارم)، برنامه دوم را از برنامه تعدیل به برنامه تثبیت تغییر داد و رشد اقتصادی کشور کاهش چشمگیری یافت و دیگر عملاً برنامه دولت سازندگی نبود.
اگر با همان روش و فرمان دولت سازندگی ادامه میدادیم، امروز تولید ناخالص کشـور به مراتب بیشتر از عربستان و ترکیه و... میشد. باید گفت که دولت اول سازندگی، دستش باز بود ولی بعد وارد چالشهایی با دلواپسان وقت شد. حتی بعضی به شوخی میگفتند که باید از سرنوشت امیرکبیر پند گرفت و همین گفتنها و ترسها باعث شده تا اهداف سـال ۱۴۰۴ که باید مقام اول در تمام ابعاد توسعه در منطقه را داشته باشیم، محقق نشود و در حال حاضر از تعدادی از کشورهای منطقه عقب افتادهایم.
هاشمی در سال ۶۸ با فکر توسعهگرایی و خروج اقتصاد ایران از مشکل دولتی بودن وارد انتخابات ریاست جمهوری شـد. اما متأسفانه نتوانست تمام رویاهای خود را برای سازندگی و توسعه کشور به سـر انجام برساند. هاشمی عاشق توسعه ایران بود و به لغت سازندگی تعصب ویژه داشت و حتی بدینمنظور روابط خارجی و داخلی را به سمت اعتدال و اصلاح برد ولی بعد دچار چالش شد که تأثیر زیادی بر اقتصاد کشور گذاشت....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265913
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper