رئیسی در هفتمین مجمع سران کشورهای صادرکننده گاز در الجزایر:
🔰 ایران آمادگی تبدیل شدن به هاب انرژی بین تولیدکنندگان و بازارهای مصرف را دارد
🔸رئیسجمهور گفت: جمهوری اسلامی ایران با اتکا به ذخایر عظیم گاز طبیعی، موقعیت ترانزیتی و فناوری بالای خود، قصد دارد با توسعه همکاریهای دو و چندجانبه با همه کشورها در بازار جهانی گاز، بهخصوص کشورهای همسایه نقشی متناسب با این ظرفیتها پیدا کند. جمهوری اسلامی ایران اعلام میکند آمادگی تبدیل شدن به هاب انرژی و همچنین مسیری امن برای توزیع و ترانزیتِ گاز بین تولیدکنندگان و بازارهای مصرف را دارد.
ادامه مطلب
@kayhan_online
📰 #روزنامه_کیهان
یکشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۲
🔹 تکلیف اکثر کرسیهای مجلس مشخص شد
🔹رئیسی در هفتمین مجمع سران کشورهای صادرکننده گاز در الجزایر:
ایران آمادگی تبدیل شدن به هاب انرژی بین تولیدکنندگان و بازارهای مصرف را دارد
🔹وزیر کشور برای بررسی میدانی وارد مناطق سیلزده شد
دستور ویژه رئیسجمهور برای تسریع در امدادرسانی به سیلزدگان سیستان و بلوچستان
🔹زمزمه آتشبس در غزه هیئتی از حماس وارد قاهره شد
🔹آمریکا از ترس دشمنانش در خاورمیانه سیاستی احمقانه در پیش گرفته است
@kayhan_online
🔰 برندهها و بازندههای انتخابات
👤 #مسعود_اکبری
🔸 انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان روز جمعه در سراسر کشور برگزار شد. آنچه واضح و غیرقابل تردید است اینکه کمپین «تحریم انتخابات» با شکست مفتضحانهای مواجه شد.
🔸همانطور که پیش از این نیز ذکر شد، دشمن به واسطه تبلیغات سنگین و پرحجم اینگونه القاء کرده بود که حداکثر حدود ۱۶ درصد مردم ایران در انتخابات شرکت خواهند کرد. اما مردم باز هم دشمن را غافلگیر و عصبی کرده و یکبار دیگر ثابت کردند که فضاسازیهای دشمن تا چه اندازه با واقعیتها فاصله دارد.
🔸نرخ مشارکت در انتخابات میان دورهای کنگره در آمریکا هیچ گاه از ۵۰ درصد عبور نکرده و به مراتب کمتر از انتخابات ریاست جمهوری بوده است میزان مشارکت در این انتخابات در سال ۲۰۰۶، حدود ۴۰.۱ درصد بود، در سال ۲۰۱۰، ۴۱ درصد، در سال ۲۰۱۴، ۳۶.۷ درصد و در سال ۲۰۱۸ به ۴۹.۶ درصد رسید و نتوانست از ۵۰ درصد عبور کند.
🔸همانطور که در این وجیزه به آن اشاره شد، انتخابات اخیر را باید چندوجهی دید و از چند زاویه به آن نگریست. بر همین اساس مسائلی از جمله «شکست پروژه تحریم انتخابات»، «جنگ ترکیبی»، «مقایسه میزان مشارکت با کشورهای دیگر»، «میزان مشارکت مردم در ادوار مجلس» و «میراث نامطلوب دولت مدعی اصلاحات» همگی در یک پازل قابل تعریف است.
🔸فارغ از همه این مسائل، یک انتخابات پرشور دیگر هم در کارنامه جمهوری اسلامی ایران ثبت و ضبط شد. پیروز این میدان، مردم ایران و جمهوری اسلامی ایران بود و دشمنان ملت ایران نیز بازندههای اصلی آن بودند. انتخابات ۱۴۰۲ یکبار دیگر سیلی محکمی بر گوش دشمن نواخت.
#یادداشت_روز
ادامه یادداشت
@kayhan_online
وزیر کشور برای بررسی میدانی وارد مناطق سیلزده شد
🔰 دستور ویژه رئیس جمهور برای تسریع در امدادرسانی به سیل زدگان سیستان و بلوچستان
🔸در پی وقوع سیل در برخی مناطق سیستان و بلوچستان، رئیس جمهور وزیر کشور را مأمور کرد با سفر به مناطق سیل زده، ضمن نظارت بر عملکرد دستگاههای امدادرسان، رفع نیازمندیهای مردم را پیگیری کند. نیروهــای امــداد و نجات از ۹ اســفندماه مشــغول امدادرســانی به مــردم ســیل زده این مناطق هستند.
ادامه مطلب
@Kayhan_online
🗳 انتخابات در تهران به دور دوم رفت؛ ۱۵ نفر مستقیم به مجلس راه یافتند
🔸 بر اساس تازهترین نتایج به دست آمده در انتخابات مجلس شورای اسلامی ۱۵ یا ۱۶ نفر از نامزدهای انتخابات مجلس در تهران در مرحله نخست وارد مجلس میشوند.
۱.سیدمحمود نبویان ۵۴۵۸۰۵
۲.حمید رسائی ۴۴۶۹۱۰
۳.امیرحسین ثابتی منفرد ۴۴۵۷۷۰
۴.محمدباقر قالیباف ۴۰۹۸۰۸
۵.رضا تقیپور انوری ۳۸۵۹۹۴
۶.روحالله ایزدخواه ۳۷۱۵۹۷
۷.مرتضی آقاطهرانی ۳۶۹۸۰۷
۸.منوچهر متکی ۳۶۸۷۲۵
۹.اسماعیل کوثری ۳۵۱۶۷۱
۱۰.مهدی کوچک زاده ۳۳۵۴۹۳
۱۱.سیدعلی یزدی خواه ۳۰۵۰۱۶
۱۲.علی خضریان ۳۰۲۹۷۰
۱۳.مالک شریعتی نیاسر ۳۰۱۲۲۸
۱۴.کامران غضنفری ۲۸۹۰۲۶
۱۵.احمد نادری ۲۷۵۷۶۰
🔻 افراد زیر به دور دوم خواهند رفت:
۱۶.ابراهیم عزیزی ۲۶۲۶۲۰
۱۷.پیمان فلسفی ۲۵۲۰۸۸
۱۸.سمیه رفیعی ۲۴۷۶۷۶
۱۹.ابوالفضل ظهره وند ۲۴۵۵۵۶
۲۰.حسین نجابت ۲۴۲۳۴۷
۲۱.ابوالقاسم جراره ۲۴۰۵۴۸
۲۲.عبدالحسین روح الامینی ۲۴۰۷۴۲
۲۳.محمد سراج ۲۴۰۴۶۰
۲۴.زهره سادات لاجوردی ۲۳۱۰۱۴
۲۵.زینب قیصری ۲۲۹۷۵۴
۲۶.علیرضا سلیمی ۲۲۱۸۸۹
۲۷.ریحانه اخلاقی ۲۲۱۰۰۱
۲۸.زهره طبیب زاده نوری ۲۱۹۸۰۸
۲۹.صالح اسکندری ۲۰۷۳۵۸
۳۰.محمدحسین حسین زاده بحرینی ۲۰۳۸۲۷
۳۱.سید مرتضی محمودی
۳۲.حسن خجسته
۳۳.مهدی عسگری
۳۴.مجتبی زارعی
۳۵.سمیه گل پور
۳۶.بیژن نوباوه
۳۷.علی طهرانی مقدم
۳۸.علی اصغر پورمحمدی
۳۹.سید نظام الدین موسوی
۴۰.عطا بهرامی
۴۱.مجتبی رحماندوست
۴۲.مهدی شریفیان
۴۳.فاطمه قاسم پور
۴۴.حسین صمصامی
۴۵.سعید آجرلو
@kayhan_online
🔰 آمریکا از ترس دشمنانش در خاورمیانه سیاستی احمقانه در پیش گرفته است
🔸استاد دانشگاه شیکاگو تاکید کرد باقی ماندن نیروهای آمریکایی در منطقه خاورمیانه، سیاستی احمقانه و پرهزینه است اما دولت آمریکا با وجود علم به این موضوع میترسد که خروجش حمل بر ضعف شود. دانیل لارسون میگوید آمریکا نگران نفوذ ایران و نیروهای همسو با این کشور است.
🔸برای جلوگیری از حملات تروریستی علیه ایالات متحده، نیازی به نگه داشتن نیرو در این کشورها نیست. این خطای بنیادی بود که ایالات متحده برای چند دهه پس از ۱۱ سپتامبر مرتکب شد و این اشتباهی بود که کمک کرد ایالات متحده به مدت چند دهه درگیر افغانستان بماند.
🔸دولت عراق دیگر نیروهای ما را در آنجا نمیخواهد و دولت سوریه هرگز نمیخواست این نیروها در کشورشان باشند و ایالات متحده نباید سعی کند در جایی که حضور او را نمیخواهند بماند. ایده «آنجا با آنها بجنگید» تبلیغات خستهکنندهای بهشمار میرود.
🔸هرچه بیشتر در این کشورها بمانند، احتمال تلفات بیشتر آمریکاییها و خطر تشدید تنش بیشتر است. اگر سیاست ما واقعا بر اساس «تصمیم روشن در مورد آنچه برای ایالات متحده بهتر است» استوار باشد، خروج از عراق و سوریه بسیار بهتر است.
#خبر_ویژه
ادامه مطلب
@kayhan_online
kayhan.ir
اخبار ویژه
🔰 حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت عالم بزرگوار مرحوم آیتالله آقای حاج شیخ محمد امامی کاشانی رحمتاللهعلیه را تسلیت گفتند.
🔸متن پیام رهبر انقلاب به این شرح است:
🔻بسم الله الرحمن الرحیم
درگذشت عالم بزرگوار مرحوم آیتالله آقای حاج شیخ محمد امامی کاشانی رحمتاللهعلیه را به خاندان محترم و بازماندگان و شاگردان و ارادتمندان ایشان تسلیت عرض میکنم.
این عالم متقی و خدوم در طول سالهای متمادی، چه پیش از پیروزی انقلاب در مجموعهی روحانیت مبارز و چه پس از آن در جایگاههای حساس مانند شورای نگهبان، مجلس خبرگان، امامت جمعهی تهران، سازمان تبلیغات اسلامی، مدرسه شهید مطهری منشاء خدمت به کشور و نظام جمهوری اسلامی بودهاند، و امید است این همه در نامهی حسنات ایشان مقبول درگاه الهی باشد. خداوند رحمت و مغفرت خود را شامل حال آن مرحوم فرماید.
سید علی خامنهای
۱۴۰۲/۱۲/۱۳
@kayhan_online
17.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا باید کالاهای صهیونیستی را تحریم کنیم؟
🔸یک جوان لیبیایی با ساخت کلیپی خلاقانه پاسخ این سؤال را به شما می دهد.
@kayhan_online
🔰 گُرگیجه روزنامه زنجیرهای پس از ناکامی در انتخابات
🔸روزنامه هممیهن ضمن بازگشت به تنظیمات کارخانه مدعی شد انتخابات، خالصسازی بود.
🔸این روزنامه در یادداشتی با عنوان ثمره خالصسازی نوشت: «این انتخابات بهترین زمان برای به ثمر رسیدن بذرهای انحصار و «خالصسازی» بود؛ بذرهایی که از گذشتههای دور کاشته و بهصورت استصوابی آبیاری شده بود و در سال ۹۸ و ۱۴۰۰ رشد کرد و به بلوغ رسید و اکنون میوه آن به ثمر نشسته است.
🔸گُرگیجه هممیهن در حالی است که اولا این روزنامه هفته گذشته تیتر اول خود را به این عنوان آمیخته به هیجانزدگی اختصاص داده بود: «میانهروها با یک لیست آمدند؛ جناح راست با ۳ لیست در تهران». هممیهن همچنین در روز دیگری تیتر زده بود: «۱۰۳ نامزد میانهرو در سراسر کشور».
🔸این چه پروژه خالصسازیای هست که به اذعان هممیهن، طیف مقابل با سه فهرست (بلکه پنج فهرست متنوع) در میدان رقابت وارد شده بود؟! آیا میشود خالصسازی را به عنوان پروژه ادعایی به اجرا گذاشت و در عین حال پنج فهرست به طور جدی- بعضا در حد تنش و تخریب- رقابت کنند؟ مخاطب آن ذوقزدگی گردانندگان هممیهن از سه لیسته شدن رقبا و «امکان تشکیل فراکسیون قوی توسط اصلاحطلبان» را باور کنند، یا ادعای اجرای پروژه خالصسازی را؟!
#خبر_ویژه
ادامه مطلب
@kayhan_online
📷 وداع باشکوه اهالی هرمزگان با شهید رضا زارعی
🔸شهید زارعی از مستشاران نظامی سپاه بود که بههمراه ۲ نفر از نیروهای حزبالله در حملۀ جنگدههای رژیم صهیونیستی به «بانیاس» سوریه به شهادت رسید.
فارس
@kayhan_online