📸 دعوت قلعهنویی از ٢٨ بازیکن برای دیدار برابر کرهشمالی و قرقیزستان
@Kayhan_online
🔰 ژنرال صهیونیستی: سامانههای موشکی اسرائیل کمتوان هستند
🔸ژنرال سابق ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد که سامانههای دفاع موشکی این رژیم توان درگیری بلند مدت را ندارد.
@Kayhan_online
🔰 کشف داروهای قاچاق ۶ میلیارد ریالی در شیروان
🔸 فرمانده انتظامی شهرستان شیروان از توقیف یک دستگاه نیسان و کشف بیش از ۲۵۰۰ قلم داروی خارجی قاچاق به ارزش ۶ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ مجید یگانهپور:
🔸 ماموران پلیس آگاهی شهرستان حین کنترل خودروهای عبوری در محور شیروان - فاروج به یک دستگاه خودرو نیسان به ظن حمل کالای قاچاق مشکوک و آن را متوقف کردند.
🔸 برابر اعلام کارشناسان امر ارزش کالاهای مکشوفه ۶ میلیارد ریال برآورد شده است.
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تلاوت دلنشین قرآن توسط فرزند شهید رضا عواضه و شهیده کرباسی در مراسم گرامیداشت شهید دکتر علی حیدری
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بررسی آخرین وضعیت اجرای قانون جوانی جمعیت؛ از کارشکنی بانکها در پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری تا گزارش دروغ روزنامه اعتماد(متعلق به الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاعرسانی دولت چهاردهم) درباره بیفایده بودن این قانون
@Kayhan_online
📰 #روزنامه_کیهان
یک شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۳
🔹️گزارش خبری تحلیلی کیهان
دولت با حضور در «کاپ ۲۹» از اسرائیل خونشویی نکند
🔹️ در همایش بینالمللی «مکتب نصرالله» مطرح شد
قالیباف: دنیا و به ویژه اروپا، امنیت خود را مدیون مجاهدت شهید نصرالله است
🔹️با حضور شهردار تهران و جمعی از مسئولان
فاز اول پروژه احیای منطقه طبیعتگردی فرحزاد افتتاح شد
🔹️ از ساماندهی آرد و نان تا مسکنسازی صورت گرفت
انتشار آمارهای خلاف واقع برای زیر سؤال بردن دستاوردهای دولت شهید رئیسی
🔹️ علت ناترازی، مخالفت با پالایشگاهسازی و نیروگاهسازی بود، نه مازوت!
@kayhan_online
🔰 رویترز: قطر تعلیق میانجیگری خود را اعلام کرد
🔸شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از خبرگزاریها اعلام کرد، دولت قطر پس از گذشت ۴۰۰ روز از جنگ قصد توقف میانجیگری خود را دارد.
@Kayhan_online
🔰تجاوز نظامی آمریکا و انگلیس به یمن
🔸منابع خبری گزارش دادند که جنگندههای آمریکا و انگلیس استانهای صنعا و عمران یمن را بمباران کردند.
@kayhan_online
📷 نتیجه نهایی انتخابات آمریکا اعلام شد
🔸با مشخصشدن پیروزی ترامپ در ایالت آریزونا، رأی هر ۷ ایالت کلیدیِ انتخابات آمریکا در سبد ترامپ رفت تا در نهایت با ۳۱۲ رأی الکترال در مقابل هریس با ۲۲۶ رأی الکترال پیروز شود.
@Kayhan_online
گزارش خبری تحلیلی کیهان
🔰 دولت با حضور در «کاپ ۲۹» از اسرائیل خونشویی نکند
🔸نشست کاپ ۲۹ در حالی در باکو برگزار خواهد شد که علاوه بر بیفایدگی و مقاصد سیاسی پشتپرده معاهده اقلیمی پاریس و دیگر مصوبات کنوانسیون ملل متحد برای مقابله با تغییرات اقلیمی، حضور هیئتی از رژیم صهیونیستی به ریاست اسحاق هرتزوگ، لزوم تحریم این نشست از سوی دولت ایران را بیش از پیش متوجه میسازد.
🔸 این گردهماییها که سالانه و در ادامه نشستهای قبلی کنوانسیون چارچوب ملل متحد برای مقابله با تغییرات اقلیمی برگزار میشود، به چارچوبی برای تصویب معاهداتی تبدیل شده که تحت تاثیر تسلط قدرتهای غربی، بیشتر از رفع دغدغههای زیست محیطی و اقلیمی به بستری برای مقاصد سیاسی و ابزاری برای فشار بر رقبا در عرصه تجاری بدل گشته است.
🔸در همین زمینه، برخی از گمانهزنیها حاکی از این است که دولت تصمیم به حضور هیئتی از کشورمان در سطح وزیر یا معاونین رئیسجمهور گرفته است که این مسئله نیز به نوبه خود اقدامی خطرناک در اوج تنش با اسرائیل و مشوقی برای حاکمان باکو در خیانت به آرمانهای انسانی با حمایتشان از اسرائیل است.
🔸اصلیترین دلیلی که لزوم تحریم نشست کاپ ۲۹ از سوی ایران را گوشزد میکند، مسئله حضور هیئت صهیونیستی در این نشست و همچنین لزوم تامل در روابط با باکو به واسطه همراهی تمام و کمال با صهیونیستها است.
#تیتر_یک
#سرویس_سیاسی
https://kayhan.ir/001FsV
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آسمان صاف در اکثر مناطق کشور
🔸امروز در اکثر مناطق کشور آسمان صاف تا قسمتی ابری است.
🔸فردا با ورود سامانه بارشی از شمال غرب کشور در شمال غرب، غرب، به تدریج سواحل غربی دریای خزر بارش باران و وزش باد پیشبینی میشود.
@Kayhan_online
🔰 علت ناترازی، مخالفت با پالایشگاهسازی و نیروگاهسازی بود، نه مازوت!
🔸روزنامههای اصلاحطلب اذعان میکنند که کشور با ناترازی در تولید و مصرف گاز و برق و بنزین مواجه است اما ریشه این ناترازی یعنی سوء مدیریت دولت روحانی را مسکوت میگذارند.
🔸در حالی که برخی منابع از مشکل تامین گاز زمستانی خبر میدهند، برخی خبرها حاکی از این است که تعلل دولت در تامین سوخت نیروگاهها موجب ایجاد چالش دوباره در زمینه ناکافی بودن تولید برق کرده اما مدیران دولتی سعی میکنند کوتاهی را با ادعای توقف مازوتسوزی در برخی نیروگاهها توجیه بکنند که البته در ادامه میتواند به تشدید چالش برق کمک کند.
🔸در این زمینه روزنامه سازندگی در سرمقاله خود مینویسد: مازوتسوزی در سه نیروگاه متوقف شد تا جان مردم بیشتر از این آسیب نبیند، اگرچه عوارض توقف مازوتسوزی، ممکن است خاموشی باشد!
🔸سازندگی افزود: ایران بعد از روسیه بزرگترین ذخایر گازی جهان را دارد. ولی به علت بالا رفتن مصرف داخلی گاز، ایران حالا در تامین گاز نزدیک به ۱۰ درصد کمبود دارد. کشور ما این اصطلاحاً «ناترازی» را با سوزاندن مازوت جبران میکند.
🔸روزنامه هممیهن نیز به قلم حسین سلاحورزی از ناترازی تامین و مصرف گاز در زمستان خبر داده و نوشت: ناترازی گاز که پیشبینی میشود در زمستان امسال به بیش از ۳۰۰ میلیون مترمکعب در روز برسد، به بحرانی تمامعیار در حوزه اقتصادی و اجتماعی تبدیل شده است.
🔸یادآور میشود ناترازی در تامین حاملهای مختلف انرژی عوامل متعددی دارد اما شاید بتوان مهمترین علت آن را در اعتماد دولت روحانی به غرب و محروم ساختن همزمان کشور از انرژی هستهای و سوختهای فسیلی بر شمرد.
🔸دولت یازدهم و دوازدهم با برجام، تولید برق هستهای را متوقف کرد و با توافق آب و هوائی پاریس، تولید برق در نیروگاهها (با سوخت فسیلی) را به محاق برد و بیشترین رکوردهای قطع برق منازل و کارخانهها را به ثبت رساند.
🔸در موضوع تولید و مصرف برق گفتنی است که مصرف برق در کشور از ۶۲-۶۱ هزار مگاوات در اوایل مرداد ۱۴۰۰ (آخرین ماه فعالیت دولت روحانی)، به بیش از ۷۹ هزار مگاوات در اوایل مرداد ۱۴۰۳ رسیده است.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001Fsf
@Kayhan_online
نگاهی به دیروزنامههای زنجیرهای
🔰 «خودباختگی» با تابلوی فریبنده «ترک مخاصمه» تجویز خطرناک مدعیان اصلاحات به دولت
🔸اگرچه با پیروزی ترامپ پیشبینی مدعیان اصلاحات درست از آب درنیامد؛ اما این طیف سیاسی دست از تکاپو برنداشته و با برافراشتن علم «ترک مخاصمه» نسخه «خودباختگی» را برای دولت پیچیدند.
🔸هرچند پیروزی ترامپ و شکست هریس در انتخابات آمریکا بر پیشبینی و معادلات طیف مدعی اصلاحات خط بطلان کشید؛ با این وجود سیاست و برنامههای مدعیان اصلاحات در مواجهه با آمریکا بر محور سابق یعنی توافق از هر طریقی و به هر قیمتی استوار است. به نظر میرسد پیشنهاددهندگان «ترک مخاصمه» و توافق با ترامپ، یا اعتقادی به عبارت «آزموده را آزمودن خطاست» ندارند یا آن را نشنیدهاند و یا در حال خیانت به نظام و کشور هستند.
🔸آنها همچنین، با رها کردن بخش مسکن، حذف کارت سوخت، حراج کردن ذخایر طلا و ارز، به تعطیلی کشاندن صدها کارخانه، عدم اصلاح ساختار بودجه و دپوی کالاهای اساسی در گمرکات و بنادر به پای اقتصاد قفل زدند. این عملکرد افزایش تحریم را رقم زده و فلج شدن اقتصاد داخلی را درپی داشت.
#سرویس_سیاسی
https://kayhan.ir/001FsW
@Kayhan_online
🔰 اینجا جنگ است
👤 #سید_محمدعماد_اعرابی
🔸«تاکر کارلسون» مجری مشهور شبکه تلویزیونی فاکسنیوز در آمریکا بود. آقای کارلسون در اوج روزهای کاریاش قرار داشت و برنامه او یکی از ۴ برنامه پربیننده تلویزیونی در آمریکا محسوب میشد که هر شب به طور میانگین ۳ میلیون نفر را پای شبکه فاکسنیوز مینشاند. اما همه اینها باعث نشد که وقتی انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۲۰ آمریکا را با ادعاهای غیر مستند متقلبانه خواند و سیاست کلی آمریکا در حمایت از اوکراین را زیر سؤال برد؛ در برخورد با او تردید ایجاد شود. شبکه خبری فاکسنیوز 24آوریل 2023 (۴ اردیبهشت ۱۴۰۲) در بیانیهای از پایان همکاریاش با «تاکر کارلسون» خبر داد و او این شبکه را ترک کرد.
🔸شهرت و نفوذ کارلسون در مقایسه با کسی مثل «دونالد ترامپ» به عنوان رئیسجمهور آمریکا تقریبا هیچ به حساب میآمد اما حتی قدرت ترامپ نیز مانع از اعمال محدودیت رسانهای بر او نشد چرا که با ادعای تقلب در انتخابات ۲۰۲۰ هوادارانش را تحریک به آشوب و حمله به ساختمان کنگره آمریکا کرده بود. «دونالد ترامپ» هنوز رئیسجمهور آمریکا بود و بالاترین قدرت اجرائی در ساختار سیاسی این کشور محسوب میشد که ظرف کمتر از یک هفته تمامی حسابهای کاربریاش در فیسبوک، اینستاگرام، توئیتر و یوتیوب مسدود شد. او برای ارتباط با هوادارانش یک وبلاگ راهاندازی کرد اما آن وبلاگ نیز در کمتر از یک ماه مسدود شد.
🔸ترامپ با سرمایه شخصیاش یک شبکه اجتماعی به نام «تروث سوشال»(truth social) راه انداخت اما مدتی بعد این برنامه نیز از فروشگاه رسمی نرمافزار گوگل حذف شد تا دسترسي كاربران گوشيهاي هوشمند به شبكه اجتماعي ترامپ محدود شود. اینطور به نظر میرسید که سیاستگذاران آمریکایی برای کنترل افکار عمومی با هیچکس شوخی ندارند حتی با رئیسجمهور آمریکا!
🔸در جریان جنگ غزه این سیاستهای سختگیرانه با شدت بیشتری توسط رسانههای غربی اعمال شد. ۱۶ اکتبر ۲۰۲۳ (۲۴ مهر ۱۴۰۲) کمتر از ده روز از شروع طوفانالاقصی میگذشت که رسانه وزارت خارجه انگلستان (BBC) ۶ خبرنگار خود را به دلیل حمایت از فلسطین در صفحات شخصیشان در فضای مجازی کنار گذاشت حتی با وجود اینکه مطالب آنها اندکی بعد از صفحاتشان حذف شد.
🔸«سلما خطاب» خبرنگار BBC در قاهره فقط به دلیل پسندیدن(Like) یک توئیت که «حماس» را «مبارزان راه آزادی» خوانده بود؛ کنار گذاشته شد و «ندا عبدالصمد» سردبیر برنامههای BBC عربی در بیروت که سابقه ۲۷ سال همکاری با این شبکه را داشت به دلیل بازنشر یک ویدیو که در عنوانش «حماس» را «رزمندگان مقاومت» لقب داده بود؛ از کار برکنار شد.
🔸تقریبا همان زمان «استیو بل» کاریکاتوریست قدیمی روزنامه انگلیسی «گاردین»، «مایکل آیزن» سردبیر مجله علمی «ای لایف»(eLife) در انگلستان و «دیوید ولاسکو» سردبیر ارشد مجله هنری «آرتفروم»(Artforum) آمریکا به دلیل تولید، تأیید یا بازنشر محتوای انتقادی از اسرائیل و حمایت از فلسطین اخراج شدند. شبکه آمریکایی «اماسانبیسی»(msnbc) نیز در اقدامی پیشدستانه بدون اعلام هیچ دلیلی سه مجری مسلمان خود را از 7 اکتبر 2023 کنار گذاشت. یکی از این افراد «مهدی حسن» مجری سرشناس این شبکه بود که برنامهاش مخاطبان بسیاری داشت. اقدامات پیشگیرانه رسانههای آمریکایی و اروپایی برای اینکه مطمئن شوند همه چیز را برای هدایت افکار عمومی در کنترل دارند؛ طی هفتههای اولیه شروع طوفانالاقصی به اندازهای بود که
«جنویو لیکیر» استاد حقوق دانشگاه شیکاگو آن را با سانسور رسانهها و تصفیه نویسندگان و هنرمندان آمریکایی در دوران جنگ سرد(موسوم به مک کارتیزم) مقایسه کرد و به نشریه پولیتیکو گفت: «این [وضعیت] شبیه یک مک کارتیزم جدید است.»
🔸حدود یک سال پس از جنگ غزه و با برپایی اعتراضات مردمی به جنایات رژیم صهیونیستی در آمریکا و اروپا؛ اعمال این محدودیتها همچنان ادامه داشت. ۱۶آوریل ۲۰۲۴ (۲۸ فروردین ۱۴۰۳) مجلس نمایندگان آمریکا با ۳۷۷ رأی موافق در مقابل ۴۴ رأی مخالف طرحی را تصویب کرد که عبارت «فلسطین آزاد از بحر تا نهر» را در زمره محتوای «یهودستیزانه» قرار داد و مشمول قوانین و مجازاتهای این حوزه کرد. در اراضی اشغالی نیز علاوهبر مقررات سخت برای انتشار اخبار جنگ وقتی «آموس شوکن» ناشر روزنامه عبری «هاآرتص» در نشست خبری این روزنامه در لندن نیروهای حماس را «مبارزان راه آزادی فلسطین» خواند با واکنش شدید زمامداران رژیم صهیونیستی مواجه شد.
🔸«شوکن» اندکی بعد به خاطر سخنانش عذرخواهی کرد و روزنامه هاآرتص نیز در مقالهای جداگانه سعی کرد سخنان او را اصلاح کند اما هیچکدام از این اقدامات رژیم صهیونیستی را از برخورد با این روزنامه منصرف نکرد. وزیر ارتباطات [فرهنگ] رژیم صهیونیستی پیشنهاد تحریم این روزنامه توسط تمامی ارگانهای دولتی را داد.
🔻ادامه دارد...
@Kayhan_online