فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویری که حزبالله از حملات سنگین دیروز با موشکهای فادی ۱ و ملاک ۲ به کریوت در شمال حیفا منتشر کرد
@Kayhan_online
🔰ارتش یمن ناو هواپیمابر آمریکا را زد
🔸سخنگوی نیروهای مسلح یمن خبر داد که یگان موشکی و هوایی این کشور، با ۲ عملیات ویژه، ناو هواپیمابر آمریکایی آبراهام را هدف قرار داده است.
@Kayhan_online
تحولات فلسطین و لبنان؛
🔰 شلیک ۳۰ پهپاد از عراق به سمت فلسطین اشغالی در ۱۲ روز
🔸در این مدت از جمله امروز، سی فروند پهپاد از عراق به سمت اسرائیل شلیک شده و اسرائیل همچنان در حال بررسی این موضوع است که آیا به عراق حمله کند یا نه.
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 پیام مجاهدان حزبالله به خانوادههای شهدای لبنان
🔸مجاهدان حزبالله لبنان امروز سهشنبه پیامی به خانوادههای شهدای این کشور فرستادند و تأکید کردند که تا پیروزی، به مسیر جهاد ادامه خواهند داد.
@Kayhan_online
🔰 توقف پروازها در فرودگاه بنگوریون
🔸رسانههای اسرائیلی اظهار داشتند در پی حمله موشکی از لبنان، پروازها در فرودگاه بینالمللی بنگوریون متوقف شده است.
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر ترامپ دیوانه است چرا پیاز نمیخورد؟
🔸کارشناس رادیو گفتگو: بدعهدی جزء سیاستهای آمریکاست و ترامپ امروز با ترامپ چهار سال پیش فرقی نمیکند.
@Kayhan_online
📰 #روزنامه_کیهان
چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳
🔹️اسرائیل در آتش
پایگاههای رژیم صهیونیستی زیر آتش سنگین موشکهای حزبالله
🔹️ نخست وزیر ژاپن در مراسم انتخاب خود خوابش برد!
🔹️تشییع باشکوه پیکرهای ۵ شهید اهل سنت حادثه تروریستی سراوان
🔹️ کیهان بررسی میکند
گسترش همکاریهای دوجانبه با کشورها راهکار دور زدن تحریمهای پولی و بانکی
🔹️ نه فرق صدام و ترامپ را میفهمند و نه از مذاکره سر در میآورند
@kayhan_online
اسرائیل در آتش
🔰 پایگاههای رژیم صهیونیستی زیر آتش سنگین موشکهای حزبالله
🔸در حالی که جنایات رژیم آپارتاید اسرائیل در غزه و جنوب لبنان ادامه دارد، در واکنش، محور مقاومت نیز همچنان به صورت یکپارچه اهداف صهیونیستی را در آب، زمین و هوا زیر آتش سنگین بُرده و بر شدت حملات خود افزوده است. در این میان چنانکه انتظار میرود، حزبالله سنگینترین حملات را داشته و بسیاری از اهداف صهیونیستی را در هم میکوبد.
🔸در حالی که ارتش اشغالگر حدود 50 روز متوالی است که میدان نبرد زمینی از غزه را به شمال اراضی اشغالی و جنوب لبنان گسترش داده است، مقاومت لبنان نیز حملات خود علیه پایگاههای استراتژیک دشمن صهیونیستی را متوقف نکرده، بلکه به شکلی قابلتوجه تشدید کرده است. دیگر شاخههای مقاومت نیز هماهنگ و متحد با حزبالله حملات خود را به اهداف صهیونیستی و حتی حامیان آن ادامه میدهند و در مواردی بر حملات خود نیز افزودهاند.
🔸دیروز صبح رسانههای رژیم صهیونیستی گزارش دادند که از روز گذشته ۲۴۰ موشک به اراضی شلیک شده است که ۹۰ موشک فقط ظرف ۵ دقیقه شلیک شدند.
🔸حزبالله لبنان با صدور بیانیهای اعلام کرد مجاهدان مقاومت اسلامی صبح دیروز شهرک «کفر بلوم» را با چندین موشک هدف قرار دادند. حزبالله همچنین تأکید کرد که مجاهدان مقاومت اسلامی در یگان پدافند هوائی با یک فروند پهپاد اسرائیلی هرمس۴۵۰ در حریم هوائی النبطیه مقابله و آن را مجبور به ترک حریم هوائی لبنان کردند.
#تیتر_یک
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001FvV
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بارش باران در اکثر مناطق کشور
🔸امروز در مناطق غربی و شمالی کشور و همچنین در یزد و خراسان جنوبی بارندگی، رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی و در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف پیشبینی شده است.
🔸فردا در استانهای تهران، البرز، مازندران، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و کرمان بارشهای پراکنده پیشبینی شده است.
🔸در تهران نیز کاهش دما پیشبینی میشود و این کاهش دما تا آخر هفته ادامه خواهد داشت.
@Kayhan_online
کیهـــان آنلاین
🔰 حیف که نشد! 📝 #گفت_و_شنود @Kayhan_online
🔰 توضیح وزارت امور خارجه
🔸در ستون طنز «گفت و شنود» دیروز کیهان به بخشی از سخنان آقای بقائی، سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در کنفرانس خبری ایشان انتقاد شده بود. ایشان در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران درباره خبر ترور ترامپ، گفته بودند: «اتهام و ادعای تلاش [جمهوری اسلامی ایران] برای ترور ترامپ کاملا مشکوک و شرورانه و بیاساس است/ این یک نوع مینگذاری در روابط پیچیده ایران و آمریکاست»!
🔻در ستون گفت و شنود کیهان آورده بودیم: «این که ادعای ترور ترامپ از جانب ایران دروغ است و این که خبر مورد اشاره بیاساس است، حرف درستی است ولی چرا ترور ترامپ اقدام شرورانه است؟! ترور قاتل شهید سلیمانی و شهید ابومهدی و انبوهی از مردم مظلوم دیگر، اقدامی شایسته و خداپسندانه و ضروری است، نه شرورانه» و درباره بخش دیگر اظهارات سخنگوی محترم اشاره کرده بودیم که: «اولاً؛ رابطه با شیطان بزرگ ننگ است و با آمریکا رابطهای نداریم که پیچیده! باشد یا غیرپیچیده! ثانیاً؛ ترور ترامپ مینگذاری بود یا ترور شهید سلیمانی و شهید ابومهدی و سایر همراهانشان توسط ترامپ»؟! و آورده بودیم که «باید از ترور ترامپ ابراز خوشحالی کنیم و از ناموفق بودن آن متاسف باشیم».
🔸وزارت امور خارجه کشورمان در تماس با کیهان اعلام کرده است که منظور سخنگو از واژه «شرورانه»، نفی انتقام خون شهیدان بزرگوار، سلیمانی و ابومهدی و همراهان شهید آن عزیزان نبوده است.
🔸کیهان با توجه به مواضع انقلابی وزارت محترم امور خارجه کشورمان از توضیح یاد شده استقبال میکند و بر این باور است که در سخنان سخنگوی محترم اشتباه لفظی صورت گرفته است. امید آن که در استخدام واژهها، دقت و حساسیت بیشتری به خرج داده شود.
@Kayhan_online
🔰 نه فرق صدام و ترامپ را میفهمند و نه از مذاکره سر در میآورند
معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان محیط زیست در دولت روحانی گفت:
🔻زمانی ایران با عراق و صدام در جنگ بود و صدام بسیاری از فرزندان و سرداران این کشور را به شهادت رساند، ولی در راستای منافع ملیمان با صدام مذاکره کرده و به توافق رسیدیم. در مورد آمریکا هم باید در راستای منافع ملیمان فکر و تصمیمگیری کنیم.
عیسی کلانتری، که سابقه وزارت کشاورزی در دولتهای هاشمی و خاتمی را هم دارد، به روزنامه اعتماد گفته است:
🔻رؤسای جمهور آمریکا طی ۴سال و ۸ سال میآیند و میروند، اینها مهم نیستند مهم این است که ببینیم ما چه دستاوردی از این قطع ارتباط با آمریکا داشتهایم.
🔸درباره آقای کلانتری و اظهارات غیر کارشناسی او گفتنی است که اولاً او یکی از ضعیفترین کارنامهها را در حوزههای کاری خود در سه دولت هاشمی و خاتمی و روحانی داشته و با این همه، از اعتماد به نفس بالایی هم برای اظهارنظر درباره موضوعاتی که هیچ سوادی درباره آن ندارد، برخوردار است.
🔸ثانیاً این همان انگاری مذاکرات با عراق و مذاکره با آمریکا، قیاس معالفارق است. صدام پس از آن که در جنگ تحمیلی ناکام ماند و ضمناً با دیگر کشورها مانند کویت و آمریکا درگیر شد، سراغ مذاکره (از موضع ضعف) با ایران آمد و برخلاف کلاهبرداری برجامی آمریکا، کسی آن زمان به صدام باج مشابهی نداد، بلکه هدف، عادیسازی ضروری روابط دو همسایه بود و صدام اعلام کرده بود که به توافق ۱۹۷۵ برمیگردد.
🔸ثالثاً مشکلات اقتصادی مردم، نتیجه قطع رابطه با آمریکا -که آن هم تصمیم دولت آمریکا بود- نیست بلکه حاصل بیتدبیری برخی دولتها و اعتماد به آمریکا و کوتاهی در تدبیر و بهکارگیری انبوه ظرفیتهای داخلی و بینالمللی است و اینجا هم آقای کلانتری آدرس غلط میدهد. نمونه این واقعیت، مقایسه شاخصهای رشد اقتصادی منفی شده در دولت روحانی با رشد اقتصادی مثبت در دولت رئیسی است.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001FwX
@Kayhan_online
🔰 روایتی متفاوت از مهمترین پروژه موشکی ایران در «بیپایان»
🔸همزمان با آغاز پخش تلویزیونی فیلم داستانی «بیپایان» به کارگردانی ساسان فلاحفر، از پوستر این اثر با طراحی محمد تقیپور رونمایی به عمل آمد.
🔸«بیپایان» که اولین تجربه فیلم داستانی فلاحفر محسوب میشود، روایتی متفاوت از شهید حسن طهرانیمقدم پدر موشکی ایران است که یکی از مهمترین مقاطع زندگی این شهید را به تصویر کشیده است.
🔸«بیپایان» اقتباسی آزاد از یک ماجرای واقعی در رابطه با یکی از پروژههای مهم سرلشکر شهید حسن طهرانیمقدم و روایتی متفاوت از ایثار و حماسه در عرصه اقتدار ملی است.
🔻این اثر سهشنبه ۲۲ آبان ساعت ۲۲:۳۰ روی آنتن شبکه دو سیما میرود. همچنین روزهای چهارشنبه ۲۳ آبان ساعت ۱۶ از شبکه یک سیما و پنجشنبه یکم آذر ساعت ۲۱ از شبکه افق سیما پخش میشود.
#ادب_و_هنر
https://kayhan.ir/001FwN
@Kayhan_online
اسرائیل گمان میکرد در این جنگ با غلبه بر تاکتیکهای ۱۳۸۵ حزبالله راه همواری تا لیتانی در پیش دارد اما تغییر تاکتیکهای حزبالله تصور نظامی ارتش اسرائیل را به هم ریخت و آن را با تلفات سنگین پیدرپی مواجه نمود از این رو گالانت پس از برکنار شدن از فرماندهی جنگ در توضیح ناکامیهای ارتش در برابر حزبالله، اعلام کرد «ارتش اسرائیل ضعیف نیست، حزبالله خیلی قوی است.»
🔸حزبالله در این جنگ، معادله شهید و کشته جنگ ۳۳ روزه که ده شهید در برابر یک کشته بود را به ده کشته در برابر یک شهید تغییر داد.
#یادداشت_روز
@Kayhan_online
🔰 سرنوشت رژیم غاصب در جنگ لبنان
👤 #سعدالله_زارعی
🔸سرنوشت رژیم اسرائیل نه در جنگ روانی و نه در جنگ رسانهای و نه در جنگ سیاسی، بلکه در جنگ زمینی با لبنان رقم میخورد. به بیان دیگر نتیجه جنگ نظامی رژیم با حزبالله است که نشان میدهد قدرت بقاء دارد یا ندارد.
نزدیک دو ماه از آغاز جنگ زمینی ارتش رژیم غاصب با لبنان و نزدیک به چهار ماه
از آغاز تهاجم سنگین آن علیه لبنان میگذرد.
🔸اسرائیل در آغاز جنگ علیه نوار غزه اهداف جنگی خود را شامل حذف توان نظامی حماس، حذف قدرت سیاسی آن، تضمین عدم تهدید امنیتی اسرائیل از سوی غزه و آزادسازی اسرای خود، اعلام کرد و طی نزدیک به ۱۴ ماه گذشته با بمبارانهای شدید و ترور رهبران مقاومت فلسطین سعی کرد به این اهداف دست پیدا کند که هنوز علیرغم ضرباتی که به مقاومت و رهبران آن وارد نموده، نتوانسته اهداف اعلام شده را محقق گرداند. بر این اساس بسیاری از مدافعان رژیم در داخل و خارج گفتهاند نباید اسرائیل اهداف نهائی را اعلام میکرد تا با تاخیر زیاد در تحقق آن از سوی مخالفان به شکست رژیم تعبیر شود. آنان معتقدند ارتش اسرائیل باید به مرور اهداف نزدیک و تاکتیکی را به عنوان هدف عملیاتی خود مطرح میکرد تا هر دستاورد تاکتیکی یک پیروزی تلقی گردد.
دقیقاً به همین دلیل بود که در جریان حمله گسترده به لبنان که با ترور ابومحسن فواد شکر فرمانده عملیاتی حزبالله در نهم مردادماه گذشته شروع شد، رژیم غاصب بر خلاف جنگ غزه از برشمردن اهداف عالی خود اجتناب کرد و اعلام با فاصله اهداف تاکتیکی را جایگزین آن نمود. مثلاً رژیم در جریان انفجار پیجرها اعلام کرد هدف ضربه زدن به توان عملیاتی مقاومت لبنان بود و این هدف محقق شد. یا در جریان آغاز حمله زمینی به مرزهای جنوبی لبنان، اعلام کرد هدف عملیاتی اسرائیل، بازگرداندن آوارگان اسرائیلی به خانههای خود در روستاها و شهرکهای یهودی در منطقه شمالی است. این در حالی است که سران آمریکا و رژیم غاصب، جنگ لبنان را هم بیش از جنگ غزه، جنگ سرنوشت میدانند و بر پیروزی در آن تاکید دارند.
اسرائیل در فضای تبلیغاتی و عملیات روانی از یک طرف وانمود میکند در جنگ با حزبالله به پیروزی رسیده است و از سوی دیگر به جنگ ادامه میدهد و مانع برقراری آتشبس در جبهههای غزه، لبنان و سرزمینهای تحت اشغال آن در کل جغرافیای فلسطین اشغالی میشود. این کاملا یک تاکتیک برای رسیدن به اهدافی است که اسرائیل از رسیدن به آن در تردید میباشد.
اما در عین حال در جبهه نظامی رژیم اتفاقاتی میافتد که حداقل از دشواری زیاد در رسیدن به اهداف نظامی آن حکایت میکنند؛ پیش از آغاز حمله زمینی، سایت ارتش اسرائیل از جمعبندی ارتش در عملیات علیه لبنان خبر داد. در این گزارش رسمی آمده بود سه هفته زمان عملیات شدید نظامی ارتش با هدف سیطره بر حدود ۸۰۰ کیلومتر مربع از اراضی لبنان در حد فاصل مرزهای جنوبی آن تا نهر لیتانی میباشد و پس از آن یک سال، زمان عملیات آرام تثبیت سرزمینهای اشغالشده مذکور و پاکسازی آن از حضور عناصر حزبالله است.
🔸اینک نزدیک به دو ماه از آغاز عملیات زمینی اسرائیل میگذرد و رژیم نزدیک به دو و نیم برابر، زمان صرف کرده و علیرغم تهاجم سنگین به نهر لیتانی نرسیده و پیشرویهای جادهای آن بهطور متوسط از یک و نیم کیلومتر فراتر نرفته است و این در حالی است که متوسط فاصله مرز جنوبی لبنان تا نهر لیتانی ۳۰ کیلومتر میباشد. این یعنی حرکت نظامی رژیم اگر به همین منوال باشد، اسرائیل ۲۰ برابر زمان اعلام شده، وقت لازم دارد تا به اجرای مرحله اول طرح خود دست یاید. به عبارت دیگر رسیدن رژیم به نهر ۴۰ ماه- بیش از سه سال- زمان میبرد. در این میان در حالی که حزبالله لبنان، هر روز بر حجم موشکباران خود میافزاید، رژیم غاصب برای آنکه وانمود کند زمان زیادی تا تحقق اهداف نظامیاش در جنوب لبنان باقی نمانده وانمود میکند که طی این مدت ۸۰ درصد توان نظامی حزبالله را از بین برده است!
🔸همین مقدار نفوذ رژیم در زمین لبنان توام با هزینه بسیار زیاد و تلفات فراوان برای آن بوده است. گزارشهای خود رژیم از کشته شدن دستکم ۶۰ نظامی اسرائیلی و زخمی شدن دستکم ۴۰۰ نظامی دیگر آن در جنگ شمال خبر میدهد که البته جمعبندی گزارشهای مستند روزانه حزبالله طی هفت هفته گذشته از کشته شدن دستکم ۱۰۰ نظامی و زخمی شدن حداقل ۱۲۰۰ نظامی دیگر رژیم حکایت میکند. علاوه بر آن طی این دوره حدود دو ماهه حداقل ۵۰۰ هزار آواره یهودی ساکن در حدفاصل شمال حیفا در ۳۵ کیلومتری مرز لبنان تا شمال تلآویو واقع در ۱۳۰ کیلومتری مرز لبنان حکایت میکند. در واقع حزبالله در این دوره زمانی به قلب راهبرد اعلامی ارتش که بازگرداندن آوارگان یهودی به روستاها و شهرکهای شمال فلسطین بوده حمله کرده و رقم آوارگان یهودی را لااقل به هشت برابر رسانده است.
🔻 ادامه دارد...
@Kayhan_online
🔸حملات مداوم حزبالله به مناطق حد فاصل حیفا تا تلآویو خسارت زیاد اقتصادی هم روی دست رژیم گذاشته است.
🔸جدای از افت رشد اقتصادی سالانه رژیم از متوسط ۶ درصد به حدود دو و نیم درصد در سال جاری میلادی، زیر ساختهای تجاری و سرمایهگذاری آن را با اخلال جدی مواجه گردانیده است. اینها بخشی از هزینههای نفوذ بسیار محدود و آسیبپذیر اسرائیل در جنوب لبنان میباشد.
🔸یکی دیگر از علائم ناتوانی رژیم غاصب در تحقق اهداف نظامی خود در جنگ لبنان، برکناری یواف گالانت بالاترین مقام نظامی و فرمانده جنگ در حین جنگ و پیش از تحقق اهداف اعلامی رژیم در دو جبهه غزه و لبنان است.
🔸سرلشکر یواف گالانت در سال ۱۳۵۶ وارد ارتش شده و از سال ۱۳۸۵ در جنگهای مختلف، از جنگ ۳۳ روزه علیه لبنان تا همین جنگ جاری غزه یعنی دستکم در ده جنگ در جایگاه یکی از فرماندهان ارشد و در سه سال گذشته فرمانده ارشد اسرائیل و فرمانده جنگ بوده است. ۴۷ سال حضور در مناصب مختلف ارتش، طبعاً به او در میان نظامیان اسرائیلی جایگاه ویژهای داده و بخش مهمی از شناسنامه نظامی و هویت نظامیان غاصب اسرائیل به حساب میآید. لذا برکناری گالانت تأثیر منفی زیادی روی نیروهای ارتش خواهد داشت. علاوه بر این گالانت از سال ۱۳۹۷ به عضویت حزب حاکم- لیکود- درآمده و دارای تشخص سیاسی هم میباشد. اصولاً برکناری یا کنارهگیری فرمانده ارشد در حین جنگ یک امر طبیعی و بدون دلیل و بدون پیامد نیست. بنیامین نتانیاهو در سخنرانی اخیر خود در سازمان ملل اعلام کرد اسرائیل اینک در هفت جبهه میجنگد و رئیس رژیم صهیونیستی گفت مخالفان اسرائیل در منطقه دور آن را حلقهای از آتش کشیدهاند. با این وجود برکناری فرمانده ارشد جنگ از سوی نخستوزیر و قرار دادن فردی بیتجربه به جای او چه معنایی دارد؟ حداقل معنای این برکناری نابهنگام، اعتراف به شکست از مقاومت تا این مقطع از جنگ در غزه و در لبنان است. اما البته او وانمود کرده است تنها به دلیل اختلاف سیاسی با نتانیاهو از سمت خود برکنار شده است که واقعیت ندارد. خود گالانت در همین روزها این را هم اعلام کرد که با ماندن ارتش در غزه به دلیل مواجه بودن با حملات مقاومت غزه مخالف بوده است. در واقع او برکنار شده تا وانمود شود ناکامیهای نظامی اسرائیل صرفاً به دلیل نوع فرماندهی وزیر جنگ رخ داده است.
🔸یکی دیگر از علامتهای شکست برنامه اعلام شده اسرائیل در جنگ علیه لبنان، تغییر در آرایش جنگی اسرائیل پس از یک ماه از آغاز تهاجم زمینی به لبنان است. رژیم اسرائیل پس از یک ماه و آشکار شدن ضعف نظامی آن در برابر آرایش و نحوه عملکرد نظامی حزبالله، ناگزیر به ارزیابی ضعفهای تاکتیکی خود در میدان نظامی شد. این رژیم طی دو هفته اخیر، دو سوم نیروهای عملکننده در داخل لبنان را کاهش داد و حجم زیادی از نظامیان مستقر در شمال فلسطین را برای دور نگهداشتن از حملات حزبالله کاهش داد و در روزهای اخیر، دور تازهای از به کارگیری نیروهای نظامی مقابل حزبالله و افزایش تدریجی آن را آغاز کرد. در عرف نظامی این تغییر آرایش، اعتراف به شکست و تلاش برای غلبه بر ضعف خود به حساب میآید.
🔸ارتش اسرائیل گمان میکرد، حزبالله با همان روش و تاکتیکهای جنگ ۱۸ سال پیش- جنگ ۳۳ روزه- وارد میدان میشود و لذا در حد فاصل جنگ ۱۳۸۵ که اسرائیل در آن جنگ مغلوب گردید، سرگرم پیدا کردن راههایی برای غلبه بر تاکتیکهای رزمی حزبالله بود. اسرائیل رمز غلبه را در دو موضوع ارزیابی کرد؛ از بین بردن سازمان رزم حزبالله از طریق به شهادت رساندن فرماندهان میدانی و غلبه بر تاکتیک جنگ تن با تانک حزبالله. سرویس اطلاعاتی و نیروی هوائی رژیم با به شهادت رساندن طیفی از فرماندهان حزبالله گمان کرد که سازمان رزم حزبالله را تا حدود ۸۰ درصد مختل نموده است. بر این اساس با فاصله چند روز پس از ترورها، عملیات زمینی را با به کارگیری پنج لشکر زرهی و پیاده علیه حزبالله آغاز کرد و نیز با بمباران وسیع جنوب لبنان- حد فاصل مرز تا نهر لیتانی- در صدد برآمد تا نیروهای دفاعی حزبالله را از بین ببرد و تاکتیک نبرد تن با تانک آن را خنثی کند.
🔸اما آنچه در صحنه عمل رخ داد با تمهیدات و انتظارات ارتش اسرائیل فاصله زیادی داشت؛ حزبالله با هوشمندی دبیرکل شهید آن از یک طرف، بحران فقدان فرماندهان ارشد و میانی خود را با مشخص کردن چندین نفر در هر جایگاه به سرعت برطرف کرد و لذا خلأیی در مدیریت جنگ آن پدید نیامد. از سوی دیگر حزبالله تاکتیکهای جدیدی را در جنگ به کار گرفت و از جمله جنگ تن با تانک را به جنگ موشک با تانک تبدیل کرد.
🔻ادامه دارد...
@Kayhan_online