🔸انتظار از مسئولان محترم صداوسیما که خود دغدغهمند و خواهان حفظ فرهنگ اصیل اسلامی ایرانی هستند این است که به جای این رویه مخربی که بیان شد، با تولیدات متنوع، جذاب، غنی در قالبهای مختلف هنری، مروج فرهنگهایی همچون ازدواج آسان، فرزندآوری، تقویت مراودات اجتماعی، قناعت و استفاده مطلوب از داشتهها و... باشند.
🔻در این راه، دیگر رسانهها، دستگاهها و چهرههای فرهنگی و اجتماعی، حوزههای علمیه و بسیاری دیگر هم سهم و نقش دارند که باید مورد تاکید و مطالبه قرار گیرد.
#یادداشت_روز
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رگبار و رعدوبرق در اکثر مناطق کشور
کارشناس هواشناسی:
🔸نواحی شمالی کشور امروز بارانی خواهد بود.
🔸تهران نیز امروز ابری و بارانی خواهد بود و در ارتفاعات البرز بارش به صورت برف پیشبینی میشود.
🔸دمای هوای تهران امروز به ۱۷ درجه خواهد رسید.
@Kayhan_online
🔰 سینهچاکان دیروز برجام دچار زوال حافظه درباره ترامپ
🔸یک دیپلمات سابق ادعا کرد چون کنگره و دولت آمریکا همسو شدهاند، میتوان برخلاف برجام به توافق معتبری دست یافت.
🔸قاسم محبعلی دیپلمات بازنشسته وزارت خارجه، درباره روابط با آمریکا در دوره ترامپ به نامه نیوز گفت: بعد از ۳ دهه جمهوریخواهان تمام ارکان تصمیمگیری را در آمریکا به دست آوردند. علاوه بر دولت آینده، اکثریت کرسیهای دادگاه عالی، کنگره و سنا امروز در اختیار این حزب قرار دارد بنابراین به راحتی میتواند هر تصمیمی را بگیرد و آن را به اجرا درآورد. این مسئله هم میتواند یک فرصت و هم یک تهدید برای ما باشد.
🔸وی افزود: اگر توافقی بین ایران و دولت ترامپ انجام شود، اجرای آن متفاوت از زمان اوباما خواهد بود. جمهوریخواهان مبتکر اکثر تحریمهای سخت ضد ایرانی بودند بنابراین وقتی در زمان اوباما برجام امضا شد، آنها نامه نوشتند «نباید به این توافق اعتماد کرد چون رئیسجمهور بعدی میآید و آن را ابطال خواهد کرد» که همین اتفاق هم افتاد. ترامپ آمد و از برجام خارج شد یا در زمان بایدن هم سنگاندازیها را داشتند.
🔸وی اظهار کرد: هر توافقی بین ایران و دولت ترامپ شود کنگره قطعاً با آن موافقت خواهد کرد و همه تحریمها اعم از مصوبات کنگره و فرمانهای اجرائی تمام رؤسایجمهور آمریکا علیه ایران میتواند لغو شود. پس این یک فرصت است که در ۳۰ سال اخیر برای ما به وجود نیامده بود.
🔻اظهارات این دیپلمات سابق از جهات مختلف غیرکارشناسی و آرزواندیشانه است. اولاً او اذعان میکند که دو سال دیگر ممکن است ترکیب کنگره به هم بخورد و کنگره کارشکنی بکند. خب! ایران باید چه امتیاز هنگفتی بدهد که دوباره وعده بخرد و حداکثر دو سال دیگر به هم بخورد.
🔻ثانیاً اساساً تضمین تعهدات طرف آمریکایی چیست. دولت آمریکا توافقی را که با قطعنامه شورای امنیت پشتیبانی میشد زیر پا گذاشت و نه ترامپ و نه بایدن حاضر به اجرای تعهدات دولت اوباما نشدند!
🔻ثالثاً عمر توافق خیالی نه اینکه به دو سال نمیکشد بلکه حتی چند ماه هم دوام نخواهد آورد. علت، عهدنشناسی نوع دولتهای آمریکایی و بهویژه شخصیت بیثبات و خودکامه ترامپ است که تعهدات متعدد آمریکا را زیر پا گذاشت.
🔻رابعاً برخی مدعیان اصلاحطلبی، در بیحافظگی، گوی سبقت را از هر فرد دچار زوال حافظه ربودهاند. انگار نه انگار که همینها برجام را با همه خسارتهای هنگفتاش بسیار گران به مردم خود فروختند و ادعا کردند همه تحریمها یکجا با برجام لغو میشود.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001GCD
@Kayhan_online
به مناسبت چهارمین سالگرد شهادت دکتر محسن فخریزاده
🔰 تیر دشمن بر قلب دانش توطئهای ناکام برای توقف پیشرفت هستهای
🔸جبهه استکبار، چهار سال پیش در چنین روزی، در اقدامی ناجوانمردانه و ظالمانه دست به ترور یکی دیگر از دانشمندان برتر هستهای کشورمان زد. توطئهای که برای توقف پیشرفت هستهای کشور انجام شد اما ناکام ماند.
🔸امروز سالروز آن واقعه دردناک است. تروریستهای وابسته به سرویسهای جاسوسی رژیم خونخوار آمریکا و رژیم موقت اسرائیل دست به ترور شخصیتی زدند که آمریکاییها او را پدر هستهای ایران عنوان میکردند و و اسرائیلیها به پشتوانه رژیم آمریکا سالها به دنبال ترور او بودند. فرزند شهید ابراز میدارد که شهید فخریزاده همه جا خود را کارمند علمی معرفی میکرد.
🔸تیر جبهه استکبار قطعا به سنگ خواهد خورد چرا که با شهادت یک فخریزاده، دهها فخریزاده به کشور تحویل داده خواهد شد که مسیر این شهدا را ادامه خواهد داد. دشمن به قلب دانش شلیک کرد اما در دستیابی به هدف خود برای توقف برنامه پیشرفت هستهای کشور ناکام ماند.
#سرویس_سیاسی
https://kayhan.ir/001GBX
@Kayhan_online
🔰 خیز ترامپ برای نبرد اقتصادی با چین، کانادا و مکزیک
🔸ترامپ با اعلام تعیین تعرفه علیه کالاهای وارداتی از چین، کانادا و مکزیک به آمریکا عملاً نبرد اقتصادی خود با این کشورها را اعلام کرد.
ترامپ در دور اول ریاست جمهوری خود جنگ اقتصادی گستردهای را علیه بسیاری از کشورها به این بهانه که تجارت با آنها به ضرر کشور آمریکاست، شروع کرد. نگرانیها از آغاز این جنگ تجاری در دور دوم ریاست جمهوری وی نیز بسیاری را در اروپا، قاره آمریکا و آسیا نگران کرده است. ترامپ در دوران تبلیغات ریاست جمهوری وعده داده بود در صورت پیروزی در انتخابات، برای «برگرداندن عظمت» به آمریکا یک سیاست گمرکی سختگیرانه در پیش خواهد گرفت. حالا او اعلام کرده است که، در نخستین روز کاری خود در کاخ سفید با وضع تعرفه، این وعده را عملی خواهد کرد.
🔸دونالد ترامپ، شامگاه دوشنبه پنجم آذر با انتشار پستهایی در شبکه اجتماعیاش «تروث» اعلام کرد با آغاز دومین دوره ریاستجمهوریاش در روز ۲۰ ژانویه سال آینده میلادی (یک بهمن 1403) بر همه کالاهای وارداتی از مکزیک و کانادا ۲۵ درصد تعرفه و بر کالاهای وارداتی از چین ۱۰ درصد تعرفه اضافه وضع خواهد کرد. او نوشت این تعرفهها «تا زمانی که ورود مواد مخدر بهویژه فنتانیل و تمام مهاجران غیرقانونی به کشورمان متوقف شود» ادامه خواهد داشت.
🔸 به گزارش دویچه وله ترامپ در ادامه با بیان اینکه «کانادا و مکزیک قدرت حل این مشکل را دارند» افزود: «ما در اینجا از آنها میخواهیم از قدرتشان استفاده کنند و اگر این کار را انجام ندهند، زمان آن رسیده که بهای سنگینی بپردازند.» او وضع تعرفه اضافه بر کالاهای وارداتی از چین را نیز با «هجوم مواد مخدر» به آمریکا توجیه کرده و گفت این تعرفههای سنگین جزو اولین دستورات اجرائی او در نخستین روز کاریاش در کاخ سفید خواهد بود.
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001GBq
@Kayhan_online
20.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اقدامات لازم جهت رفع خفگی (انسداد راه هوایی) و نجات جان شیرخوار
@Kayhan_online
به بهانه پاسخ سخنگوی دولت به پرسش خبرنگار کیهان
🔰 چرا مدعیان اصلاحات از دیدارهای مردمی رئیسجمهور هراس دارند؟
🔸سخنگوی دولت در پاسخی قابل تامل، دیدارهای مردمی و ارتباط مستقیم آنها با رئیسجمهور را دور از کرامت انسانی قلمداد کرد و امری ناپسند خواند. حال آنکه سابقه این ارتباطهای مستقیم را مردم و اقشار کارگر دیدهاند و مشکلاتشان را به صورت مستقیم با شهید جمهور حل و فصل کردند.
🔸در نشست خبری دیروز، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در پاسخ به پرسش خبرنگار کیهان مبنی بر اینکه «یکی از موضوعات مهم در سفرهای استانی، دیدارهای مردمی و ارتباط مستقیم با مردم است. نخستین سفر رئیسجمهور به استان سیستان و بلوچستان انجام شد. لطفاً بفرمایید این سفر چه دستاوردهایی به همراه داشت و آیا در سفرهای آینده نیز شاهد حضور رئیسجمهور در میان مردم خواهیم بود؟» گفت:
🔻«این مسئله از همان رویکرد انصاف و عدالت، که از شعارهای انتخاباتی آقای رئیسجمهور بود، سرچشمه میگیرد. تلاش ایشان همواره بر حفظ کرامت انسانی، که میراث امیرالمؤمنین(ع) است، متمرکز بوده است. طبیعتاً نباید مردم را کوچک شمرد. از اینرو، نگاه کردن به مردم از بالای سقف خودرو یا هرگونه ارتفاع و نیز گردهم آوردن مردم در مکانی خاص، خواه بهصورت اجباری یا اختیاری، اگر با کرامت انسانی در تضاد باشد، امری ناپسند است.»
🔸درباره پاسخ سخنگوی دولت گفتنی است، ارتباط مستقیم و بیواسطه با مردم، افزون بر دلگرمی آنها، فرصتی برای شنیدن مشکلات و دغدغههایشان را فراهم میآورد که خود گامی مهم در مسیر حل مسائل است. شهید رئیسی در این راستا، با حضور در میان مردم، شنیدن مشکلات آنها و دریافت نامههایشان، پیگیریهای لازم را انجام میداد. این شیوه نهتنها ارتباط میان دولت و مردم را تقویت میکرد، بلکه باعث میشد مردم با اشتیاق و خودجوش به استقبال رئیسجمهور بروند.
🔸چنین استقبالهایی که از دل مهماننوازی و اعتماد مردم نشأت میگرفت، باعث نزدیکی دلها به دولت و رئیسجمهور میشد. در این دیدارها، رئیسجمهور با اجرای اصل وفاق و همدلی، فراتر از سخنرانیهای رسمی، به دنبال تحقق عدالت و وحدت ملی بود.
🔸دولت چهاردهم با الگو قرار دادن نهجالبلاغه و سیره حضرت علی(ع) مشی دولت خود را تعیین کرد.
🔻سخنگوی دولت نیز که میراث حضرت علی(ع) را در پاسخ به کیهان مطرح کرد، باید این میراث ارزشمند امیرالمؤمنین(ع) را نیز مدنظر قرار دهد که فرمودند: برای مراجعان خود وقتی مقرر کن که به نیاز آنها شخصا رسیدگی کنی. مجلس عمومی و همگانی برای آنها تشکیل ده و درهای آن را به روی هیچ کس نبند و به خاطر خداوندی که تو را آفریده تواضع کن و لشکریان و محافظان و پاسبانان را از این مجلس دور ساز تا هر کسی با صراحت و بدون ترس و لکنت، سخنان خود را با تو بگوید؛ زیرا من بارها از رسول خدا (ص) این سخن را شنیدم: «ملتی که حق ضعیفان را از زورمندان با صراحت نگیرد، هرگز پاک و پاکیزه نمیشود و روی سعادت نمیبیند.» با اجرای این توصیه نهتنها به کرامت انسانی آسیبی نمیرسد، بلکه روحیه مردم را تقویت و گرههای مشکلات را باز خواهد کرد.
🔸اولین سفر رئیسجمهور به استان سیستان و بلوچستان به گفته دولت، با هدف دید عدالت و محرومیتزدایی انجام گرفت اما پس از مدتی گفته شد که به دلایل امنیتی، رئیسجمهور زودتر بازگشتند. دو مسئلهای که اینجا مطرح میشود این است که اولا اگر مشکلات امنیتی در این استان وجود داشت و تهدیدی برای رئیسجمهور به حساب میآمد، این امکان وجود داشت تا رئیسجمهور در مرحله اول به استانی دیگر سفر کنند تا هم مسائل امنیتی مدنظر قرار گرفته شود و هم هزینه پرداخت شده برای این سفر با اتمام زودتر از موعد به هدر نرود.
🔻ثانیا، دیدارهای شتابزده با استاندار استان مذکور که کمتر از یک ماه گذشته منصوب شده و در جلسه هیئت دولت حضور داشته است و همچنین دیدار با دیگر مسئولین استانی که به بدنه دولت دسترسی دارند دستاورد چندانی محسوب نمیشود. البته دیدار با نخبگان و فرهیختگان این استان حتما مثمرثمر خواهد بود.
🔸غفلت از اولویتهای اصلی مردم و کشور در شرایطی که مردم با مشکلات معیشتی دستوپنجه نرم میکنند، پرداختن به مسائلی مانند رجیستری آیفون و رفع فیلتر فضای مجازی، نهتنها اولویتی ندارد، بلکه نوعی انحراف از دغدغههای اصلی مردم است.
https://kayhan.ir/001GBy
@Kayhan_online
🔰 وقتی غربگدایان، دشمنی ترامپ را هم چراغ سبز میبینند!
🔸در حالی که دونالد ترامپ مشغول چیدن عناصر ضدایرانی و صهیونیست در دولت خود است، برخی مدعیان اصلاحطلبی میگویند: پزشکیان، چراغ سبز ترامپ را جدی بگیرد(!)
🔻روزنامه آرمان در متنی با همین عنوان، از قول محمد تقی فاضل میبدی (عضو گروم موسوم به مجمع محققین) نوشت: ایران باید این اصل را برای خود در نظر داشته باشد که هر فردی که در آمریکا به ریاست جمهوری برسد میتوان با وی مذاکره کرد. تفاوتی هم نمیکند که کسی که به قدرت رسیده جمهوریخواه باشد یا دموکرات. ایران میتواند از موضع عزت و سربلندی با هر کسی که شرایط مذاکره داشته باشد مذاکره کند و مذاکره و گفتوگو در مجموع اشکال ندارد. نکته دیگر اینکه هر کسی در آمریکا به قدرت برسد در ابتدا برای اینکه نشان بدهد در حال کم کردن دشمنان آمریکا است و قصد دارد خاورمیانه را آرام کند خود را آماده مذاکره نشان میدهد. این وضعیت درباره ترامپ نیز وجود دارد.
🔻میبدی افزوده است: واقعیت این است که ترامپ در دور اول ریاست جمهوری خود نیز در چند مورد چراغ سبز به ایران نشان داد. اما به دلیل عدم اعتماد به سیاستهای او در داخل علاقهای برای گفتوگو ایجاد نشد. امروز ما با ترامپی روبهرو هستیم که تقریبا با روش سیاستورزی او آشنا شدهایم. با در نظر گرفتن مجموع شرایط کشور میتوان از هر امکانی در جهت تحقق منافع ملی استفاده کرد.
🔸آنچه در اظهارات فاضل میبدی دیده میشود، این است که او نه غیرت و حمیتی نسبت به خون شهید سلیمانی (فرمانده میدانی جبهه ضدتروریسم در منطقه) دارد که به دستور ترامپ ترور شد، و نه حتی نسبت به توافق پایمال شده برجام که زمانی در حد ناموسی برای اصلاحطلبان و غربگرایان ناموسی شمرده میشد.
🔸با این وصف به فرض محال، دولت ترامپ یا هر دولت و دولتمرد دیگر آمریکایی میتوانند پای میز مذاکره با همین جماعت منفعل بیایند و وعده بفروشند و کلاهشان را بردارند و کلاه دیگری سرشان بگذارند و باز هم این جماعت احساس سرخوشی و مسرت کنند.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001GC5
@Kayhan_online
🔰 روزگاری که ملت ایران را تحقیر میکردند
🔸«... بعد از جنگ جهانی اول یک کنفرانسی در پاریس تشکیل شد، کشورهای متعددی در آن کنفرانس شرکت کردند برای تصمیمگیری درباره وضع دنیا، شرکتکنندگان کسانی بودند که در جنگ شرکت داشتند یا آسیب دیده بودند. ایران هم جزو آسیبدیدگان جنگ اول جهانی بود، هیئتی را فرستاد، هیئت ایرانی را در کنفرانس پاریس راه ندادند! اینجور تحقیر میکردند، ملت ایران اینجور در یک دورهای تحقیر شده است...»
🔻این بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب حضرت آیتالله خامنهای در دیدار اقشار مختلف بسیج با ایشان صبح سهشنبه 5 آذرماه به مناسبت سالگرد صدور فرمان امام برای تشکیل بسیج بود. مقام معظم رهبری در این بخش به تحقیر مداوم ایران و ملت ایران در دوران قاجاریه و بهخصوص پهلوی اشاره داشتند.
🔸پس از جنگ جهانی اول و در ژانویه ۱۹۱۹میلادی، کنفرانس صلح پاریس در کاخ ورسای تشکیل شد و دولت ایران که در طول جنگ اول علیرغم اعلام بیطرفی مورد حمله و اشغال دولتهای انگلیس و روس قرار گرفته و خسارات بسیاری از جمله قحطی بزرگ و از دست دادن نیمی از جمعیت خود در اثر این قحطی را متحمل گشته بود، برای شکایت از آن همه ظلمی که در حق این سرزمین و مردمش روا داشتند، تصمیم گرفت نمایندگانی از طرف ایران اعزام دارد و خواستههای خود را به اطلاع کنفرانس صلح و کشورهای حاضر در آن که درواقع دنیای پس از جنگ را میساختند، برساند.
🔸محمدعلی فروغی در یادداشتهای خود به تاریخ دوشنبه ۵ بهمن ۱۲۹۸ از کنفرانس صلح پاریس ابراز ناامیدی کرده و نوشته است:
«... نصرتالدوله هم آمد اطاق من، قدری صحبت کردیم. گفتم به او: «من میترسم کنفرانس برای ما کاری نکند» و «خوب است خودمان به قوه خودمان کار بکنیم.» گفت: «خودمان قوه نداریم و هیچ کار نمیتوانیم بکنیم.»...
🔸ایران رها شده و بیدفاع که حتی معدود مدافعین مسلحش یعنی عشایر و ایلات توسط رضاخان سرکوب شده بودند (و این تنها هنر و عملکرد ارتش رضاخانی محسوب گردید) مورد تجاوز و اشغال ارتشهای متفقین قرار گرفت و خاکش لگدکوب سربازان بیگانه شد. آنها در خیابانها و کوچههای شهرهای ما رژه میرفتند و به هر عمل زشت و شنیع دست میزدند و کسی نمیتوانست در مقابلشان بایستد و یا حتی از آنها شکایت نماید.
🔸اسناد متعددی اشاره دارد به اینکه سربازان ارتشهای اشغالگر متفقین در کوچه و خیابانهای شهرهای ایران جولان داده و برای مردم مزاحمت ایجاد میکردند، مغازههایشان را غارت نموده و خود را محق میدانستند که بدون کسب اجازه به خانههای مردم داخل شده و مزاحم نوامیس مردم شوند و... ولی کسی توان ممانعت از آن اعمال را نداشت و از شاه و دولتش، نیز هیچ اقدامی در جهت دفاع از مردم و جلوگیری از آن فجایع یا حتی اعتراض به آنها، بهعمل نیامد.
🔸شاه بعدا خودش در یک سخنرانی اعتراف کرد که متفقین صلاح دیدند که او همچنان شاه ایران باقی بماند! او گفت:
«... شاید (انگلیس و آمریکا) فکر کردند که برچیدن اساس سلطنت سلسله ما، نتایج بدتری برای نظم و آرامش این مملکت داشته باشد. این است که گفتند خوب، پادشاه باقی بماند.»
#دفتر_پژوهشهای_مؤسسه_کیهان
https://kayhan.ir/001GBZ
@Kayhan_online
🔰 وزیر کار: تعاونیسازی کولبران را دنبال میکنیم
🔸آییننامهای در دولت در موضوع کولبران تصویب شده که طبق هرگونه عوارض گمرکی برای کولبران حذف شده. طبق مصوبۀ دولت از کولبری جرمزدایی شده است
🔸وزارت کار در قانون ساماندهی تجارت مرزی وظیفۀ تعاونی سازی کولبران را دارد و در پیرانشهر و سردشت بهصورت آزمایشی اجرا خواهیم کرد.
@Kayhan_online
با تأمین سوخت کافی برای نیروگاهها
🔰 وزارت نیرو: خاموشیهای خانگی متوقف میشود
🔸بر اساس اعلام مسئولان وزارت نیرو، در چند روز نیروگاهها سوخت کافی دریافت کردهاند؛ بنابراین خاموشی هم فعلاً اعمال نمیشود.
🔻پس از نزدیک به ۱۶ روز اعمال خاموشیهای برنامهریزی شده به دلیل کمبود سوخت نیروگاهها، وزارت نیرو اعلام کرد که این محدودیتها به پایان رسیده و از این پس نیازی به اعمال خاموشی نخواهد بود. این تصمیم پس از افزایش تأمین سوخت نیروگاهها اتخاذ شده است.
🔸اما چند روز بعد مشخص شد که مشکل اصلی نه صرفاً آلودگی هوا، بلکه کمبود سوخت نیروگاهها بوده است. محمدجعفر قائمپناه- معاون اجرائی رئیسجمهور- با اشاره به توقف مازوتسوزی در نیروگاهها گفت: به دلیل کمبود گاز و کاهش ذخایر گازوئیل، چارهای جز اعمال خاموشی منظم نداشتیم. این تصمیم در راستای جلوگیری از تولید آلودگی و حفظ ذخایر سوخت مایع اتخاذ شد.
🔻در ادامه، آمارهای ضد و نقیضی درباره میزان تأمین سوخت نیروگاهی از سوی وزارت نیرو، وزارت نفت و رسانهها منتشر شد که به جای شفافسازی وضعیت بهوجود آمده، به ابهامات افزود.
نهایتاً نمایندگان مجلس روز گذشته وزرای نیرو و نفت را به مجلس کشاندند تا سکوت خودرا بشکنند و درباره علت این خاموشیها و تدابیر اتخاذ شده پاسخ بدهند.
🔸«عباس علیآبادی» وزیر نیرو در این زمینه اظهار کرد: میانگین رشد مصرف پیک سالانه برق که طی 10 سال گذشته حدود چهار و هفت دهم درصد بوده است در سال جاری با افزایش 6500 مگاوات به هشت و هفت دهم درصد یعنی حدود دو برابر رسیده است. تاکنون تعمیرات بیش از 40 هزار مگاوات نیروگاه به پایان رسیده که رکورد بسیار خوبی برای کشور است.
🔻او که در جلسه صحن علنی مجلس درباره علت خاموشیهای اخیر سخن میگفت، ادامه داد: علاوه بر این تکمیل نیروگاههای ناتمام در حال پیگیری است. ما تلاش کردیم این نیروگاههای ناتوان را به مدار بیاوریم.
🔸وزیر نیرو با بیان اینکه چالشی که این روزها با آن مواجه هستیم، چالش تأمین سوخت نیروگاهها در زمستان بوده است، گفت: رشد بسیار زیاد مصرف گاز خانگی در سالهای اخیر موجب گردیده که کمبود گاز در زمستان نیز علیرغم آمادگی نیروگاهها برای تولید برق کافی، عرصه را بر تولید برق تنگ نماید.
#سرویس_اقتصادی
https://kayhan.ir/001GBQ
@Kayhan_online