فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بارش پراکنده در مناطق شمالی کشور
🔸امروز در شرق گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی رگبار و بارش پراکنده باران پیشبینی میشود.
🔸چهارشنبه و پنجشنبه، در اغلب مناطق کشور جوی آرام و پایدار پیشبینی میشود.
🔸سامانه بارشی آخر هفته وارد کشور میشود.
@Kayhan_online
🔰 تکفیریها مثل منافقین حتی یک گلوله به صهیونیستها شلیک نمیکنند؟
🔸به موازات تحرکات گروههای مسلح تکفیری در شمال و جنوب سوریه، تانکهای و نیروهای نظامی رژیم صهیونیستی، از جنوبغرب، وارد عمق خاک سوریه شدهاند و در حال انهدام تمام زیرساختهای دفاعی و ارتباطاتی و اقتصادی هستند.
🔸آیا در میان چند دههزار عضو گروههای مسلح تکفیری که از شمال و جنوب حرکت کرده و در دمشق به هم رسیدهاند، چند انسان شرافتمند و دارای بلوغ فکری (مستقل از نقشه آمریکا و اسرائیل و دنبالههای ارتجاعی ترکیهای و عربی) پیدا نمیشود که ولو چند گلوله و آرپیچی به سمت ارتش اشغالگر صهیونیست شلیک کنند و مانع پیشروی صهیونیستهای خبیث به عنوان دشمن همه ملتهای منطقه شوند!؟
🔸رژیم اشغالگر قدس- که نخستوزیر آن حتی در محاکم بینالمللی تحت سلطه غرب، به عنوان نسلکش و جنایتکار جنگیِ تحت تعقیب معرفی شده- در اولویت چندم دغدغهها و مسائل این گروههای مدعی پایبندی به اسلام و قائل به تکفیر دیگران قرار دارد؟
🔸«سازمان مجاهدین خلق» یا همان منافقین (پدر جد همه گروهکهای التقاطی/ تکفیری و تروریستی چند دهه اخیر) در ابتدای دهه ۶۰ شمسی، با سؤال مشابهی از سوی رئیسجمهور رجایی مواجه شدند و سؤال آنقدر برای سران این گروه مزدور صدام و غرب اثرگذار و دردناک بود که در کمتر از دو دهه، دستور بمبگذاری و شهادت او را صادر کردند.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001GP0
@Kayhan_online
کیهـــان آنلاین
دو پرده از سخنرانی امروز سخنگوی دولت در دانشگاه علامه طباطبایی 🔻مهاجرانی ابتدای جلسه: توسعه یافتگی ی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پرسه_در_فضای_مجازی
🔺خانم مهاجرانی سخنگوی دولت پزشکیان بعد از مواجهه با چند اعتراض دانشجویی، سخنانشون رو تمام و جلسه رو ترک کردند.
🔺مقایسه کنید با واکنش آقای بهادری جهرمی سخنگوی دولت شهید رییسی در مقابل توهینها تا بهتر متوجه بشید در زمینهی وفاق و مدارا و حق اعتراض، از شعار تا عمل چقدر فاصله است.
@Kayhan_online
🔰برگزاری جلسه اضطرار آلودگی هوای پایتخت
🔸رئیس کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران از تشکیل جلسه اضطرار آلودگی هوا تا ساعاتی دیگر خبر داد.
@Kayhan_online
🔰 آخرین مرحله مدارا (۱)
👤 #سید_محمدعماد_اعرابی
🔸«با دشمنان مدارا» عنوان اصلی روزنامه سازندگی در چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳ بود که با حروفی درشت در بالای صفحه اول این رسانه وابسته به حزب غربگرای کارگزاران سازندگی نقش بسته بود. آنها با این تیتر به استقبال نحوه ارتباط و مواجهه با اروپا و آمریکا رفته و با شادمانی خاصی نوشته بودند: «مسعود پزشکیان از ابتدای روزی که وارد گود انتخابات ریاستجمهوری شد، روابط با جهان را بر مبنای شعر معروف و مشهور حافظ ایرانیان پایهگذاری کرد: «آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است، با دوستان مروت با دشمنان مدارا» و اکنون ۱۰۰ روز پس از انتخابات نیز تاکید میکند که همچنان بر آن سخن هست و امروز پیشتر از دیروز به اهمیت این سخن رسیده است». «شعرگویی» بهجای «واقعبینی» در تحلیل روابط خارجی، روال مرسوم جریانهای غربگرا در ایران بوده است که البته نمیشود همیشه آن را به حساب «سادهلوحی» گذاشت.
🔸«ابراهیم یزدی» به عنوان وزیر خارجه ایران در بهار 1358 نیز احتمالا همین «شعر» را در دستور کار خود قرار داده بود. او سپتامبر1979(تابستان 1358) در حاشیه اجلاس ششم جنبش عدمتعهدها در هاوانا با رویکرد «مداراگونه» درخواست ملاقات با «صدام حسین» را داد تا راهحلی برای پایان مناقشات مرزی دو کشور پیدا کند. آقای یزدی پیشنهادهایی سخاوتمندانه و فراتر از تصورات مقامات عراقی به آنها داد تا جایی که این امتیازها حتی برایشان غیرمنتظره و ناباورانه بود. «صلاح عمر العلی» نماینده وقت عراق در سازمان ملل در توصیف تعجبش از پیشنهادهای ابراهیم یزدی میگوید: «پیشنهادهایی که به صدام میداد به صورت غیرمعقولی مناسب بود.» در کنار عوامل سیاسی و نظامی دیگر، فروتنی بیش از حد یزدی در مقابل شخصیت سلطهجو و زورگویی مانند صدام، او را در تصمیمش برای حمله به ایران مصممتر کرد. صدام پیشنهادهای دستودلبازانه وزیر خارجه وقت ایران را بهحساب ضعف و ناتوانی ایران گذاشت و بلافاصله پس از جلسه، «صلاح عمرالعلی» را با خود به حیاط محل اقامتشان برد و به او گفت: «الان فرصتی تاریخی [برای حمله به ایران] در اختیار داریم؛ خودت را به عنوان نماینده عراق در سازمان ملل آماده کن! من میخواهم بروم و به آنها ضربهای بزنم که همه کره زمین صدایش را بشنوند.» آن روز هم «با دشمنان مدارا» جواب نداد و ایران هزینه سنگینی پرداخت کرد تا دیکتاتور عراق را از تصمیم احمقانهاش پشیمان کند.
🔸«محمد خاتمی» هم همین «شعر» را سرلوحه کارش قرار داده بود و وقتی روی کار آمد از «گفتوگوی تمدنها» حرف میزد؛ البته آن زمان تقریبا واضح به نظر میرسید که منظور دولت غربگرای وقت ایران، بیشتر گفتوگوی با آمریکا است. آنها به آرزویشان رسیدند و توانستند به بهانه حادثه ۱۱ سپتامبر و حمله آمریکا به افغانستان؛ با دولت آمریکا گفتوگو و همکاری کنند. همکاری آنها با طرف آمریکایی فراتر از حد انتظار دیپلماتهای آمریکایی بود تا جایی که «رایان کراکر» (مسئول وقت پرونده افغانستان در وزارت خارجه آمریکا) از اینکه دید دیپلمات ارشد ایرانی نسخه اصلی آرایش دقیق نیروهای مسلح در افغانستان را برای تسهیل حمله آمریکا، سخاوتمندانه به او هدیه داد؛ حیرت کرد! کمتر از پنج ماه بعد اما «جورج بوش» رئیسجمهور وقت آمریکا در گزارش سالیانه خود به کنگره، ایران را در کنار عراق (صدام) و
کره شمالی به عنوان «محور شرارت» نام برد و به حمله نظامی تهدید کرد.
🔸همان زمان بود که با شروع پرونده هستهای ایران نیز اتفاق مشابهی افتاد. دولت غربگرای اصلاحات یک بار دیگر سیاست خارجیاش را براساس شعر «با دشمنان مدارا» تنظیم و هدف از آغاز مذاکرات هستهای را «تعامل با جهان با درایت و حوصله و با اولویت رفع اتهامات و دفع خطر» عنوان کرد. ناگفته پیدا بود منظور آنها از جهان، ۳ کشور اروپایی به همراه آمریکا است. «حسن روحانی» هدایت مذاکرات را برعهده گرفت و میگفت: «ما با سعه صدر تعلیق را بپذیریم تا پرونده ما در آژانس بسته شود، گرچه اینکار دو سال هم بهطول بینجامد، در عوض برای همیشه راحت میشویم.» اما پس از دو سال مدارا و تعلیق داوطلبانه کلیه فعالیتهای هستهای ایران از ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴؛ محمد خاتمی و حسن روحانی در حالی پرونده هستهای ایران را به دولت بعد تحویل دادند که شورای حکامِ آژانس ۶ قطعنامه علیه ایران صادر کرده و پرونده ایران را به شورای امنیت سازمان ملل متحد فرستاده بود تا زمینه تحریمهای بینالمللی علیه ایران فراهم شود.
🔻ادامه دارد...
@Kayhan_online
کیهـــان آنلاین
🔰 آخرین مرحله مدارا (۱) 👤 #سید_محمدعماد_اعرابی 🔸«با دشمنان مدارا» عنوان اصلی روزنامه سازندگی در چه
🔰 آخرین مرحله مدارا (۲)
🔻حسن روحانی خودش درباره نتیجه مدارای آنروزها نوشت: «متأسفانه، در مقابل اگر نگوییم هیچ، ایران مابهازای بسیار اندکی دریافت کرد و بارها اقدامات اعتمادساز خود را افزایش داد و تنها در عوض آن، با قولهای انجام نشده و درخواستهای بیشتر روبهرو شد.» «با دشمنان مدارا» آن زمان هم جواب نداد و دولتی که با شعار «گفتوگوی تمدنها» آغاز به کار کرده بود با «تهدید ایران به حمله نظامی از طرف آمریکا» و «قطعنامههای ضدایرانی آژانس به پیشنهاد اروپا» کارش را به اتمام رساند.
🔸کمتر از ۱۰ سال بعد وقتی حسن روحانی در انتخابات ۱۳۹۲ به پیروزی رسید دوباره سیاست خارجی دولت جمهوری اسلامی ایران را بر اساس شعر «با دشمنان مدارا» پایهریزی کرد. روحانی از «تعامل با دنیا» سخن گفت و البته باز هم مشخص بود دنیای کوچک او تنها شامل آمریکا و ۳ کشور اروپایی میشود. روند «مدارا» در ۸ سال دولت حسن روحانی اینطور گذشت: دو سال مذاکره برای حصول توافق، سپس سه سال مذاکره برای اجرای توافق و سه سال پایانی نیز صرف مذاکره برای احیای توافق شد. در همان ۸ سال مذاکره، شهید سلیمانی فرمانده اسطورهای سپاه قدس توسط آمریکا ترور شد، شهید فخریزاده دانشمند برجسته علوم دفاعی و هستهای توسط اسرائیل به شهادت رسید و تأسیسات هستهای ایران بارها هدف حمله یا خرابکاری قرار گرفت. ۸ سال مدارا و مذاکره با دشمن نتوانست عملا هیچ تحریمی را لغو کند آن هم در حالی که ایران بخش قابل توجهی از صنعت هستهای خود را متوقف و حتی قسمتی از آن را تخریب کرده بود. نامه «محمدجواد ظریف» وزیر خارجه وقت ایران به «فدریکا موگرینی»، نماینده اتحادیه اروپا مورخ ۱۲ شهریور ۱۳۹۵ (2 ستامبر 2016) گویای همین وضعیت است. آن طور که آقای ظریف در نامه خود نوشته است آمریکا و متحدان اروپاییاش علاوهبر نقض عهد و عدم «تعلیق» تحریمهای متعهد شده در برجام به اعمال تحریمهای جدیدی روی آوردند که حتی پیش از برجام نیز سابقه نداشت! حسن روحانی اما هر قدر که با آمریکا و ۳ کشور اروپایی مدارا میکرد و دهان به خنده میگشود در برابر منتقدان دلسوز ایرانیاش ابرو گره میکرد و ناسزا میگفت تا نشان دهد علاوهبر
«با دشمنان مدارا»؛ «با دوستان عداوت» را هم در سرلوحه کار خود دارد.
🔸مدارا با دشمن در همین چند ماه ابتدای دولت چهاردهم نتایج عبرتآموزی داشته است. پس از ترور شهید «اسماعیل هنیه» که برای شرکت در مراسم تحلیف رئیسجمهور ایران به تهران آمده بود؛ دولت دلخوش به وعده اروپا و آمریکا، با دشمن مدارا کرد و پاسخ به این جنایت را به تعویق انداخت اما نتیجه چیزی جز ترور دبیرکل حزبالله لبنان شهید «سید حسن نصرالله» نبود. آقای پزشکیان خودش اولین عبرت را از این واقعه گرفت و یک روز پس از شهادت سید مقاومت، گفت: «ادعاهای سران آمریکا و کشورهای اروپایی که در ازای عدم پاسخ ایران به ترور شهید هنیه وعده آتشبس میدادند، تماما دروغ بود و فرصت دادن به چنین جنایتکارانی صرفا آنها را در ارتکاب به جنایات بیشتر جریتر خواهد کرد.» اما ظاهرا حلقه اطرافیان رئیسجمهور باعث ایجاد خطای محاسباتی دیگری در ایشان شد. دولت خُلف وعده اروپا و آمریکا را دید اما باز هم به دنبال وعده آنها و مذاکره با آنها دوید. این بار نتیجه اعمال تحریمهای جدید از جمله تحریم شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی و هواپیمایی ایرانایر از سوی اروپا و قطعنامه ضدایرانی آژانس به پیشنهاد سه کشور اروپایی بود. مدتی بعد معاون راهبردی رئیسجمهور طی یادداشتی برای نشریه آمریکایی فارنافرز به دولت آمریکا پیشنهاد مذاکرات هستهای و فراهستهای داد اما کمتر از ۲۴ ساعت بعد وزارت خزانهداری آمریکا تحریمهای جدیدی علیه ایران وضع کرد.
🔸مدارا با دشمن این بار هم مثل تجربیات تاریخی دهههای گذشته چیزی جز خسارات برای ایران به ارمغان نخواهد آورد. جریان غربگرا در پس این شعر و شعارها، مؤلفههای داخلی قدرت را تضعیف میکند و گام به گام مسیر پیشروی دشمن را هموار میسازد. این روزها اخبار سوریه در صدر اخبار منطقه و حتی جهان قرار دارد؛ چهبسا آنجا نیز طی ماههای گذشته کسانی نسخه غربگرایان را تجویز کرده باشند؛ «با دشمنان مدارا» در سوریه تا مرحله آخر اجرا شد و به سقوط ۱۱ روزه دمشق رسید.
#یادداشت_روز
@Kayhan_online
🔻عارف: بنا نداریم هر کس از دولت قبل بر سر کار بوده را تغییر دهیم
🔺سازمان امور اداری دیروز همه مدیران دولت سیزدهم را اخراج کرد
🔸سازمان امور اداری در بخشنامهای دستور لغو قرارداد تمامی نیروهای کارمعینی که در دولت شهید رئیسی استخدام شده بودند و در دولت پزشکیان جابجا شدند را صادر کرد.
🔸بدین ترتیب، تمام افرادی که در دولت شهید رئیسی با قرارداد کارمعین در جایگاههای مدیریتی مشغول به کار بودند و در دولت چهاردهم از سمت خود برکنار شدند، کلا قراردادشان لغو و کد استخدام کارمعین آنها هم باطل میشود.
🔸این در حالی است که طبق روال مرسوم وقتی فردی از جایگاه مدیریتی برکنار میشد، دیگر قرارداد کاری او لغو و او تا پایان قرارداد از آن مجموعه اخراج نمیشد.
🔸اما با بخشنامه سازمان اداری و استخدامی دولت چهاردهم، همه افرادی که در این دولت برکنار شدهاند، با ابطال قرارداد استخدامی، از دولت اخراج میشوند.
🔸گفتنی است پیشتر محمدرضا عارف معاون اول رئیسجمهور در ۲۹ آبان ۱۴۰۳ ادعا کرده بود: بنای ما از ابتدا این بوده که برای اِعمال تغییرات با احتیاط عمل کنیم. بنا نداریم که هر کس از دولت قبل بر سر کار بوده را تغییر دهیم.
@Kayhan_online
🔰 وخامت اقتصادی سوریه
پس از استقرار ۳۷ گروه تروریستی- تکفیری در حکومت
🔸سوریه به دست تحریرالشام که شامل ۳۷ گروه تکفیری- تروریستی است، افتاده و وضعیت اقتصادی و معیشتی آن رو به وخامت گذاشته است.
🔸«محمود مرعی»؛ یکی از چهرههای مخالف بشار اسد در سوریه در گفتوگو با شبکه اسکاینیوز گفت: «به دنبال تحولاتی که سوریه در روزهای اخیر شاهد بوده، این کشور شاهد وخامت چشمگیر شرایط اقتصادی است. در همین حال باندهای مسلح از همان ساعات نخست مشغول غارت اماکن مختلف هستند. این وخامت اوضاع امنیتی به طور مستقیم در قیمت کالاها و خدمات منعکس شد به طوری که قیمت در مواد غذایی، دارو و همه کالاهای اساسی حدود ۵۰درصد افزایش یافت.»
او افزود: «علاوهبر این، بازارها شاهد کمبود شدید مواد غذایی مانند شکر، برنج، گوشت، لبنیات و پنیر بوده است. به گفته این چهره معارض داخلی در سوریه، با توجه به این وضعیت، ناآرامیها درآمد کارگران به طور قابلتوجهی کاهش یافته است.»
🔸این مخالف بشار اسد ادامه داد: «لیر سوریه پس از سقوط رژیم بشار اسد شاهد سقوط شدید و بیسابقهای بود. ارزش پول سوریه در برابر دلار آمریکا در معاملات شهر دمشق ۴۲درصد کاهش یافت و تا سطح بیسابقهای سقوط کرد؛ به طوری که اکنون یک دلار برابر با ۲۲هزار لیر سوریه است. در شهر حلب، ارزش دلار با کاهش ۶۴درصدی ارزش لیر به ۳۶هزار لیر رسیده است. بنابراین، در مقطع پیشرو شاهد تشدید بحران اقتصادی و سیاسی در سوریه خواهیم بود که این امر بر زندگی شهروندان تاثیر زیادی خواهد گذاشت.»
🔸گفتنی است، در شرایط فعلی، این ۳۷ گروه تروریستی- تکفیری در حالی از برنامهریزی خود برای تشکیل دولت انتقالی در سوریه خبر میدهند که خود با یکدیگر همگون نبوده و با حضور گسترده افرادی از ملیتهای مختلف، اتحاد شکنندهای را تشکیل دادهاند که معلوم نیست آیا بتوانند بهتر از نظام باثبات قبلی در سوریه باشند و خواسته اصلی معترضان درباره سامان بخشیدن به وضعیت اقتصادی و معیشتی این کشور را برآورده کنند. با توجه به تجربه بحرانهای مالی در کشورهای افغانستان، سومالی و لیبی که دولتهای باثباتی ندارند، اوضاع سوریه هم بسیار وخیم خواهد شد.
#سرویس_اقتصادی
https://kayhan.ir/001GOB
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنگوی دولت: رویکرد دولت در مورد سوریه در حال حاضر رصد دقیق تحولات است و همه گفتگوهای ما پس از ایجاد ثبات در سوریه و در راستای منافع ملی کشور خواهد بود
@Kayhan_online
کیهـــان آنلاین
🔰 بالگردهای آمریکایی و اسرائیل در ارتفاعات «القلمون» فرود آمدند؛ تانکهای اسرائیل به ۲۰ کیلومتری دمش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📷 تصاویری از پایگاه هوایی المزه دمشق که پس از سرنگونی دولت سوریه توسط صهیونیست ها بمباران شد
🔸در طول ۴۸ تا ۷۲ ساعت گذشته حملات رژیم صهیونیستی موجب از بین رفتن بخش اعظمی از توان نظامی باقیمانده از حکومت پیشین سوریه شده است و البته این حملات همچنان ادامه دارد.
🔸تصاویر برخی از این تسلیحات منهدمشده در جریان سقوط دمشق پیشتر بهصورت سالم منتشر شده بود که اکنون شاهد انهدام کامل آنها بر اثر حملات هوایی صهیونیست ها هستیم.
@Kayhan_online
بحران نیرو در ارتش اوکراین
🔰 زلنسکی سن خدمت اجباری را از ۲۵ سال به ۱۸ سال کاهش میدهد!
🔸روزنامه آمریکایی گزارش داده است که، تداوم پیشرویهای ارتش روسیه در جنگ فرسایشی با اوکراین و کمبود شدید نیرو در ارتش اوکراین، ولودیمیر زلنسکی را به فکر اعزام جوانان ۱۸ ساله به جبهههای جنگ انداخته است!
🔸 گزارش رسانههای آمریکایی حاکی است کمبود نیرو باعث شده است که زلنسکی با فشار آمریکا به این فکر بیفتد که سن اعزام به جنگ را کاهش بدهد. «واشنگتن پست» در این رابطه نوشته است: «اوکراین برای حدود سه سال در برابر استخدام مردان ۱۸ ساله به سربازی، کاری که بسیاری از دیگر ارتشهای جهان در زمان جنگ انجام میدهند، مقاومت کرده است – انتخابی که باعث تعجب بسیاری از متحدان غربی کیف شده اما در داخل این کشور یک مسئله شدیدا حساسیت برانگیز است.»
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001GOq
@Kayhan_online
کیهـــان آنلاین
📷 تصاویری از پایگاه هوایی المزه دمشق که پس از سرنگونی دولت سوریه توسط صهیونیست ها بمباران شد 🔸در طو
📷 ترور افراد سرشناس در دمشق
🔸دکتر حمدی اسماعیل ندی، دانشمند برجسته شیمی آلی، در منزل خود در دمشق توسط افراد ناشناس ترور شد.
🔸این حادثه نگرانیها درباره تکرار سناریوی مشابه عراق و هدف قرار دادن دانشمندان و نخبگان علمی را افزایش داده است.
🔸همچنین منابع رسانهای سوریه از ترور شیخ توفیق البوطی فرزند شیخ محمد سعید رمضان توسط مهاجمان ناشناس در دمشق خبر دادند.
@Kayhan_online
🔰 جنگ در سوریه ارزشش را داشت؟ آیا از دستاوردها صیانت نشد؟
🔸در پی پیشروی گروههای نیابتی تروریست و اشغال پایتخت سوریه، برخی شبهات به شکل گسترده از سوی محافل رسانهای غربگرا و پادوهای رسانهای جبهه غربی و عبری بازنشر میشود.
🔸برای پاسخ به این سؤالات، ابتدا باید منطق و حکمت متعالیه «مقاومت» را در دو بُعد «ایرانی» و «اسلامی» فهمید. حتی اگر کسی دریافت اسلامی نداشته باشد و نگرش صرفاً ایرانی و محدود به منافع ملی داشته باشد، باید به حقیقتی مهم پی برده باشد:
🔻مواجهنشدن بهنگام با تهدیدهای دشمن، مساوی است با این که به شکل کاملاً منفعلانه در خاک خود غافلگیر شوید و صد برابر هزینه بپردازید؛ تازه معلوم هم نیست که بتوانید او را عقب برانید یا نه.
🔸در چنان روزگار دشواری که همسایگان جنوبی ما در حال خیانت و کمک به صدام بودند، سوریه جزو معدود دولتهای عربی بود که کنار مقاومت ملت ایران ایستاد و پشتیبانی کرد و به همین علت هم، مغضوب آمریکا و اسرائیل شد. حکومت اسد- پدر و پسر- اگر به تهدید و تطمیعهای غرب و ارتجاع عرب تن میدادند، هیچ رسانه و سیاستمدار غربی یادش نمیافتاد که درباره دموکراسی و دیکتاتوری سخن بگوید. همچنان که نه درباره دیکتاتوری مطلق در عربستان و اردن و امارات و بحرین و قطر و مصر حرف میزنند و نه از جریان معارضه جانبداری میکنند.
🔸نوبت دوم که آتش جنگ نیابتی غرب علیه ملت ایران و دیگر ملتهای مستقل برافروخته شد، به واسطه برکشیدن دولت داعش در عراق و سوریه بود. سرطان این تروریسم از یکسو به عمق سوریه کشیده شده بود و از جانب دیگر به مرزهای غربی ایران رسیده بود؛ چنان که علناً از حمله به عمق خاک ما سخن میگفتند.
🔸تروریستهای تکفیری و اجارهای، اگر در عراق و سوریه مهار نمیشدند، جنایات بزرگتری را در عمق سرزمین ما مرتکب میشدند. نیاز مشترک سه کشور، موجب حضور مستشاری ایران شد. ما هنگامی توانستیم به مقاومت آنها کمک کنیم، که دولت و مردم هم پای کار بودند و برای امنیت خود جنگیدند.
🔸این نکته هم گفتنی است متأسفانه ارتش سوریه به اعتبار آموزههای سکولار حزب بعث، غالباً فاقد انگیزههای دینی یا ملی قوی برای جنگیدن بوده و این در حالی است که هم برخی سران ارتش و هم برخی مقامات دولتی، از طریق کارهای اطلاعاتی طولانیمدت، خلع روحیه شده یا با دشمن بسته بودند.
🔸بازسازی و بازآرایی استحکامات مقاومت در منطقه بسیار مهم است؛ اما از آن مهمتر، همدلی و اجماع بر سر دو واقعیت است: اولاً راهبرد دشمن بر از هم گسیختن وحدت میدانها قرار گرفته و حال آن که خود به آن عمل میکند؛ و ثانیاً دعوت به مذاکره مستقل از ایران و «گشایشنمایی» تلههای تعبیه شده، صرفاً عملیات فریب است و باید از افتادن در این دام پرهیز کرد.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001GOt
@Kayhan_online
کیهـــان آنلاین
🔰برگزاری جلسه اضطرار آلودگی هوای پایتخت 🔸رئیس کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران از تشکیل جلسه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سخنگوی دولت: هوا خوب نیست؛ متعجبم که چرا مدارس را تعطیل نکردند؛حاضر نیستم فرزندم را در این هوا به مدرسه بفرستم
@Kayhan_online
سالگرد شهادت آیتالله سید عبدالحسین دستغیب
🔰 شهادت در روزی که ۳ بار ترور نافرجام شد
🔸«... امروز، روز جمعه و نماز و عبادت، دست جنایتکار آمریکاییان یک شخصیت ارزشمند که مربی بزرگ و عالمی عامل که گناهش فقط تعهد به اسلام بود، از دست ملت ایران و اهالی محترم فارس گرفت و حوزههای علمیه و اهالی ایران را به سوگ نشاند. حضرت حجتالاسلام والمسلمین شهید حاج سید عبدالحسین دستغیب را که معلم اخلاق و مهذب نفوس و متعهد به اسلام و جمهوری اسلامی بود با جمعی از همراهانشان به شهادت رساندند و خدمت خود را به ابرقدرت و ابر جنایتکار زمان ایفا کردند، به گمان آن که به ملت رزمنده ایران آسیب رسانند و آنان را در راه هدف به سستی بکشند. این کوردلان نمیبینند که در هر شهادتی و در هر جنایتی ملت متعهد به اسلام و کشور، مصممتر و در صحنه حاضرترند؟ اینان پس از بمباران شهرها در جنوب و غرب و قتلعامهای فجیع مردم بیپناه، فریاد «جنگ جنگ تا پیروزی» را نشنیدند که ملت وفادار، شهادت را در راه خدا با آغوش باز پذیرا هستند؟ یا میخواهند شکستهای لشکر کفر را و آتشی که به جان دوستان و اربابانشان از پیروزی رزمندگان ایران افتاده است با خون این مردان خدا فرو نشانند؟»
🔻این جملات بخشی از پیام حضرت امام خمینی بود که در همان روز شهادت شهید محراب، آیتالله سید عبدالحسین دستغیب یعنی ۲۰ آذرماه ۱۳۶۰ صادر کردند.
🔸آن روز آیتالله دستغیب طبق معمول هر هفته، جمعه ساعت ۱۱/۳۰ صبح به طرف میعادگاه نماز جمعه حرکت کرد، چند لحظه بعد یک تروریست از اعضای گروهک منافقین که در کوچه به قصد ترور آیتالله در انتظار مانده بود، در حالی که کمربندی انفجاری از بمب و نارنجک به روی شکم خود بسته بود، در مسیر رفتن آیتالله دستغیب به نماز جمعه خود را به عنوان زنی حامله معرفی کرد که ضرورت دارد مطلب مهمی را به ایشان بگوید. او با این دروغ از حلقه پاسداران محافظ ایشان عبور کرد و به ایشان نزدیک شد. شخص مذکور بعد از این که به نزدیکی امام جمعه رسید، ضامن بمب را کشید و ضمن کشتن خود، آیتالله دستغیب و ۱۲ تن از همراهان شهید دستغیب و مردم را نیز در این حادثه به شهادت رساند.
🔸براساس اسناد موجود، همان روز ۲۰ آذرماه ۱۳۶۰ هم سه بار قصد جان ايشان شد که نافرجام ماند؛ ابتدا مقابل درب مسجد جامع وکيل، جواني قصد پرتاب نارنجک داشت که مردم او را دستگير کردند، دوم لحظاتی بعد، صداي شليک چند گلوله در فلکه شهدای شيراز به گوش رسيد که گویا با هدف حمله به آیتالله دستغیب بود اما موفق نشدند و سوم؛ همان روز در چهار راه زند از دست يک دختر نارنجک گرفتند که قصد ترور آیتالله را داشت و تمام سوء قصدهای یاد شده، نافرجام ماند.
🔸آیتالله سید عبدالحسین دستغیب، در مبارزه با رژیم پهلوی و رضا میرپنج و پسرش، همواره در سختترین میادین مبارزه حضور داشت و بارها دستگیر شد و به زندان و تبعید رفت اما هیچگاه منبر روشنگری و افشاگری را ترک نکرده بود.
🔸در تمام سالهای تبعید امام، آیتالله دستغیب حتی لحظهای از حضور فعال در نهضت امام باز نایستاد. و سخنرانیهای افشاگرانه و روشنگرانه متعددی داشت. از جمله روز جمعه ۲۸ مرداد ۱۳۵۶ برابر سوم ماه رمضان ۱۳۹۷ هجری قمری، در مسجد جامع شیراز که به سخنرانی پر شور و افشاگرانهای پرداخت و به حرکت ضد فرهنگی رژیم شاه در اشاعه فساد و فحشا تحت عنوان یک جشن به اصطلاح هنری به شدت اعتراض نمود؛ جشنی که مملو از پردهدریهای اخلاقی، برنامههای مبتذل و نمایشهای مستهجن و ضد انسانی بود.
🔸پس از پیروزی انقلاب اسلامی آیتالله دستغیب به امامت جمعه شیراز منصوب شد و در دو سالی که پس از انقلاب در قید حیات بود، همچنان بر همان عهد اولیهاش، تمام و کمال در خدمت اسلام و انقلاب و امام ماند. از منبر نماز جمعه به مبرمترین مسائل روز انقلاب پرداخت و با شروع جنگ تحمیلی، بیشترین حمایت و پشتیبانی را از رزمندگان و جبهههای دفاع مقدس به عمل آورد.
#دفتر_پژوهشهای_مؤسسه_کیهان
https://kayhan.ir/001GOJ
@Kayhan_online
حجتالاسلام روحالله حریزاوی مطرح کرد
🔰 «یکی از ما»؛ آیینهای از نقش مؤثر روحانیت در کاهش آسیبهای اجتماعی
🔸حجتالاسلام حریزاوی یکی از مسئولیتهای طلبهها را بهرهگیری از دین برای کاهش آسیبهای اجتماعی خواند و توضیح داد: از جمله این مسئولیتها بهرهگیری از آموزههای دینی برای کاهش آسیبهای اجتماعی و بهبود سلامت معنوی جامعه است. یکی از مهمترین وظایف روحانیت در این مسیر، تبیین و بازتعریف ارزشهای اخلاقی و دینی است. آموزههای قرآنی و احادیث اسلامی بر عدالت، نوعدوستی، و مسئولیتپذیری اجتماعی تأکید فراوان دارند.
🔸وی درباره نقش برنامهسازی برای معرفی اقدامات اثرگذار روحانیون اظهار کرد: برنامهسازی برای معرفی حضور اثرگذار روحانیت در جامعه یکی از نیازهای جامعه امروز است. این حضور الهامبخش و روایت جذاب از زندگی افرادی که نقش پررنگی در تبلیغ دین و حل معضلات اجتماعی داشتهاند، ارتباط عمیقی با مخاطبان برقرار میکند که در قالب مجموعه مستند «یکی از ما» از شبکه مستند در حال پخش است.
#ادب_و_هنر
https://kayhan.ir/001GOF
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰وقتی پزشکیان خودش برای پوشش بانوان قانون گذاشت و اجرا کرد
🔸این روزها و با نزدیک شده به موعد ابلاغ قانون عفاف و حجاب، دولتیها و رسانههای وابسته به آنها علیه قانون گذاری درباره انضباط و حدود پوشش افراد در اجتماع؛ صف کشیدهاند.
🔸آنها درحالی عصیانگرانه از عدم اجرای قانون سخن میگویند و آن را انجام نشدنی میخوانند که خودشان هیچ طرح جایگزینی ارائه نمیدهند؛ رویهای که نشان میدهد این جریان با اصل قانونگذاری برای حدود پوشش در اجتماع مخالف است و ابتذال و هرج و مرج در این زمینه را ترجیح میدهد.
🔸اما نکته جالب اینجاست که مسعود پزشکیان به عنوان رئیس دولت، شخصا تجربهای موفق از قانونگذاری در حوزه پوشش و اجرای آن داشته است. او ۶ آذر ۱۳۹۳ در برنامه شناسنامه رسانه ملی این تجربه را توضیح داده است.
@Kayhan_online
چطور با مصرف بهینه انرژی در روزهای سرد سال محیط را گرم نگه داریم؟-بخش نخست
🔰 محافظت از خود در برابر موج سرما با پوشش مناسـب فصـل
👤 #تارا_وحیدی
🔸وسیله گرمایشی روی درجه آخر است و پنجره را تا نیمه باز گذاشتهاند. تلفن بخش تأسیسات شرکت دائماً زنگ میخورد. یک عده گلایه دارند که هوا در حد سیبری سرد است و عده دیگری گلایه دارند که درجه گرمایشی بالاست و خط استوا شده است. آنقدر این زنگها و گلایهها ادامه مییابد که دیگر تأسیسات شرکت تلفن را برنمیدارند. مشکل اصلی اینجاست که هیچکس حاضر نیست از لباس مناسب فصل استفاده کند. وقتی پیشنهاد داده میشود که ژاکتی بپوشند، میگویند: پلیور روی قلبمان سنگینی میاندازد! لاجرم گرمایشی را تا درجه آخر بالا برده و پنجره را هم باز میگذارند!
🔸در فصل زمستان گرم نگه داشتن فضای خانه اهمیت بسیار زیادی دارد. در کنار آن باید به میزان مصرف انرژی نیز توجه داشته باشید. گرم کردن فضای خانه و ساختمان نباید به نحوی باشد که در مصرف انرژی اسراف شود. گاهی اوقات با وجود مصرف زیاد انرژی و استفاده از وسایل گرمایشی فراوان فضای خانه همچنان سرد است. در این حالت باید ابتدا تمام مسیرهای هدررفت انرژی را مسدود کرده و از سرد شدن بیش از حد خانه جلوگیری کنید.
🔸مهرداد نوذری، شهروند تهرانی که اخیراً به کشورهای شرق دور سفری داشته به گزارشگر کیهان با مرور کردن خاطرات سفر خود میگوید: «در محیطهای کار شرق دور درجه دستگاه گرمایشی بالا نیست. به عوضش همه کارکنان موظفاند از پوشش مناسب فصل استفاده کنند. هیچکس بیگانه از لباس بافتنی نیست و بهانه نمیآورند که قلبمان میگیرد!»
🔸دلایل صرفهجویی در مصرف انرژی عبارتاند از: کم کردن میزان هزینهها با توجه به افزایش قیمت خدمات آب، برق، گاز و ... مسئولیت در مقابل آیندگان و نسلهای بعدی. پایانپذیر بودن برخی انرژیها مانند نفت و گاز. گرمایش جهانی و گرم شدن زمین. کاهش سطح آلودگی هوا. کاهش نیازمندی به سوختهای فسیلی و تجدیدناپذیر. حفظ محیطزیست و جلوگیری از آلودگی.این جمله را فراموش نکنید: هر خانواده با کاهش مقداری از مصرف انرژیها میتوانند قدمی در کاهش گرمایش جهانی و گرم شدن زمین بردارند.
🔸یکی از مهمترین بخشهای مصرفی در خانه لامپها هستند. لامپها معمولاً هر شب مورد استفاده قرار میگیرد. از طرفی در مکانهای کمنور خانه نیز گاهی لامپ روشن است. برای آن که بتوان به طور چشمگیر از مصرف انرژی برق جلوگیری کرد باید لامپهای اضافی را خاموش کرد. خاموش کردن لامپها در خانه باید به یک عادت تبدیل شود.
#گزارش_روز
https://kayhan.ir/001GO4
@Kayhan_online
کیهـــان آنلاین
🔰برگزاری جلسه اضطرار آلودگی هوای پایتخت 🔸رئیس کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران از تشکیل جلسه
🔴 مدارس، دانشگاهها و ادارات استان تهران به جز دماوند و فیروزکوه چهارشنبه و پنجشنبه تعطيل است.
@Kayhan_online
🔰 دانشبنیانها «کیت تشخیص اختلالات ارثی» ساختند
🔸یک شرکت دانشبنیان در سیستان و بلوچستان با توجه به چالش موارد بالای بیماریهای ارثی به دلیل ازدواجهای فامیلی، اقدام به ساخت کیتهای تشخیصی اختلالات ارثی کرده است.
🔸به گزارش معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، اکبر درگلاله، مدیرعامل شرکت دانشبنیانهامین تشخیص تیس منطقه آزاد چابهار درخصوص محصولات و حوزه فعالیت این شرکت بیان کرد: ما در حوزه تولید کیتهای آزمایشهای پزشکی فعالیت میکنیم. با توجه به محل فعالیت شرکت ما در جنوب شرق کشور در استان سیستان و بلوچستان، چالشی درمورد ازدواج خویشاوندی در این منطقه که منجر به بروز بیماریهای ژنتیکی مانند تالاسمی و هموفیلی احصاء کردیم. در همین راستا اقدام به تولید کیتهای تشخیصی آزمایشگاهی کردهایم که منجر به جلوگیری از شیوع و افزایش بیماریهای ژنتیکی شود.
وی ادامه داد: تمرکز ما روی بیماریهای خونریزی دهنده به ویژه بیماری کمبود فاکتور ۱۳ است. فاکتور ۱۳ یکی از پروتئینهای دخیل در انعقاد خون است.
#ساخت_ایران
https://kayhan.ir/001GNu
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 آمریکا مکانی امن برای جنایتکاران جنگی
🔸 تصاویری از حضور یوآو گالانت وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی با خیالی اسوده در واشنگتن منتشر شده است. این در حالی است که چندی پیش به واسطه حکم دیوان کیفری بین المللی لاهه حکم جلب گالانت و بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیمصهیونیستی صادر شد و انفعال ایالاتمتحده در بازداشت وی خشم شهروندان این کشور را برانگیخته است.
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 تصاویر هوایی از شدت آلودگی هوای تهران
@Kayhan_online
کیهـــان آنلاین
📹 تصاویر هوایی از شدت آلودگی هوای تهران @Kayhan_online
📸 تصویر دیگری از آلودگی فاجعه بار امروز تهران
🔸امروز در چنین شرایطی، دانشآموزان در تمام مقاطع تحصیلی به دلیل عدم تشکیل جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استانداری تهران در روز گذشته، روانه مدارس شدند!
@Kayhan_online
کیهـــان آنلاین
🖼 قانون حجاب چه میگوید؟ @Kayhan_online
🖼 براساس قانون حجاب، هیچ رانندهای بهخاطر رفتار خارج از عرفِ مسافران جریمه نخواهد شد
@Kayhan_online