6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨✨✨✨✨✨
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّه
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَة
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْن
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّه
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّه
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّه
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَر
يَا فَاطِمَةُ اشْفَعِي لِي فِي الْجَنَّةِ
✨✨✨✨✨✨✨
🌟 روزمان را با سلام به حضرت فاطمه معصومه (س) منور و متبرک کنیم. ... روزتون پر از خیر و برکت🙏🌹
بسم الله الرحمن الرحیم
خرد هرکجا گنجی آرد پدید
زنام خدا سازد آن را کلید
به نام خداوند لوح و قلم
حقیقت نگار وجود وعدم
خدایی که داننده رازهاست
نخستین سرآغاز آغازهاست
الهی به امید تو
پــروردگارا . . .
در ثانیه های ناامیدی ، پاهایم ،
از حرکت میایستند ؛
دلم از خواستن تهی میشود ؛
اما دستانم باز هم به سمت توست . . .
خدای من . . .
تا تو را دارم و دلی که صدایت میزند ؛
نا امید نخواهم بود.
میدانم همیـن روزها مثل همیشه ،
نگاه مهربانت مرهم
خستگی هایم خواهد شد . . .
مهربان من...
می دانم که تو فراموشم نکرده ای ؛
همین روزها باز هم،
مات و مبهوت تمام نشانه هایت میشوم.
نشانه هایی که آرام می کنند دلم را . . .
خدایـا . . .
من صدایت می زنم چرا که
جز خودت هیچکس را
گره گشای مشکلاتم نمیدانم.
من "تو" را دارم و دلی که .
یقین دارد به بودنت . . .
یقینی که آرامم می کند :
یقین دارم خـدایم مرا رهـا نخواهد کرد
صبحتون بخیر و نیکی دوستان گرامیم عاقبتتون بخیر باشه انشاءالله
السلام علیک یا بقیه الله
گل نرگس نظری کن که
جھان بیتاب است!
روز و شب چشم همه
منتظر ارباب است...
مھدی فاطمه پس کی به
جھان می تابی؟
نور زیبای تو یک جلوه ای
از محراب است...
اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیکَ الْفَرَج
4_5936069394948948978.mp3
1.73M
🔸ترتیل صفحه 290 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام رست
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۹۰🌷
روح چیست؟:
«من» در تاریخ ... به دنیا آمده ام. نامِ «من»، ... است. بدنِ «من» درد می کند. سرانجام، «من» زمانی از دنیا خواهم رفت و به سوی جهان آخرت سفر می کنم. به راستی منظور ما از گفتن این واژه ـ یعنی «من» ـ چیست و ما در حقیقت چیست ایم؟ آیا حقیقتِ ما، بدن مادّی مان است که از قدری گوشت، استخوان، رگ، عصب و... تشکیل شده است و سرانجام به خاک تبدیل می شود؟ چرا ما جسممان را به خودمان نسبت می دهیم و می گوییم: جسم«من»، دست «من» و ... ؟ می دانیم که هر هفت سال، تمام سلول های بدن ما حتّی سلول های مغزمان عوض می شود؛ در حالی که خاطرات و وقایع گذشته به یادمان می ماند. این نشان می دهد که حقیقت وجود ما که اعمال و خاطرات ما در آن ثبت می شود، جدای از جسم ماست که به آن «روح» می گویند. آفریدگار انسان در کتاب خود به این نکته اشاره کرده و بارها فرموده که حقیقت انسانی، چیزی فراتر از جسم مادّی اوست.
در آیه ی 11 سوره ی سجده می خوانیم: «یَتَوَفّاکُم مَلَکُ المَوت»؛ یعنی«فرشته ی مرگ، شما را می گیرد [و به جهان دیگر می برد].» واژه ی «یَتَوَفّاکُم»، دقیقاً به معنای «شما را می گیرد» است. از این آیه می فهمیم که آنچه فرشته ی مرگ می گیرد، خود ما هستیم، و آنچه به جا می ماند ـ یعنی بدن مادّی مان ـ ، چیزی است که مدّتی زحمت به دوش کشیدن ما را به عهده داشته و پس از مرگ از بین می رود. آری، حقیقتِ ما انسان ها، روح ماست که هیچ گاه از بین نمی رود؛ چیزی که بدن با آن قدرت می گیرد و به حرکت و نشاط می افتد و در حقیقت، زندگی می کند، و با جدا شدنش، بدن بی حرکت می شود و اصطلاحاً می میرد. همچنین خدای بزرگ در آیات 28 و 29 سوره ی حجر می فرماید: «زمانی را یاد کن که پروردگارت به فرشتگان فرمود: من می خواهم بشری از گلِ خشک که از لجن متعفّن بدبو گرفته شده، بیافرینم. پس هنگامی که [بدن] او را درست کردم و از روح خودم در او دمیدم، در برابرش به سجده بیفتید.» از این آیه نیز به خوبی فهمیده می شود که جسمِ نخستین انسان - یعنی حضرت آدم ـ از خاک آفریده شده، و چیزی که به آن جسم جان بخشیده و به او چنان ارزشی داده که فرشتگان در برابرش فروتنی کردند، روح الهی او بود؛ پدیده ی شگفت انگیز و اسرارآمیزی که بی واسطه به انسان ها بخشیده شده و آنان را به موجوداتی بی نظیر و تبدیل کرده که در صورت تربیت صحیح و به کار بردن برنامه ی دقیق آفریدگارشان می توانند در مسیر کمال بی نهایت قرار گیرند. البتّه ما انسان ها به علّت قرار گرفتن در جهان مادّی نمی توانیم تصوّر دقیقی از روح داشته باشیم و به درستی نمی دانیم که روح چیست؛ امّا همین قدر می دانیم که هر یک از ما روحی دارد که حقیقت انسانی اوست؛ چیزی که با مرگ بدن نمی میرد و تا ابد زنده خواهد ماند.
آیه ی مورد بحث(85 اسراء) نیز در پاسخ به کسانی که از پیامبر در مورد چیستی روح سؤال کرده بودند، می فرماید: «روح، از امور ویژه ی خداست و از علم و دانش آن چیز زیادی به شما داده نشده است.» در هر صورت، اعتقاد به روح و بقای آن، یکی از اعتقادات قطعیِ پیروان ادیان آسمانی است و مادّی گرایان (ماتریالیست ها) که وجود روح را انکار می کنند، از تفسیر بسیاری از حقایق جهان مانند دیدن خواب های راست و ... ناتوان مانده اند .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰زیاࢪت روز جمعه ...
🌸حضرت ولیعصر(عج)
#التماسدعا 🤲🏻
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یا اباصالح یا اباصالح عج الفرج
لندن...
🔹رجعت (۳۷)
💠 نکنه من نباشم!
🔹 همانطور که در پیامهای قبل گفته شد، در رجعت، خوبانِ خوب و بدانِ بد به دنیا برمیگردند.
شاید خیلی از ما، با بررسی عملکرد خود در زندگی، به این نتیجه برسیم که جزء هیچکدام از این دو گروه نیستیم و از بازگشت در عصر رجعت ناامید شویم.
🔸 یکی از دعاهایی که سفارش شده هر صبح توسط منتظران خوانده شود، دعای عهد است.
در یکی از فرازهای دعای عهد میخوانیم: «اَللَّـهُمَّ اِنْ حالَ بَيْني وَبَيْنَهُ الْمَوْتُ الَّذي جَعَلْتَهُ عَلي عِبادِكَ حَتْماً مَقْضِيّاً، فَاَخْرِجْني مِنْ قَبْري...» و از خدا میخواهیم در زمرهی رجعت کنندگان باشیم.
🔹 شیخ عباس قمی در مفاتیح الجنان در ابتدای این دعا مینویسد: «از حضرت صادق علیه السلام منقول است که هر که چهل صبح این عهد را بخواند، از یاورانِ قائمِ ما باشد و اگر پیش از ظهور آن حضرت بمیرد، خدا او را از قبر بیرون آورد که در خدمت آن حضرت باشد.»
🔺 بنابر این دعا و سخنِ امام صادق علیه السلام، همه ما میتوانیم به رجعت امیدوار باشیم؛ البته این بازگشت شرایطی دارد که در پیام بعدی به بررسی آن میپردازیم.
#رجعت
#امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
🏴🕯🥀🕯🏴
🔵آخرالزمان (۳۰)
💠تنها مسیر!
🔹در گذر از راه های پر پيچ و خم و سختی های آخرالزمان، خداوند مسيری را برای ما مهيا کرده است که بتوانيم به ريسمان او چنگ زده و خود را از باتلاق آخرالزمان نجات دهيم.
در ابتدا بايد ببينيم که در کجای اين مسير هستيم. و آيا تابلو و نشانه و يا راهنمايی برای طی کردن و ادامه راه وجود دارد؟
🔹اميرالمومنين علیه السلام هشت فاکتور و يا بهتر بگوييم هشت تابلو برای رهايی از فتنه ها در آخرالزمان، معرفی کرده اند که میتواند کمکی برای بشر سرگردان امروزی باشد.
🔻اولين تابلو، استقامت و تقيّه در برابر دشمنان است:
«ما درِ گشايش ايم؛ وقتی که مبعوث شويم و همه راه ها بر مردم بسته شود. ماييم «باب حطّه» که در اسلام است.
هرکس در آن آيد، نجات يابد و هر که از آن دور شود، فرو افتد. خدا به ما آغاز کرد و به ما پايان داد و آنچه را بخواهد به ما میزدايد و به ما پايدار سازد و به ما باران فرود آيد.
مبادا فريبنده، شما را از خدا فريب دهد. اگر بدانيد در ماندنِ شما ميان دشمنانتان و تحمّل اذيت ها چه اجری داريد، چشم شما روشن شود. و اگر مرا نيابيد، چيزهايی از ستم و دشمنی و خودبينی و سبک شمردن حق خدا و ترس ببينيد که آرزوی مرگ کنيد. چون چنين شود، همه به رشته خدا بچسبيد و از هم جدا نشويد و بر شما باد به صبر و نماز و تقيّه»
📚بحارالانوار، ج ۶۵، ص ۶۱
#آخرالزمان
#امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
🏴🕯🥀🕯🏴