4_6046230487138043487.mp3
1.84M
🔸ترتیل صفحه 328 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام نهاوند
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۲۸🌷
پیشوایان هدایتگر:
خداوند در آیات قبل، از پیامبر محبوبش ابراهیم سخن گفت، به فرزند و نوه ی گرامی اش یعنی اسحاق و یعقوب اشاره کرد و از پیامبر هم عصرش لوط سخن به میان آورد. در این آیه نیز در مورد ایشان فرموده است: «ما آنان را پیشوایانی قرار داده ایم که مردم را به فرمان ما هدایت می کنند، و انجام کارهای خوب و برپا کردن نماز و دادن زکات را به ایشان وحی کردیم، و آنان همیشه ما را عبادت می کردند.» نکته ی مهم آیه این است که آن پیامبران الهی، «ائمّه» (جمع امام) نامیده شده اند. مقام نبوّت یعنی دریافت پیام¬های خدا و رساندن آن ها به مردم؛ امّا مقام امامت یعنی اجرای دستورها و برنامه های الهی. آن ها در این مرحله، مربّی انسان ها و مجری احکام خدا هستند و وظیفه دارند محیط پاک و شایسته ای را برای مردم فراهم کنند. وظیفه ی پیامبر، نشان دادن راه است، و مأموریت امام، رساندن پیروان به مقصد . پس مقام امامت، مقامی بسیار مهم تر و سنگین تر از مقام نبوّت است؛ هرچند ممکن است برخی از پیامبران ـ مانند حضرت ابراهیم ـ هر دو مقام را دارا باشند و نیز امکان دارد که برخی از امامان ـ مانند امامان دوازده گانه ی ما ـ پیامبر نباشند.
آری، امام، ناخدای کشتی نجات انسان هاست که به یاری خدا، در توفان های سهمگین حوادث روزگار، کسانی را که از او پیروی کنند، به ساحل نجات می رساند. امامت، منصبی است که از سوی خدا به شخصی داده می شود و تنها او می داند چه کسانی می توانند از عهده ی این مأموریت حساس برآیند. در روایتی از امام هشتم می خوانیم: «مگر مردم می توانند منزلت حقیقی امامت و جایگاه آن را در امّت اسلامی درک کنند تا مجاز باشند امام را خودشان انتخاب کنند؟ قدر و منزلت امامت، بالاتر از آن است که افکار مردم، حقیقت آن را درک کند و آراء و نظریاتشان به آن برسد یا امامی را با اختیار خودشان انتخاب کنند. امامت، مقامی است که خداوند پس از آنکه ابراهیم را «پیامبر» و «دوست» خود قرار داد، به او عطا کرد؛ فضیلتی که با آن به ابراهیم شرافت ویژه ای بخشید و یاد و نام او را اعتلا داد... سپس خدا او را بدین صورت گرامی داشت که امامت را در پیامبران و امامانی که از نسل خالص و پاک او بودند، قرار داد و فرمود: وَ وَهَبنا لَه{ اِسحاقَ وَ یَعقوبَ نافِلَة...» [و امام آیه ی مورد بحث و آیه ی قبل آن را تلاوت فرمود].
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اَللّهُمَّ فُكَّنى مِنْ شَدِّ وَثاقى
خدايا! رهايم ساز از بند محكم گناه
#خدای_خوبِ_من❤️
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وضعیت امروز صهیونیستا در واقعیت😏
از زبان مقام معظم رهبری❤️
اسراییل داره تظاهر میکنه به پیروزی 🤥
چهره آدمای پیروز روبه خودش میگیره🤡
#امام_خامنه_ای
#اسراییل
]
23.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این چند نفر از اسپانیا با اسب، حدود ۸۰۰۰ کیلومتری رو در ۵ ماه طی کردن و از ۱۲ کشور عبور کردن که به یاد اجداد اندلسی خود به حج عمره در مکه بروند.
مبادا فرصت هاى به دست آمده را
از دست بدهى، زیرا در اين ميدان،
کسی که وقت را ضايع كند، زيان میبیند...
#ولادتباقرالعلومعلیهالسلام💚
تحفالعقول،صفحه۲۷۶
در زندگی باید چشم پوشی کنید
وَ قالَ اَمِيرُالْمُؤْمِنيِنَ عَلِىٌّ عليه السلام: مَنْ لا يَتَغافَلْ عَنْ كَثِيرٍ مِنَ الْاُمُورِ، تَنَغَّضَتْ عِيشَتُهُ
كسى كه در بسيارى از امور تغافل و چشم پوشى ننمايد، زندگيش تيره و تار خواهد شد.
ظهــور نزدیک است؛
ولی اگر دعا بفرمایید
نزدیکتر خواهد شد!
چون دعای شما خیلــی مؤثر است!
هرچه مــیتوانید برای ظهورِ
حضرت دعا کنید...!
[ آیـتاللهانصاریهمدانـی]
ـ❓راهرفتن و قدمزدن با نامحرم چه حکمی داره؟
✍️ همه مراجع: اگه به قصد لذت جنسی باشه یا بترسی که به گناه بیفتی، حرامه و گناه داره.
⭕️ در حدیث آمده است نگاه (به نامحرم) تیری زهرآلود از تیرهای شیطان است. هرکس آن را برای خدا ترک کند و نه بهخاطر غیر او، خدا ایمانی به او میدهد که مزه آن را میچشد. (عقابالأعمال، ص۶۰۴).
🔺 استفتاء از مراجع.
📎 #احکام_محرم_و_نامحرم
📎 #احکام_گناهان
📚فهرست احکام
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک تکنیک خفن برای موفقیت😍
گشتم نبود، نگرد نیست❌
جای دیگه دنبال موفقیت نگرد
همه موفقیت ها همین جاست🌱
آموزش دینداری لذتبخش ↶