فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 پدر مادرهایی که پیامبر از آنها بیزار است!
🔻پیامبر نسبت به کودکان آخرالزمان هشدار دادند و فرمودند نگران کودکان آخرالزمان از دست پدران و مادرانشان هستم. از ایشان پرسیده شد، آیا منظور شما پدر و مادرهای مشرکین است؟ فرمودند: خیر! از پدران و مادران مومنین! ناراحتی پیامبر از بچههای خانوادههای مذهبی بود! چون معمولاً بچهها را از لحاظ امکانات مادی سیر میکنند اما فرهنگ و شعور دینی در آنها ایجاد نمیکنند و حتی اگر بچه از جایی اموری را یاد میگیرد، پدران و مادران، آنها را از انجام آن منع میکنند. تمام آرزوی آنها در مورد بچه هایشان رسیدن به امور مادی و دنیوی است. پیامبر فرمودند من از آن پدران و مادران بیزارم و آنها هم از من بیزار هستن، شد چون مسیرمان کاملاً مقابل هم است! پیامبر فرمودند من بیزارم از خانوادههایی که بچههایشان را افرادی خوشگذران و با اهداف مادی صِرف، تربیت میکنند. این یعنی ایشان از مدارس و رسانههایی که چنین فرهنگی را ایجاد میکنند نیز بیزارند!
"استاد حسن رحیم پور ازغدی"
#تربیت_فرزند
#استاد_رحیم_پور_ازغدی
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 آنچه پدرها در مورد تربیت باید بدانند!
🔻وقتی شما به عنوان یک پدر خسته از محل کار برمیگردید، در مقابل تقاضای بازی بچهها و گفتگوی با آنها چه رفتاری دارید؟ ممکن است زمانی که در خانه هم هستیید، ساعتها پای تلفن، اینترنت یا تلویزیون باشید، اما دقایقی را با بچههایتان صرف نکنید! ممکن است پدران، مشاغل مهم و گرهگشاییهایی در جامعه داشته باشند، اما نیازی که بچه ها به پدر خود دارند، قابل مقایسه با آن کارها نیست. باید بیندیشیم، وقتی بچههای ما بزرگ میشوند، ارزیابی ما از موفقیت در زندگی اندوختههای مالی است یا این که فرزندان خوبی تربیت کردهایم؟ اگر جوانی با دینگریزی، فساد اخلاقی یا اعتیاد تربیت کرده باشیم، موفقیت های دیگر نیز به چشم نخواهد آمد. چون مهمترین موضوع را رها کردهایم و به کارهای مهم پرداختهایم. اما اگر فرزندان خوبی تربیت کرده باشیم، همه کارهای دیگر ما نیز کارکرد مثبت پیدا میکند.
"حجت الاسلام اخوی"
#تربیت_فرزند
#استاد_اخوی
✅@keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 چجوری با فرزندمون حرف بزنیم؟
🔻لازم است در ابزارهای ارتباطی خود با بچهها تجدید نظر کنیم. خانوادهها معمولاً وقتی میخواهند چیزی را به بچه ها منتقل کنند از راه توصیه و تذکرات مکرر وارد میشود و هیچ گفتگویی استدلالی با آنها مطرح نمیکنند. این شیوه باید خیلی کم استفاده شود و صحبت با بچهها به صورت دستوری و توصیه و یکجانبه نباشد، بلکه روی فهم و تشخیص بچه ها حتی بیشتر از خودمان حساب باز کنیم. معمولا زیربنای توصیههای ما این است که من بیشتر میفهمم! پس به تو میگویم که چه کارهایی را انجام دهی! اینقدر نباید از بیرون بچهها را کنترل کرد. کنترل باید از درون باشد و لازم نیست که ما کنترل را درون بچه ها ببریم بلکه خداوند این سیستم را در آنها تعبیه کرده است که از درون چیزی نگهدارنده انسان است.
"دکتر علی اصغر احمدی"
#تربیت_نوجوان
#استاد_احمدی
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 روش برخورد با فرزند در هفت سال سوم
🔻در هفت سال سوم بچهها باید در تصمیمگیریها مشارکت داده شوند. مثلاً از پسر نوجوان خود بپرسیم برای مسافرت به کجا برویم؟ اگر بگوید به شیراز برویم، در اینجا لازم است وارد گفت و گوی با او شویم که چرا به شیراز برویم؟ ممکن است بگوید چون خوش میگذرد. با این حساب ممکن است از نظر مادر در اصفهان بیشتر خوش بگذرد و یا خواهر جای دیگری را دوست داشته باشد. علاوه بر این اگر به شیراز برویم، هزینه بیشتری را برای بنزین باید اختصاص دهیم و لازم است، هزینههای سفر را مدیریت کنیم. اما معمولا والدین میگویند چرا بچه ها از این سن وارد مشکلات اقتصادی کنیم؟! اگر این کار را نکنیم بچهها به سن بیست سالگی و ازدواج میرسند و بر فرض جهیزیه ۲۰۰ میلیونی طلب میکنند؟ دلیل آن هم مشخص است! چون در زمانی که باید راجع به مسائل زندگی با او صحبت میکردیم، این کار را نکردهایم!
"دکتر علیرضا لاور"
#تربیت_نوجوان
#استاد_لاور
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 مهمترین نیاز بچه ها در هفت سال دوم
🔻اگر در هفت سال دوم آزادی بیش از حد به بچهها داده شود و نیاز عبد بودن آنها تامین نشود، نباید انتظار نتیجه درست در تربیت داشته باشیم. بچه ها در ۷ سال دوم باید متوجه اقتدار پدر شوند. این نیاز بچه است که ببیند پدر خانواده مقتدر و مادر محبوب است، پدر محبوبیت مادر و مادر اقتدار پدر را تثبیت میکند. اینها در تضاد با فهم بچهها نیست بلکه مطالبه درونی آنهاست. بچه در هفت سال دوم نیاز به امر و نهی دارد و آن را طلب میکند. اما لازم است این امر و نهی توسط پدر انجام شود و مادر باید مظهر محبوبیت در خانه باشد و محبت را توسعه دهد.
"استاد اموری/ تربیت مشاور و پشتیبان تربیتی پیوند/ ترم مقدماتی"
#تربیت_نوجوان
#استاد_اموری
✅@keraamat_ir
🔻 فیلمهای جلسات پخش زنده (لایو) صفحه کرامت، به مناسبت هفته تربیت اسلامی
خانم دکتر ظهیری
http://dl.keraamat.ir/lives/zahiri-live.m4v
آقای دکتر پیغامی
http://dl.keraamat.ir/lives/peyghami-live.m4v
آقای دکتر کریمی
http://dl.keraamat.ir/lives/karimi-live.m4v
حجت الاسلام عباسی ولدی
http://dl.keraamat.ir/lives/abasi-live.m4v
صوت لایو خانم دکتر ظهیری.m4a
17.19M
صوت جلسه پخش زنده (لایو) خانم دکتر ظهیری با صفحه کرامت
#صوت_لایو
صوت لایو دکتر پیغامی.m4a
23.29M
صوت جلسه پخش زنده (لایو) آقای دکتر پیغامی با صفحه کرامت
#صوت_لایو
صوت لایو دکتر کریمی.m4a
17.19M
صوت جلسه پخش زنده (لایو) آقای دکتر کریمی با صفحه کرامت
#صوت_لایو
صوت لایو حجت الاسلام عباسی ولدی.m4a
16.3M
صوت جلسه پخش زنده (لایو) حجت الاسلام عباسی ولدی با صفحه کرامت
#صوت_لایو