6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ثامن
📢 #صدای_انقلاب شماره: 251
💠 زمینهها و اهداف پیشروی طالبان در افغانستان
🎙 کارشناس برنامه: دکتر فرزان شهیدی
#طالبان
#افغانستان
#غرب_آسیا
♻️شبکه سایبری ثامن
🔥عدالت خضر و عدالتخواهی موسی
🔻برای همراهی با خضر، باید ابتدا حقیقت و زیبایی ولایت او را بشناسی و شاهین ترازوی عدالت را با آن «ولیخدا» تنظیم کنی،
سپس دنبال #عدالت_خواهی بروی تا جامعه زنده شود.
🔻اگر بدون شناخت ولایت،. دنبال عدالت بروی، در مقام #موسی هم که باشی مطالبه عدالت نه تنها تو را به حق نمیرساند بلکه از همراهی با #خضر در ادامه مسیر باز میمانی...
♻️شبکه سایبری ثامن
#ثامن
⭕️ امام در نامه به منتظری یک جملهٔ مهم فرمود که کمتر بهش توجه میشه:
«از آنجا که زود تحریک میشوید، در هیچ کار سیاسی دخالت نکنید»
🔺️ به نظرم امثال قدیانی، آدم های هیجانی و احساساتی و تحریک پذیری هستند که دخالت در سیاست برای اینها سم مهلک است؛
و ثبات قدم بر یک خط مستقیم ندارند.
🔹بسیاری از عدالتخواهان هم همین روحیه های احساساتی را دارند.
🔹روحیه ی احساساتی، مانع کلان نگری، مانع مصلحت بینی و مانع عقلانیت در گفتار و در رفتارهای سیاسی میشود.
♻️شبکه سایبری ثامن
#ثامن
❇️ انتقاد به سبک مقام معظم رهبری!
🔻رهبر انقلاب هفتم تیر ۱۴۰۰ فرمودند:
«بنده ممکن است با بعضی از این نظرات شورای محترم نگهبان موافق هم نباشم، اما شورای نگهبان طبق وظیفه دینی و قانونی عمل می کند. اینها مردمان متشرع و پرهیزگار و مقید به وظیفه دینی هستند. حالا ممکن است بنده مثلا با یک یا دو مورد موافق هم نباشم اما معتقدم آنها طبق وظیفه دینی عمل میکنند.»
🔺️ حضرت آقا عملکرد شورای نگهبان را نقد کردند؛ بدون آنکه:
1⃣ شخصیت و تکلیفمداریِ اعضایش را زیر سؤال ببرند.
2⃣ جایگاه و فصلالخطاب بودنش را تضعیف کنند.
3⃣ پازل دشمن را تکمیل کنند.
👈میشود نقد کرد در زمان مناسب با ادبیات مناسب و مبتنی بر تقوا.
✍ جواد نیکی
♻️شبکه سایبری ثامن
#ثامن
🔴 دست رئیسی برای چینش کابینه باز است.
طلایی، عضو شورای وحدت:
🔹یکی از فرصت های خوبی که در اختیار رئیسی است همراهی خوب مجلس، قوه قضاییه و دیگر ارکان و نهادهای کشور با ایشان است تا با مشکلات کمتری کارهایش را دنبال کند.
🔹مردمی که پای صندوق آمدند و رأی دادند انگیزه همکاری با دولت را برای شرایط پیش رو دارند.
🔹رئیسی باید کابینه ای جوان، کارآمد، خلاق و توانمند را تشکیل دهد.
🔹تاکنون نشنیده ام کسی ادعای سهم خواهی کرده باشد و بگوید ما بودیم که در موفقیت آقای رئیسی نقش داشتیم.
🔹کابینه آقای رئیسی، کابینه ای با روحیه کار و فعالیت است، کابینه سیاسی و جناحی نخواهد بود. نگرانی بابت کابینه جناحی، حزبی و جریانی در مورد آقای رئیسی موضوعیت ندارد
🔹من بر این باورم که در دولت کار و خدمت، هیچ جریان تندرو و کُندرویی نه می تواند سهم بخواهد و نه می تواند مانع و مشکلاتی ایجاد کند.
♻️شبکه سایبری ثامن
#ثامن
🔺واکنش مهدی مهرپور سردبیر نود اقتصادی به توییت وقیحانه عبدالناصر همتی در مورد مطالبه گری
♻️شبکه سایبری ثامن
#ثامن
🔴 تحولات جدید افغانستان و مذاکرات را چگونه تحلیل کنیم
🔸آیا ایران به حکومت طالبان در افغانستان راضی شده؟!
⭕️ طی روزهای اخیر با تصرف اکثر مناطق افغانستان توسط طالبان، موضوعات متعددی درباره ماهیت این گروه و همچنین نحوه مواجه فعلی ایران با آن در افکار عمومی دوباره زنده شده است.
🔹 مواضع و تجربه ایران در بیست سال اخیر در مواجه با طالبان با فراز و نشیبهایی روبه رو بوده و در این روزها به سوژه بسیاری از کاربران فضای مجازی تبدیل شده که از داعشی بودن طالبان تا رضایت ایران از آنها در آن سخن گفته شده است!
⭕️ برای درک موضع فعلی ایران در قبال طالبان فهم نکات مقدماتی ذیل بسیار راهگشا است:
1⃣ کشور افغانستان برای ایران با بیش از چهل سال تجربه نظامی این کشور در جنگ با شوروی و آمریکا و همچنین ظهور و بروز گروه های همچون القاعده و طالبان تا تجربه همکاری با مجاهدین افغان و گروههای جدیدی همچون فاطمیون آمیخته شده است. ایران نه تنها در حوزه نظامی و اطلاعاتی بلکه در فهم و تعامل با ساحت های قومی و مذهبی افغانستان از پشتون ها و تاجیک ها گرفته تا ازبک ها و هزاره ها نیز کشوری بسیار باتجربه و ورزیده و بانفوذ محسوب میشود.
2⃣ ایران بیشک یکی از موفقترین تجربههای اطلاعاتی و نظامی خود را در افغانستان کسب کرده است. برای درک این موضوع کافیست بدانیم هم نطفه القاعده و هم نطفه طالبان در افغانستان در بستر سرویس های اطلاعاتی عربستان و آمریکا و با پیمانکاری افسران مرموز سرویس اطلاعاتی پاکستان بسته شده است. سالها قبل این گروههای بزرگ تندرو مذهبی قرار بود؛ اولین دولتی جهادی را در بیخ گوش ایران ایجاد کرده و جمهوری اسلامی را با بزرگترین خطر نظامی حتی بالاتر از دولت صدام در وسعتی بسیار بیشتر از مرزهای زمینی با عراق مواجه کنند.
3⃣ اما دستگاه های امنیتی و نظامی ایران در سالهای اخیر از دل چنین طراحی بزرگ ضدامنیتی و نظامی آمریکایی در افغانستان، نه تنها توانسته روندهای ضدامنیتی در افغانستان را کنترل بلکه این روندها را به خود آمریکاییها برگرداند. ایران بی شک در کنترل رفتار القاعده و تطور نسبی طالبان نقش بسزا و بسیار پیچیده ای را ایفا کرده است. بد نیز نیست که بدانیم ایران در همین دو سال اخیر تلاش برای ایجاد تولد مجدد داعش اینبار در افغانستان را از طریق همین روندهای به ظاهر ضدامنیتی محدود کرده است.
4⃣ ایران اولین بار نیست که تجربه تصرف اکثریت شهرهای افغانستان توسط طالبان و همچنین حتی حضور آنها را در مرزهای خود تجربه میکند. اما تحرکات اخیر طالبان در حالی اتفاق افتاده است، که ایران نه تنها بر اقدامات نظامی آنها اشراف اطلاعاتی نظامی و اطلاعاتی گسترده تری از هر زمان دیگری را دارد بلکه توانسته طالبان را در رعایت حفظ منافع ایران و همچنین رعایت جان و حقوق اقوام افغانستانی غیر پشتون و همچنین شیعیان افغانستان ملزم به برخی همکاریها بکند. موضع ایران در مواجه با طالبان جدید ترکیبی از مذاکره و هوشیاری و اشراف و آمادگی اجرای سناریوهای متعدد و گاه متضاد است. طالبان نیز پذیرفته اند که در برابر ایران نمیتوانند غیرمسئولانه برخورد کنند چون در غیر آن صورت ممکن است با هزینههای هنگفتی روبهرو شوند.
5⃣ موضع ایران در برابر کلیت افغانستان و آینده آن کاملا روشن است، ایران به دنبال دولتی در افغانستان با حضور همه اقوام و برخواسته از آرای مردم افغانستان و همچنین دولتی غیر وابسته به آمریکا و مسئول در برابر منافع همسایگان هست. این اصول برای ایران اهمیت دارد و هر گروه در افغانستان برای ایران با این اصول سنجیده خواهد شد.
6⃣ آوردگاه افغانستان برای ایران فراتر از طالبان، در مواجه با طراحیهای آمریکا معنای راهبردیتری پیدا می کند. ایران هم اکنون تمام سناریوهای احتمالی دولت بایدن از بازگشت منجی گونه به صحنه نظامی افغانستان و یا ترک افغانستان با هدف ایجاد بی ثباتی نظامی و اختلافات گسترده قومی تا خلق یک صحنه ضدامنیتی و نظامی بزرگ علیه مرزهای شرقی ایران و یا ایجاد یک دولت دلخواهتر در افغانستان، زیرنظر دارد و جمهوری اسلامی در این صحنه پیچیده از بازی گرفتن هوشمندانه همه بازیگران افغانستانی منجمله طالبان به عنوان گروهی غیرقابل حذف و بخشی از آینده این کشور، در این شرایط غفلت نخواهد کرد.
♻️شبکه سایبری ثامن
#ثامن
❌سمت راستی رویای نابود کردن ایران را داشت.
❌سمت چپی میگفت باید سر مار (ایران) را برید.
🔻هر دو به گور رهسپار شدند و جمهوری اسلامی همچنان استوار و قوی در حال حرکت است.
♻️شبکه سایبری ثامن
#ثامن
⭕️ بودجه کشور در اختیار کدام دستگاه هاست؟
🔺۷۶ درصد از بودجه کشور در اختیار زیرمجموعههای رئیس جمهور است
🔹محاسبات نشان میدهد از مجموع کل بودجه سالانه، اختیار مصارف ۷۶ درصد از آن در دست رئیسجمهور و قوه مجریه است.
🔹۳۱/ ۰ درصد (زیر یک درصد) مربوط به مجلس، ۳/۷ درصد مربوط به زیرمجموعههای #قوه_قضائیه و نزدیک به ۲۰ درصد نیز مربوط به نهادهای خارج از این سه قوه اختصاص دارد.
♻️شبکه سایبری ثامن
#ثامن
⭕️ کمترین نتیجه توهین به علما در همین دنیا چیست؟
❗️ آیت الله العظمی بهجت (رحمةالله عليه) :
ائمۀ ما علیهمالسلام به علما و فقها و راویان احادیث احترام میگذاشتند؛ ولی ما بیحرمتی میکنیم، بدگویی میکنیم و…؛
غافل از اینکه کمترین سزای بیاحترامی به آنها، بلاهایی است که در این دنیا بر انسان وارد میشود؛ از قبیل کوتاهی عمر، سوء عاقبت و…
🔹 زمانی، شخصی با صاحب جواهر به مجادله پرداخت؛ صاحبجواهر به او نفرین کرد و خطاب به امیرالمؤمنین علیهالسلام عرض کرد و فرمود: اگر غَرَض این شخص از این مجادله، مطلب دیگری است، از نجف بیرونش کن!
و آن آقا مجبور شد پانزده سال در جای دیگر با دربهدری اقامت کند.
🔹شاید بعضی از اهل علم گمان کنند که اگر علما و اهل علم همدیگر را تنقیص کنند، اشکال ندارد، ولی چنین نیست؛ بلکه خطر خردهگرفتن بر اهل علم، بیشتر از ایراد و اعتراض به دیگران است؛ لذا انسان حتی در موارد تشخیص عدم اهلیت علما نیز باید احتیاط کند؛ زیرا تنقیص علما خیلی مشکل است.
📕 کتاب در محضر بهجت، ج۳، ص۲۶۳
#علامه_مصباح
♻️شبکه سایبری ثامن
کجای کار میلنگه؟.mp3
6.45M
#ثامن
⭕️ چرا بعضی گاهی خراب میکنند؟
✅الا لا یحمل هذا العلم الا اهل البصر و الصبر
#قدیانی
#انجوینژاد
#نصیری
#زائری
♻️شبکه سایبری ثامن
#ثامن
⭕️ تعدادی از واکنش های فعالان رسانهای به اقدام هتاکانه حسین قدیانی
👤 میثم رمضانعلی: داستان قدیانی، داستان دیروز و امروز نیست. بیش از ده سال است باد شده است. از همان ده یازده سال پیش، برجستههای کوتهاندیشِ حاکمیت، به خاطر هیجان چهار تا لیچار بار کردنش به اصلاحطلبان، چشم روی فحاشیهایش بستند و هر نقدی را حسودی خواندند. کرور کرور پول بیتالمال خرجش شد تا همینجا. فکر میکنید قدیانی یک استثناست؟ نه! همالان هم بابت هر چه لاتتر بودن و فحاشبودن و تندخوتر بودن هزینه میشود و اسم بیادبی و توهین و دریدگیهای باقی را، غیرت انقلابی میگذارند و خرجشان میکنند. بنیان، غلط است. دیروز و امروز و قدیانی و دیگران ندارد. همانوقت، خصوصی و با واسطه تذکر دادیم. گفتند باید بگذریم که زمانه جنگیم و به او نیاز داریم.
مثل منافقین بودند: هدف وسیله را توجیه میکند. در وبلاگ نوشتم و نوشتیم. کمپین اخلاق رسانه راه افتاد و کلی نوشتند. گوشی بدهکار نبود. هم برای او هورا کشیدند، هم برای فحاشیهای برخی روضهخوانها.
👤 محمد پدرام: عذرخواهی خوبه اما ننگ این حرمتشکنی زشتی که اتفاق افتاد رو اصلاح نمیکنه. اگر به ما و خانوادهی ما توهین شد، مجازیم علما و بزرگان را لعن کنیم و به قبور مطهرشان که مؤمنان و زائران از آن تبرک میجویند، تف نثار کنیم؟! ادب که هیچ، شعور سیاسی که هیچ، قدیانی معرفت و مردانگی را هم باخت!
👤 محمدصالح مفتاح: از سالها پیش نوشته بودم از ادبیات افراد هتاک دفاع نکنید. روزی که حسین قدیانی گفته بود از آوینی برترم، گفتیم بزرگش نکنید. وقتی به بنده تهمت حراملقمگی و حرامزادگی داد، اعتراض کردیم، گفتید مدارا کنید. امروز باید به خاطر اهانتش به آیتالله مصباح شرمنده شوید. تحویل بگیرید!
👤 عباس کلاهدوز: آقایانی که از حسین قدیانی نویسنده هتاک بیادب و لجن نویس نسبت به علامه ذالفنون مرحوم مصباح یزدی با سکوتتون و دفاع از مطالب گذشتهاش در پستوهایتان دارید ازش حمایت میکنید، به والله در گناه او مباشرت دارید.
👤 امیر حسین ثابتی: اهانت به آیت الله مصباح چیزی از ارزش آن عالم ربانی کم نمیکند اما اگر فرد هتاک به سزای عملش نرسد و هزینه ای برای گستاخی هایش ندهد، هتاکان دیگری را برای تکرار این کار تشجیع کرده.
اگر فردا روزی، یک روزنامه نگار سکولار به یک عالم دینی دیگر اهانت کرد، با او هم میخواهید مماشات کنید؟ چرا مدعی العموم ساکت است؟
#علامه_مصباح
♻️شبکه سایبری ثامن