🇮🇷
📝 همتی و وقاحتی که پایان ندارد/ دولتی که عرضه فروش نفت نداشت چطور کشور را اداره میکرد؟
🍃🌹🍃
🔻عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی در دولت روحانی، در ادعایی عجیب با انتشار آماری که میزان درآمد ارزی وصولی صادرات نفت و گاز را نشان میدهد، ضمن اعتراف به اوضاع فاجعهبار فروش نفت در دولت روحانی، مدیریت دولت تدبیر و امید در مورد تورم و اوضاع اقتصادی آن دوره را یک مدیریت خوب و عالی معرفی میکند!
🔸همتی با این اظهارات نشان داد که وقاحتش دست کمی از وقاحت رییسش ندارد و به راحتی میتواند بیکفایتی دولت روحانی در فروش نفت و گاز را به عنوان دستاورد قالب کند! اما دولتی که توان فروش نفت و گاز نداشت چگونه میتوانست کشور را اداره کند؟ هنوز از یادها نرفته است که وزیر نفت دولت دوازدهم میگفت اگر کسی بتواند ۲۰۰ هزار بشکه بفروشد بیاید و جای من بنشیند!
🔹دولت سیزدهم اکنون چندبرابر این مقدار نفت میفروشد درحالی که تحریمها نه تنها کاهش نیافته بلکه بیشتر هم شده است. از طرفی کار دولت رییسی به مراتب در فروش نفت سختتر است چرا که دولتی را تحویل گرفت که اغلب شبکههای دور زدن تحریمها را خودش به دشمن لو داده بود!
🔸گذشته از این مطلب، آقای همتی باید به این پرسش پاسخ دهد که دولت روحانی درحالیکه عرضه فروش ۲۰۰ هزار بشکه نفت را هم نداشت و درآمد کشور به پایینترین میزان رسیده بود، چگونه کشور را اداره میکرد؟
🔹پاسخ کاملا روشن است با ۱۰ برابر کردن قیمت ارز و استقراض سنگین از بانک مرکزی و فروش وحشتناک اوراق که سررسید تسویه بدهی آن بر گردن دولت سیزدهم افتاد. عبدالناصر همتی خوب میداند که رئیسش چگونه مجموعهای از مشکلات فراگیر و عمیق اقتصادی را برای دولت بعدی به ارث گذاشت.
🔺دولت تدبیر و امید به ریاست روحانی میراثی جز یک خزانهی خالی و کسری بودجه سرسامآور و ابر تورمی ویرانگر از خود باقی نگذاشت. مدیریت فشل کشور در عرصه اقتصادی به اضافه دیپلماسی التماسی دولت روحانی، کشور را شبیه به ویرانهای ساخته بود که دههها زمان میبرد تا آواربرداری انجام شود.
🆔 http://eitaa.com/kermanbidar
🆔 http://rubika.ir/kermanbidar
🔻ارزیابی چهرههای سیاسی با تأمل در منطق رهبری
✍دکتر عزیز غضنفری
🔸️متأثر از سایه انداختنِ مشکلات اقتصادی و سنگینی معضلات معیشتی بر زندگی مردم، بخشهایی از جامعه و خاصه برخی نیروهای انقلابی گمان میبردند که مجلس یازدهم عملکرد چندان مطلوبی ندارد. اما ارزیابی مثبت رهبر معظم انقلاب درباره مجلس قدری برای آنان غیرمنتظره نمود. رهبری اما گفتند که با در نظر گرفتن "نگاه مجموعهای" عملکرد مجلس مناسب و مطلوب است. آنچه در اینجا سخن اصلی است و اهمیت اساسی دارد یافتن و تأمل در منطق و مبنای قضاوت رهبر انقلاب اسلامی در مواجهه با شخصیتهای سیاسی و نهادهاست. برخی بررسیها نشاندهنده آن است که منطق ارزیابی رهبری در این باره بر اساس "نگاه مجموعهای" و "جمعبندی نهایی" تنظیم شده است.
🔸️در ۲۱ دیماه ۱۳۸۸ که اعضای فراکسیون انقلاب اسلامی در مجلس هشتم برای طرح انتقادات از عملکرد آقای لاریجانی و آقای احمدینژاد به عنوان رؤسای مجلس و دولت وقت، خدمت رهبر انقلاب اسلامی رسیده بودند بعد از نقدهای جدی و نسبتا طولانی که مرحوم علیاصغر زارعی به نمایندگی از اعضای فراکسیون بیان کرد، رهبری در پاسخ فرمودند: "من این را بارها گفتهام؛ اثبات و نفی ما نسبت به اشخاص، ناشی است از جمعبندیای که ما نسبت به این آدم یا نسبت به این دولت یا نسبت به این جریان داریم. این به معنای این نیست که هیچ نقطه منفیای در این جايی که ما داریم تأییدش میکنیم، نیست؛ خوب، چرا، نقطه منفی هم هست؛ منتها من وقتی مقایسه میکنم بین آن نقطه منفی و آن نقاط مثبت، میبینم که آن نقاط مثبت ترجیح پیدا میکند. خوب، نتیجه جمعبندی میشود این. به نظر من باید اینجوری عمل کرد".
🔸️علیرغم چنین شیوهای که رهبر معظم انقلاب در پیش گرفته و آن را خطاب به همگان تجویز کردهاند، اما متأسفانه همچنان نگاه سیاه و سفید نسبت به عملکرد بازیگران سیاسی و حتی دولتها و مجالس در بخشهای مختلف جامعه و حتی عناصر انقلابی وجود دارد. در روزهای گذشته پس از سالها اظهارنظرهای کم و بیش تند نسبت به عملکرد آقای شمخانی توسط برخی افراد و گروههای مختلف، وی از مسؤلیت دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی کنارهگیری کرد. اما اندکی بعد رهبر حکیم انقلاب اسلامی وی را علاوه بر عضويت در مجمع تشخیص مصلحت نظام ،که سیره رایج ایشان در این خصوص است، به عنوان مشاور سیاسی خود نیز برگزیدند.
🔸️پیش از این و مشابه احکام مسؤلیت آقای شمخانی، رهبر انقلاب آقای لاریجانی را به عنوان عضو مجمع تشخیص و مشاور سیاسی خود انتخاب کرده بودند که او نیز از سوی جمعی از گروهها و افراد مورد نفی قرار میگیرد. سخن بر سر این نیست که کم و کاستی در کارنامه آقای لاریجانی و آقای شمخانی وجود ندارد، بلکه مسئله اساسی آن بوده و هست که این افراد و احتمالا برخی دیگر یکسره خارج از دایره انقلاب معرفی شده و میشوند. عناصر مؤمن و دغدغه مند باید با درک دشواریهای اداره کشور و آداب حکمرانی و نیز فهم و تشخیص منطق و مبانی اقدامات رهبر معظم انقلاب اسلامی، افکار و رفتارهای اجتماعی و سیاسی خود را سامان دهند و بکوشند در مسیر اعتدال، انصاف و واقعبینی حرکت کنند
🍃
🇮🇷
✅ @kermanbidar
💢تصویر مهدی احمدی سرباز مرزبانی که در درگیری با طالبان دیروز به شهادت رسید.
🔸تصویرسرباز وظيفه "مهدی احمدی" که در حين حراست و پاسداری از مرزهای عزت و شرف ايران اسلامی در درگيری مسلحانه با نیروهای تحت امر طالبان در نقطه صفر مرزی ايران و افغانستان به فيض عظمای شهادت نائل آمد.
🔸گفتنی است شهيد "محمد مهدی احمدی" مجرد و ساكن استان خراسان شمالی بود.
#فراجا_رکن_اصلی_امنیت
@kermanbidar
17.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 جزئیاتی از حمله دیروز طالبان و ایجاد درگیری مرزی با ایران
🆔 http://eitaa.com/kermanbidar
🆔 http://rubika.ir/kermanbidar
💢تقریب یا تخریب!
🔹در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در اسفند 1398 مجلسی روی کار آمد که عمده نمایندگان آن را نیروهای انقلابی تشکیل میدادند. در خرداد 1400 و در انتخابات سیزدهمین دوره ریاستجمهوری هم حجتالاسلام والمسلمین رئیسی به عنوان نامزد جریان انقلابی توانست اعتماد مردم را جلب و راهی پاستور شود.
🔸پس از این بود که رسانههای جریان سیاسی شکست خورده در دو انتخابات مجلس و ریاستجمهوری بدون آنکه به اشکالات مجلس دهم و دولت دوازدهم که منجر به رویگردانی مردم از آنها و میل به جریان رقیب شد، اشارهای بکنند تلاش کردند تا با تعابیری چون؛ «حاکمیت تکصدایی»، «یکدست شدن حاکمیت» و... از این موضوع به عنوان یک نقطه ضعف در حضور جریانهای سیاسی مختلف در ساختار حاکمیت بهرهبرداری کنند! جالب اینجا بود که این رسانهها و چهرههای سیاسی در مواقعی که مجلس و دولت در اختیار جریان سیاسی خودشان بود، به هیچوجه از چنین تعابیری استفاده نمیکردند!
🔹اما تجربه بیش از 40 ساله جمهوری اسلامی در انتخاباتهای مختلف، حضور جریانهای مختلف سیاسی در صحنه رقابتهای انتخاباتی و گرایش مردم به جریانهای گوناگون نشاندهنده این است که هم در دورههایی که مجلس و دولت تقریبا از یک جریان سیاسی بودند و هم در مواقعی جریانهای مختلف و به نوعی مخالف در دو قوه حضور داشتند، تجربیات موفقی از کار و خدمت به مردم رقم خورده و هم در دورههایی که جریانهای همسو در دو قوه حضور داشتند، تجربیات تلخی از کشمکشهای سیاسی بیحاصل را هم شاهد بودهایم که حاصلی برای مردم و کشور نداشته است.
🔸با توجه به این نمایندگان مجلس و دولتمردان باید توجه داشته باشند که مردم چنین امانتی را تنها برای یک هدف به آنها سپردهاند و آن هم خدمت به مردم است. لذا تنظیم نوع رابطه دو قوه در میزان تحقق این امر با وجود مشکلات عدیده اقتصادی و معیشتی حائز اهمیت است.
🔹از همینرو اولین توصیه رهبر معظم انقلاب در دیدار روز چهارشنبه با نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم این موضوع بود که ایشان درباره نوع رابطه مجلس با قوای دیگر بخصوص با قوه مجریه تأکید کردند: «باید نوع رابطه را تنظیم کرد. یک دوگانهای اینجا وجود دارد: دوگانه تقریب و تخریب؛ یک نگاه، نگاه تقریبی است؛ یک نگاه، نگاه تخریبی است. در نگاه تخریبی، رقیبپنداری قوه دیگر حاکم بر ذهنیتها است؛ حالا قوه قضائیه کمتر، عمده قوه مجریه و قوه مقننه است که اینها خود را رقیب هم خیال کنند؛ رقیبی است که باید شانه طرف مقابل را به زمین برساند؛ این نگاه، نگاه خطرناکی است. حالا، هم از ناحیه دولت ممکن است این اتفاق بیفتد، هم از ناحیه مجلس ممکن است اتفاق بیفتد؛ یعنی هر دو طرف میتوانند در این نگاه غلط مشکل درست کنند.»
✍🏻علی حیدری
#حرفروز
@kermanbidar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حملات خمپارهای دیروز فراجا به طالبها
🆔 @kermanbidar
♦️تلفات سنگین طالبان در درگیری دیروز / افزایش تعداد کشتهها به ١٢ نفر
🔹تلویزیون افغانستان اعلام کرد در درگیری دیروز ١٢ نفر کشته و ٣۶ نفر زخمی شدهاند
🔹پیشتر فرماندهی فراجا کشورمان از تلفات سنگین طالبان خبر داده بود./دانشجو
@kermanbidar
♦️معاون استاندار سیستان و بلوچستان: اوضاع در مرز ایران و افغانستان تحت کنترل است
🔹معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به درگیری مرزی روز شنبه در مرز ایران و افغانستان گفت: اوضاع در مرز دو کشور تحت کنترل نیروهای مستقر در مرز و آرام است.
🔹گفت وگوهای مرزی بین مقامات محلی ایران و افغانستان انجام شد و دو طرف درباره ادامه گفتوگوها برای روشن شدن علت درگیری توافق کردند.
@kermanbidar
هدایت شده از 🇮🇷مکتب حاج قاسم _کرمان
«غسل و نماز توبه یکشنبههای ماه ذیالقعده»
براى روز یکشنبه این ماه نمازى با فضیلت بسیار از رسول خدا صلىاللهعلیهوآله روایت شده است که هر که این نماز را بهجا آورد، توبههایش پذیرفته و گناهش آمرزیده میشود، طلبکاران او در قیامت از وى راضى میگردند، باایمان از دنیا خواهد رفت ، ایمانش از او گرفته نشود، قبرش وسیع و نورانى میگردد و والدینش از او راضى میشوند ...
نماز به این گونه اقامه میشود :
🔻 غسل کنید (نیت توبه)،
🔻 وضو بگیرید،
🔻 ۲ تا دو رکعت نماز مانند نماز صبح به جا آورید که در هر نماز، در هر رکعت سوره «حمد» را یک مرتبه، سوره «توحید» را سه مرتبه، سوره «فلق» را یک مرتبه و سوره «ناس» را یک مرتبه بخوانید.
🔻 پس از نماز هفتاد مرتبه استغفار کنید:«استغفرالله ربی و اتوب الیه».
🔻بعد از ۷۰ بار استغفار یکبار بگویید :
«لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ اِلّا بِاللهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ».
🔻 سپس یکبار بگویید:
«یا عَزِیزُ یا غَفَّارُ اغْفِرْ لِی ذُنُوبِی وَ ذُنُوبَ جَمِیعِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَات فَإِنَّهُ لایَغْفِرُ الذُّنُوبَ الا انت».
#ماه_ذی_القعده
#نماز_توبه
*ایتا* 👇
https://eitaa.com/maktabhajghasem_kerman
♻️ *روبیکا* 👇
https://rubika.ir/maktebhajghasem_kerman
♻️ *تلگرام* 👇
https://t.me/maktabhajghsem_kerman
🇮🇷
📝 شوت علی کریمی دوباره به اوت رفت!
🍃🌹🍃
🔻علی کریمی، فوتبالیست سابق، در ادامه مطالب ضدایرانی خود در فضای مجازی، ویدئوی هواپیمای مسافربری کره جنوبی که امروز حین پرواز درب اضطراری آن باز شده بود را بجای یک هواپیمای ایرانی جا زده و با کنایه نوشت: «درِ هواپیماتون رو ببندید نمیخواد هواپیمای مسافربری بسازید!!»
🔹کریمی این ویدئو را از صفحه یک رسانه ضدایرانی برداشته و با این فرض که این هواپیما متعلق به ایران است، بدون هیچگونه بررسی، آن را در استوری خود بازنشر و یکساعت بعد آن را حذف کرد.
🔸گافهای علی کریمی فقط به این یک مورد ختم نمیشود. او در بهمن سال گذشته تصویر ۱۱ سال پیشِ نشستن دانشآموزان هندی روی زمین در زیر یک پل را بجای یک کلاس درس در ایران جا زد و جمهوری اسلامی را مقصر این وضعیت معرفی کرد.
🔹در آذرماه ۱۴۰۱ هم او در ادامه نفرتپراکنیهای خود، تصویر شش سال قبل از حمله به کابل را تحت عنوان اتفاقات جوانرود منتشر کرد.
🔺در آبان گذشته نیز کریمی برای دمیدن در آتش آشوبها، تصویری را بهدروغ به نام کودکان سیستان و بلوچستان منتشر کرد که مربوط به گزارش رسانههای خارجی از وضعیت فقر در پاکستان بود.
🆔 http://eitaa.com/kermanbidar
🆔 http://rubika.ir/kermanbidar
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صرفا جهت یادآوری
تصاویری از پودر شدن داعشیها در عراق و سوریه توسط پهپادهای شاهد ۱۲۹
🆔 @kermanbidar
20.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👊تو دهنی محکم پروفسور داریوش سجادی از آمریکا به #علی_کریمی!
💥دمش گرم واقعا دمشگرم معلومه با اینکه سالهاست لوس آنجلس نشینه ولی اصالت ایرانیش رو حفظ کرده !
@kermanbidar