هدایت شده از باسواد رسانهای
✋
رئیسی: در دولت سیزدهم به قلب مشکلات زدهایم
🔺رئیسجمهور در اصفهان:
🔹برخی پیشنهاد کردند که همزمان با روزهای پرآب زایندهرود به اصفهان سفر کنم، اما بنده گفتم اتفاقا در مقطع و زمانی که مسائل مردم حادتر است باید به این استان بروم و از نزدیک مشکلات مردم را ببینم و حرفهایشان را بشنوم.
🔹بعضی مسئولین از کنار مشکلات عبور میکنند ولی ما به قلب مشکلات میزنیم و انشالله آنها را حل میکنیم.
🔹دولت تهیه طرح جامع آب، مبتنی بر مدیریت عادلانه توزیع و مصرف آب و اعطای حقوق مردم در این زمینه را در دستور کار دارد.
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
هدایت شده از باسواد رسانهای
✋
بازدید رئیسی از شرکت صنایع هواپیماسازی ایران
🔹آیتالله رئیسی از بخشهای مختلف شرکت دانشبنیان صنایع هواپیماسازی ایران (هسا) دیدن کرد و در جریان جزئیات فعالیتها و تولیدات این شرکت قرار گرفت.
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
تهران؛ بر مدار منطقه
🔺در کمتر از یک ماه، تهران میزبان این افراد بوده است:
۱. بشار اسد؛ رئیس جمهور سوریه
۲. انریکه مورا؛ معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا
۳. حمد بن جاسم؛ امیر قطر
۴. نیکولاس مادورو؛ رئیس جمهور ونزوئلا
۵. سردار بردی محمداف؛ رئیس جمهور ترکمنستان
۶. آلن سیمونیان؛ رئیس مجلس ملی ارمنستان
۷. عثمان الغانمی؛ وزیر کشور عراق
۸. بلوال بوتو زرداری؛ وزیر خارجه پاکستان
۹. امام علی رحمان؛ رئیس جمهور تاجیکستان
۱۰. رشید مردوف؛ وزیر خارجه ترکمنستان
🔸این در حالی است که در یک ماه اخیر شاهد تلاشهای شدید رژیم جعلی و تروریست صهیونیستی در راستای ناامننمایی ایران و به هم ریختگی وضعیت امنیتی کشور به وسیله ترور، خرابکاری، آشوب خیابانی و ایجاد اجماع منطقهای و جهانی با به شکست کشاندن مذاکرات برجام بودهایم.
🔸همچنین یکی از اهداف انحلال میز مستقل ایران در CIA و ادغام آن در قسمت غرب آسیا و خاورمیانه سیا، تاثیرگذاری بر روابط ایران و کشورهای همسایه بود.
🔸این سفرها نشان میدهد دیدگاه غلط برخی که عمدا یا سهوا روابط با دنیا و سایر کشورها را صرفا منوط به برجام میکنند نیز تا چه حد اشتباه است؛ جایی که این سفرها در شرایط بن بست برجام و حتی صدور قطعنامه در شورای حکام آژانس صورت گرفت!
🔻البته اینها صرفا سفرهای مقامات خارجی به تهران در یک ماه گذشته است چه، در همین مدت شاهد تماسهای تلفنی مختلف وزیر امور خارجه و رئیس جمهور با مقامات مختلف کشورها و یا سفر مقامات ایرانی به هند، تاجیکستان، نروژ و عمان بودیم!
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
گزینه بعدی آمریکا در قبال ایران چیست؟
با تصویب قطعنامه شورای حکام آژانس اتمی علیه ایران ( که با مخالفت چین و روسیه همراه بود) دولت های غربی نشان دادند که همچنان تمایل دارند مسیر به نتیجه نرسیده سابق را طی نمایند .
اما اینبار چیزی فرق کرده و ایران در آستانه اتمی شدن قرار دارد و ساخت سلاح هسته ای تنها به یک تصمیم فقهی و سیاسی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی بستگی دارد و مخالفت یا موافقت آمریکا دیگر در این امر تاثیری ندارد.
نگارنده قصد دارد عبارت فوق با زبان بهتری بازنویسی کند ؛ گزینه های آمریکا برای مقابله با برنامه هسته ای ایران تمام شده و اراده آنان دیگر تاثیر استراتژیک در رفتارهای تهران ندارد .
در نتیجه به تحقیق می توان این عبارت را بیان کرد که آمریکا در برابر ایران به یک بن بست استراتژیک رسیده و دیگر نمی تواند از قابلیت هایش برای متوقف کردن تهران بهره ببرد.
البته در ۴ سال گذشته جمهوری اسلامی تحت فشار شدید اقتصادی قرار گرفته و مردمش دچار تنگنای معیشتی شده اند اما هدف آمریکا از تحریم ها تهی کردن دست جمهوری اسلامی از عناصر قدرتش شامل برنامه هسته ای ، توان موشکی ، قدرت پهپادی و متحدان منطقه ای بود نه چیز دیگر .
پر واضح است که جز فشار بر مدم ایران ایالات متحده و متحدانش دستاوردی نداشته اند و بالعکس باعث پیشرفت جمهوری اسلامی در زمینه قابلیت های استراتژیکش شدند.
آمریکا راهبرد جدید و گزینه ای جز تحریم علیه تهران ندارد (که البته ۴ سال آن را آزموده است ) و با التفات به تحولات جهانی پس از شروع جنگ در اوکراین ، بدون تردید اجماع چین و روسیه را علیه ایران کسب نخواهد کرد و بیش از پیش این کشور را به سمت اتحاد با شرق سوق می دهد .
نباید فراموش کرد که ایران به دنبال تولید بالفعل سلاح اتمی نیست اما داشتن این فناوری را برای امنیت ، بقا و جلوگیری از حمله نظامی به خاکش ضروری قلمداد می کند و آن را پشتوانه ای برای پیشبرد برنامه های منطقه ایش تصور می نماید.
در نتیجه به اعتقاد کاتب این وجیزه نه حمله ای نظامی از سوی آمریکا علیه ایران انجام خواهد شد و نه در کوتاه مدت بن بست ایجاد شده هسته ای رفع می شود .
آمریکا بی تردید از این شرایط راضی نیست اما بیشترین ضرر را اسرائیل خواهد کرد و تحولات ماههای آتی این مهم را نشان خواهد داد .
علیرضا تقوینیا
🌐 پرسمان سیاسی
┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
پاسخ های کوتاه به مهمترین پرسش های سیاسی روز
.🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️
https://eitaa.com/joinchat/515965063Cfaae534bfd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ پاسخ #سریع به شبهات #حج
این یکونیم دقیقه طلایی را از دست ندهید و برای دوستان و نزدیکانتون هم بفرستید...
برا اونایی که میپرسن:
چرا پولمونو بریزیم تو جیب سعودی؟
چرا بدیم عربای تروریست؟
چرا به اقتصاد عربستان کمک کنیم؟
چرا به جای حج پولمونو به فقرا ندیم؟
و...
🆔@kermanbidar
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 بازتولید سرود «سلام فرمانده» به زبان عربی
#سلام_فرمانده
✅@kermanbidar
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | سیاست بن بست نمایی‼️
🍃🌹🍃
🔻 دشمن برای ناامیدسازی جامعه ایرانی سیاستها و روشهای گوناگونی را در ۴۰ سال گذشته طراحی و اجرا کرده که الحمدلله به دلیل ایمان و غیرت دینی و هوشیاری و بصیرت مردم شکست خورد.
🔸 دشمن در یکسال اخیر دولت انقلابی و مردمی، در جنگ ترکیبی با بسیج امپریالیسم رسانهای و بکارگیری همه ظرفیت جریانهای ضدانقلابی و پادوهای داخلی و عناصر غافل، سیاست بن بست نمایی را مهم ترین اولویت خود قرار داد.
🔹در بن بست نمایی هر تغییر و واقعهای در کشور حتی حرکتهای خوب و انقلابی و مردمی مانند مقابله با رانت خواران و فاسدان ارز ۴۲۰۰ تومانی باید سیاهنمایی شود.
🔸در این کارزار هر خبر و ظرفیت خوب این کشور باید با سکوت و پنهان سازی فراموش شود و بر عکس اگر در آبادان ساختمان متروپل ریزش کرد آن را بهانهای برای آوار کردن روی ملت و دولت مردمی کنند!
🔸 سیاست " میراسموس سازی" و ناامیدسازی مفرط در جنگ کره و آمریکا تجربه خوبی است که دشمن امروز از آن در مقابله با تحولات مردمی از سوی نظام بهره می گیرد و از پیاده نظام خود در کشور برای گسترش محاصره تبلیغاتی و بُریدن مردم و دست بالا کردن و تسلیم در مقابل دشمن و امتیازخواهی از مسئولان استفاده می کند.
🔺 راه اصلی ناکام سازی دشمن در سیاستِ بن بست نمایی و بُریدن از انقلاب و ناامیدسازی مفرط از مسئولان منتخب مردم، ارتقا غیرت دینی و ملی، تقویت امید و نگاه خوشبینانه به آینده، هوشیاری و بصیرت انقلابی در بیان حقایق انقلاب، جهاد تبیین و عدم اعتماد به دشمن و رسانههای بیگانه و توکل به وعدههای الهی و ایمان به بشارتهای رهبر حکیم انقلاب در فردای روشن و پیشرفته برای ایران قوی و بزرگ است.
✍ رمضان شعبانی سارویی
#روشنگری | #ثامن | #جهاد_تبیین
🆔 @kermanbidar
🔴 یک تیر و چند نشان
رویکرد بسیار خوب دولت آقای #رئیسی در افزایش روابط تجاری و اقتصادی ایران با قدرت های بزرگ اقتصادی نوظهور مصداق یک تیر و چند نشان است.
🔹طرح های بزرگی چون کریدور ترانزیتی شمال_جنوب و طرح توسعه بندر چابهار توسط هندی ها و برنامه های جامع همکاری بلندمدت با چین و روسیه نه تنها سبب شکوفایی اقتصادی کشور خواهد شد بلکه این قدرت ها را به ایران وابسته می کند و این وابستگی :
۱- تامین و حفظ امنیت کشورمان را برای آن ها به امری حیاتی تبدیل می نماید
۲- سبب افزایش قدرت چانه زنی ایران در مسائل بین المللی می شود
۳- سدی محکم در برابر سیاست به انزوا کشاندن ایران از سوی دشمنان ایجاد می کند ...
#ایران_قوی
#جهاد_تبیین
@kermanbidar
🌐 مذاکره زیر سایه چماق و هویج
📝 یعقوب ربیعی
🔰 وضع تحریمهای پتروشیمی همزمان با مذاکرات هستهای از سوی آمریکا از چند منظر قابل تحلیل است:
1⃣ _ برخلاف نگاه جریان غربگرا به دموکراتها، بررسیها نشان میدهد که از پیروزی انقلاب تا تابستان ۹۵، جمعاً ۲۹ قانون و مقررات تحریمی از طرف آمریکا علیه ایران وضع شده که ۲۲ تای آن از طرف دموکراتها و ۷ تحریم از طرف جمهوریخواهان بوده است. دولت اوباما به معاونت بایدن با ۱۳ مورد تحریم رکورددار تحریمهاست. لذا به قول چامسکی، دموکراتها همان جمهوریخواهان رقیقشده دهه ۹۰ هستند.
2⃣ _ ⁉️ با وجود اینکه تحریم پتروشیمی ها موضوعی قدیمی است پس چرا آمریکاییها اصرار دارند که بگویند این تحریم، تحریم جدیدی است؟!
👈 اولین اصل، همانطور که CNN گفت اذعان آمریکاییها به خالی شدن دست آنها از حیث گزینه است.
👈 اما موضوع دوم را میتوان در حوزه جنگ ادراکی دانست. آمریکاییها پیشاپیش در حال ساخت این انگاره در اذهان شرکتهای خارجی هستند که حتی اگر توافق هم بشود قرار نیست ایرانیها انتفاع و سودی ببرند؛ امری که آمریکاییها در سال ۲۰۱۵ انجام دادند و مانع از حضور شرکتهایی شدند که تمایل به حضور در بازار ایران داشتند.
3⃣ _ ⁉️ در مقابل این رذالت آمریکاییها چه باید کرد؟
👈 بهترین کار این است که تیم دیپلماسی ایران به دنبال تضمین بیشتر و تعبیه پروسه راستی آزمایی بهتر در توافق باشد؛
👈 اما نگاه بلندمدت باید گرایش تیم اقتصادی و سیاستگذاری دولت بر ایجاد اقتصاد درونزا و بروننگر باشد تا بتواند اقتصاد را از تکانههای بینالمللی مانند جنگ اوکراین و تحریمهای گاهوبیگاه آمریکاییها مصون بدارد.
#ثامن
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @kermanbidar
🔴ما انقلابمان را به همه عالم صادر خواهیم کرد
🔹امام خمینی(ره): ما انقلابمان را به همه عالم صادر خواهیم کرد ما اسلام را میخواهیم صادر کنیم، معنایش این نیست که سوار طیاره شویم و بریزیم به ممالک دیگر، ما که میگوییم انقلاب را میخواهیم صادر کنیم، میخواهیم همین معنویتی که پیدا شده در ایران، ما میخواهیم این را صادرکنیم.
@kermanbidar
یکسالگی دولت آیتالله رئیسی؛ احیای نهاد دولت و چشمانداز امید
🔹آیتالله رئیسی در شرایطی دولت را تحویل گرفت که کشور عملاً با یک وضعیت مشابه «بیدولتی» مواجه بود و حتی برخی اعضای شاخص دولت آقای روحانی در بعضی مسائل عملاً بر ضد سازماندهی دولت و انسجام عمومی عمل میکردند.
🔹در واقع در دولت حجتالاسلام روحانی غیر از آنکه اقتصاد داخلی نسبتاً رها بود و چشمانداز مثبتی وجود نداشت، برخی اعضای کابینه او هم تصور میکردند برای آنکه بتوانند راحتتر ایدهی توسعه از طریق قرارگرفتن در مدار غربی را پیش ببرند باید جامعه و سیاست را در کشور دوقطبی کنند.
🔹آقای رئیسی این وضعیت را اصلاح کرده، نشان داده دولتی برای همه مردم است؛ شکافهای سیاسی را تا حد قابل توجهی ترمیم کرده، با جامعه مدام در حال گفتگوست، از طریق واکسیناسیون فوری توانسته به نجات جان حداقل ۷۰۰ نفر در روز -که در اواخر دولت آقای روحانی از کرونا جان میباختند- کمک کند.
🔹آقای رئیسی در حوزه اقتصاد و دیپلماسی هم مسیر پرپیچ و خم و مهمی را شروع کرده است؛ دولت او در حال تلاش است؛ اگرچه مشکلات بسیاری هنوز باقیست امّا تفاوتش با پایان دولت آقای روحانی آنجاست که هم وجود یک دولت دلسوز حس میشود و هم چشمانداز تاریک نیست.
📝 متن کامل را اینجا https://tn.ai/2730190 بخوانید
@kermanbidar