📃انتشار ۳۶ امین شماره از نشریه #اتفاق کرمانشاه
🔸مدیریت، حلقه پنهان عدالت اقتصادی_اجتماعی
🔸چرا تفسیر قرآن به قرآن، نزد روشنفکران دینی، محبوب نیست؟
🔸مصاحبه با آیت الله محمدی عراقی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی
🔸فتنه آمریکایی_سعودی، در اندونزی
🔸گزارش اختصاصی اتفاق کرمانشاه، از پشت پرده خیانت یک خبرگزاری
#نشریات
#فرهنگی
@kermanshah_andishe
اندیشه در کرمانشاه
📃انتشار ۳۶ امین شماره از نشریه #اتفاق کرمانشاه 🔸مدیریت، حلقه پنهان عدالت اقتصادی_اجتماعی 🔸چرا تفسیر
36.pdf
6.52M
📥دانلود کنید:
⬅فایل کامل نشریه اتفاق کرمانشاه
@kermanshah_andishe
اندیشه در کرمانشاه
📥دانلود کنید: ⬅فایل کامل نشریه اتفاق کرمانشاه @kermanshah_andishe
⬅️صفحه اندیشه #اتفاق_کرمانشاه
🔸 با نوشته ها و اخبار فکری تحلیلی از دکتر #محمدابراهیم_مالمیر ، #رضا_کریمی، #رضا_عظیمی، #احسان_کریمی و مطلب ویژه انتخابی از بیانات مقام معظم رهبری را بخوانید
@kermanshah_andishe
📢اطلاعیه
🔸دوره صف آرایی خط شکنان #جهاد_کبیر
🔹دین شناسی
🔹مبانی اعتقادات
🔹درس اخلاق
🔹سیره اهل بیت(ع)
🔹جریان شناسی
🔹دشمن شناسی
🔹تشکیلات
⬅️ارتباط و اطلاعات بیشتر
🔹برادران ۰۹۰۳۷۱۸۵۲۹۱
🔹خواهران ۰۹۱۸۴۲۷۱۵۶۳
🔹 @khatshekananksh
@kermanshah_andishe
⬅️بخشی از سرمقاله منتشر شده در شماره ۳۶ ماهنامه #اتفاق_کرمانشاه
👤 نویسنده: #محمد_هادی_صحرایی - فعال رسانه
🔻رسانه های امروزین اعم از دیداری، شنیداری و نوشتاری، جدای از شکل نوین و به روز شده خود، از جمله پیامدهایی است که با اغماض و صرف نظر از برخی استثناهای آن، می توان گفت بعد از شروع دوران مدرنیته، توسعه یافته اند. این که مبنای رسانه ها در جهان آن روز و امروز بر صداقت یا منفعت بوده و هست؛ سخنی است که در جای خود قابل ملاحظه و مداقه است و سهم قابل توجهی از شناخت امروز ما را فراهم می کند. ولی مهمتر اینست که بدانیم رسانه های امروز یقیناً رسانه های بی طرف یا بی قضاوتی نیستند. حتی فیلم های مستند نیز نمی توانند به طور قطع ادعای بی طرفی کنند و شاید بتوان تنها دوربین بی طرف را دوربین های مدار بسته دانست که آنها نیز محل استفاده عموم نیستند. لذا حتماً نمی توان رسانه ای را، بی سوگیری یافت، ولی می توان و باید در این تنوع و تکثر رسانه ای، دنبال منصفانه ترین گشت و آنرا برگزید.
#فرهنگی
#نشریه
@kermanshah_andishe
📢اطلاعیه
📚نشست تحلیل و بررسی کتاب«فراماسونری، برادری نوین»، نوشته نگار شاملو، با حضور نویسنده
🔸زمان : ۲۱ تیرماه ساعت ۱۹
🔸مکان: پارک شرقی، نمایشگاه رواق رضوی
@kermanshah_andishe
اندیشه در کرمانشاه
⬅️خبر 📚نشست تحلیل و بررسی کتاب«فراماسونری، برادری نوین»، نوشته نگار شاملو، با حضور نویسنده، منتقدین
📚به همت کانون خادمیاران کتاب آستان قدس رضوی و اداره کل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه، جلسه تحلیل و بررسی کتاب«فراماسونری»، روز جمعه ۲۱ تیرماه در محل نمایشگاه رواق رضوی با حضور نویسنده و کارشناسان برگزار شد.
📚در ابتدای این جلسه، رضاکریمی، معاون اداره کل کتابخانه های عمومی، گفت: در مورد فراماسونری نوشته و گفته بسیار است ولی عموماً احتمالاتی بیش نیستند. مشهور است که فراماسونری یک گروه مخفی است همین موضوع یکی از دلایل مبهم ماندن تعریف کامل فراماسونری است.
📚وی همچنین در تحلیل کتاب فراماسونری افزود: واقعیت این است که فراماسونری محکماتی دارد، این جریان با سابقه باستانی یک جریان نخبه گرای یهودی مدرن است که از سحر و شیطانی پرستی هم بهره می برد، اما این اطلاعات کافی نیست، برای مثال باید نسبت گروه هایی مثل بهائیت یا عرفان های نوظهور با فراماسونری به صورت مستند روشن شود. همچنین شایسته بود در مورد شخصیتهای معتبر که اتهام فراماسون بودن وجود دارد تحقیق شود.
📚نگار شاملو، نویسنده این کتاب، در این جلسه گفت: اساتیدی مانند آقای #رائفی_پور و #حسن_عباسی در این مورد زیاد سخنرانی کرده اند ولی هدف من از تألیف این کتاب نوشتن یک اثر به زبان ساده برای عموم بود که بگویم فراماسونری چیست؟
📚وی خاطر نشان کرد: در شهر ما مدعی مهدویت زیاد است اما کمتر به دنبال دشمن شناسی در حوزه مهدویت هستیم.
📚 شاملو در ادامه سخنان خود در خصوص سرگذشت تألیف کتابش گفت: در این راه مسیر سختی را گذراندم و بسیاری با موضوع مخالفت می کردند و ساعتها با اساتید دانشگاه مذاکره کردم، در این مورد منابعی وجود داشت اما برخی از آنها سال ها پیش به چاپ رسیده بود و در بازار کتاب وجود نداشت و در بعضی موارد ماهها جستجو کردم تا به منبع دست پیدا کردم.
📚در ادامه این جلسه تعدادی از کتابداران و اعضای کانون خادمیاران کتاب در خصوص این اثر با نویسنده گفتگو کردند.
🔸گفتنی است کتاب فراماسونری (برادری نوین) اثر خانم #نگار_شاملو توسط انتشارات ماهتاب غرب در ۱۱۸ صفحه و با قیمت ۱۷۰۰۰ تومان در سال ۹۸ به چاپ رسیده است.
#خبر
#فرهنگی
#کتابخوانی
@kermanshah_andishe
📢خبر
📚ثبت نام «رایگان» کتابخانه های استان در روز ملی کرمانشاه
🔸مدیرکل کتابخانه های عمومی استان از ثبت نام رایگان کتابخانه های استان همزمان با روز ملی کرمانشاه(۵ مرداد) خبر داد.
🔸معصومه حسنی خوانسارگفت: به مناسبت روز ملی کرمانشاه (۵ مرداد) ثبت نام در تمامی این کتابخانه ها رایگان است.
🔸وی با اشاره به عضویت بیش از ۷۰ هزار نفر در کتابخانه های عمومی استان، گفت: افراد با داشتن کارت یک کتابخانه می توانند از خدمات تمام کتابخانه های عمومی در سراسر کشور برخوردار شوند.
🔸حسنی خوانسار با بیان اینکه هزینه عضویت در کتابخانهها بسته به شاخص های مختلف از جمله فضای فیزیکی، تعداد جلد کتاب و... متفاوت است، گفت: در برخی کتابخانه ها از جمله کتابخانه امیر کبیر هزینه عضویت ۱۴ هزار تومان و در مابقی کتابخانه های استان کمتر است.
🔸مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه افزود: روز ملی کرمانشاه فرصت مناسبی است که افراد با عضویت رایگان، از بیش از یک میلیون و ۱۵۰ هزار جلد کتاب موجود در کتابخانه های عمومی استان استفاده کنند.
#فرهنگی
#کتابخوانی
@kermanshah_andishe
📝صفحه اندیشه نشریه #اتفاق_کرمانشاه
🔸تأملی در دو آیه مهم قرآن درباره پوشش
🔸یک کتاب خواندنی درباره مرگ
🔸معرفی کتاب شمریت و حریت
🔸تاریخچه شکل گیری سند ۲۰۳۰
@kermanshah_andishe
📝یادداشت
⬅دکتر #سعید_امامی
شاعر و کتابدار کتابخانه اندیشه کرمانشاه
🔷روز هفتم: جمعه: عید:معاد(کارکرد اجتماعی و معنویی یک تفکر اسلامی)
🔶طبق آیات و روایات خداوند در شش روز(مرحله) جهان را آفرید و تنها یک روز از جهان باقی ست و آن یوم آخر، یوم حساب، یوم حسرت و... نامیده شده است.
با این وجود ما در روز ششم از جهان قرار داریم یعنی به عبارتی ما در پنج شنبه ی جهان قرار داریم و روز آخر روز جمعه است.
در روایات، جمعه عید است. از طرفی روز آخر هستی نیز روز معاد(عید) است.
در واقع تقویم اسلامی، هماهنگ با سیستمی است که اسلام جهان را با آن تفسیر می کند و از این رو کارکردهای اجتماعی و عبادی نظیر نماز جمعه، گردهم آیی مسلمانان، نمادی از قیام در یوم آخر است.
🔶این نکات نشان می دهد مباحث اسلامی که پیامبر مطرح فرمودند مطابق با سیستمی ست که ایشان جهان را با آن تفسیر می کنند. این سیستم کاملا منظم است و ساختار ویژه ی خود را دارد.
بنابراین این چنین مباحثی اموری صرفا اعتقادی نیستند بلکه در ساختار و سیستم اسلام کارکردهای فرهنگی، عبادی، اجتماعی و حتی سیاسی دارند.
از این رهگذر می توان گفت اصلی مانند توحید که اساسی ترین اصل اسلام و ادیان الهی است به جز کارکرد اعتقادی، کارکردهای، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی نیز می تواند داشته باشد.
#معرفتی
@kermanshah_andishe