eitaa logo
کشاورزی به سبک نیاکان🇯🇴🇮🇷
1.5هزار دنبال‌کننده
3.6هزار عکس
3.8هزار ویدیو
169 فایل
بسم الله الرَّحمن الرَّحیم هرکس مطالب کانال استفاده کنه خودش کشاورزوباغدار بنامد کپی آزاد موتوربساز @motor19 بنایی👇 @banai_313 کتب کاشت👇 @bagha_kotob مدیریت آفت @bagha_afat. صوت شنود @Nahjolbalakh313 تلخترین نوشته من @book_19 بذررایگان👇 @jahrom1403
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسم الله الرَّحمن الرَّحیم آخرالزمان چه خبره دو گروه بلند میشن کسانی که بطرف صیحه آسمانی میرن وکسانی که بطرف صیحه شیطانی میرن گره ها زندگی زیادمیشه باخودت بی اندیش که سرباز صیحه آسمانی هستی؟
هدایت شده از عبدالهادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داستان روشنگری برای عده‌ای که خودشون نمی‌خواهند بفهمند... اینکه میگن فلانی عین گوسفنده یعنی این
سلام 🍇 انگور باید وقتی بچینی که دانه انگور سیاه بشه یعنی وقتی انگور فشار بدی تخم انگور بدون گوشت انگور بیاد بیرون اگر انگور شیرین هم باشه ولی دانه سیاه ورسیده نباشه سال دیگه کم ثمر میده چون سرما در قسمت چیده شده تاثیر بد میزاره پس بزار دانه سیاه وکمی نرم باشه بچینی 🍇 برای تازه نگه داشتن انگور تابهار راها یی میگم هرکدوم خواستی انجام بده اول اینکه خوشه ها انگور داخل کوزه بریز درب کوزه با گچ محکم بگیر وبر درخت قائم انگور یا قائمه رز ببندبرادران افغان زیر خاک پنهان میکنن 🍇 وقت برداشت انگور اگر شد پایین درخت پراز ریگ خشک کن بعد خوشه انگور روتا نزدیک ریگ بیار ولی به ریگ نچسبه بعد خوشه با سوسن وگیاه بپوشون طوری که بارون بهش نخوره اگر اینکار بکنی انگور تا بهار تازه میمونه 🍇 یا اینکه ظرف سفالی پایین درخت بزار شاخه وخود انگور در ظرف وارد کن ظرف به پهلو بزار ودرب اونو محکم ببندکه باران وارد نشه اون انگور سالم بمونه 🍇 با فروارد مطالب آموزشی درثواب آموزش سهیم باشیم 🍇 @keshavarzi_313 @keshavarzi_313
✅ انگور چیدن باید به نور ماه توجه کنی یعنی یاماه در میزان یا در جدی یا قمر درعقرب باشه یا درسرطان یا در دلو اگر نتونستی دراین وقتها انجام بدی وقتی بچین ماه ناقص باشه این ماها در لینک زیر میتونی بفهمی ماه در دلو هست یا سرطان یا عقرب @taghvimehamsaran 🌝 زمان چیدن حتما آسمان صاف باشه چهار ساعت از روز گذشته باشه شبنمی رو درختی نباشه تا چهار ساعت به غروب مونده باشه وزمین خشک باشه 🍇 دانه خوشه ها امتحان کن ببین سیاه ورسیده هست یا نه خوشه مریض جدا کن وخوشه طوری بی اویزکه بهم متصل نباشن برخی ها ته خوشه ها رو خوب قیر میزنن که تمام زمستان تازه بمونه 🍇 با فروارد مطالب آموزشی درثواب آموزش سهیم باشیم🍇 @keshavarzi_313 @keshavarzi_313
هدایت شده از عبدالهادی
عزیزانی که در مورد نمک اطلاع ندارن و دوست دارن اطلاع داشته باشن توجه کنند. بعد از انقلاب صنعتی و با پیشرفت تکنولوژی صنایع به یک سری عناصر نیاز داشتند که از نمک استخراج میشد.. مثل منیزیم، لیتیوم و... برای استخراج این عناصر اومدن نمک طبیعی رو طی یک سری فرایندهای شیمیایی تجزیه کردند. در نهایت عناصر تجزیه شده ناشی از فرایند رو که ارزش چندانی ندارند مثل کلر و سدیم رو مجددا با هم ترکیب کردند و یا ماده سفید رنگ شور مزه‌ای بوجود اومد به نام نمک سدیم کلرید. اون عناصر گرانبها که در صنایع به فروش میرفت و این ماده کم ارزش رو هم بعنوان نمک طعام میدادن به مردم بیچاره... بعد چندین سال که مردم رو با این نمک تغذیه کردن و از نمک طعام محروم دیدن اوه اوه یه غده زیر گلوشون ورم کرد و یه سری از بچه‌ها هم کلا دیگه رشد نکردن! (ابتدا در افریقا و بعد هم در کشورهای جهان سوم و در نهایت در کشورهای پیشرفته هم این اتفاق افتاد) کلی طول کشید تا متوجه بشن علت این مشکل همون نمک بی‌ارزش صنعتیه... وقتیم فهمیدن بجای اینکه بیان نمک رو به زندگی مردم برگردونن اومدن یه عنصر "ید" رو به اون نمک بازیافتی اضافه کردن و اسمشم گذاشتن نمک تصفیه شده ید دار! در کشور ما هم همین اتفاق افتاد و جالبه بدونید یکی از دلایل خشک شدن دریاچه ارومیه و قم همین استحصال نمک برای استخراج این عناصر بوده و یک ریال از سود ناشی از این فاجعه زیست محیطی به جیب ساکنان این مناطق نرفت. حالا با افتخار میان میگن ما کمبود ید رو با نمک یددار در کشور کنترل کردیم...درواقع دارن از وسط ماجرا براتون تعریف میکنن قصه رو... و نمیگن که اساسا عامل این کمبود ید چی بوده. نظام بهداشت و درمان در سراسر دنیا شده مسئول ماستمالی کردن افتضاحاتی که سرمایه‌دارها و دنیاپرستها به بار میارن... این موضوع نمک هم تنها بلایی نیست که اونها سر مردم آوردن...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی ها ممکنه بگن کوه شیب دار سنگ معدن دار توجیح علمی نداره تبدیل به محیط زیست یا کشت وکار انجام بشه ولی فیلم بالا ثابت کرده که میشه : درایران مدیری که بگوید نمیشود بزنید کنارتا اون کسی که میگوید میشود وارد شود @keshavarzi_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محقق اهل داراب استان فارس و. تولید افت کش از شاخ و برگ گیاهان به اسم سرکه چوب یا اسید چوب کش کننده قارچ
اعضا بذر مال کردن یعنی چه  یعنی آغشته نمودن بذر قبل از کاشت با ترکیب یا ترکیباتی که باعث افزایش قدرت جوانه زنی بذر، افزایش حجم ریشه، استقرار بهتر و مناسب گیاهچه شود.‎قدیمی ها بذر رو با خون حیوانات یا خون حجامت بذرمال میکردن که بذر آهن مورد نیازش را از خون دریافت کند یا برای ضد عفونی بذر اونوبا خاکستر بذرمال میکردن @keshavarzi_313
آیا ممکنه یک زمین بیابانی را تبدیل به سرزمین حاصلخیر کرد بله با چالکود وکاست گون که آب را به درون زمین هدایت میکند عکس بالا منطقه خشک آفریقا هست که این مرد با کندن چاله وریختن بذر وکود پوسیده داخل چاله ها بعد بارش باران کود مثل اسفنج اب در خود نگه داشته وباعث رشد بذر شده
🌧 «جمع آوری آب‌ باران» 🔹وقتی آب در شبکه توزیع شهری قرار می گیرد تنها ۱۱ درصد از آن به مصرف شرب انسانی می رسد و ۸۹ درصد آن صرف مصارف بهداشتی (شست و شو) ، آبیاری فضای سبز و استحمام می شود و در واقع قسمت اعظمی از آب شرب برای مصارف غیر شرب مصرف می شود. 🔸هر خانه می تواند یک منبع آب را در داخل ساختمان تعبیه کرده و با یک لوله کشی بسیار ساده، آب های باران را از سطح سقف ساختمان به این منبع هدایت کند. 🔹اگر فقط خانه ها بتوانند این حرکت کاملا اقتصادی را در این بحران آب موجود در کشور رقم بزنند، یک حرکت انقلابی در کشور رخ خواهد داد. 🔸این ایده هزینه چندانی ندارد ولی هم برای خانواده ها و هم برای کشورمان صرفه اقتصادی خوبی می تواند داشته باشد. 📌فصل پاییز و زمستان است.با این حرکت می‌توان به استقبال این نعمت الهی رفت. 🌸🌺 موسسه ثقلین راه زندگی 🌺🌸 https://eitaa.com/thagalayn
مضرات آبیاری قطره ای: 1- باعث تبخیر اب میشه چون قطره قطره میاد و بیشترش تبخیر میشه برخلاف غرقابی که تبخیرش خیلی کمه 2- باعث شور شدن و سفت شدن خاک میشه و نفوذ خاک رو کم می کنه و بعد از چند سال عملا قطرات اب به زمین نفوذ نمی کنن و همه اب تبخیر میشه و. درخت و گیاه خشک می شوند و زمین از حاصلخیزی می افته اما غرقابی چنین عیبی نداره 3- لوله ها رو جرم می گیره و باعث کم رسیدن اب به گیاه میشه 4- ریشه گیاهان و درختان رو به رو عادت میده و باعث میشه ریشه به سطح رشد کنه که هم باعث ضعف و خطر افتادگی درخت میشه و هم دیگه قادر نیست از اب زیر زمینی بهره ببره 5- ابیاری قطره ای لازمو ملزوم تک کاشتی است که خود تک کاشتی مضرات فراوانی داره برخلاف غرقابی که انواع کشت ها میشه باشه 5- ابیاری قطره ای باعث تحمع افات و رشد قارچ ها و بیماری ها میشه چون همیشه رطوبت نامانسب وجود داره برخلاف غرقابی که همیشه خاک سطح خشک می مونه 6- و مقایسه های فروان دیگه که مضرات قطره ای کم نیستن هرچند کلا حتی المقدور ابیاری خوب نیست و دیم کاری بهترین شیوه است و مراتع و جنگلهای خودرو بهترین نمونه رشد گیاه و درخت بدون نیاز به ابیاری است 🌸🌺 موسسه ثقلین راه زندگی 🌺🌸 https://eitaa.com/thagalayn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر لذت بردم خدایا بهش عزت بده در این دوران خفقان اینطور وارد میدان شده خداوکیلی نامردی هست اگه ازش حمایت نشه تا میتونید این ویدئو رو همه جا پخش کنید
روستایی یعنی نماد همکاری تلاش و کوشش و کمک به هم نوع هر کدام یک گله دارهستند که به صورت کمکی گله های هم رو پشم چینی میکنیم
سلام 👨‍🌾 موقع چیدن اگر خواستی رو زمین بچینی اول کاه باقالی یا کاه جو یا کاه عدس رو زمین بپاش انگور رو اون بچین 🍇 اگر خواستی انگور داخل ظرف نگه داری داخل ظرف قیر اندود کن بعد انگور بزار یک تراشه چوب که تازه تراشیده شده با آرد جاورس رو انگور بزار دور بعدی هم همینطورتا پر بشه جاورس برخی ها میگن ذرت هست برخی ها میگن دانه‌ای تلخ‌مزه از نوع ارزن به‌ رنگ خاکستری که برگ و خوشۀ آن شبیه برگ و خوشۀ جو است و بیشتر در میان کشتزار گندم می‌روید؛ 🌧 برای اینکه انگور تازه بمونه آب باران میجوشونن طوری که سه یک اب بمونه یعنی یک سوم اب بمونه بعد اب داخل ظرف شیشه ای خنک میکنن خوشه انگور میریزن داخل ظرف سرظرف با گچ محکم میگیرن هم انگور تازه میمانه هم آب آن برای درمان امراض خوب است ✅ برخی ها میگن اگر انگور بچینی همون لحظه داخل ظرف سفالین بریزی سرشوبا گچ بگیری تازه میماند . 🙏لطفا متن با عکس مطابقت دهید 🙏 🌳بافروارد مطالب درگروها درثواب آموزش سهیم باشیم🌳 @keshavarzi_313 @keshavarzi_313
🌱 میگن سر خوشه انگور آهن داغ بزارن طوری که از شاخه نکنه ولی چوبها خوشه رو نیمه خشک کنه بعد بچین ودرخانه جای سایه که خنک باشه و دود بهش نرسه قرار بدهید 🍇 ظرفی رو برگ خشک انگوربزاربعد انگور در ان قرار بده این وقتی مویز بشه خوشمزه ونازک میشه ومویز ماندگاریش هم بیشتره 🙏لطفا متن با عکس مطابقت دهید🙏 🌳بافروارد مطالب در گروها درثواب آموزش سهیم باشیم🌳 @keshavarzi_313 @keshavarzi_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر لذت بردم خدایا بهش عزت بده در این دوران خفقان اینطور وارد میدان شده خداوکیلی نامردی هست اگه ازش حمایت نشه تا میتونید این ویدئو رو همه جا پخش کنید
✍برای انتخاب نوع کود دامی (گاوی، گوسفندی، مرغی)برای مزرعه، سالن گلخانه، باغ به نکات زیر دقت کنیم: 🎲خاک را قبل از ریختن کود آزمایش کنیم. تا بهترین نوع کود دامی تعیین شود. 🎲مقدار مصرف شما بر اساس نوع گیاهان ( زراعی، صیفی، درخت، سبزی، زینتی) متفاوت است. 🎲مقایسه انواع کودهای مرغی، گاوی و گوسفندی بر اساس شاخص های شوری، مواد غذایی، قدرت اصلاح خاک، آلودگی بالا، رهاسازی سریع عناصر، نیاز به پوساندن 🎯 شوری در کود مرغی بالاست در نوع گاوی کم و گوسفندی متوسط است 🎯میزان عناصر غذایی مرغی بالا، گوسفندی متوسط و گاوی کم است. 🎯آلودگی ( تخم علف هرز و تخم حشرات و ...) در گوسفندی بالاست و مرغی کم در کود گاوی متوسط است. 🎯رهاسازی سریع عناصر مرغی بالا ( این می تواند یک حالت منفی و یا مثبت تلقی شود) گاوی و گوسفندی این حالت را ندارند 🎯کود مرغی نیاز به پوساندن ندارد ولی گاوی و گوسفندی نیازمند پروسه پوساندن هستند‌ 🎯کود گاوی قابلیت بالای اصلاح خاک دارد. کود گوسفندی اثر متوسط برای اصلاح خاک دارد کود مرغی اثر پایینی روی اصلاح خاک داراست. ♦️آشنایی با خواص و موارد مصرف انواع کودهای دامی و روش پوساندن انها 🐂🐎🐏🐓 🔰کود دامی (manure) نوعی از کود است که از فضولات حیوانات اهلی مختلف،مانند، گاو، اسب، مرغ، گوسفند و … بدست می آید.کود دامی در زراعت جهت اصلاح بافت و ساختار خاک و همچنین تغذیه گیاهان به کار میرود.این نوع کود دارای مقادیر مختلفی از ازت میباشد که بسته به نوع منشاء آن فرق میکند،به طور کلی هرچه جثه حیوانی که کود از آن به دست میاید کوچکتر باشد،کود دامی قویتر است،به طور مثال کود دامی مرغ از گوسفند، گاو قوی تر است و در استفاده از آن باید احتیاط کرد. 1- کود گاوی 🐂 کود گاوی تازه دارای 80 �رطوبت می باشد. به خاطر اینکه مخلوطی از کاه می باشد دیرتر تجزیه می شود و حرارت آن به سرعت بالا نمی رود.به کود گاوی کود سرد نیز میگویند، از آنجایی که سیستم گوارش گاو کارایی زیادی در هضم غذا دارد کود گاوی بذر علف هرز کمتری دارد. ازاد سازی عناصر غذایی در کود گاوی حدود 9 ماه زمان میبرد( در صورتی که از روش پوساندن مصنوعی استفاده شود حدود 4 ماه زمان خواهد برد) 2_کود گوسفندی🐐 بسیار خشک است و به جهت نداشتن بستر، کود آن نسبتأ زود تجزیه شده و مورد استفاده قرار می گیرد و از نظر حرارت تولیدی گرم است. گوسفندانی که به صورت پرواربندی نگه داشته می شوند به علت تغذیه کمتر از علفهای هرز کود دامی مناسب تری را برای گلخانه ها به ارمغان می آورند و استفاده از آن ها احتمال سبز شدن مجدد علف های هرز را کاهش می دهد. 3_ کود اسبی 🐎 کود اسبی به نسبت خشک می باشد. دارای ازت بسیاری می باشد. سریع تخمیز شده و حرارت بالایی ایجاد می کند. و همین باعث شده به آن( کود گرم بگویند.) در زمین های سرد و مرطوب از کود اسبی استفاده می شود. کود اسبی برای صیفی جات، گیاهان گلدار و گیاهان غده ای و همچنین سبزی هایی که رشد سریع و طول عمر کوتاهی دارند استفاده می شود. کود اسبی اسیدی می باشد. کود اسبی از نظر مواد غذایی ضعیف است همچنین به علت ضعیف بودن سیستم گوارشی اسب تخم علف های هرز از بین نرفته و در کود اسبی عموما تخم علف های هرز دیده می شود، این کود بیشتر در پوشش بذر به خصوص بذور چمن ها مورد استفاده قرار میگیرد 4-کود مرغی 🐓 از نظر مواد غذایی بسیار غنی است و مقدار مصرف آن بایستی به مقدار کم و با احتیاط صورت گیرد،در صورتی که این کود به صورت تازه مصرف شود، باعث گیاه سوزی می گردد و خسارت زا است. بهتر است با کودهای دیگر مخلوط شود. به خاطر بستر خاک اره که دارند نسبت کربن در این کوها بالاست. از کود مرغی همانند دیگر کودها بهتر است در فصول سرد استفاده شود ✍نحوه پوساندن کودهای دامی: برای پوساندن کود دامی بهتر است، از یک چاله برای انبار نمودن کود استفاده شود،البته میتوان کود را در روی زمین نیز دپو نمود.کود نپوسیده دامی را در چاله ریخته و به ازاء هر 10تن کود دامی،گاوی مقدار 1000 کیلو( یک تن )آن کاه و کلش جو وکندم و ترجیحا بقایای حبوبات اضافه میکنیم.وجود کاه و کلش موجب تسریع فرآیند تخمیر کود میگردد. به ترکیبات مذکور ، 100 تا 150 کیلوگرم اوره، 200 کیلو گرم گوگرد معدنی، 4 کیلو کود آهن، 100 کیلو کود فسفات تریپل. اضافه میکنیم و مخلوط حاصل را به طور یکنواخت مخلوط نموده ودر حد دونم دپوی کود را خیس میکنیم روی آن را با نایلون کاملا میپوشانیم،بعد از 3 تا 4 ماه کود دامی به کلی میپوسد و آماده استفاده می‌گردد. دما ی کودرا نیز کنترل نمائیم تا از 60 تا حداکثر 65 درجه بالاتر نرود در صورت اینکه دما بالاتر از 60 درجه برود موجب لهیدگی و سوختگی کود خواهد شد و وخواص غنی سازی از بین خواهد رفت. ♦️در صورتی که به هم زنی حجم زیاد کود دامی میسر نبود، کودهای دامی را درون چاله ریخته و بروی هر لایه آن @keshavarzi_3
ترکیب مواد معدنی درچند کود @keshavarzi_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ما در کنار رهبرمان ایستاده ایم، ای اهل کوفه دوره تنهایی شماست.. @ir_tavabin
هدایت شده از تنهامسیرآرامش 💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠تنها کبوتر خانه فعال استان اصفهان در روستای تاریخی قورتان که هنوز کاربری قبلی خود را حفظ کرده، با بیش از هزار کبوتر در داخل آن که دیدن آن برای گردشگران داخلی و خارجی بسیارجذاب است. 🌸@IslamlifeStyles