صد و بیست نکته ی کلیدی در پرورش انار.pdf
18.68M
📖 نشریه ترویجی
🔰صد و بیست نکته ی کلیدی در پرورش انار
🖋نویسندگان : محمد رضا وظیفه شناس، سید علیرضا اسمعیل زاده حسینی، سمیه زارع و علی محمد یاوری
📆تاریخ انتشار: ۱۴۰۱
#انار
🇮🇷روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان بجستان
@keshavarzi_khr_bajestan
با سلام.به اطلاع کلیه بهره برداران بخش کشاورزی میرساند جهت بهره برداری از بخشودگی سود،کارمزد و جریمه دیرکرد تسهیلات تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان با سررسیدهای تا پایان سال ۱۴۰۲ هر چه سریعتر به مدیریت جهاد کشاورزی واحد طرح و برنامه مراجعه و یا با شماره ۰۹۹۲۱۱۳۳۹۴۳
تماس حاصل نمایند.
شایان ذکر است آن دسته از بهره بردارانیکه قبلا فرمهای کارگروه مربوط به بند دال را پر کرده اند نیاز به مراجعه و یا تماس ندارند
صرفا افرادیکه فرم کارگروه را پرنکرده اند مراجعه و یا تماس حاصل نمایند
🇮🇷روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان بجستان
@keshavarzi_khr_bajestan
💢قنات، فرهنگ، تمدن کاریزی
👈نشست علمی
موضوع:"ارزشهای معنوی و مادی قنات"
با حضور فعالان حوزه قنات صاحب نظران ، اعضای هیئت امناء قنوات بجستان و یونسی، بخشداران، دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی
سخنران؛
محقق و پژوهشگر قنات و قنات شناس برجسته کشور
👈دکتر لباف خانیکی👉
مکان: سالن اجتماعات فرمانداری
زمان:روز سه شنبه ٢۶ شهریور ۴٠٣ ساعت ٩ صبح
#قنات_شناسی
💢 مدیریت جهاد کشاورزی، مرکز رشد فنآوری، دانشگاه آزاد اسلامی مرکز بجستان
🇮🇷روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان بجستان
@keshavarzi_khr_bajestan
18.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📱کلیپ آموزشی ترویجی
" اقدامات قبل از کشت زعفران "
🗣 مهندس آژنگ
کارشناس کشاورزی
#زعفران
🇮🇷روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان بجستان
@keshavarzi_khr_bajestan
34.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ آموزشی کشت پاییزه با محوریت ضدعفونی و بذرمال کردن بذور
ارایه دهنده :مهندس رضا عابدینی.
◀️بهترین زمان برای فروت ست؟
پس از برداشت میوه و قبل از برگریزان است.
"این موضوع خیلی از طرف کشاورزان سوال می شود، دقت کنید"
این عمل تاثیر بسیار زیادی در فروت ست و تشکیل میوه و کاهش ریزش میوه های سال بعد خواهد داشت.
در انتهای فصل و پس از برداشت میوه عملیات تولید و ذخیره سازی همچنان ادامه داشته اما مخازن ذخیره عناصر از میوه به جوانه ها تغییر مییابد و درخت تمام توان خود را صرف تقویت جوانه ها میکند تا در سال آینده گلدهی و میوه دهی مناسبی داشته و ریزش میوه ها کاهش یابد.
تغذیه پس از برداشت یک عملیات کلیدی است که باید در برنامه غذایی هر باغبان ثبت شود.
در این زمان است که درخت مواد غذایی را از برگ ها به سمت جوانه ها انتقال می دهد.
واقعیت این است که توانایی رشد اولیه جوانه ها و تشکیل میوه در بهار وابسته به ذخیره سازی عناصر در سال قبل است.
بهترین زمان برای تغذیه فروت ست دقیقا بلافاصله پس از برداشت میوه است.
این زمانی است که درخت در فرصت کوتاهی که دارد باید قبل از ریزش برگ ها، جوانه ها را تقویت کند.
دقت داشته باشید که هر چه از زمان برداشت میوه ها بگذرد توانایی برگ ها برای فعالیت و جذب عناصر کاهش میابد.
🌾برگزاری کارگاه آموزشی ترویجی و مهارتی توانمند سازی بهره برداران کشاورزی با عنوان "نوع و تغذیه ی بذور گندم و جو و آماده سازی اصولی زمین ها قبل از کشت" در شهرستان بجستان
تاریخ: ٢۶ شهریور ١۴٠٣
مکان:حسنیه ی روستای منصوری
مدرس:دکتر علی محمد ملوندی
گروه هدف : بهره برداران و کشاورزان پیشرو محصول گندم و جو شهرستان بجستان
🔹 در این کارگاه دکتر ملوندی کارشناس زراعت و دبیر میز تخصصی گندم استان خراسان رضوی توضیحاتی در خصوص مبارزه با عوامل خسارت زای غلات ، خاک ورزی حفاظتی، رعایت مسائل به زراعی، بکارگیری تناوب مصرف علفکشها و بهرهگیری از توصیههای کارشناسان در مورد میزان دقیق استفاده از سموم، آلوده نبودن ادوات کشاورزی به بذور علفهای هرز، رعایت عمق کاشت بذر، رعایت تراکم بذر و تأثیر آن در عملکرد محصول و تراکم علف هرز، عدم استفاده از بذور خود مصرفی، ضدعفونی بذور در زمان مناسب و در فاصله نزدیک به کاشت و استفاده از بذر سالم و گواهی شده را توضیح دادند.
🇮🇷روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان بجستان
@keshavarzi_khr_bajestan