eitaa logo
کشــاورزســلام 🌾
55.4هزار دنبال‌کننده
6.3هزار عکس
4.7هزار ویدیو
29 فایل
🔻معرفی روستا ،محصولات کشاورزی و دامی 🔻پاسخ به سوالات کشاورزان عزیز 🔻فعالیت فرهنگی‌روستاها و عشایر 🔰پیگیری‌مشکلات‌ ادمین @keshavarz_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
شهدا سنگ نشانند که ره گم نشود..! 💔🥀 کانال ملی کشاورز سلام👇 https://eitaa.com/joinchat/325452080Ce1fafd9e7b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید حتما متعجب میشوید👌👆 مخلوقات پرورگار آنقدر متنوع و زیاده که آنچه ما تا حالا دیدیم مشتی ایست در برابر خروار..... کانال ملی کشاورز سلام👇 https://eitaa.com/joinchat/325452080Ce1fafd9e7b
فاصله ی بین مشکل و حل آن یک زانو زدن است اما نه در برابر مشکل که در برابر خدا آرام با یاد خدا کانال ملی کشاورز سلام👇 https://eitaa.com/joinchat/325452080Ce1fafd9e7b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روستای من وامنان از توابع شهرستان آزادشهر در استان گلستان کانال ملی کشاورز سلام 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/325452080Ce1fafd9e7b
علت قرمز نشدن گوجه فرنگی به صورت علمی زمانی‌که موقع برداشت و چیدن گوجه‌ فرنگی‌ها فرا می‌رسد، فاصله روزها کوتاه‌تر می‌شود و دمای هوا کاهش پیدا می‌کند؛ در نتیجه این عوامل ماده‌ی کلروفیل درون گوجه‌ها شروع به حل شدن می‌کند و به‌جای آن ماده‌ای به نام لیکوپن درون گوجه ‌فرنگی‌ها به وجود می‌آید. این فرآیند سبب می‌شود که رنگ گوجه‌ فرنگی از سبز به قرمز تغییر پیدا کند. در واقع عدم به وجود آمدن لیکوپن درون گوجه‌ فرنگی علت قرمز نشدن گوجه ‌فرنگی است. لیکوپن ماده قرمز رنگی است که درون گوجه ‌فرنگی و چندین میوه قرمز دیگر نظیر هندوانه به وجود می‌آید و علت قرمز شدن این میوه‌ها است. شاید شنیدن این نکته برایتان جالب باشد که  لیکوپن ماده بسیار مفیدی است که خواص فراوانی را دارد و از ایجاد چندین نوع سرطان در انسان جلوگیری می‌کند. گوجه ‌فرنگی سبز رنگ به‌ غیر از مقداری طعم و مزه ترشی، طعم خاص دیگری را ندارد و در این زمان درون گوجه‌ فرنگی سبز رنگ گازی بنام اتیلن به وجود می‌آید که سرعت تکامل و قرمز شدن رنگ گوجه ‌فرنگی را افزایش می‌دهد و باعث می‌شود که گوجه زودتر بالغ و قرمز رنگ شود. گاز اتیلن اسید موجود در گوجه ‌فرنگی را کم و میزان شیرینی آن را افزایش می‌دهد و باعث می‌شود که گوجه ‌فرنگی‌ نرم‌تر و رسیده‌تر شود و قابل خوردن باشد. البته ناگفته نماند که گاز اتیلن در میوه‌های دیگری نظیر موز نیز وجود دارد و فرایند بلوغ موز را افزایش می‌دهد و باعث تسریع در فرآیند زرد رنگ تر شدن موز می‌شود. کانال ملی کشاورز سلام 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/325452080Ce1fafd9e7b
📸 برداشت خرما از نخلستان‌های آبادان همزمان با روزهای پایانی فصل 🔹️تابستان، کار برداشت خرما از نخلستان‌های آبادان باحضور نخلداران سختکوش انجام می‌شود به طوری که در بسـیاری از نقاط این شهر می‌توان خانواده‌های را دید که در هوای گرم تابستانی این منطقه از کشورمان به شدت مشغول فعالیت هستند. کانال ملی کشاورز سلام 👇 https://eitaa.com/joinchat/325452080Ce1fafd9e7b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شما در این ویدیو شاهد یک رفتار کاریزماتیک از اهالی روستایی در شهر کرمانشاه هستید. درروستای کهریز بیلوار منزل مسکونی یکی از هم روستاییان دچار حریق شده و کسی منزل نیست. تمام روستا همگی زن و مرد پیر و جوان بدون کم کاری وبا احساس مسئولیت این صحنه های زیبا را رقم میزنن . ماشین آتش‌نشانی درحال خالی شدن است و مردم با کمترین امکانات از قنات روستا و همچنین با چندین دستگاه تراکتور و تانکر سمپاش ماشین را ساپورت میکنند که آب ماشین تمام نشه. همچنین با از خودگذشتگی حیوانات و وسایل منزل را از حریق نجات دادند *آخر سر ماشین با مخزن پر برگشت* کانال ملی کشاورز سلام 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/325452080Ce1fafd9e7b
⭕️اهمیت سربرداری نهال پس از کاشت 🔆 حفظ تعادل بین ریشه و شاخه 🔆تحریک رشد شاخه‌های جانبی 🔆 تقویت رشد ریشه 🔆 افزایش مقاومت نهال 🔆 سهولت در فرم دهی کانال ملی کشاورز سلام👇 https://eitaa.com/joinchat/325452080Ce1fafd9e7b