🇮🇷🚀بِسمِ الله قاصِمِ الجَبّارین🚀🇮🇷
وَالْحَمْدُ لِلّهِ قاِصمِ الجَّبارینَ مُبیرِ الظّالِمین
گفتگوی وزرای خارجه ایران و پاکستان
طبق اعلام وزارت امور خارجه پاکستان، جلیل عباس جیلانی و حسین امیرعبداللهیان وزرای امور خارجه پاکستان و ایران امروز با یکدیگر گفتوگو کردند.
▪️وزیر امور خارجه پاکستان آمادگی این کشور را برای همکاری با ایران در تمامی موضوعات بر اساس اعتماد و همکاری متقابل اعلام کرد.
▪️وی بر لزوم همکاری نزدیکتر در زمینه مسائل امنیتی تاکید کرد.
پاکستان: در همه شرایط سخت در کنار ایران هستیم
▪️بعد از اعلام وزارتخارجه پاکستان مبنی بر اینکه خواهان تشدید تنش با کشور دوست ایران نیست، سفارت اسلامآباد در تهران در بیانیه تاکید کرد که پاکستان در همه شرایط سخت در کنار ایران میایستد
🇮🇷 إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِينَ مُنْتَقِمُونَ🇮🇷
-----------------❀○❀-------------------
#آیدی_مدیر_کانال
@zohor313iran
#لینک_کانال
https://eitaa.com/joinchat/2461138948Cdf2697a104
🇮🇷🚀بِسمِ الله قاصِمِ الجَبّارین🚀🇮🇷
وَالْحَمْدُ لِلّهِ قاِصمِ الجَّبارینَ مُبیرِ الظّالِمین
#هژمونی_مثلث_چین_پاکستان_ایران
#هژمونی_مثلث_آمریکا_پاکستان_هند
پاکستان با ایران، هند و چین هم مرز است و از این رو برای هر کشور سلطه جویی که به دنبال تقویت نفوذ خود در کشورهای غرب آسیا باشد، منطقهای استراتژیک محسوب می شود.
▫️ناظران مسائل منطقه معتقدند که چین و ایران، منافع مشترک زیادی در پاکستان دارند و از این رو ایالات متحده به دنبال خروج پاکستان از حوزه نفوذ چین است و برای دور نگه داشتن پاکستان از دستیابی به اهداف سیاسی خود در منطقه تلاش می کند..
▫️در سال 2013، چین و پاکستان قراردادی مبنی بر ایجاد کریدور اقتصادی امضا کردند، مسیری که به بندر گوادر پاکستان ختم می شود.
▫️گوادر بندری است در ایالت بلوچستان در کشور پاکستان که با بندر چابهار تنها ۷۲ کیلومتر فاصله دارد، پایگاه های تحقیقاتی آمریکا و اروپا این بندر را به عنوان یک پروژه اقتصادی با ابعاد استراتژیک بزرگ برای پاکستان می دانند.
▫️بر اساس داده ها، بندرگوادر حضور در اقیانوس هند را برای چین تضمین می کند و این بندر استراتژیک، جایگزین مناسبی برای بندر مالاگا است که چین ۷۰ تا ۸۰ درصد از واردات نفت خود را از طریق آن انجام می دهد.
▫️بنابراین این بندر، از نظر سیاسی اهمیت ویژهای دارد. مساله مهم دیگر این است که درگیری چین و آمریکا در این زمینه، معضل مالاگا است.
▫️صادارت نفت و گاز به چین، در مجاورت کشورهای مشرف به تنگه مالاگا صورت می گیرد و این در حالی است که این کشورها، متحد و هم پیمان ایالات متحده هستند و بارها و بارها، دزدی دریایی از نفت چین رخ داده است.
▫️علیرغم تحریم اقتصادی آمریکا علیه ایران، واشنگتن بندر چابهار ایران در مرز پاکستان را از تحریم استثنا و خارج کرد تا راه برون رفتی برای هند باشد و هند مجبور به امضای قراردادهای اقتصادی با پاکستان نشود و همچنین به سمت توافق با چین حرکت نکند.
▫️تحلیلگران سیاسی خاطرنشان کردند که هند نیز به نوبه خود، موافق نفوذ زیاد چین در منطقه غرب آسیا نیست و فاصله گرفتن پاکستان از چین، به نفع هند تمام خواهد شد، اما با تغییر حکومت در پاکستان، سیاست خارجی بین چین و پاکستان تغییری نکرد.
البته پاکستان، همزمان پیام های دوستی و نزدیک شدن به ایالات متحده در مسیر بهبود روابط ارسال می کند که شهروندان با حضور در خیابان های پاکستان این روابط را تکفیر می کنند.
▫️مواضع اسلام آباد در دوران نخست وزیر سابق عمران خان علیه آمریکا و کنار گذاشتن او با مداخله واشنگتن به بحران سیاسی در این کشور دامن زده است.
مواضع مذکور دولت عمران خان عبارتند از:
خودداری دولتش از همکاری با واشنگتن در پرونده افغانستان و در نتیجه شکست ایالات متحده بدست طالبان.
▪️امتناع عمران خان از معامله با واشنگتن در مناقشه روسیه- آتلانتیک.
▪️امتناع اسلام آباد از مداخله در تجاوز به یمن.
▪️نپذیرفتن عادی سازی روابط پاکستان با رژیم اشغالگر صهیونیستی.
▪️تقویت روابط پاکستان و چین که در تعارض با مصلحت آمریکا در منطقه غرب آسیاست.
🔘 پی نوشت:
سرفصل تحلیل های مرتبط با بحث چین - ایران آمریکا - هند بر سر پاکستان به همراه لینک تحلیل، تقدیم عزیزان شده
📍پاكستان در اندیشه تكیه گاه شرق - لینک
📍سی پیک؛ پروژه ای با توان تغییر معادلات شرق آسیا - لینک
📍علاقمندی پکن از پیوستن ایران به کریدور اقتصادی چین- پاکستان - لینک
📍سایه سنگین جنگ تجاری آمریکا و چین بر پاکستان - لینک
📍مشارکت اقتصادی پاکستان-چین، همگرایی در منطقه زیرسایه کارشکنی غرب - لینک
📍گامهای پاکستان در مسیر دلارزدایی و تحکیم روابط با بازیگران مهم منطقه - لینک
📍جنگ تجاری چین و آمریکا، فرصت ناب برای ایران در پاکستان - لینک
📍بررسی روابط تجاری چین و پاکستان - لینک
📍کریدور چین -پاکستان بر لبه پرتگاه - لینک
🇮🇷 إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِينَ مُنْتَقِمُونَ🇮🇷
-----------------❀○❀-------------------
#آیدی_مدیر_کانال
@zohor313iran
#لینک_کانال
https://eitaa.com/joinchat/2461138948Cdf2697a104
🇮🇷🚀بِسمِ الله قاصِمِ الجَبّارین🚀🇮🇷
وَالْحَمْدُ لِلّهِ قاِصمِ الجَّبارینَ مُبیرِ الظّالِمین
#تحلیل_اختصاصی_بسیار_مهمّ
اکنون تحلیلهایی مشاهده میشود که بعضاً با نفی اهمیت حملات موشکی سپاه در عراق و سوریه، نسخه لزوم صبر بیشتر استراتژیک و اجازه دادن به گروههای مقاومت به تشدید را میدادند. در این تحلیلها استدلال این است که با حملات ایران، تمرکز منطقهای و جهانی از جنایات رژیم در غزه برداشته شده و به سمت اقدامات ایران رفته است. در این اما بین چند نکته بسیار مهم وجود دارد:
▪️۱. اساس این تحلیل صحیح است و به طور کلی یکی هدف اصلی رژیم از ترورهای زنجیرهای صورت گرفته هم این بود تا با عقبنشینی از شمال غزه، فشار بر محور را افزایش دهد و واکنش ایران هم به گونهای باشد که زمین جدیدی در منطقه طراحی شده و از تمرکز شدید فعلی بر رژیم کاسته شده و آنا در جنوب نوار غزه چارچوب جدیدی از جنایت را پیگیری کنند. در تحلیل اقدامات رژیم پس از کرمان هم این را مورد واکاوی قرار دادیم.
▪️۲. پس از حملات ایران، عیناً تلاشهایی برای تحقق این هدف صورت گرفت. حقیقت هم همین است که اگر حملات اخیر تهران در چارچوب چرخه فشارِ طوفانالاقصی بر علیه رژیم قرار نگیرد و اتفاقاً راه تنفسی برای تلآویو ایجاد کند، متاسفانه باید گفت این حملات هر چند دستاوردهای تاکتیکی و راهبردی مهمی داشتند (که قبلاً آنها را برشمردیم) اما در میانه حساسترین نبرد منطقه بر آن تاثیری نداشته یا حتی تاثیر معکوس داشتند.
▪️۳. اما حقیقت این است که حتی اگر چنین اتفاقی رخ دهد، هم عملیات اخیر سپاه در عراق و سوریه و همچنین وقوع یک خطای راهبردی در بحث اطلاعرسانی عملیات پیشدستانه در پاکستان، یک حُسن بزرگ خواهد داشت و آن افزایش بصیرت جامعه است. سال ۹۴ و پیش از اجرای برجام، رهبر معظم انقلاب در آن نامه معروف به رئیس شورای عالی امنیت ملی وقت، چند شرط اساسی برای امضا و اجرای برجام ذکر کردند شروطی که هیچیک نه در متن وارد نشد و نه اجرا شد. رهبری اما در شرایطی که عموم مردم و حتی برخی نخبگان انقلابی بر امضای برجام اصرار داشتند آن را پذیرفتند(البته دلایل دیگری هم مطرح بود). نتیجه هر چند مطلوب نبود اما برای بسیاری روشن ساخت که تهِ راهِ مذاکره و توافق با آمریکا حتی با اعطای امتیازات فراوان به آنها چیست؟!
▪️۴. اساس انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی با مردم فهم میشود. در هفتههای گذشته مطالبه جریانات متعدد انقلابی و حتی ضدانقلاب به نحو خود، انتقامگیری آن هم با موشک و سر و صدای بسیار بود و نه برای مثال اجرای یک عملیات امنیتی در سکوت. این خواست مردمی که به طرز عجیبی فراگیر شده بود باید اجرا میشد ولو اگر نتایج عکس میداشت. اکنون حتی اگر نتایج مطلوب حاصل نشود، چند دستاورد مهم و راهبردی در سطح جامعه حاصل شده است:
📍دستاورد اوّل: بسیاری متوجه شدند که برای تهران آسانترین کار، شلیک انواع موشک و پهپاد و اعلام رسمی آن است اما اگر از سوی برخی مقامات بر زمان و مکان مناسب در پاسخ تاکید میشود حتما حکمتی وجود دارد لذا حتی به صبر راهبردی نظام نیز باید اعتماد کرد.
📍دستاورد دوّم: اثبات شد که خواستههای جریان ضدانقلاب اساسا نه با هدف رفع مشکل که با هدف مچگیری از نظام است. همین بود که پس از حملات عراق و سوریه و اعلام خبر پاکستان، همین جریانی که تا هفته پیش نظام را به ترس و انفعال تمسخر و تحقیر میکرد اکنون آن را سرزنش کند که چرا کشور را به ورطه جنگ کشاندید و پس از پاسخ نمایشی پاکستان در برابر حمله پیشدستانه ایران، مجددا مسخره کند که حتی پاکستان هم به شما حمله کرد!
از این رو معتقدم که مجموع رخدادهای هفتههای اخیر چه در میدان به نفع ما باشد یا نباشد، تاثیر مهمی داشته و آن ارتقا بینش خصوصا جریانات انقلابی از حوادث و رویدادهاست، الحمدلله جمهوری اسلامی ایران در خصوص سیاستهای منطقهای و بینالمللی خود حساس است و هر جا احساس کند کوچکترین خطایی کرده هم آن را میپذیرد، هم آن را اعلام میکند و هم در جهت اصلاح و رفع مشکل گام برمیدارد.
✍️تحلیلگر: مُحَلَّل
-----------------❀○❀-------------------
#آیدی_مدیر_کانال
@zohor313iran
#لینک_کانال
https://eitaa.com/joinchat/2461138948Cdf2697a104
33.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🚀بِسمِ الله قاصِمِ الجَبّارین🚀🇮🇷
وَالْحَمْدُ لِلّهِ قاِصمِ الجَّبارینَ مُبیرِ الظّالِمین
روابط ایران و پاکستان به کدام سو می رود؟
▪️پاکستان دوست ایران نیست، برادر ایران است
▪️برنامه اتمی ایران با کمک پاکستان شروع شد
▪️محبوبیت امام خامنه ای در پاکستان در مقایسه با همسایگان دیگر ایران بسیار بالاتر است
▪️چرا عبدالقدیر خان حاضر نشد به سعودی نقشه های سانتریفیوژ را بفروشد؟
▪️ ایران عمق استراتژیک پاکستان است
▪️پاکستان با این که از عربستان کمک مالی دریافت می کند، حاضر نشد به خاطر ایران به جنگ علیه یمن بپیوندید
🇮🇷 إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِينَ مُنْتَقِمُونَ🇮🇷
-----------------❀○❀-------------------
#آیدی_مدیر_کانال
@zohor313iran
#لینک_کانال
https://eitaa.com/joinchat/2461138948Cdf2697a104
🇮🇷🚀بِسمِ الله قاصِمِ الجَبّارین🚀🇮🇷
وَالْحَمْدُ لِلّهِ قاِصمِ الجَّبارینَ مُبیرِ الظّالِمین
چرا عملیات ایران علیه تروریستها کاملا موفق بود؟
هفت نکته در باب منطق استراتژیک اقدام ایران علیه گروه تروریستی جیش الظلم به روایت معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور
▪️۱. عملیات در پاکستان یک اقدام دفاعی پیشدستانه، ضد تروریستی و هدفمند بود. یک گروه تروریستی آماده عملیات مشاهده شد. تهدید قریب الوقوع بود. جغرافیا و زمان محدودیت ایجاد میکرد. عدم اقدام فوری قطعا جان بسیاری از شهروندان و سربازان وطن را به خطر می انداخت و فاجعه ای بدتر از راسک و کرمان را ایجاد میکرد. دولت جمهوری اسلامی از اقدام قاطع و به موقع نیروهای مسلح تقدیر میکند.
▪️۲. انتظار جمهوری اسلامی ایران از کشور همسایه عمل به تعهدات امنیتی و برخورد با اینگونه تهدیدها که تحت هدایت سرویس های اسرائیل و انگلیس عمل میکنند بود. ما همچنان آماده تقویت چارچوب همکاری های دو جانبه میان ایران و پاکستان هستیم.
▪️۳. این عملیات گامی مهم در راستای ارتقاء سطح بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران است و به لحاظ دکترینی مبتنی بر مفهوم دفاع پیش دستانه/ روبه جلو ولی بدون استقرار نظامی است. بازدارندگی در مقابل گروه های تروریستی متفاوت از سطح بین دولتی است و حتی گاهی بخاطر پیچیدگی های آن، نیازمند کنش فعال و مبتنی بر عملیات های اطلاعات پایه امکان پذیر است. اگر چه همکاریهای امنیتی در این زمینه اولویت ایران است.
▪️۴. هدف عملیاتی ما تروریست ها هستند و نه کشور دوست و برادر پاکستان. در این میان باید مراقب اخبار جعلی بود که هدفشان تحریک ملت ایران یا پاکستان است بود. از آن جمله میتوان به برخی اخبار دروغ مبنی بر حمله با جنگنده و موشک اشاره کرد اما در عمل چیزی جز پهپاد سبک و کوچک که در جدار مرزی عمل کردند نبود. فیلم قطعات ان پهپادها موجود است.
▪️۵. جمهوری اسلامی ایران همواره نشان داده است که قدرتی امنیت ساز است ازجمله به این علت که هیچگاه اجازه نداده که نگرانی احتمالی همسایگان به جایی برسد که همسایه ای مجبور به اقدام شود. دیگران هم باید از این الگوی رفتاری سرمشق بگیرند.
▪️۶. اولویت جمهوری اسلامی دفاع از حقوق مردم مظلوم فلسطین است، ولی دچار حواس پرتی استراتژیک نمیشود. حمایت از غزه به معنی بی توجهی به امنیت مردم از مدیترانه و قفقاز تا شبه قاره و جنوب خلیج فارس نیست.
▪️۷. سیاست همسایگی و همگرایی سیاست موفق و اعتمادسازی بوده است. اکنون نیز در چارچوب همین سیاست، گفتگوهای مثبت و سازندهای با مقامات پاکستانی در جریان است و چشم انداز همکاری ها را مثبت میبینیم.
✍️تحلیلگر: استاد کریم جعفری
🇮🇷 إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِينَ مُنْتَقِمُونَ🇮🇷
-----------------❀○❀-------------------
#آیدی_مدیر_کانال
@zohor313iran
#لینک_کانال
https://eitaa.com/joinchat/2461138948Cdf2697a104
🇮🇷🚀بِسمِ الله قاصِمِ الجَبّارین🚀🇮🇷
وَالْحَمْدُ لِلّهِ قاِصمِ الجَّبارینَ مُبیرِ الظّالِمین
#گزاره_تحلیلی_بسیار_مهم
فهم تحولات آینده ساز و سهم و نقش ایران
📍نکته ضروری برای فهم تحولات سرنوشت ساز و تاریخی در حال وقوع ، اینه که متوجه شویم نتیجه این تحولات منتج به خلق آينده جدید و نظم نوین است
📍برای درک این مساله باید سمت و سوی معماری کلی جهان که در انحصار غرب و آمریکا هست را فهم کنیم و بدانیم این معماری در چه شرایطی قرار دارد که نگرانی جدی برای آن دارند
📍معماری یکپارچه سیاسی ،امنیتی، اطلاعاتی ،نظامی، اقتصادی، استعمار ژئوپولتیکی و بسیاری از المان های موثر دیگر که در جهان حاکم است و غربی ها در صدد حفظ آن هستند برای استمرار اهداف مهندسی شده انحصار و استعمار شکل گرفته است و این معماری در حال بروزرسانی توسط غربی ها است.
📍معماری آمریکا و سیستم منظمی که ایجاد کرده اند تا هژمونی خود را تثبیت کنند با چالش های عمیق و جدی قدرت های جهانی و منطقه ای روبه رو شده است.
📍بخشی از المان های قدرت نظیر اقتصاد و امنیت منطقه ای و جهانی و بلوک بندی های سیاسی و مدیریت بازارهای جهانی از انحصار آمریکا و غرب خارج شده است و رقبای شرقی به شرایط نزدیک به آمریکا رسیده اند
📍جنگ سرد واقعیت انکارناپذیر معاصر است و درگیری های بوجود آمده در اوکراین و فلسطین و احتمالا در تایوان خروجی های غیر قابل کنترل جنگ سرد میان بلوک شرق و غرب تفسیر می شود
ایران چه نقشی در آینده خواهد داشت؟!
پاسخ روشن است این خود خود ما هستیم که تعیین می کنیم چه نقشی و جایگاهی خواهیم داشت
📍موقعیت سوق الجیشی ایران و پیشینه تاریخی این مملکت به عنوان یک کشور واقعی که همواره به عنوان یک سرزمین و فرهنگ و تمدن ثابت بوده است و جایگاه ژئوپولتیکی و منابع وسیع و غیره این ضرورت را خلق می کند اگر بخواهیم از انزوا و تحیر تاریخی ایران جلوگیری کنیم باید از ظرفیت های خود استفاده کنیم و برای حضور فعال در آینده تلاش کنیم.
📍اقدامات ایران در منطقه غرب آسیا جنگ نامنظم و غیر مستقیم برای مقابله با سیستم منظم آمریکا در منطقه و طبیعتا در جهان هست، دقیقا آنچه را که روسیه و چین انجام می دهن
📍گام های جهانی ضرورتا از تثبیت قدرت منطقه ای شروع می شود و آمریکا نیز برای مهار ایران در غرب آسیا فعالیت می کند.
📍مشکلی که جایگاه ما ایرانی ها در آینده را تهدید می کند خودمان هستیم، نگاه های تک بعدی به ماهیت و مفهوم قدرت مشکل اساسی است، این مشکل ریشه تاریخی دارد(رویکرد بسته - سطحی نگر - جهل مقدّس - تک بعدی)
📍گستره مفهوم قدرت برای ترسیم بازدارندگی پایدار در ساحت های سیاسی ، نظامی، امنیتی، اطلاعاتی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی توزیع می شود این درحالیست که روانشناختی ایرانی ها مفهوم قدرت را منحصرا در شاخص نظامی فهم می کنند
📍بعد از انقلاب اسلامی، اصلاح ذهنیت ها درباره ماهیت قدرت آغاز شده است و ما در حال گذار از نظامی نگری هستیم ،هرچند همچنان مشکلاتی وجود دارد اما تغییر ذهنیت های تاریخی ناقص به زمان نیاز دارد.
📍مهم ترین المان قدرت برای جهانی شدن اقتصاد و قدرت سرمایه گذاری است مساله ای که پاشنه آشیل ما محسوب می شود
📍بدون اصلاحات اقتصادی گسترده در کشور ما نمی توانیم جهانی شویم ،ظرفیت کشور در خدمت تولید و زنجیره ارزش قرار ندارد دولت برای قدرت سرمایه گذاری در داخل و خارج از کشور راهی جز اصلاحات اقتصادی ندارد
بحث مفصل است ادامه نمی دهم
✍️تحلیلگر: ابوقاسم
#اندیشکده_کشتی_نوح_زمان
عزیزان، سخن درست باید پذیرفت!
محور مقاومت و انقلاب مشرق زمین(ایرانیان)، تصمیم سازی و تصمیم گیری هایی که در پلان و نقشه راه طراحی و ترسیم کرده در واقع تشکیل دهنده پازل ظهور است که مبتنی بر آینده پژوهی مهدوی میباشد! این پازل شامل غلبه اقتدار در جهت تثبیت نظم نوین و هژمونی در تمام حوزه ها بصورت متوازن باید باشد!
همانطور که دشمنان سرسخت ما از یهود صهیون، برای پازل نبردنهایی و رویارویی با محور مقاومت، در حال برنامه ریزی در تمام حوزه ها هستند! لذا اگر شکست یا پیروزی را فقط در حوزه نظامی، محدود کنیم گرفتار یک خطای راهبردی و فاجعه بار شده ایم!
اقتدار نظامی - دفاعی - امنیتی در زمین، هوا، دریا، غلبه نظم نوین و ثبیت هژمونی نظامی محور مقاومت، به تولید ثروت و منابع مالی وابسته میباشد! بدون اقتصاد قوی! بدون پیشرفت فراگیر در تعاملات تجاری! بدون غلبه در جنگ جهانی اقتصادی! بدون غلبه در جنگ ترکیبی، چطور میتوانیم ثبیتِ نظم نوین و هژمونی خودمونُ که مبتنی بر اقتصاد پایه است، حفظ و آن را تقویت کنیم! این امر مستلزم هوشمندی و صبر استراتژیک در حوزه های در هم تنیده و مرتبط میباشد!
🇮🇷 إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِينَ مُنْتَقِمُونَ🇮🇷
-----------------❀○❀-------------------
#آیدی_مدیر_کانال
@zohor313iran
#لینک_کانال
https://eitaa.com/joinchat/2461138948Cdf2697a104
🇮🇷🚀بِسمِ الله قاصِمِ الجَبّارین🚀🇮🇷
وَالْحَمْدُ لِلّهِ قاِصمِ الجَّبارینَ مُبیرِ الظّالِمین
#خون_شهید_حیات_شجره_طوبی_مقاومت
بیانیه سپاه پاسداران در پی حمله رژیم صهیونیستی به دمشق| شهادت ۴ مستشار سپاه در سوریه
روابط عمومی کل سپاه:
بار دیگر رژیم ددمنش و جنایتکار صهیونیستی اقدام به تجاوزبه شهر دمشق پایتخت کشورسوریه نمود و طی حمله هوایی جنگندههای رژیم متجاوز و غاصب تعدادی ازنیروهای سوری و۴ تن از مستشاران نظامی جمهوری اسلامی ایران به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
اطلاعات تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.
🔥هم اکنون حملات ترکیبی حزب الله لبنان در شمال فلسطین اشغالی
#گزاره_تحلیلی
درباب دشمن شناسی، فرمایش مولی علی علیه السلام بیان شد:ضعیف شمردن دشمن از نشانه های بیخردی است! ما با یک جنگ ترکیبی پیچیده در منطقه روبرو هستیم که بنا به دلایلی امکان طرح ابعاد پنهان آن نیست!
دشمنان با تمام ظرفیت های میدانی از امنیتی - نظامی - سایبری ورود کرده! اگر چه در خط مقدم از زمین و هوا،دیوانه وار نسل کشی و نابودی کامل نوار غزّه را در دستور کارداره اما خاکریز مخفی امنیتی - اطلاعاتی،هدفمند و پیچیده! طبق نقشه راهی پیش بینی شده! پیش میرن!
جنگ نوار غزّه، جنگ محور مقاومت با تمام دنیای غرب است! جنگ با مثلث شیطان(غربی - عبری - عربی)!
فتح قدس! خون می خواهد!
رهایی ازصهیون دجّال، خون می خواهد!
در میدان، حریف قدری داریم!
🇮🇷 إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِينَ مُنْتَقِمُونَ🇮🇷
-----------------❀○❀-------------------
#آیدی_مدیر_کانال
@zohor313iran
#لینک_کانال
https://eitaa.com/joinchat/2461138948Cdf2697a104