🔰 چرا شعار «یاحسین، میرحسین» منافقانه است؟
🔸روز پنجشنبه در جریان دیدار اعضای ستادهای انتخاباتی استان تهران با آقای پزشکیان، برخی حاضران در دیدار لابهلای سخنرانی وی، شعار «یاحسین/ میرحسین» دادند.
🔻این شعار منافقانه و به دور از صداقت در حالی است که وابستگان سازمان منافقین و بهائیت و نظایر آنها در روز عاشورای سال ۱۳۸۸ و در اوج فتنهانگیزی، به موکبها و پرچمهای عزا حملهور شدند و کف و سوت زدند و حرمت عاشورای حسینی را شکستند. این اقدام خباثتآمیز، به قدری افکار عمومی را جریحهدار کرد که طومار فتنه سبز را با تظاهرات گسترده مردمی، در روزهای ۸ و ۹ دی در هم پیچید.
🔸به همین علت هم، برخی اصلاحطلبان، به دروغ ادعا کردند حرمتشکنان، نه حامی موسوی، بلکه عناصر نفوذی و مهره نهادهای امنیتی بودند(!) اما با این وجود، میرحسین موسوی، همان حرمتشکنان را مردم خداجو خواند! موسوی در فتنه ۸۸ تا پایان در نقشه آمریکایی، انگلیسی و صهیونیستی نقشآفرینی کرد. از سوی دیگر، برخی حاضران و سهمخواهان در ستاد آقای پزشکیان در حالی سعی میکنند او، و میرحسین موسوی را یکی کنند که موسوی، انتخابات را تحریم کرد و حاضر نشد از پزشکیان حمایت کند و به او رای بدهد. دقیقاً مثل موضع رژیم آمریکا و گروهکهای سلطنتطلب و سازمان منافقین.
🔸ثالثاً منافقین، در حالی شعار یاحسین، میرحسین دادند که فتنه سبز، ماهیتی کاملاً ضد اسلامی داشت. در اینباره «مجید محمدی» از اعضای حلقه کیان (یکی از چند حلقه سازمان آشوب در سال ۷۸ و ۸۸) و فعال در فتنه سبز اواخر مهرماه ۱۳۸۸در وبسایت رادیوفردا نوشت: «اعضای جنبش سبز میخواهند با شورت کوتاه و تاپ بیرون بیایند، سینه بزنند و اگر هوس کردند، لیوان شرابی بنوشند... آنها روزهخواری میکنند و نصر من الله و فتح قریب سر میدهند.
🔸در نماز جمعه با کفش و به صورتی مختلط پشتسر هاشمی نماز میخوانند و جای صلوات، سوت و کف میزنند»؛ اما همین فعال فتنه، ۴ آبان ۱۳۸۸ اعتراف کرد:
🔻«اسلامگرایی، جدیترین مانع و مخاطرهبرانگیزترین مشکل در برابر جنبش سبز است. ریشههای فرهنگی و اجتماعی که به تأسیس و تداوم جمهوری اسلامی منجر شدند، هنوز در جامعه ایران زندهاند. آنچه خطر جدی است، نام جمهوری اسلامی نیست بلکه اسلامگرایی است که در ایران قوی است. در ضرورت جدی گرفتن و اهمیت آن، همین بس که بیش از سه دهه، حکومت را سر پا نگه داشته است. این ایدئولوژی از نفس نیفتاده و بر زمین زدن و ضربه فنی کردن آن، کاری است بس دشوار. نقطه حساس و بنیادین جمهوری اسلامی نه مقام ولیفقیه یا شخص خامنهای، بلکه اسلامگرایی است.»
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001Dto
@Kayhan_online
روحی بزرگ در کالبد ۱۳ ساله
🔰 آقای رییسجمهور؛ بگویید دیگر روضه حضرت قاسم(ع) نخوانند!
🔸در یکی از روزهای سال ۱۳۶۲، زمانی که آیتالله خامنهای، رئیسجمهور وقت، برای شرکت در مراسمی از ساختمان ریاست جمهوری خارج میشد، متوجه سر و صدایی شد که فریاد میزد: «آقای رئیسجمهور! آقای خامنهای! من باید شما را ببینم.»
🔸مرحمت گفت: «آقاجان! من از اردبیل آمدهام تا اینجا که یک خواهشی از شما بکنم.» رئیسجمهور گفت: «بگو پسرم. چه خواهشی؟» مرحمت گفت: «آقا! خواهش میکنم به آقایان روحانی و مداحان دستور بدهید که دیگر روضه حضرت قاسم ع نخوانند!» رئیسجمهور متعجب پرسید: «چرا پسرم؟»
🔸مرحمت گفت: آقاجان! حضرت قاسم (ع) ۱۳ ساله بود که امام حسین ع به او اجازه داد برود در میدان و بجنگد، من هم ۱۳ سالم است ولی فرمانده سپاه اردبیل اجازه نمیدهد به جبهه بروم.
🔸سه روز بعد، فرمانده سپاه اردبیل، مرحمت را خوشحال دید که با حکمی پیشش آمد. میتوانست باز هم مرحمت را سر بدواند ولی مطمئن بود که میرود و این بار از خود امام خمینی حکم میآورد. گفت اسمش را نوشتند و مرحمت بالازاده رفت در لیست بسیجیان لشکر ۳۱ عاشورا.
@Kayhan_online
📷 ترکان: دیوار کرسنت تا ثریا کج است
🔸اکبر ترکان؛ مشاور پیشین حسن روحانی ۲۷ فروردین ۱۳۹۰ در مصاحبه با روزنامه شرق به نکات جالبی درباره کرسنت اشاره کرده است. او گفت دیوار کرسنت تا ثریا کج است و این قرارداد بر ارکان مناسبی بنیان گذاشته نشده است:
🔸ضعف اصلی قرارداد کرسنت عدم توجه به آینده بود. این قرارداد زمانی منعقد شد که قیمت گاز فوقالعاده پایین بود. در این قرارداد هم این موضوع پیش بینی نشده است که اگر بازار جهانی و قیمتها تغییر کرد، چگونه بدون به وجود آمدن معضلي، این قیمتها اصلاح شود.
🔸کرسنت، قراردادی است که بر اركان درستی بنیان گذاشته نشده و پایههای اين قرارداد کج است و افرادی که در آن دخیل بودند – همچون حمید جعفر - افراد سالمی نبودند.
🔸ما نمیتوانیم روابط بین ایران و امارات را بر اساس روابط اشخاصی که صلاحیت و ظرفیتهای لازم را برای واسطه بودن روابط دو کشور ندارند، برقرار کنیم.
🔸بهتر است در قرارداد کرسنت تجدید نظر و بر پایههایی استوار شود که در اثر تغییر قیمت در آینده، تغییر مشخصات گاز و نوسانات بازار، ظرفیت اصلاح در آن وجود داشته باشد.
@kayhan_online
27.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
📹 بیژن زنگنه؛ متهمی که طلبکار شده است
🔸بیژن زنگنه بیشک یکی از مصادیق «پررویی نجومی» است. کسی که در ۸ دولت و طی ۲۴ سال بر کرسی وزارت تکیه زده اما نه تنها پاسخگوی عملکرد خسارتآفرینش نیست؛ بلکه این روزها طلبکار هم شده است.
🔸این مستند کوتاه را ببینید. قرارداد کرسنت، قراردادی برای فروش روزانه ۱۵ میلیون متر مکعب از گاز ترش میدان سلمان بود که در سال ۱۳۸۱ و در زمان وزارت بیژن زنگنه بین با شرکت کاغذی کرسنت پترولیوم امضا شد.
🔸وجود فساد در این قرارداد، ارزانفروشی گاز و عدم توجیه اقتصادی، وارد شدن خسارت به سایر قراردادهای ایران و تحکیم ادعای امارات درباره جزایر سهگانه از جمله ایرادات بزرگ قرارداد کرسنت بود.
🔸بازگشت بیژن زنگنه در وزارت نفت منجر به جریمه ۲.۴ میلیارد دلاری ایران در بخش اول پرونده کرسنت شده و برای بخش دوم نیز جریمه ۳۲ میلیارد دلاری روی میز قرار گرفت که البته دولت سیزدهم از محکومیت ایران جلوگیری کرد.
62.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1⃣ بخش اول مستند زالو (کرسنت)
♨️ روایتی از تَکرارهای خائنانه!
🔺روایتی متفاوت از فاجعه ی بزرگترین فساد تاریخ ایران در دولت #خاتمی
87.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
2⃣ بخش دوم مستند زالو (کرسنت)
♨️ روایتی از تَکرارهای خائنانه!
🔺روایتی متفاوت از فاجعه ی بزرگترین فساد تاریخ ایران در دولت #خاتمی
33.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
3⃣ بخش سوم مستند زالو (کرسنت)
♨️ روایتی از تَکرارهای خائنانه!
🔺روایتی متفاوت از فاجعه ی بزرگترین فساد تاریخ ایران در دولت #خاتمی
📸 «زمین سوخته»¹ نمایی از «اسب زین شده»²
🔸به نظر میرسد تیم دکتر پزشکیان که کم کم در حال تحویل گرفتن دولت هستند و با واقعیات کشور بیش از پیش آشنا شدهاند.
🔸به نظر متوجه کار سخت پیش روی خود شده و برای توجیه عملکرد خود بجای انتشار واقعیات، بدنبال سیاهنمایی هستند تا درصورتی که نتوانند انتظارات عمومی را برآورده کنند، بگویند #زمین_سوخته تحویل گرفتیم و کاری از دست مان بر نمیآید!
پ.ن:
۱) «زمین سوخته» تیتر صفحه اول روزنامه سازندگی در تاریخ ۱۴۰۳/۰۴/۲۳ است.
۲) «اسب زین شده» تیتر صفحه اول روزنامه کیهان در تاریخ ۱۴۰۳/۰۴/۱۹ است.
@Kayhan_online
📰 #روزنامه_کیهان
یک شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۳
🔹️کیهان بررسی میکند
بایدها و نبایدها در چینش کابینه شایستهسالاری یا شرکت سهامی احزاب؟!
🔹️ حسینیهای به وسعت ایران
🔹️جنون آدمکشی در خانیونس
صهیونیستها با چند تُن بمب دهها غیرنظامی را قتلعام کردند
🔹️ بانک جهانی هم گزارش «اسب زین شده» کیهان را تأیید کرد
🔹️شما در این روستا چطور روشنفکر شدید؟!
@kayhan_online
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 فواد ایزدی: مردم انگلیس نه تحت تحریماند نه کسی تبلیغات منفی علیه انتخابات در آن کشور میکند، اما آمار مشارکت پایین است.
#جهاد_تبیین