📰 #روزنامه_کیهان
سه شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۳
🔹️گزارش خبری تحلیلی کیهان
جولانی وابستگی خود به اسرائیل را جار زد
🔹️ پزشکیان در دیدار وزیر خارجه عمان:
نگاه و رویکرد عملی ایران گسترش صلح و امنیت در منطقه و میان همه کشورهای اسلامی است
🔹️رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد
تعیین نرخ دلار در صرافیهای ایران توسط یک کانال تلگرامی در آمریکا
🔹️ گزارش مستند کیهان
فرقههای مختلف یهود و نسبتی که با صهیونیسم دارند!
🔹️ بنویسید تابوشکنی بخوانید وطنفروشی
@kayhan_online
29.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای هواپیمای یمنی که علی رغم حمله اسرائیل، در فرودگاه صنعا به زمین نشست چه بود؟
@Kayhan_online
24.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رئیسجمهور در گفتگو با KHAMENEI.IR به تشریح جلسه امروز خود با رهبر انقلاب پرداخت
🔸دغدغه اصلی: تورم، کنترل قیمتها و حل مشکل معیشت مردم؛ میتوانیم همهی مشکلات و معضلات کشور را حل کنیم.
@Kayhan_online
🔰 آقای رئیسجمهور! به جای «پزشکیانِ گعده روحانی و ناطق نوری» مسیر «پزشکیانِ بیت رهبری» را ادامه دهید
🔸تصویر عمومی از کابینه چهاردهم عمدتاً با «نمیشود و نمیتوانیم» شکل گرفته است. با وجود آن که پزشکیان در آستانه شش ماهگی دولت خود به سر میبرد اما همچنان «دعوا نکنیم» و «کارشناسان باید نظر بدهند» پای ثابت سخنان او در هر جلسه و نشست و مصاحبهای است. این وضعیت وقتی نگرانکنندهتر است که دقت کنیم رئیس دولت در مهمترین مسائل ذهنی مردم از جمله قیمت ارز، کالاهای اساسی و معیشت محرومان تقریباً در سکوت مطلق به سر میبرد.
🔸در این بین اما تلاش خالصانهای برای تغییر این تصویر ناامید و منفعل از رییس جمهور وجود دارد. تولید و انتشار گزارش جلسات رهبر انقلاب با رییس جمهور درباره مشکلات اقتصادی، شاید تنها موقعیتی است که از مسعود پزشکیان تصویری اقتصادی و معطوف به مشکلات روزمره و سفره مردم به نمایش میگذارد.
🔸تنها در این موقعیت است که مردم رییس جمهور خود را نه در وضعیت «نمیشود» و «دعوا نکنیم» که در وضعیت «مشکلات راه حل دارند» میبینند و روزنههای امید در دل جامعه باز نگه داشته میشود. مسعود پزشکیان فقط در حیاط بیت رهبری از یارانه و سفره محرومان صحبت میکند و این خود به قدر کافی گویای وضعیت دولت چهاردهم است.
🔸در این بین افکار عمومی، نخبگان سیاسی و رسانهها وظیفه دارند که رییس دولت را دائما در همین نقطه تصور کنند، از او بخواهند همچنان متمرکز بر حل مشکلات اقتصادی بماند، درباره معیشت و سفره مردم صحبت کند، از درد تولیدکنندگان بگوید و همچنان که خود او از «حل مشکلات مردم در کنار رهبری» گفت، به جای «پزشکیانِ گعده روحانی و ناطق نوری» مسیر «پزشکیانِ بیت رهبری» را ادامه دهد!
رجانیوز
@Kayhan_online
🔰 سوءاستفاده جنسی ترامپ توسط دادگاه آمریکایی تأیید شد
🔸یک دادگاه تجدیدنظر دیروز دوشنبه حکم یک دادگاه بدویتر مبنی بر سوءاستفاده دونالد ترامپ از یک نویسنده زن در اواسط دهه ۱۹۹۰ را تأیید کرد.
🔸دادگاه استیناف حوزه دوم ایالات متحده آمریکا با صدور یک رأی کتبی از ابقای حکم هیئت منصفه دادگاه منهتن مبنی بر اعطای جریمه ۵ میلیون دلاری به «ای جین کارول»، روزنامهنگار و ستوننویس آمریکایی حمایت کرد.
🔸کارول سال ۲۰۲۳ در دادگاه شهادت داده بود که ترامپ بهار سال ۱۹۹۶ در رختکن یک فروشگاه به او حمله جنسی انجام داده است.
🔸دونالد ترامپ این اتهامات را رد کرده و از حضور در دادگاه رسیدگی به پرونده خودداری کرده بود.
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 منان رئیسی، نماینده مجلس: بانکها چرا برای کارمندان خودشان وام دارند اما وقتی به مردم میرسد میگویند ناترازی داریم؟
@Kayhan_online
🔰 "هممیهن" دروغ گفت
🔸شورای عالی انقلاب فرهنگی ادعای روزنامه هم میهن درباره بودجه دولتی بنیاد شهید رئیسی را تکذیب کرد.
@Kayhan_online
🔰 بنویسید تابوشکنی بخوانید وطنفروشی
🔸روزنامه شرق تیتر اول خود را به گفتوگو با فائزه هاشمی و عبارت «من سدشکن و تابوشکن بودم» اختصاص داد.
🔸فائزه هاشمی که چندی پیش مورد عفو قرار گرفته و از زندان آزاد شده، میگوید: من سدشکن و تابوشکن بودم و مادر معنوی ورزش هستم... من شخصیت ماجراجویی دارم، دنبال جنگ و مبارزهام و هیچ سختی و چالشی برای حمایت از ورزش بانوان نداشتم.
🔸او درباره حضورش در مدیریت ورزش بانوان میگوید: من در واقع به ورزش بانوان برده شدم. با اراده خودم نبود یعنی به من پیشنهاد کردند. من هم به بابا گفتم، او هم موافقت کرد. البته سنم در آن زمان زیر ۲۰ سال بود، ۱۷، ۱۸ سال داشتم. اوایل انقلاب که حجاب اجباری شد، عدهای در ورزش نگران شدند قدم بعدی این باشد که بیایند سراغ ورزش بانوان. دلیل انتخابم این بود که بابا و خانواده ما را میشناختند و میگفتند بیایید در ورزش، چون هم محجبهای، هم دختر آقای هاشمی هستی و وجود تو از تعطیلی ورزش بانوان جلوگیری میکند. این طور شد که من وارد ورزش شدم. این نبود که من مدیریت کنم ولی به نوعی سدشکن و تابوشکن بودم.
🔻یادآور میشود فائزه هاشمی بهنگام مدیریت روزنامه زن، به گفتوگو با بیوه محمدرضا پهلوی پرداخت. برخی از همکاران این نشریه بعدها به رسانههای رژیم سعودی و برخی رسانههای ضدایرانی در اروپا پیوستند. خود وی دی ماه سال ۱۴۰۰ در پاسخ به این سؤال که «سرنوشت تیم روزنامه زن چه شد؟»، گفته بود: عدهای در جاهای دیگر مشغول شدند اما اغلب در خارج از کشور مشغول به کار شدند. فرناز قاضیزاده و فرج بالافکن برای بیبیسی کار میکنند و آقای بهنود و ابراهیم نبوی هم خارج از ایران کار میکنند. علیاصغر رمضانپور سردبیر ایران اینترنشنال و کاملیا انتخابیفرد سردبیر ایندیپندنت فارسی است.
🔻فائزه هاشمی چند سال قبل هم از دوستان خوب بهائی و سازمان مجاهدین (سازمان تروریستی منافقین/ عامل قتل عام ۱۷ هزار شهروند ایرانی) خودش در زندان خبر داده بود.
🔻او اسفند ۹۳ به روزنامه فیگارو گفت «زندان تجربه بسیار خوبی بود چرا که با زنان و مردان بزرگ، بهائیها و اعضای مجاهدین خلق آشنا شدم».
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001Gn7
@Kayhan_online
🔰 مرکز گفتوگوی تمدنهای خاتمی آری بنیاد اندیشههای شهید رئیسی نه!
👤 #حسن_رشوند
🔸روزنامه هممیهن روز دوشنبه نیمتای پایین صفحه خود را به یک مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در رابطه با تاسیس بنیاد بینالمللی اندیشههای شهید ابراهیم رئیسی با تیتر «میراثسازی از منابع ملی» اختصاص داده است و در این رابطه سرمقاله خود و چند یادداشت یا بهتر است گفته شود اظهارنظر کوتاه از فعالین سیاسی مخالف تاسیس این بنیاد را منتشر کرده و مدعی شده فعالین اصولگرا و اصلاحطلب با تاسیس چنین بنیادی مخالفت کردهاند.
🔸رئیسجمهور معتقد به کار کارشناسی است، معتقدیم وقتی مصوبهای در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب میرسد، مبتنی بر تحقیقات و پژوهشهای علمی است و حتما بر اساس معیارهای مورد تاکید ایشان مصوبه چنین بنیادی ابلاغ شده است. اما در رابطه با این مصوبه و مقایسه آن با تشکیل مرکز گفتوگوی تمدنهای خاتمی در سال 1377 نکات گفتنی زیادی است.
اولا؛ بنیاد اندیشههای شهید رئیسی ماهیت عمومی غیردولتی دارد. وقتی بنیادی ماهیتی غیردولتی داشت، اعتبار آن هم از منابع غیردولتی تامین میشود.
🔻منابع مالی مرکز گفتوگوی تمدنهای خاتمی از روز نخست تاسیس آن با اعتبار دولتی و ردیف بودجه خاص از بودجه عمومی کشور نه برای یک سال و در مرحله راهاندازی، بلکه در طول سالیان متمادی بوده است.
🔸ثانیا؛ ریختوپاش و عدم کارکرد مناسب مرکز گفتوگوی تمدنها آنچنان زیاد بوده که 6 سال پس از تاسیس این مرکز بودجههاي تحقيقاتي، پژوهشي و بودجههايي براي تورهاي بين ايران و کشورهاي ديگر به منظور تبادل صاحبنظران و فراهم آوردن امکانات مسافرت آنها از منابع دولتی تامین میشد. امروز که بیش از 25 سال از تاسیس این مرکز میگذرد، سؤال این است که مرکز گفتوگوی تمدنهای خاتمی با ايجاد يک دستگاه عريض و طويل و صرف بودجههاي مفصل دولتی، جز هدر دادن منابع مالي و نيروي انساني، آیا اثر ديگري داشته است؟
🔸ثالثا؛ تاسیس بنیاد یا مؤسسات و به تعبیر غربیها «تینک تنک» یا همان اتاقهای فکر توسط رؤسای جمهور یا به نام آنها اگر با هدف کار علمی و حل چالشها و مشکلات کشور باشد نهتنها منفی نیست بلکه اقدامی مثبت تلقی میشود. امروز در آمریکا صدها اتاق فکر که در تصمیمسازی برای دولتها نقشآفرینی میکنند وجود دارد و سالانه صدها سند راهبردی برای کمک به دولت آمریکا تولید میکنند و حتی از اعتبار دولتی استفاده میکنند.
#نگاه
https://kayhan.ir/001Gmh
@Kayhan_online
🔰 چرا از میراث شهید رئیسی میترسند؟!
👤 #محمدمهدی_بحری
🔸داستان تاسیس بنیاد شهید رئیسی و سوءاستفاده و تخریب شبکههای ضد انقلاب و جریان رسانههای زنجیرهای و پروژهبگیران داخلی، یکی از فصول مظلومیت آیتالله شهید است.
🔸در جلسه بررسی تاسیس بنیاد در شورای عالی انقلاب فرهنگی، آیتالله رشاد که یک شخصیت علمی برجسته و مسئول حوزههای علمیه تهران که مورد اعتماد و وثوق رهبری عزیز انقلاب هستند بیان کردند:«ویژگیهای که رهبر انقلاب در این کمتر از دو ماه در مورد شهید رئیسی گفتهاند بسیار بیشتر از ویژگیهای است که در طول ۴۳ سال گذشته در مورد شهید بهشتی گفتهاند.»
🔸این جمله ایشان تنقیص آیتالله شهید دکتر بهشتی نیست، بلکه عظمت شهید مظلوم جمهور در یک دوره مجاهدت ۴۵ ساله در مسئولیتهای مختلف و آخرین آن خدمتگزاری در پست ریاست جمهوری را نشان میدهد.
🔸آیتالله رئیسی شخصیتی برجسته و تربيت شده مکتب فکری امام راحل و رهبر عزیز انقلاب بودند. رئیسی عزیز ما اسوه است چون بعد از ۳۲ سال از تغییر قانون اساسی و تجربه چهار دوره ریاست جمهوری ۸ ساله، زبان طعنه منتقدان نظام امت و امامت را در ناکارآمد نشان دادن اسلامیت و جمهوریت بست، و فرضیه دوگانگی بخشهای انتصاب و انتخابی قدرت در ساختار جمهوری اسلامی را باطل کرد.
🔸شهید رئیسی نه در حرف بلکه در عمل به مانند یک سرباز زیر لوای ولی فقیه عمل کرد و تمام دستگاه اجرائی کشور را پای تحقق امر ولی بسیج کرد. این راستگرایان و چپگرایان بغض رئیسی شهید را دارند چون بساط کاسبی سیاسی آنها را جمع کرد. اینها کینه رئیسی شهید را دارند چون کارآمدی نظام ولایت فقیه را در حل مشکلات داخلی کشور و عظمت بینالمللی نظام اثبات کرد.
🔸آنها امروز به درستی از میراث شهید عزیز ما میترسند چون تداوم سنت فکری و عملی این شهید عزیز، یعنی تداوم مقاومت در برابر سازش، یعنی باطلالسحر نسخه غربزدگان بیمار و محافظهکاران ترسو در تسلیم ایران اسلامی در برابر استعمار.
🔸در اساسنامه بنیاد، ردیف اختصاصی بودجه در لایحه بودجه سالانه، اساسا وجود ندارد و این هم به دلیل اصرار یاران شهید رئیسی برای پرهیز از هرگونه شائبه در بهرهمندی از امکانات و بودجه دولتی بوده است. در وزارت فرهنگ سالانه به صدها مجموعه و مؤسسه فرهنگی طبق قانون کمک میشود. این بند کمکهای دولتی یعنی این بنیاد هم مثل ۸۰ هزار مؤسسه فرهنگی چند منظوره و تک منظوره، امکان استفاده از این کمکها را دارند. این در حالی است که برای بنیادها و مجموعههای فرهنگی، پژوهشی و آموزشی بسیار نازلتر از حیث حقوقی و منشا تصویب، همین الان در لایحه بودجه، اعتبار پیشبینی شده است.
#نگاه
https://kayhan.ir/001Gn4
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 جولانی: تا ۴ سال دیگر امکان برگزاری انتخابات در سوریه وجود ندارد!
@Kayhan_online