هدایت شده از خانه کتاب اردکان
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در آخرین پنج شنبه از ماه آبان،نشست کتاب اردی بهشت با موضوع نقد و بررسی کتاب " قیدار" با حضور علاقه مندان در خانه کتاب برگزار شد.
گفتنی ست جلسه با پیام و وُیسی که رضا امیرخانی نویسنده کتاب ویژه ی این نشست برای اعضا ارسال کرده بودند ادامه پیدا کرد.
☘️سپاس از عزیزانی که در این جلسه همراه و در کنار ما بودند.☘️
لازم به ذکر است که در پایان جلسه،کتاب جای خالی سلوچ به عنوان کتابِ ماهِ آذر انتخاب شده و به قید قرعه به دو نفر از حاضرین در جلسه بن خرید کتاب از طرف گروه اردی بهشت و خانه کتاب اهدا شد.
#فردا_برای_خواندن_دیر_است
#نشست_کتاب
https://eitaa.com/ketab_ordibehesht
@khane_ketab_ardakan
📚📚کتاب جای خالی سلوچ را از کجا تهیه کنیم؟؟
۱.شما میتوانید کتاب را از خانهی کتاب اردکان خریداری کنید.
۲.اگر اهل مطالعهی کتاب الکترونیک هستید نسخهی الکترونیک کتاب در نرمافزار فیدیبو موجود است.
۳.نسخهی صوتی کتاب نیز در نرمافزار فیدیبو موجود است. توجه داشته باشید این اثر بسیار زیبا توسط بیش از ۳۰ هنرمند خوشصدا کار شده است.
۴. اگر به کتابخانه سر میزنید و به امانت گرفتن کتاب علاقه دارید، این کتاب در برخی کتابخانههای عمومی شهرستان موجود است. برای اطلاع دقیق از موجودی میتوانید از سامانه یکپارچه مدیریت کتابخانههای عمومی کشور به آدرس samanpl.ir استفاده کنید.
❌❌❌
توجه کنید
در حال حاضر نسخهی صوتی و الکترونیک کتاب، تخفیفهای خوبی دارند. مشخص نیست تا چه زمانی این تخفیف برقرار باشد. اگر تصمیم بر خریدن این نسخ را دارید، هرچه زودتر اقدام کنید.
محمود دولت آبادی 10 مرداد 1319 در روستایی در سبزوار استان خراسان به دنیا آمد. پدرش تحصیلات حوزوی اندکی داشت، یکی از مراجع دینی روستا به شمار میآمد و با اشعار شاعران کلاسیک ایرانی مانند سعدی و حافظ آشنا بود. او بود که پسرش را هم با این اشعار آشنا کرد. محمود دولت آبادی بعد از اینکه تحصیلات مقدماتیاش را به سرانجام رساند، به سبزوار رفت و کارهای مختلفی را تجربه کرد. کمی بعد به مشهد رفت. این سفر برای او آغاز آشنایی با تئاتر و سینما بود. محمود دولت آبادی در سال 1339 به تهران آمد تا در کلاسهای نمایش شرکت کند و بازیگر تئاتر شود.
محمود دولت آبادی در این دوران نیز کارهای مختلفی را تجربه کرد و با نویسندگانی مانند احمد شاملو و غلامحسین ساعدی آشنا شد. او با کارگردانهای مطرح تئاتر نیز آشنا شد و در نمایشهایشان ایفای نقش کرد. او همچنین در فیلم «گاو»، ساختهی داریوش مهرجویی، بازی کرد و سپس برای کار به سراغ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان رفت
محمود دولت آبادی طرح یک رمان طولانی را در ذهن داشت و بعضی از قسمتهای آن را هم روی کاغذ آورده بود که دستگیر شد و مدتی به زندان افتاد. در زندان نگرانی دستنوشتههایش را داشت تا اینکه فهمید برادرش نوشتهها را به محلی امن منتقل کرده است.
زندان فرصتی در اختیار محمود دولت آبادی قرار داده بود تا فکر کند و فکرهایش را در قالب داستانی شکل دهد. مثلاً کتاب «جای خالی سلوچ» یکی از نتایج زندان است.
جای خالی سلوچ، رمانی نوشته ی محمود دولت آبادی است که اولین بار در سال 1979 انتشار یافت. این رمان زیبا که بدون تردید در زمره ی مهمترین آثار در ادبیات مدرن ایران قرار می گیرد، به تلاش ها و سختی های بی پایان زنی فقیر می پردازد که پس از ناپدید شدن ناگهانی و بدون توضیح همسرش سلوچ، به همراه فرزندانش در روستایی دورافتاده در ایران زندگی می کنند. این کتاب با نثر شاعرانه و در عین حال بی پرده ی دولت آبادی، فراز و نشیب های زندگی شخصیتی را روایت می کند که مجبور است با تمام توان، با فساد سیاسی، استبداد و فقر موجود در دنیای پیرامون خود دست و پنجه نرم کند. این زن، هم عاشق سلوچ است و هم به خاطر غیبت ناگهانی شوهرش، از او بسیار عصبانی است. کتاب جای خالی سلوچ، با هنر و زیبایی هر چه تمام تر، جامعه ای را به تصویر می کشد که میان گذشته و آینده گیر افتاده است؛ گذشته و آینده ای که توسط بی عدالتی و زورگویی، گروگان گرفته شده اند.
یک خبر خوب
یکی از همراهان ما با آقای دولتآبادی تماس گرفتهاند و از ایشان خواستهاند تا برای گروه ما پیامی ارسال کنند.
جناب دولتآبادی نیز به ما لطف داشتند و یک پیام صوتی برای اردیبهشتیها ارسال کردند.
پس جلسهی پنجشنبه همراه با یک شگفتانهی ویژه برای همهی ماست.
با ما همراه باشید.
پنجشنبه این هفته
ساعت ۴ عصر
خانهی کتاب اردکان
لطفاً از طریق لینک زیر در نظرسنجی شرکت کنید و کتاب ماه بعد را انتخاب کنید:
https://EitaaBot.ir/poll/ns981
هدایت شده از خانه کتاب اردکان
102.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱مستندهای نوبرانه
📌روایتی از بانوی دغدغهمند عرصه کتاب شهرمان...
➖قسمت ششم
#نوبرانه
#مستند
#نوبرشو_آوردیم
•|روابط عمومی موسسه فرهنگی هنری افق کویر|•
@ofoghkca
@khane_ketab_ardakan