حسین (ع) نشان داده که ای انسان ها! تسلیم هرچیزی نشوید، خودتان را صرف هر میل سبک و پستی نکنید، نگویید چون جامعه امروز در میل منفی افتاده است، پس من کاری نمیتوانم بکنم، در کربلا یک نفر قیام کرد و نشان داد که ای بشریت میتوان در برابر انبوه انحراف ها قیام نمود، میتوان در هر شرایطی انسان بود و در هر شرایطی یک انسان معنوی مقدس و متعالی باقی ماند.
آری نمیشود حسین شد ولی میتوان حسینی بود...
#کربلا_مبارزه_با_پوچی_ها
☕️ @ketabchemedia
چه کسی پوچی را به اسلام تحمیل کرد؟
این آتش از طریق معاویه در خرمن اسلام افتاد.
رومی ها مشاور معاویه بودند و معاویه از طریق آن فکر و فرهنگ با ظاهر جذابی که آن فرهنگ داشت، پوچی مخصوص غرب را وارد اسلام کرد.
#کربلا_مبارزه_با_پوچی_ها
☕️ @ketabchemedia
قبلا مرشدی میآمد و از مصیبت های اباعبدالله روضه میخواند و مارا در عالمی میبرد که با اباعبدالله معاشقه مینمودیم و از این طریق خط پوچ انگاری را از خود می زدودیم و خیزش مقابله با ستم را متذکر میشدیم ولی وقتی به غرب بیشتر نزدیک شدیم و از اباعبدالله دور شدیم، گروه تار و سنتورشان می آیند و آواز میخوانند و میگویند که ما با همدیگر اورکستر اجرا میکنیم و پوچی را عمیق تر میکنند!
#کربلا_مبارزه_با_پوچی_ها
☕️ @ketabchemedia
کسی که زیاد سخن بگوید؛
زیاد هم اشتباه میکند!
کسی که زیاد اشتباه کند؛
شرم و حیای او کم میشود
کسی که شرم و حیایش کم شود؛
خودنگهداری و تقوایش کم میشود!
کسی که تقوایش کم شود؛
دل او خواهد مرد
و کسی که دلش بمیرد؛
در آتش سقوط خواهد کرد....!
استاد علی صفایی حائری:
به خدا قسم تا کسی به خدا پناهنده نشود به هیچ جا نخواهد رسید...
جز خدا همه ی پناه ها و تکیه گاه ها سست اند...
9.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پول ندارید
توکل کنید به خدا
کار کنید...
☕️ @ketabchemedia
آسیدمرتضیٰآوینی:
زندهترین روزهای زندگیِ یک
مرد، آن روزهایـے است که در
مـــــبارزه میگذراند!
☕️ @ketabchemedia
🔰شبکه های مردمی؛ سمپاد های انقلاب
🖇امام (ره) در تبعید بود. نوار های سخنرانی ایشان چگونه به دست مردم در سراسر کشور میرسید؟ توسط شبکه های مویرگی مردمی. در خاطرات «سید احمد شاهنگیان» آهنگساز سرود هایی مانند «هفده شهریور»، «برخیزید» و «خمینی ای امام» میخوانیم: توضیع هزار نسخه یا پنج هزار نسخه در کشور کار خیلی سختی نبود؛ آن هم با آن عمومیتی که نهضت داشت پیدا میکرد و همهٔ مردم در میدان بودند. فقط کافی بود صدتا آدم داشته باشی و به هر کدامشان ده تا بدهی؛ میشد هزارتا. پنجاه تا میدادی، میشد پنج هزارتا. نوار ها که میرسید دست نفرات دوم، آن ها هم خودشان شروع میکردند به تکثیر و مرحله دوم توضیع شروع میشد. این طوری شبکهای بزرگ بین مردم شکل میگرفت. همین شبکه مردمی، هزاران بار هر نوار را کپی میکردند. در کمترین زمان، دست به دست میچرخید و به کل کشور می رسید.
📗به اضافه مردم ص ۲۸، روح الله رشیدی
☕️ @ketabchemedia