💬 نویسنده کتاب می گوید:
«دیدم دارند کامیون کامیون کتاب ترجمه ای داخل نمایشگاه خالی می کنند. کتاب هایی که بعضی هایش دشمن #دین و #فرهنگ کودکان بودند.»
💢 البته #محمد_حمزه_زاده از آن دسته مسوولان نبود که فقط بیانیه بدهد و بعد با دست و جیغ و هورا برود سر جایش بنشیند و آب از آب تکان نخورد.
📚او که از بیست و دوسالگی برای بچه های این سرزمین نوشته حالا #دوباره قلم دست گرفته و یک مجموعه خوش آب و رنگ منتشر کرده است.
نویسنده : محمد حمزه زاده
ناشر : هزار برگ
رده سنی/مخاطب : عمومی
قالب کتاب :داستان
تعداد صفحه :۲۶۰ صفحه
نوع جلد : شومیز
🔸قیمت : 250 هزار تومان اما👇
🎁قیمت با تخفیف ویژه: 225.000 هزار تومان
ادمین ثبت سفارش و ارسال🚚👇
@ketabejonoob
✅ مجموعه ۱۵ جلدی #سرگذشت_استعمار
✍ نویسنده: #مهدی_میرکیایی
📜 ناشر: #سوره_مهر
📚 پویش کتابخوانی #هیس_طوری یکی از رویدادهای ملی برای نوجوانان #دهه_هشتادی حول محور مطالعه مجموعه ۱۵ جلدی کتاب «سرگذشت استعمار» است در این کتاب ها به #تاریخ_غرب و #استعمار گری های آنان در ۴۰۰ سال اخیر پرداخته شده است.
📅 «هیس طوری» در انگلیسی به معنای #تاریخ است، شعار این پویش «هیسطوری رو پاک کن» به این معنی است که باید استعمارگر، هیسطوری را چه به معنای تاریخ و چه در سرکوبگری تاریخی کنار بگذارد و مجدداً از نو بنویسد.
🔰 این پویش از سوی آموزش و پرورش با مشارکت حوزه هنری، سازمان دانش آموزی و صدا و سیما از هشتم آذرماه شروع شده و تا پایان فروردین ماه ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت، نوجوانان برای شرکت در این این #رویداد_کتابخوانی می توانند به سامانه Hisstori.ir مراجعه کنند.
🎁 از #جوایز این پویش ۴۰ میلیون تومان برای نفر اول گرفته تا موبایل و تبلت و دوربین و... را شامل میشه!
🔻 جلد 1: سفر به آن سوی دریاها
🔻 جلد 2: گرگ ها با چشم باز می خوابند
🔻 جلد 3: شکار انسان
🔻 جلد 4: صلیب خونین
🔻 جلد 5: راهپیمایی اشک ها
🔻 جلد 6: فاخته ها لانه ندارند
🔻 جلد 7: سفر الماس
🔻 جلد 8: به دنبال کادی
🔻 جلد 9: افطار در کلیسا
🔻 جلد 10: گنج های کلات
🔻 جلد 11: جوانه های آتش
🔻 جلد 12: بازی بزرگ
🔻 جلد 13: ماجرا هنوز تمام نشده
🔻 جلد 14: فارغ التحصیل زندان
🔻 جلد 15: ملکه تهی دست
#سرگذشت_استعمار
#تاریخ
#استعمار
🔴«کتاب کار» روایت انقلاب برای کودکان
✍️حجتالاسلام محسن قنبریان, استاد حوزه علمیه:
🔻اول بگویم بزرگترین خسارت، «رفتن امر سیاسی از مدرسه» است. بدون آن نسلی تربیت میشود که تمتعات شخصیاش بر مسائل اجتماعیاش پیشی گرفته است. تنوع دلبستگیهای شخصی از مد و فشن تا دیگر باشیها و... ممکن است یک دهه بعد آنها را خودآگاه و منسجم کند؛ نیمطبقهای اجتماعی بسازد و حتی جنبشهای اجتماعی موجب شود! اینبار سیاسی می شود اما برای چیزهایی غیر از آرمانهای اصیل یک انسان مسلمان!
🔻کتاب «انقلاب ما»، مجموعه داستانبازیهایی برای دوم ابتدائیهاست که با تلاش جمعی از نویسندگان خانه همبازی تألیف و انتشارات «راه یار» آن را منتشر کرده است.
🔻از ماجراهای انقلاب اسلامی(کاپیتالاسیون، اعتصاب کارگران صنعت نفت، فرار شاه، طوفان شن، تحریم و...) موقعیت ساخته میشود و به کمک ارزشهایی مثل «نه به قوانین ناعادلانه»، «همبستگی برای اعتراض»، «کارآمدی نظریه حکومت اسلامی»، «نصرت الهی»، «تغییر محاسبات ذهنی بهعنوان یک مانع حرکت انقلابی» و... بازیهایی طراحی میشود که آن داستان واقعی را برای کودکان عینی میکند. اول روش کار کامل توضیح داده شده است و بعد در ۱۲فصل، ۱۲ماجرا با داستان و بازی به آموزش و تربیت در میآید.
🔻قطعا اجرای این کتاب توسط مربیان آگاه، نقاط قوت و ضعف کتاب را بیشتر معلوم میکند و میتواند این راه را تکمیل و تعالی دهد. مطالعه و اجرای این کتاب را در دهه فجر به مربیان دبستان پیشنهاد میکنم.
🔷انتشارات راه یار
📚 یک سبد انجیر بچین
(فرهنگ وقف)
یکی از کارهایی که خدای مهربان خیلی دوست دارد #وقف کردن است.
بسیاری از مسجدها، مدرسه ها، بیمارستان ها، کتابخانه ها و … وقفی هستند ، یعنی کسی آنها را ساخته و به همه تقدیم کرده است.
در کتاب یک سبد انجیر بچین با این کار ارزشمند بیشتر آشنا می شویم.
▫️نویسنده: سید محمد مهاجرانی
▫️ناشر: به نشر
▫️قطع: خشتی
▫️تعداد صفحه: 24
▫️جنس کاغذ: گلاسه
✅ مناسب برای 6 تا 12 سال
#کودک
📸 تصاویر بیشتر از کتاب
https://eitaa.com/tasavir2/3691
🔴 قیمت : 7.000 تومان
ادمین ثبت سفارش و ارسال🚚👇
@ketabejonoob
⁉️ حالا بگیم که چرا خوندن #تاریخ واجب هست؟!
✅ یکی از دلایل اصلی خوندن #تاریخ اینه که در آینده، تاثیر بر روح و روان شما داره اگر شما بدونید که از کجا اومدین و جهانی که در آن هستید چه پیشینه ای دارد به #شناخت_بهتری از خود و اطرافتون میرسید.
🧾 با خوندن تاریخه که ما میتونیم از #تجربیات_گذشتگان استفاده کنیم.
🤔 با خوندن تاریخه که میتونیم اتفاقات روز رو #تجزیهوتحلیل کنیم و علت شکل گیری اون رو براساس حوادث #تاریخی مشخص کنیم
📙تاکید #قرآن که کتاب آسمانی ما هست هم درباره #تاریخ و فواید به خاطر داشتنش مطالبی رو ذکر کرده که در ادامه برخی از آنان رو ذکر میکنیم
📌 تاکید #امام_علی(ع) در #نهج_البلاغه به خواندن #تاریخ
🌱 تاکید خیلی از بزرگان به خواندن #تاریخ و عبرت گرفتن از آن از جمله: #امام_خمینی و #مقام_معظم_رهبری
🌾 بيش از نصف #قرآن مربوط به #تاريخ و #تبيين فلسفه تاريخ است؛ حتى بخش عظيمى از آيات در موضوعات فقهى، كلامى و اجتماعى و ... از نظر شأن نزول و تطبيق و تعيين مصداق با #تاريخ درآميخته است.
📜 قرآن گاهى به نقل حوادث #تاريخى تصريح مى كند و مى فرمايد:
«نَحْنُ نَقُصُّ عَلَيْكَ احْسَنَ الْقَصَصِ»
ما بهترين سرگذشتها را از طريق اين #قرآن بر تو بازگو مى كنيم.
📜 و نيز مىفرمايد:
«كَذلِكَ نَقُصُّ عَلَيْكَ مِنْ انْباءِ ما قَدْ سَبَقَ»
اينگونه بخشى از اخبار پيشين را براى تو بازگو مى كنيم.
📜 در خصوص فرعون نيز اين تعبير را بكار برده و خود او را به عنوان كسى كه منشأ پيدايش بخشى از #تاريخ گشته است «آيت» مى داند و مى فرمايد:
«فَالْيَوْمَ نُنَجّيكَ بِبَدَنِكَ لِتَكوُنَ لِمَنْ خَلْفَكَ ايَةً وَ انَّ كَثيراً مِنَ النَّاسِ عَنْ اياتِنا لَغافِلوُنَ»
ولى امروز بدنت را (ازآب) نجات مىدهيم، تا عبرتى براى آيندگان باشى و بسيارى از مردم، از آيات ما غافلند.
☘️هر كسى در زندگى خود احتياج به تجربه دارد اما عمر يك شخص براى كسب همه تجربه ها كافى نيست. تنها از راه #تاريخ مىتوان از تجربه هاى گذشتگان بهره گرفت؛ #تاريخ دربردارنده تجربه هاى افراد و جامعه هايى است كه در گذشته زندگى كرده و تجربه هاى تلخ و شيرينى كسب نموده اند.
اكنون مىتوان از آنها سود جست. چنين كسى، آن را ماند كه به درازاى #تاريخ عمر كرده است.
🌷 #حضرت_على_عليه_السلام مى فرمايد:
«اىْ بُنَىَّ انّى وَ انْ لَمْ اكُنْ عُمِّرْتُ عُمُرَ مَنْ كانَ قَبْلى فَقَدْ نَظَرْتُ فى اعْمالِهِمْ وَ فَكَّرْتُ فى اخْبارِهِمْ وَ سِرْتُ فى اثارِهِمْ حَتّى عُدْتُ كَاحَدِهِمْ بَلْ كَانّى بِمَا انْتَهى الَىَّ مِنْ امُورِهِمْ قَدْ عُمِّرْتُ مَعَ اوَّلِهِمْ الى اخِرِهِمْ فَعَرَفْتُ صَفْوَ ذلِكَ مِنْ كَدَرِهِ وَ نَفْعَهُ مِنْ ضَرَرِهِ»
⬅️ پسرم! اگر چه من به اندازه همه كسانى كه پيش از من بوده اند نزيسته ام اما در كردار آنان بدقت نگريستم و در اخبارشان تفكّر نمودم و در آثار آنها به سير و سياحت پرداختم تا همچون يكى از آنان شدم؛ بلكه گويا در اثر آنچه از #تاريخ آنها به من رسيده با همه آنان از اول تا آخر بودهام من قسمت زلال #زندگى آنان را از قسمت تاريك و آلوده باز شناختم و سود و زيانش را دانستم.
🎤 #آیتالله_خامنهای #تاریخ را بهعنوان «درس و گنجینهی اطلاعات ما از گذشتهی بشریت» تعریف میکنند:
💎 « #تاریخ چیز مهمی است. تاریخ را بهعنوان یک چیز کوچک یا حاشیهیی نباید خیال کرد؛ #تاریخ واقعاً مهم است. تاریخ، درس و گنجینهی اطلاعات ما از گذشتهی بشریت است؛ سرگذشت ماست.
.
.
❓مگر میشود نسبت به #تاریخ بیاعتنا بود؟ همهی علوم و همهی معارف و همهی تلاشهای بشری و همهی آنچه که امروز در این صحنهی عالم وجود دارد، فقط زمان حال است؛
🌐 میلیونها برابرِ این تلاشها در گذشته انجام گرفته است. سرگذشت اینها، یعنی #تاریخ.»
🖇 بعد از ذکر موارد بالا و وجوب مطالعه #تاریخ، بحث این میشه که چه کتابی رو بخونیم؟!
📌 اکثر #کتاب_های_تاریخی دارای متن های سنگین و قلمبه و سلمبه هستن و مخاطب خیلی راحت نمیتونه باهاشون ارتباط برقرار کنه و خیلی سریع نصفو نیمه کتاب رو رها میکنه
🔎 کتابی رو بهتون پیشنهاد میدیم که سر جاتون میخکوب میشین وقتی این کتاب ها رو دست میگیرین
✌️که این میخکوبی دو دلیل اصلی داره:
☝🏻اول؛ متن ساده، شیرین و جذاب 📃
✌🏻دوم؛ مسابقه 5 میلیارد تومانی 🎁
😎 بله بله
🎁🤩 یه #مسابقه_بزرگ کتابخوانی با کلی #جایزه 🥳🎁
تصویر رو باز کنید و بخشی از جوایز رو ببینید..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبت مقام معظم رهبری در بارهی #مجموعه_کتاب_سرگذشت_استعمار
🔸 اگر شما هم، پیگیر و دوستدارِ مجموعههای تاریخی ترسناک هستید، بیشک مجموعهی پانزده جلدی #سرگذشت_استعمار در همهی سنین به دردتان خواهد خورد.
🔸 جایی که مهدی میرکیایی، با قلمی بسیار روان و کششدار، شما را رسماً به کتابش میچسباند!
برای کسی که دوست دارد یک دوره تاریخ روان و سریع و اجمالی از قرن پانزدهم میلادی به بعد بداند، گزینهی بسیار مناسبی است؛ به خصوص نوجوانانی که میخواهند دنیا را بشناسند یا دوست دارید برایشان هدیهای مناسب تهیه کنید.
🔸 #مهدی_میرکیایی در این اثر سعی کرده با بهرهگیری غیرمستقیم ارجاعات مستند، تاریخخوانِ عمومی را خسته نکرده و او را به کتاب خود بدوزد؛ برای همین در کنار ذکر چارچوبهای اصلی وقایع و جریانهای تاریخی، از ذکر مصادیق کوچک و داستانگوییها ابایی نداشته است. همین باعث شده کتاب خیلی خوشفرم بایستد.
🔺 درباره مجموعه #سرگذشت_استعمار بیشتر بدانیم 👇 1️⃣
🔸 کتاب اول: #سفر_به_آن_سوی_دریاها
🗺 در کتاب سفر به آن سوی دریاها داستان روانه شدن دریانوردان پرتغالی به شرق آسیا برای دست یابی به طلا، ابریشم و ادویه روایت می شود. لشگرکشی که برای کشف قاره ی آمریکا و سرزمین های جدید در آفریقا انجام شد و نتیجه اش آن به استعمار درآمدن کشور #هند با استفاده از قدرت نظامی پرتغالی ها شد.
🔹 کتاب دوم: #گرگ_ها_با_چشم_باز_می_خوابند
🏮 کتاب گرگ ها با چشم باز می خوابند تصویرگر رقابت کشورهای اروپایی برای دستیابی به ثروت قاره های جدید کشف شده توسط آن ها است.
🔸 کتاب سوم: #شکار_انسان
🤐 شکار انسان روایتی تلخ و تامل برانگیز درباره تجارت #برده_داری رایج در قرن شانزدهم تا هجدهم میلادی و ظلم و ستمی که در پی آن به سرخ پوستان و سیاه پوستان وارد شد. تاجران پرتغالی و دیگر کشورهای اروپایی با پیوستن به این بازار ننگین و پرسود، به شکار انسان در آفریقا می پرداختند و آن ها را برای کار در معادن و مزارع با سودی چند برابر بیشتر از هزینه ی خریدشان به فروش می رساندند.
🔹 کتاب چهارم: #صلیب_خونین !
✝️ در کتاب صلیب خونین داستان ورود کشتی های اروپایی به سرزمین های جدید به بهانه ی گسترش دین مسیحیت، ممنوعیت تبلیغ اسلام در ممالک فتح شده، تبدیل کردن بومی ها به کالاهای اروپایی و سرازیر شدن ثروت به کشورهای استعمارگر روایت می شود.
🔸 کتاب پنجم: #راهپیمایی_اشک_ها
🗿 در کتاب راهپیمایی اشک ها داستان کشف قاره ی آمریکا توسط کریستف کلمب و زندانی و شکار شدن بسیاری از سرخ پوستان ساکن در آن به عنوان برده روایت می شود. انگلیسی ها، هلندی ها، اسپانیایی ها و بسیاری دیگر از کشورهای اروپایی پس از رسیدن به آمریکا، برای دست یابی به منافعی همچون طلا و نقره، سرخ پوستان را به اجبار از سرزمین هایشان پراکنده کردند.
🔺 درباره مجموعه #سرگذشت_استعمار بیشتر بدانیم 👇 2️⃣
🔹 کتاب ششم: #فاخته_ها_لانه_ندارند
🌊 صدها سال پیش، هرساله جشن عجیبی در ایتالیا در شهر ونیز برگزار می شد. حاکم شهر در روز مشخصی با قایق به وسط دریا می رفت. حلقه ازدواجی را از جیبش بیرون می آورد، لحظه ای آن را به طرف دریا می گرفت و بعد آن را با احترام به درون آب می انداخت. حاکم به این صورت با دریا ازدواج می کرد و صاحب آن می شد. این مراسم نشانه فرانروایی ونیز بر دریا بود؛ شهری که دریا نوردان مشهوری داشت و از تجارت دریایی به ثروت فراوانی رسیده بود.
🔸 کتاب هفتم: #سفر_الماس
🚢 در ششم آوریل ۱۸۵۰ میلادی، رزم ناو انگلیسی "مدیا" برای انجام دادن ماموریتی بسیار محرمانه از بمبئی، بندری در غرب هندوستان، به مقصد انگلستان به راه افتاد. ماموریت مدیا آن قدر سری بود که حتی ناخدا "لاکر"، فرمانده رزم ناو، از آن اطلاعی نداشت. فقط سه نفر از مسافران از راز این سفر آگاه بودند: "لرددالهوزی"، فرماندار انگلیسی کل هندوستان، همسرش و سروان مرزی، یک افسر انگلیسی که همیشه در کنار فرمانده کل حضور داشت.
🔹 کتاب هشتم: #به_دنبال_کادی
💉 ساحل نشینان رود سند به مردی انگلیسی، که با کت و شلوار و کلاه سفید در اطراف خانه هایشان پرسه می زد، مشکوک بودند. انگلیسی ها بیشتر مناطق هند را تصرف کرده بودند؛ اما سند هنور خارج از قلمرو آن ها بود. خبر ستمگری انگلیسی ها در مناطقی که اشغال کرده بودند، مخصوصا مالیات هایی که از کشاورزان می گرفتند، به گوش ساکنان اطراف رود سند هم رسیده بود. آن ها اکنون می دیدند که سر و کله ی یک مرد انگلیسی در سرزمین سند هم پیدا شده؛ مردی که تلاش می کند سر حرف را با مردم باز کند و گاهی با داروهای اندکی که همراه دارد به درمان بیماران آن ها مشغول بود.
🔸 کتاب نهم: #افطار_در_کلیسا
💢 سربازان "رستم"، آخرین پادشاه سلسله ی "آق قویونلو"، به دنبال پسر هفت ساله ای به نام "اسماعیل" به لاهیجان آمده بودند. جاسوسان رستم به او خبر داده بودند اسماعیل که ماه ها بود به دنبال او می گشت، در لاهیجان پنهان شده است. اما "کارکیا میرزا علی"، حکمران لاهیجان، قسم می خورد که پای اسماعیل روی زمین گیلان نیست. سربازان با شک و تردید زیاد از خانه ی حکمران بیرون رفتند. سومین بار بود که به دنبال اسماعیل به آن جا می رفتند و هر بار کارکیا میرزا علی همین طور برای آن ها سوگند خورده بود. در حقیقت حکمران اسماعیل کوچک را در سبدی گذاشته و از سقف یکی از اتاق های خانه اش آویخته بود تا پایش روی زمین گیلان نباشد و او قسم دروغ نخورده باشد!
🔹 کتاب دهم: #گنج_های_کلات
🤫 "تهماسب"، پس از هشت سال، دوباره به قصری که پدرانش از آن جا بر سراسر ایران فرمانروایی کرده بودند وارد شد. هنگامی که به سراسری قصر پا گذاشت، پیرزنی که لباس خدمتکارها را به تن داشت به سوی او دوید. او را در آغوش گرفت و در حالی که اشک می ریخت سر و رویش را غرق در بوسه کرد. تهماسب با تعجب ، به این پیرزن نگاه می کرد؛ نمی دانست این پیرزن چطور جرئت کرده او را در آغوش بگیرد. اما خدمتکار پیر او را رها نمی کرد و دائم این کلمات را تکرار می کرد: "آه فرزند عزیزم، یگانه فرزندم، فرزند دلبندم." تهماسب تلاش کرد که در چشم های خیس پیر زن خیره شود و سرانجام در چشم های بی رمق او نگاه مادرش را شناخت. مادر تهماسب، همسر "شاه سلطان حسین"، ملکه ی ایران، هنگامی که افغان ها به قصر هجوم آورده بودند لباس خدمتکارها را پوشیده بود تا جان خود را نجات دهد.
🔺 درباره مجموعه #سرگذشت_استعمار بیشتر بدانیم 👇 3️⃣
🔸 کتاب یازدهم: #کتاب_جوانه_های_آتش
💰 "آقا محمد خان" که برای ادامه نبردهایش به پول نیاز داشت هیچ فرصتی را برای جمع کردن ثروت از دست نمی داد. در یکی از سفرهایش از روستایی فقیری خشمگین شد و به یکی از جلادانش دستور داد گوش او را ببرد. مرد روستایی به جلاد التماس می کرد که فقط نصف گوش را ببرد؛ در مقابل او هم حاضر بود چند ریال به جلاد بدهد. آقا محمدخان که صحبت های او را شنیده بود به طرف آن ها رفت و به مرد روستایی گفت: اگر چند ریال دیگر روی آن ها بگذاری و به خود من بدهی، تو را خواهم بخشید اما...
🔹 کتاب دوازدهم: #بازی_بزرگ
🇬🇧 مردی که خودش را تاجری انگلیسی معرفی می کرد همراه فردی هندی، که مانند سادات دستار سبزی به سر بسته بود و ادعا می کرد نامش"سید کرامت علی" است، از تبریز به سوی استرآباد به راه افتاد. این دو مسافر در میان ترکمن ها از حوادثی که در قفقاز رخ داده بود، جنگ های ایران و روسیه و شکست سخت ایران صحبت می کردند. دو غریبه عجله ای برای ادامه سفر نداشتند. آن ها پس از دیدار با گروهی از ترکمن ها به ملاقات دسته ای دیگر می رفتند و در هر جمعی که می نشستند اصرار داشتند تا آن چه را از شکست سنگین ایران از روسیه دیده بودند تعریف کنند.
در حقیقت مردی که خود را تاجر معرفی می کرد "سروان آرتور کانالی"، افسر ارتش انگلستان بود که سفیر انگلستان در ایران او را مامور کرده بود تا اخبار شکست ایران و ضعف ارتش آن را میان ترکمن ها و افغان ها بپراکند و آن ها را به جدایی از ایران تشویق کند.
🔸 کتاب سیزدهم: #ماجرا_هنوز_تمام_نشده
🚂 مردی که در ایستگاه قطاری در فلسطین روی بار و بنه اش نشسته بود و انتظار می کشید زمانی پادشاه سوریه بود. او منتظر ماموری انگلیسی بود تا او را برای رسیدن به تاج و تخت تازه آماده کند. این پادشاه آواره "فیصل" نام داشت. انگلسیی ها به شریف مکه قول داده بودند اگر علیه عثمانی قیام کند، پس از جنگ، حکومت کشورهای عربی را به پسران او خواهند سپرد. آن ها یکی از پسرهای شریف مکه را که فیصل نام داشت، برای حکومت در سوریه در نظر گرفتند و پسر دیگرش به نام "عبدالله" را برای عراق. اما پس از مدتی مجبور شدند فیصل را از سوریه بیرون بیاورند تا تاج پادشاهی عراق را بر سرش بگذارند.
🔹 کتاب چهاردهم: #فارغ_التحصیل_زندان
🗯 "هنری استنلی" زمانی برای روزنامه ای در آمریکا خبر تهیه می کرد. او هیجان انگیزترین اخبار و ماجراها را از افریقا برای دفتر روزنامه می فرستاد؛ اما چند سالی بود که روزنامه نگاری را کنار گذاشته بود و شغل جدیدی پیدا کرده بود. پادشاه بلژیک استنلی را استخدام کرد تا سرزمین کنگو در قلب افریقا را برای او خریداری کند. استنلی راهی کنگو شد و شروع به معامله با سران آن جا کرد. او به رئیس قبیله ها هدیه هایی مانند دستمال کاغذی، کلاه، کت های روشن و شیشه های نوشیدنی می داد و از آن ها می خواست برگه هایی را امضا کنند. در این برگه ها قراردای نوشته شده بود که رئیس قبیله، طبق آن، زمین ها و جنگل های اطراف را به استنلی می فروخت.
🔸 کتاب پانزدهم: #ملکه_تهی_دست
☄️ جنگی تمام عیار آغاز شد. ناوگان انگلستان گلوله باران بندرهای چینی را آغاز کرد. چینی هایی که در تمام این سال ها به فکر ساختن نیروی دریایی قوی نبودند نمی توانستند با قدرتمندترین نیروی دریای جهان مقابله کنند. یکی از افسران چینی راه حلی پیشنهاد کرد: "تعدادی میمون را به ساحل می بریم. به پشت هر میمون هفت فتیله ی انفجاری می بندیم و با قایق به کشتی های دشمن نزدیک می شویم. فتیله ها را آتش می زنیم و میمون ها را روی عرشه کشتی رها می کنیم. اگر بخت با ما یار باشد، آتش فتیله ها به بشکه های باروت می رسد و کشتی های انگلیسی را منفجر می کند."