🍃
حجاب حق الهی
زن باید کاملا درک کند که حجاب او تنها مربوط به خود او نیست تا بتواند از حق خود صرف نظر کند و نیز حجاب زن مربوط به مرد هم نیست تا با رضایت مرد از حجاب صرف نظر شود. حجاب زن مربوط به خانواده هم نیست تا اعضای خانواده رضایت بدهند، بلکه حجاب زن، حق الهی است.
حرمت زن و حیثیت زن، حق الله است و خدای سبحان زن را با سرمایه عاطفه آفرید که معلم رقت باشد و پیام عاطفه بیاورد. اگر جامعه ای این درس رقت و عاطفه را ترک نمودند و به دنبال غریزه و شهوت رفتند، به همان فسادی مبتلا می شوند که در غرب ظهور کرده است.
از این رو، کسی حق ندارد بگوید که من به نداشتن حجاب رضایت دادم و از اینکه قرآن کریم می گوید:«هر گروهی، اگر هم راضی باشند، شما حد الهی را در برابر آلودگی اجرا کنید.» معلوم می شود که عصمت زن، حق الله است و به هیچ کسی ارتباط ندارد. قهرا همه اعضای خانواده و اعضای جامعه و خصوصا خود زن امین امانت الهی هستند.
زن از نظر قرآن امانتدار حق خداست، یعنی این مقام، حرمت و حیثیت را خدای سبحان که حق اوست، به زن داده و خواسته است او این حق را به امانت حفظ کند، آن گاه جامعه مسلمانان به صورتی در می آید که جهان برابر آن خضوع می نماید.
#حجاب
📔@ketabe_khoub
🌹شب دوم
با سر رسیدن شب، کاخ سبز در ساز و آواز و رقص رقاصه هایی که از تمام نقاط شام گرد آمده بودند، فرورفت. این ضیافت ها از آغاز تسلط بنی امیه بر شام، با چند سال وقفه بعد از جشن های باشکوه و بزرگ شاهان رومی که پیش از بنی امیه در آن سرزمین حکومت می کردند، آرام آرام به تدریج آغاز شده بود.جشن هایی با همان رنگ و بو و به همان سبک و سیاق.
آن چه دست معاویه را علی رغم ظهور اسلام در برگزاری چنین جشن هایی باز می گذاشت، یکی دوری این سرزمین از مدینه بود و دیگری آداب و رسوم مردم شام، که ریشه در سالیان سال حکومت رومیان داشت.
مردمانی که هنوز به خدایان رومی خود نظر و توجه داشتند، تندیس و مجسمه های آنان را در خانه های خود حفظ کرده و به آنان به چشم احترام و شاید پرستش می نگریستند، با آن که شهادتین گفته و مسلمان شده بودند.
هنوز مسابقات اسب دوانی و ارابه رانی، قمار و نمایش در میانشان رواج داشت و شراب به عنوان نوشیدنی رایج در خانه ها و خیابان ها مصرف می شد، خصایصی که معاویه نه تنها هیچ گاه با آن مخالفت نکرد، بلکه تلاش می نمود میان آن ها و اسلام آمیختگی ایجاد کند.
#پس_از_بیست_سال
#سلمان_کدیور
📔 @ketabe_khoub
🌹شب سوم
با وجود خستگی بسیار تمام شب چشم بر هم نگذاشت. دل تنگی محبوبش از سویی و آن چه از علی دیده و از اشتر شنیده بود از سوی دیگر، سخت مشوش و در همش ساخته بود. چشمانش را که بر هم می گذاشت، طنین صدای علی در گوشش می پیچید که چگونه مردمش را به برابری و عدالت می خواند، و چگونه آنان را تشویق می کرد که بر او نظارت کنند تا مال و ثروتی برای خود اندوخته نسازد.
«ای مردم! من با کهنه جامه ای که در بر دارم، بر شما وارد شده و با همان نیز شما را ترک خواهم کرد. پس اگر مرا یافتید که در این دوران خشتی بر خشتی نهاده یا از بیت المال ثروتی برای خود انباشته ام، بدانید من از خیانت کاران هستم.»
مشوش و پریشان از بستر برمی خاست و در حیاط کوچک مالک قدم می زد و با افکارش گلاویز می شد. هنوز یک روز از آمدنش به کوفه نگذشته که سخت غافل گیر شده بود. با خودش پیرامون جمل اندیشید و به خوبی دریافت که پیروزی این جنگ تنها نصیب معاویه شده است. چرا که با کشته شدن طلحه و زبیر هم توانسته بود برخی رقبایش را برای خلافت حذف نماید و هم مردم را نسبت به علی بدبین و از او پراکنده سازد. از هجوم این افکار، آتشی که بر جسم و جانش افتاده بود، بیشتر می شد.
#پس_از_بیست_سال
#سلمان_کدیور
📔 @ketabe_khoub
🌹شب چهارم
سپاهیان نزدیک آمدند و دوره اش کردند.
در این حال عمار نزدیک شد و گفت:«در پی چیزی هستید یا امیرالومنین؟»
علی با چشمانی سرخ و نمناک پرسید:«این جا کجاست ابویقظان؟»
پیرمرد پاسخ داد:«به این سرزمین کربلا گویند.»
«آه... کربلا... سرزمین سختی و بلا.»
سپس در حالی که خاک را در مسیر باد رها می کرد، گفت:«خوشا به حال تو ای خاک پاک؛ در قیامت گروهی از تو محشور می شوند که بی حساب به بهشت در آیند.»
سپس با صدایی که حزن و اندوه در آن موج می زد گفت:«به خدا سوگند که این جا همان جاست.»
#پس_از_بیست_سال
#سلمان_کدیور
📔@ketabe_khoub
📚نام کتاب: ناجی
🖋نویسنده: علی موجودی
📑انتشارات: سوره مهر
📓تعداد صفحات: ۴۸۰
📖توضیحات:
روایتی بههم پیوسته از تولد تا شهادت طلبه و پاسدار شهید محمدحسین ناجی دزفولی است. سبک نگارش کتاب، سبکی متفاوت و نو در حوزه شهیدنگاری است. «ناجی»، روایت واحد نیست، بلکه بیش از 80 راوی، خاطرات کتاب را روایت کردهاند، اما خاطرات کوتاه از راویان مختلف با ظرافتی خاص بهدنبال هم زنجیر شدهاند بهطوری که حالتی شبیه به مستند داستانی ایجاد شده است.
شهید محمد حسین ناجی دزفولی، را می توان یک شخصیت چندبعدی، چندوجهی و جامع عنوان کرد. مخاطب با شهیدی مواجه میشود که از همان کودکی برای اهدافش ریلگذاری کرده است. هر آنچه او را به هدفش میرساند در پازل زیستنش میآورد و هرچه او را از هدف دور میکند، از گستره زندگیاش حذف میکند.
📗📘📙
@ketabe_khoub
📚نام کتاب: تنها گریه کن
🖋نویسنده: اکرم اسلامی
📑انتشارات: حماسه یاران
📓تعداد صفحات: ۲۶۴
📖توضیحات:
کتاب تنها گریه کن اثر اکرم اسلامی است که توسط انتشارات حماسه یاران چاپ و انتشار یافته است. این کتاب روایت زندگی اشرف سادات منتظری مادر شهید محمد معماریان است که به رشته تحریر در آمده است. این اثر کوشیده تصویری کوتاه و مختصر از یک عمر زندگی و ولایتپذیری و فرمان برداری زنی را نمایش دهد که در تاریخ انقلاب رشد کرد و اثرگذار شد.
📗📘📙
@ketabe_khoub
🥀🥀
گِل وجود آدمی خاك فقر است كه با اشك آمیختهاند و در كورۀ رنج پختهاند. زینب كبری گنجینهدار عالم رنج است. او را اینچنین بشناس! او محمل گرانبارترین رنجهایی است كه در این مباركه نهفته: لَقَدْ خَلَقْنَا الْاِنْسانَ فی كَبَدٍ. او وارث بیتالاحزانِ فاطمه است و بیتالاحزانْ قبلۀ رنج آدمی است.
#شهید_آوینی
#فتح_خون
🥀🥀
🕯🕯🕯
🍃شیخ بر منبر بود و درباره اشک بر سید الشهدا سخن می گفت.
_مردم! بدانید که دو چیز انسان را در مسیر انسانیت سریع به منزل می رساند؛ یکی قرآن خواندن در نیمه شب و دیگری گریه بر حضرت سیدالشهدا علیه السلام.
گریه بر مولایمان حسین، معجزه می کند. به خدا معجزه می کند مردم!...
شیخ اشک می ریخت و دست راستش را برای تاکید به سوی مردم دراز می کرد و می گفت: " دامان حسین را رها نکنید. هزار هزار هم که عبادت کنید، باز هم به توسل به آقای شهیدمان محتاجید. مردم بدانید انسان یک شاکله ای دارد. ما اغلب شاکله خود را نمی شناسیم. کسی که به دنبال جلب خیرات است، باید جنس و شاکله اش عالی باشد؛ اما بدانید که برای عالی شدن جنستان باید بر حسین گریه کنید. هیچ چیز مثل اشک این شاکله را درست نمی کند."
چهارم محرم ۱۴۴۴
#وحید_یامین_پور
#نخل_و_نارنج
📗📘📙
📚نام کتاب: کهکشان نیستی
🖋نویسنده: محمد هادی اصفهانی
📑انتشارات: فیض فرزان
📓تعداد صفحات: ۵۶۰
🌱برگی از کتاب
♦️خشم استاد را کمتر دیده بودم، اما این بار احساس کردم بهناگه آتشفشانی از جوششِ خشم و غیرت از دریچۀ مردمکهایش در حال فوران است و رگهای چشمانش بهطرز غریبی به خون نشسته.
در این هنگام بود که ناگهان گویا نوری از قلب او همچون صاعقهای آسمانشکاف بیرون آمد و پردههای زمان و حجابهای مکان را در هم پیچید و تجلی قدرت الهی و نفوذ قلب ولیالله را به عمق ثابتات تاریخ به نمایش گذاشت. تکتک ما در برابر دیدگان حیرتزدهمان بیابانی را مشاهده کردیم که گرداگرد آن را سپاهیانی با نیزههای بلند و شمشیرهای بُرّان احاطه کرده و سید و سالار شهیدان و یارانش در میان آنان به خاکوخون کشیده شده بودند. در این میانه از این کشف و از این ارائۀ حقیقت به دستان تصرف یک ولیِ الهی، آن جماعتِ منکرِ حقیقت، منظرهای از مناظر خونین روز عاشورا را مشاهده کردند و همچون طوفانی کوبنده که ارواح را از اعماق بدنها بیرون میکشد همه از شدت و هیبت بر زمین افتاده و بیهوش شدند.
و من در آن پردۀ شگفتانگیز از شهود، چشم به آن گودال اسرارآمیزی دوخته بودم که ازل و ابد را در خویش فرومیکشید و در کیان هجدههزار عالمِ هستی، نورِ حقیقت و جریانِ عشق منتشر میکرد...
💠از صفحۀ ۴٩٩ کتاب کهکشان نیستی(داستان تاریخی زندگی آیت الحق سید علی قاضی طباطبایی)💠
📗📘📙
@ketabe_khoub
🏴 🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
بلندمرتبه شاهی ز صدر ِ زین افتاد
اگر غلط نکنم عرش بر زمین افتاد
عاشورا
محرم ۱۴۴۴
@ketabe_khoub
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببينيد | مشهور شد که قُتِلَ الْحُسين...
▪️مرثیهخوانی حضرت آیتالله خامنهای به زبان ترکی در مورد سيدالشهدا(ع) در اردبیل
🏴 #از_تبیین_تا_قیام
◾ Farsi.Khamenei.ir
📚نام کتاب:"خداحافظ سالار"
🖋نویسنده: حمید حسام
📑انتشارات: نشر بیست و هفت
📖توضیحات:
کتاب «خداحافظ سالار»، خاطرات پروانه چراغ نوروزی همسر سردار سرلشکر شهید حاج حسین همدانی، قافله سالار مدافعان حرم است، که به زندگی و فراز و نشیب های این شیرزن بزرگ پرداخته که از کودکی آغاز و نهایتا به شهادت سردار همدانی در سال ١٣٩٤ ختم می شود.
شروع کتاب از سال ۹۰ و بحران سوریه و دمشق که در آستانه سقوط قرار داشت آغاز می شود و با بازگشت و تداعی خاطرات دوران کودکی همسر شهید در دهه ۴۰ ادامه می یابد.
این کتاب حاصل ۴۴ ساعت مصاحبه با همسر شهید است که نوع روایت داستانی هیچ دخل تصرفی را در آن وارد ننموده است.
📗📘📙
@ketabe_khoub
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 ماجرای یک دفتر
🔻 حقیقت ماجرای بازگرداندن دفتر شعر هوشنگ ابتهاج از سوی رهبر انقلاب
▫️ علیرضا مختارپور رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی در حساب کاربری خود نوشت: «هوشنگ ابتهاج(سایه) شاعر معاصر ایران روز چهارشنبه ۱۴۰۱/۵/۱۹ درگذشت. با بزرگداشت آن شاعر گرامی، بازخوانی حقیقت ماجرای یک دفتر به جامعهٔ فرهنگی کشور تقدیم میشود.
🔸 در سال ۱۳۹۵ دفتر شعری به دست حضرت آیةالله خامنهای میرسد و ایشان با توجه به اشعار و اشاراتی در دفتر احتمال میدهند که این دفتر متعلّق به جناب سایه باشد، لذا به یکی از مسئولین بیت خود مأموریت میدهند که با سایه تماس بگیرند و موضوع را مطرح کنند.
▫️سایه در این تماس تلفنی با ابراز تعجّب خود از اینکه چطور رهبری انقلاب با این همه اشتغالات به این نوع امور جزیی نیز توجّه دارند، میگوید در جوانی دو دفتر شعر را گمکردهام که اشعار آن دفاتر را هم ندارم و اگر این دفتر را ببینم از متن و خط آن معلوم میشود که یکی از آن دفاتر است یا خیر.
▫️ و در ادامه میگویند: "سلام مرا به آیةالله خامنهای ابلاغ کنید. خیلی خیلی خیلی، هزاران هزاران بار از جانب من از ایشان تشکّر کنید، اصلاً حیف است وقت ایشان که صرف این امور جزیی شود."
▫️ فردای همان روز، آقای محسن مؤمنی شریف دفتر مورد بحث را به خانهٔ سایه میبرند و ایشان با دیدن آن میگویند بله این یکی از آن دو دفتر است که البته خط من نیست بلکه از خط من بهتر است.»
🎋🎋🎋
راستش من بیشتر اهل تماشا هستم تا اهل گفتوگو و سفر؛ یعنی فرصت تماشا و فرصت تماشا یعنی همان لحظۀ زندگی. حتی اگر بخواهم دقیقتر بگویم هرچند از تماشای دستهجمعی چیزی لذت میبرم، ولی چندان حوصلۀ معاشرت با آدم های مختلف را ندارم؛ یعنی زیاد حرف زدن بهطورکلی و فارغ از اینکه دربارۀ چه موضوعی باشد، حوصلهام را سر میبرد. حتی اگر سر بحثی را باز کنند، همان اول کار باید حدس بزنم که این بحث چقدر طول می کشد و کوتاهترین راه برای پایان دادن به آن چیست؛ به همین دلیل غالباً با مواضع طرف مقابلم موافقت می کنم تا از خیر توضیح دادن و استدلال های اضافه بگذرد. هرچند مدتها بعد از به کار بردن این ترفند متوجه شدم همین موافقت دلیل موجهی برای طرف مقابل است تا احساس کند می تواند با خیال راحت حرف هایش را ادامه بدهد! شاید همین کافی باشد تا قضاوت کنید آدم درونگرایی هستم؛ با این برچسب مخالفتی ندارم، اما بهموازات از دست رفتن جوانی، خودم را چاهکنی میبینم که هرچه بیشتر زمین وجودش را میشکافد و بیشتر فرو میرود، به آنها که بالای سر چاه به جستوخیز مشغولند، کمتر صدایش میرسد.
🎋
#وحید_یامین_پور
#کاهن_معبد_جینجا
📙@ketabe_khoub
🍃🍃🍃🍃🍃
گفتم که با فراق مدارا کنم، نشد
یک روز را بدون تو فردا کنم، نشد
در شعر شاعران همه گشتم که مصرعى
در شأن چشم هاى تو پیدا کنم، نشد
گفتند عاشق که شدى؟ گریه ام گرفت ...
میخواستم بخندم و حاشا کنم، نشد
بیزارم از رقیب که تا آمدم تو را ...
از دور چند لحظه تماشا کنم، نشد
شاعر شدم که با قلم ساحرانه ام
در قاب شعر، عشق تو را جا کنم، نشد
🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🍃 @ketabe_khoub
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استفاده مطلوب از فضای مجازی
دکتر وحید یامین پور: به ازای هر یک واحد فعالیت در شبکه های مجازی، باید ۳ واحد با کتاب مانوس باشید.
عموما معارف آگاهی بخش عمیق از مدیوم کتاب به دست می آید.
📚@ketabe_khoub