eitaa logo
کتابخانه 13 آبان
693 دنبال‌کننده
2.7هزار عکس
1.1هزار ویدیو
34 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 -مومن 🔸 از امام صادق پرسیدند: آیا مؤمن از قبض روح خود کراهت دارد؟ فرمود: خیر هنگامى که فرشته مرگ براى قبض روحش ‍مى آید به او می گوید: اى ولى خدا ناراحت نباش. من بر تو مهربان تر هستم از پدر مهربان، چشم هایت را بگشا و ببین و او رسول خدا، حضرت على، حضرت فاطمه و امام و حسن و امام حسین و سایر امامان را مشاهده مى کند. 📚 کافى/ج3/ص135
🌱دافع عسر و حرج می‌رسد، ان‌شاءالله... یعنی آن ختم حجج می‌رسد، ان‌شاءالله... 🌱مژده بر منتظر مهدی‌زهرا بدهید... عن قریب عصر فرج می‌رسد، ان‌شاءالله... ♥ ♻️ امروز دوشنبه ۱ بهمن ۱۴۰۳ هجری شمسی ۱۹ رجب ۱۴۴۶ هجری قمری ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ذکر مخصوص روز دوشنبه : «یا قاضِیَ الحاجات» ۱۰۰ مرتبه
♦️نمایی زیبا از چیتگر تهران زیبای من 📷عکس از : ستاره کارگر⭐️
《رَبَّنَا وَلاَ تُحَمِّلْنَا مَا لاَ طَاقَةَ لَنَا بِهِ》
*پروردگارا! بر دوش‌مان نگذار،* *باری را که از طاقت‌مان بیشتر است 🤲 ⭐️
♦️هوای تهران قابل قبول است 🔹کیفیت هوای تهران هم‌اکنون با شاخص ۹۲ در شرایط قابل قبول است
چه ناخوش بود دوستی با کسی که بهره ندارد ز دانش بسی ابوالقاسم شاعر حماسه سرای نامدار ایرانی در ۱ بهمن ۳۱۹ش، ۳۲۹ق، در روستای "پاژ" توس دیده به جهان گشود. وی در سال ۳۹۷ ه‍.خ درگذشت و در باغ شخصی اش در شمال شهر توس به خاک سپرده شد. ابوالقاسم فردوسی طوسی سرایندهٔ و زنده‌کننده زبان پارسی، اساطیر ایرانی و ایران زمین است.
کاری از ایرج طبیب‌نیا
داستان زندگی‌ دکتر محمد قریب در سال ۱۲۸۸ در تهران متولد شد. پدر و مادر وی متولد روستای گرکان در آشتیان بودند که به تهران مهاجرت کرده بودند. وی همچنین در خاطراتش نوشته‌است که مدتی به دلیل قحطی و شیوع بیماری در تهران به گرکان بازگشته بوده‌اند. او تحصیلات ابتدایی را در دبستان سیروس و متوسطه را در دارالفنون گذراند و در سال ۱۳۰۶ خورشیدی در زمره اولین گروه دانشجویان ایرانی که برای ادامه تحصیل به فرانسه رفتند به همراه مهدی بازرگان بوده است. ایشان در پایان سال اول در شهر رن فرانسه موفق به دریافت جایزه لابراتوار تشریح دانشکده پزشکی شد و در سال ۱۳۱۴ نخستین ایرانی بود که توانست در کنکور انترنی بیمارستان پاریس پیروز شود. و در سال ۱۳۱۵ با زهرا قریب دختر عبدالعظیم قریب ازدواج کرد و ایران را ترک نمود و عاقبت در سال ۱۳۱۷ به ایران بازگشت.
پس از طی نمودن دوره سربازی در سال ۱۳۱۹ به عنوان دانشیار طب اطفال در دانشگاه به فعالیت علمی و تدریس مشغول گردید. وی ابتدا در بیمارستان رازی به اداره بخش اطفال مشغول شد و بعد از آن به بیمارستان هزار تختخوابی رفت و در آنجا بخش اطفال را دایر کرد. او در سال ۱۳۱۹ کتاب بیماری‌های کودکان را به چاپ رساند و در سال ۱۳۳۵ با همکاری حسن اهری آن را با اصلاحات جدید تجدید چاپ نمود. محمد قریب در سال ۱۳۲۱ موفق به دریافت نشان عالی دولت فرانسه شد و در سال ۱۳۵۰ به عضویت هیئت مدیره انجمن بین‌المللی بیماری‌های کودکان درآمد. همچنین در آخرین سال‌های عمرش موفق به دریافت نشان درجه اول فرهنگ از وزارت آموزش و پرورش شد. وی در طول سال‌های فعالیت علمی خود در کنگره‌های مختلف بین‌المللی در کشور‌های مختلف از جمله فرانسه، آمریکا، کانادا، ژاپن، ترکیه و اتریش دعوت شد و عضویت چندین مجمع علمی بین‌المللی را برعهده داشت. او نخستین تعویض خون را در ایران انجام داد و از بنیان‌گذاران انتقال خون در ایران بود..
کشف اشعه x رونتگن در ۲۷ مارس ۱۸۴۵ در شهر لنپ در آلمان متولد شد. او در هلند دیپلم گرفت و سپس به سوییس رفت و وارد مؤسسه فناوری فدرال زوریخ شد و زیر نظر پروفسور آگوست کونت به تحصیل ادامه داد. او در فیزیک دکترا گرفت و به وورتسبورگ آلمان بازگشت. پس از مدتی تدریس در دانشگاه‌های استراسبورگ و دانشگاه گیسن، استاد دانشگاه وورتسبورگ شد. او در سال ۱۸۹۵، هنگام تکرار تجربه فیلیپ لنارت، بسیار شگفت‌زده شد؛ رونتگن، لامپ کروکز را در کاغذ سیاهی پیچیده بود، دید که پرده آغشته به یک ماده فلوئورسنت که در نزدیکی لوله قرار داشت، بی‌دلیل درخشید. او با چندین بار تکرار این تجربه، نتیجه گرفت که این درخشندگی اسرارآمیز از کاتد نمی‌آید، بلکه از صفحه آلومینیوم یا آنُد می‌آید. بدین ترتیب او پرتوی کشف کرد که معلوم نبود چیست؛ بنابراین، آن را پرتو ایکس یا پرتو ناپیدا خواند.
روز جهانی پذیرش روز جهانی پذیرش که به‌عنوان روز پذیرش معلولیت نیز شناخته می‌شود، هر سال در ۲۰ ژانویه مصادف با ۳۰ دی ۱۴۰۲ برگزار می‌شود. این روز به‌عنوان راهی برای شناخت پذیرش اجتماعی معلولیت ایجاد شد و تلاشی برای مقابله با چالش‌های افراد دارای معلولیت، همچنین افزایش فرهنگ جوامع در پذیرش تفاوت‌ها در کنار تکیه کردن به عشق و دوستی محسوب می‌شود.
💜🦋💜 💑 به همسرتان در رفتار با والدینش آزادی عمل بدهید 🔸علاوه بر تعهــدی که زوجیــن در بــرابــر یکدیگــر دارند، با رفتن به زیر یک سقف نیز باید بپذیرند که هر کدامشان در برابر خانواده و پدر و مادرش هم تعهدی دارد. 🔸پس اگـر همسـر شمـــا نسبت به شمـــا برخوردی شایسته دارد، اجازه بدهید آزادانه آنچه را دوست دارد برای والدین‌اش انجام بدهد. در واقع هر چقدر به همسرمان آزادی عمل بیشتری بدهیم، خودمان هم آزادی عمل بیشتری خواهیم داشت. 🔸از تنگ‌نظــری و خـودخواهی‌ هــایی که دامن‌گیر خود شما هم می‌شود بپرهیزید. این گونه محدودیت های نادرست ضربه ای جبران نشدنی به رابطه شما با همسرتان خواهد زد.