eitaa logo
کتابخانه 13 آبان
691 دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
1هزار ویدیو
34 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📆 ۲۸ اکتبر ، روز جهانی انیمیشن (پویانمایی) 🔹روز جهانی انیمیشن (IAD)، که در ۲۸ اکتبر جشن گرفته می‌شود، یک رویداد بین‌المللی است که در سال ۲۰۰۲ توسط انجمن فیلم انیمیشن بین‌المللی (ASIFA) به عنوان مراسم اصلی جهانی برای جشن گرفتن از هنر انیمیشن اعلام شد. این روز به یادآوری نخستین نمایش عمومی تئاتر اپتیک امیل ریناد در موزه گروین در پاریس در سال ۱۸۹۲ اختصاص دارد. 🔸شارل امیل ریناد (۸ دسامبر ۱۸۴۴ – ۹ ژانویهٔ ۱۹۱۸) مخترع اهل فرانسه که با ساخت کارتون پویانمایی و نمایش آن در سال ۱۸۹۲ نخستین خالق فیلم های انیمیشن در تاریخ سینما لقب گرفته است.
12.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از ذولقرنین تا پاسارگادی که شاید آرامگاه کوروش نباشد! 📣 ۷ آبان روز بزرگداشت
📚 به وقت قصه صدایم کن 🎯به مناسبت روز دانش آموز و سالروز شهادت دانش آموز بسیجی شهید محمد حسین فهمیده 📗خوانش کتاب فهمیده رزمنده کوچک نویسنده قاسم کریمی 🧕کارشناس : سرکار خانم کارگر ‌ ─┅═༅𖣔🎨📚𖣔༅═┅─ 🗓دوشنبه ۷ آبانماه ۱۴۰۳ ⏰ ساعت : ۱۰:۳۰ 📌 دبستان دخترانه شهید ناصری
💠 شیرین شدن تلخ 🔸 امام علی(علیه السلام): هرکس به تقوا توسل جوید، دشواری ها بعد از نزدیک شدن، از وى دور گردند، امور تلخ برایش شیرین شوند، امواج متراکم گرفتاری ها، از اطرافش پراکنده گردند و دشواری ها برایش سهل گردد. 📚 نهج البلاغه/خطبه ١٩٣ 🔸 امام علی(علیه السلام): تقوا درمان بیماریهاى اجسام شما و اصلاح کننده فساد قلوب شما و پاک کنندۀ آلودگیهاى نفوس شما است.
8 آبان 1359 محمدحسین فهمیده، نوجوان بسیجی به درجه رفیع شهادت نائل آمد. به‌همین مناسبت، هشتم آبان‌ماه تحت عنوان «روز نوجوان» و «روز بسیج دانش‌آموزی» نام‌گذاری شده است
محمدحسین فهمیده، سال ۱۳۴۶ش در قم زاده شد و در محیطی مذهبی و خانواده‌ای متدین پرورش یافت. در آستانه انقلاب اسلامی به‌واسطه حوادث آن دوران، روح وی نیز مانند میلیون‌ها جوان و نوجوان دیگر کشور دچار تحولات عظیمی شد و شیفته حضرت امام خمینی (ره) گردید. هنوز مدت زیادی از حضور محمدحسین در جبهه‌های نور علیه ظلمت نگذشته بود که با بستن نارنجک به کمر خود، زیر تانک دشمن بعثی رفت و ضمن انهدام تانک دشمن، خود نیز به شهادت رسید. شهید فهمیده با این عمل شجاعانه، برگ سرخ دیگری بر تاریخ حماسه‎گونه جنگ تحمیلی افزود و نام خود را جاودانه ساخت.
📆 ۲۹ اکتبر ، اینترنت 🔹در ۲۹ اکتبر ۱۹۶۹ میلادی، چارلز کلاین دانشجوی دانشگاه UCLA سعی کرد از طریق نخستین لینک در ARPANET واژه «ورود» (Login) را به رایانه ای در مرکز تحقیقاتی استنفورد ارسال کند. ARPANET در حقیقت نخستین شبکه سوئیچینگ بسته های اطلاعات در دنیا بود و پس از مدتی تبدیل به اینترنت جهانی شد. 🔸پس از آنکه حروف L و O ارسال شدند، سیستم از کار افتاد. به این ترتیب نخستین پیام ارسالی در اینترنت LO بود. 🔹حدود یک ساعت بعد، پس از بازیابی سیستم، کلمه Login به طور کامل و موفقیت آمیز ارسال شد. 🔸اکنون با گذشت پنج دهه از آن، بیش از ۴ میلیارد نفر در جهان به دسترسی دارند.
7 آبان ماه روز جهانی پسوریازیس 7 آبان ماه (29 اکتبر) روز جهانی پسوریازیس است. هدف از تعیین این روز جلب توجه پزشکان، بیماران و عموم مردم و اطلاع رسانی گسترده در مورد بیماری پوستی پسوریازیس است. پسوریازیس (ریشه لغت پسوریازیس از یک کلمه یونانی به معنای خارش است)، صدفک یا داءالصدف بیماری پوستی مزمن خودایمنی است. این بیماری هنگامی رخ می‌دهد که سیستم ایمنی بدن علیه بافت پوستی خود شروع به فعالیت نموده و سبب افزایش سرعت چرخه رشد سلول های پوست می شود. علائم پسوریازیس می‌تواند بین افراد مختلف، متفاوت باشد و شامل یک یا چند از نشانه‌های زیر شود: تکه‌های قرمز روی پوست که با فلس‌های نقره‌ای پوشیده شده است نقاط کوچک پوسته پوسته شده (معمولا در کودکان دیده می‌شود) پوست خشک و ترک خورده که ممکن است خونریزی هم بکند خارش و سوزش در نقاطی از پوست ناخن ضخیم، سوراخ شده و یا برآمده مفاصل متورم و سفت شده بیماری پسوریازیس مسری نیست. میزان شیوع این بیماری تقریبا حدود 3 درصد است و مردان و زنان با هر نژاد و سنی در معرض ابتلا به آن قرار دارند و غالبا در سنین 15 تا 35 سالگی شیوع بیشتری دارد. علت اصلی ابتلا به پسوریازیس دقیقا مشخص نیست.