#کتاب_نوجوان
#کتاب_عارف_دوازده_ساله
✅کتابی که در کمتر از #2ماه، با فروش #24هزار_جلدی ، رکورد دار فروش کتاب شد.
👈این کتاب خاطرات شهیدی ۱۲ ساله است که سنش کم بود اما لحظات عمرش پر شده بود از عطر خداوند، بگونه ای که می توان گفت عارفی ۱۲ساله بود، که اگر #وصیتنامه_صوتی اش نبود، باور کردن بزرگی اش دشوار بود.
🔸مورد #تایید اساتید بنام کشور از جمله استاد پناهیان
@ketabkhanehmodafean
کتابخانهمدافعانحریمولایت
#قصه_های_من_و_بابام #اریش_ازر @ketabkhanehmodafean
#کتاب_کودک
#معرفی_کتاب
🔺مجموعه سه جلدی «قصه های من و بابام»
🔺اثر جهانی «اریش ازر»
یکی بود، یکی نبود. یک پدر بود و یک پسر بود. پدر نامش اِریش اُزِر بود و در سال ۱۹۰۳ در شهر پلاوئن در آلمان به دنیا آمد. در دانشکدهی هنر در شهر لایپزیگ هنر نقاشی را آموخت. بیستوهشت ساله بود که پسرش کریستیان، به دنیا آمد. آنها در دوران حکومت استبدادی هیتلر زندگی میکردند. پدر از راه نقّاشیکردن با این حکومت ظالم مُبارزه میکرد.
اِریش اُزِر، برای پسرش هم قصّههای دلنشین میگفت و آنها را نقّاشی میکرد. این قصّهها، که فقط نقّاشی است و نوشتهای به همراه ندارد، یکی از برجستهترین کتابهای کودکان جهان است. سه کتاب قصّههای من و بابام برداشتی است از این قصّههای تصویری که برای کودکان ایرانی بازپَرداخت و نوشته شده است.
قصه های من و بابام مجموعهای از داستانهای تصویری است که ماجراهای جالب و خندهدار یک پدر چاق و سیبیلو و پسر دوستداشتنیاش را به تصویر کشیده است که معمولاً مشکلاتشان را به شیوههای عجیبوغریب حل میکنند. این مجموعه، که یکی از معروفترین و پرفروشترین کتابهای کودک در دنیاست، می کوشد تا تلخیها و شیرینیها و اندوهها و شادیهای زندگی را با طنزی دلنشین بر زمینه ای از واقعیت تصویر کند.آنچه را هست می بیند، نه آنچه را بعضی از بزرگسالان می پسندند که باید باشد.
هر جلد از کتاب حاوی حدود ۵۰ قصه کوتاه یک صفحه ای است که در صفحه مقابل همان قصه بصورت کمیک استریپ به تصویر کشیده شده است.
کتاب را میتوان برای بچه های ۳ تا ۷ سال تصویر خوانی و بلند خوانی کرد، و برای کودکان ۸ تا ۱۲ سال تصویر خوانی کرد و خواند.
تصویر خوانی بخشی از خواندن است. به همین سبب، کودک نیاز دارد پیش از سن دبستان، در خانه و مهدکودک و کودکستان و دوره های آمادگی تحصیلی، تصویر خوانی را به یاری بزرگترها بیاموزد. و این کتاب، بخوبی قابلیت تصویرخوانی برای کودک را دارد.
#قصه_های_من_و_بابام
#اریش_ازر
📚
@ketabkhanehmodafean
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تیزر_معرفی_کتاب
چند داستان ازمجموعه#قصه_های_من_و_بابام
در برنامه« من میخونم تو گوش کن» از شبکه پویا
حتما ببینید
📚
@ketabkhanehmodafean
👶 فرزندانمان را از کودکی به کتابخوانی عادت دهیم.
📚 امام خامنه ای:
به فرزندانمان هم از #کودکی عادت بدهیم #کتاب بخوانند؛ مثلاً وقتی میخواهند بخوابند، کتاب بخوانند.
📆 یا وقتی ایام فراغتی هست، روز جمعهای هست که تفریح میکنند، حتماً بخشی از آن روز را به کتاب خواندن اختصاص دهند.
📗 در تابستانها که #نوجوانان_و_جوانان محصّل، تعطیلاند حتماً کتاب بخوانند.
کتابهایی را معین کنند، بخوانند و تمام کنند. ۷۲/۲/۲۱
@ketabkhanehmodafean
9⃣1⃣ زنجیر بردگی
✨ ... متفكران جامعه شناس معتقدند بشر بايد در تمام ادوار تاريخ و دوران زندگی با فكر آزاد و انديشه دور از اسارت زندگی كند تا بتواند به هدفهای عالی كه از اعماق اخلاق و معنويت سرچشمه میگيرد، در خدمتگزاری جامعه و محيط خود توفيق حاصل نمايد.
ولز نويسنده معروف انگليسي درباره توفيق در زندگی مینويسد:
«ثروت يا شهرت يا مقام، دليل پيروزی و توفيق حقيقی در زندگی نيست، پيروزی و توفيق حقيقی بسته به آن خدمتی است كه ما توانسته ايم در حق جامعه خود و در حق جامعه بشری انجام دهيم»
دكتر شارل ريشه
برنده جايزه نوبل (در تحقيقات فيزيولوژی) مینويسد:
«تمدن مادی هر قدر هم پيشرفت كند، اگر با اخلاق درست و هدفهای انسانی و رسالت معنوی و روحی نياميزد، هرگز برای تكامل انسانی كافی نيست و به تنهايی ارزش ندارد…
اگر فردی از افراد جامعه، از وظايف اجتماعی و سياسی و خانوادگی خود اطلاع كامل نداشته باشد و نداند كه مسؤوليتهای او در برابر جامعه خودش و جامعه انسانی چيست، تمدن مادی با تمام وسايل و امكاناتش برای او چه حاصلی دارد»
(#تاثیر_موسیقی_بر_اعصاب_و_روان، حسین عبداللهی خوروش)
#ادامه_دارد
🌹حضرت علی علیه السلام عرقِ جبین می ریخت
و در کشتزار کار می کرد
🌻تا کارگران برخود ببالند که رهبر آزاده شان نیز بر کارگری افتخار می کرد...
#روز_کارگر
💐روز جهانی #کارگر گرامی باد💫💐