1_12225678439.pdf
38.58M
📚کتاب #آموزش_مصور_احکام
✏️ مطابق با فتوای مقام معظم رهبری
📄 تعداد صفحات: ۴۲۷
📖 @ketabkhanemana
1_1982206448.pdf
977.8K
📚 کتاب #شخصیت_شناسی_حضرت_فاطمه_زهرا (سلام الله علیها) بر پایه کتاب و سنت
🖌نویسنده #مجید_معارف
درباره کتاب:
در این کتاب سعی شده جایگاه و مناقب حضرت زهرا سلام الله علیها در منابع روایی و تفسیر روایی آیات قرآن مشخص گردد.
📖@ketabkhanemana
📚کتاب #قصه_های_مرزبان_نامه
🖌 نویسنده #مهدی_آذریزدی
درباره کتاب:
بیست و یک قصه از قصه های خیلی خوب کتاب مرزبان نامه انتخاب و بازنویسی شده اند که از میان آن ها می توان به چند تا از بهترین های آن اشاره کرد: «آواز بزغاله»، «پیاده و سوار»، «شغال خرسوار»، «مرغ آتش خوار»، «روباه و خروس» و «الاغ سواددار».
📖 @ketabkhanemana
📚کتاب #پنجاه_و_سه_نفر
🖌نویسنده #بزرگ_علوی
🔸️درباره کتاب:
رمان "پنجاه و سه نفر" از #شاهکارهای بزرگ علوی، روزنامهنگارِ نوگرا و استاد زبان فارسیست. نام کتاب به شمار کسانی اشاره دارد که در زمان #رضاشاه به جرم عضویت و فعالیت در گروهی اشتراکی #بازداشت و #محاکمه شدند. بزرگ علوی، که خود یکی از پنجاه و سه نفر بود ضمن گزارش رویدادهای واقعی، با قلم هنرمندش داستانی جذاب و خواندنی پدید آورده است. وی در سه فصل این کتاب به شرح احوال و حوادثی پرداخته که از زمان بازداشت تا لحظه آزادی شاهد آنها بوده است. نویسنده در "پنجاه و سه نفر" یک تصویر ملموس از فضای تحملناپذیر زندان در دورۀ رضا شاه رسم میکند همچنین دربارۀ فساد مأموران و بی سوادی برخی از اعضای دستگاه قضایی ماجراهایی جالبی میگوید.
در قسمتی از کتاب میخوانیم:
سختترین مصائب را میتوان تحمل کرد. انسان به همه چیز عادت میکند. گرسنگی، سرما، اذیت و آزار حتی شکنجه در صورتی که تکرار شود قابل بردباری است. من کسانی را در زندان دیدهام که ده سال تمام روزی با دو نان و یک بادیه آب زیپو و یک کاسه آش و 2 پیاله چای و چهار حبه قند زندگانی کردهاند ولی چیزی که در زندان غیرقابل تحمل بود و اگر هر روز هم، هر ساعت هم، تکرار میشد، باز درد شدیدی در درون ما ایجاد میکرد، توهین بود. اداره زندان خوب به این حقیقت پی برده بود و میدانست که فقط از این راه میتوان دلیرترین مردان روئینتن را نیز از پا درآورد.
🆔️@ketabkhanemana
📚کتاب #دید_و_بازدید
🖌نویسنده #جلال_آل_احمد
🔸️درباره کتاب:
مجموعه ۱۲ داستان کوتاه دید و بازدید، یکی دیگر از آثار جلال آلاحمد است. جلال در هر دوازده داستان این کتاب به #انتقاد و #کوبیدن وضعیت موجود آن دوره که سراسر کشور در هرج و مرج ناشی از #هجوم_بیگانگان #استعمارگر و بعداز آن دست و پا میزند میپردازد. در هریک از این داستانها به #دفاع از مردم #ستمدیده و #رنجکشیده دوران خود توجّه میکند و هربار یکی از عوامل #سرخوردگی ملت را گوشزد میکند. جلال در تمام این دوازده داستان همچون دیگر روشنفکران تحصیلکرده آن زمان به روشنگری و آگاهی مردم میشتابد. دید و بازدید اولین داستان از این مجموعه است که جلال در آن به بهانه دید و بازدید سال نو و نوروز آدمهای مختلف جامعه را معرفی میکند. راوی داستان جوان شاعری است که در اولین دیدارش به دیدن یک استاد ادبیات میرود. این استاد ادبیات که وانمود میکند همیشه درمیان انبوهی از کارهای ادبی و هنری غرق است، مهمانانی از #اشراف و آدمهای مهم #حکومتی دارد و خود نیز آدم بیدردی است که از اجتماع دردمند خود تنها شنیده است و آنها را در شعرهایش میسراید؛ مهمانانش نیز که همه از آدمهای ثروتمند و بلندپایهاند چیزی جز منافع خود را نمیجویند. در میان مهمانان استاد تنها چند جوان محصل هستند که گویا تنها برای گرفتن نمره به #دستبوس استاد آمدهاند و حضور این مهمانان #بلندپایه و #عالیمقام برایشان مایه تعجب است.
🆔️@ketabkhanemana