📚کتاب #مثل_آب_خوردن
🖌نویسنده #حمید_داوود_آبادی
درباره کتاب:
«مثل آب خوردن (شیوههای خاطرهنویسی آسان)» به قلم حمید داودآبادی (-۱۳۴۴) کتابی درباره خاطرهنویسی جبهه و جنگ است. اما نویسنده در مقدمه کتاب اینگونه میگوید: در نگاه اول، این کتاب و نسخهای که برای خاطرهنویسی نوشتهام، برای جبهه رفتههاست؛ ولی اگر زرنگ باشید، بسیاری از نکات آن برای شما هم مفید خواهد بود. دغدغهٔ اصلی، آن دسته از رزمندگانی هستند که با گذشت قریب ۳۰ سال از پایان جنگ، هنوز زبان نگشودهاند و بسیاری از خاطرات، در سینهٔ آنها مدفون و مکتوم مانده است. شما میتوانید بروید دورههای آموزشی، دانشگاه و کلاس؛ ولی آنها که یواشیواش باید برایشان عصا و ویلچر بهعنوان کادوی تولد بگیریم، فرصت زیادی برای آموختن و نوشتن ندارند! حالا شما زیاد حسودی نکنید. کتاب را تا آخر بخوانید، قول میدهم خیلی به دردتان بخورد. در این کتابچه، تلاش بر این بوده و هست تا هر آنچه برای راحتنویسی خاطرات لازم است، گرد هم آید.
📖 @ketabkhanemana
📚 کتاب #مسیحا
🖌 نویسنده #جبران_خلیل_جبران
📝 ترجمه #مسیحا_برزگر
درباره کتاب:
کتاب، چاپ دیگری است از کتاب "مسیحا (عیسی پسر انسان)" نوشته "جبران خلیل جبران" در بخشی از مقدمه کتاب آمده است: "خلیل جبران در این کتاب، مسیحایی را ترسیم میکند که خود آن را در خیال خویش زیسته است. او در این کتاب، دردها و شادمانیهای مسیحا را نقاشی میکند. جبران خلیل جبران، اعتقاد مسیحیان را در حق عیسا قبول نداشت او الوهیت عیسای ناصری را در همه چیز و همه کس میدید و آن را به مسیحا منحصر نمیکرد. او در کتاب عیسا پسر انسان، از زبان هفتاد و دو نفر سخن میگوید. آخرین اینها مردی است از لبنان. این مرد، خود جبران است؛ کسی که در قرن بیستم زندگی میکند و کلیسا را به باد انتقاد میگیرد. در نگاه او اگر عیسای ناصری زنده شود، هیچ کدام از کلیساهای دنیا او را به عضویت نخواهند پذیرفت. آخرین مسیحی همان بود که مصلوب شد...".
📖 @ketabkhanemana
1.pdf
2.51M
📚 کتاب #مسیحا
🖌 نویسنده #جبران_خلیل_جبران
📝 ترجمه #مسیحا_برزگر
#کتابخانه_مجازی
#کتابخانه_دیجیتال
📖 @ketabkhanemana
📚 کتاب #خدمات_متقابل_اسلام_و_ایران
🖌 نویسنده #شهید_مطهری
درباره کتاب:
ورود اسلام به ایران در پایان سلسلهی ساسانیان باعث تغییر اساسی در فرهنگ و شرایط اجتماعی ایران شد. بهطوری که این ماجرا تقسیمکنندهی تاریخ ایران به دو بخش ایران باستانی و ایران اسلامی است. از آن زمان تا کنون متفکرین ابعاد مختلف این قضیه را بررسی و دربارهی جنبههای مختلف آن قلم زدهاند. کتاب خدمات متقابل اسلام و ایران نمایندهی دستهای از این تفکرات است که شهید مطهری در آن دغدغهی خود دربارهی هویت ایرانی-اسلامی را شرح داده و به مسئلهی مفهوم ملت ایران در مقابل اسلام، سهم ایرانیان در پیشرفت اسلام و نقش اسلام در شکوفایی ایران پاسخ داده است
📖 @ketabkhanemana