#حدیث_ناب
✨امام علی (ع):تحمل (ناراحتی ها) قبر عیب هاست.
🔺انسان از رفتار بعضى از دوستان و آشنایان ودیگران ناراحت مى شود و یا مشکلات و مسائلى در زندگى پیش مى آید که انسان را نگران مى سازد. کسانى که این گونه ناملایمات را تحمل کنند به فضیلت بزرگى دست یافته اند که عیوب انسان را مى پوشاند و به عکس، افراد ناصبور و بى حوصله داد و فریاد بر مى آورند و به سخنان یا کارهایى آلوده مى شوند که سر تا پا عیب است
🔹این احتمال در این جمله نیز هست که بسیارى از بى تابى هاى انسان بر اثر شکست هایى است که در زندگى براى او پیش آمده که اگر بى تابى نکند دیگران از این شکست ها که بر اثر ندانم کارى ها به وجود آمده باخبر نمى شوند و به این ترتیب عیوب او پوشانیده خواهد شد
🔸یا آقایی با خانومش سر بعضی چیزها موافق نیستند... این دو نفر اگر نمی تونند نظر طرف مقابل رو عوض کنند باید با تحمل کردن این اختلاف، جلوی دعواهای شدید و دادو بی داد و بهم ریختن زندگیشون رو بگیرند تا عیب ها از بین بروند وگرنه با بلند کردن صدا و مطرح کردن عیب ها در بین خانواده ها یا حتی بزرگ کردن مشکلات بین خودشون فقط عیب ها بزرگتر می شوند و دعواها بیشتر!
💠البته ظلم و حق خوری را نباید تحمل کرد و باید در مقابلشان ایستاد .
@patogh_ketab_ardakan
💠پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
ماه رمضان، ماه خداست؛ ماهى كه خداوند، حسنات را در آن، دو برابر مى كند و سيّئات را محو مى كند، ماه بركت، ماه بازگشت به سوى خدا، ماه توبه، ماه آمرزش، ماه آزاد شدن از آتش و دست يافتن به بهشت. پس، در اين ماه از هر حرامى بپرهيزيد و در آن، زياد قرآن تلاوت كنيد و در آن، حاجت هاى خويش را بخواهيد و در آن، به ذكر پروردگارتان بپردازيد و مبادا ماه رمضان نزد شما، مانند ماه هاى ديگر باشد؛ چرا كه آن نزد خداوند، نسبت به ماه هاى ديگر، حرمت و برترى دارد و مبادا در ماه رمضان، روز روزه دارى تان مثل روز خوردنتان باشد.
@patogh_ketab_ardakan
#معرفی_کتاب📚
#تمثیلات_سیاسی_اجتماعی
🔻«تمثیل یعنی درک نطق اشیاء. همۀ اشیاء ناطقاند. همهچیز، پیام دارد. اساس تمثیل این است که انسان نطق و پیام اشیاء را متوجه شود … زبان تمثیل، زبانی است گویا، شیوا و رسا. مثال، اگر مناسب باشد و با دقت و هوشیاری بکار گرفته شود، عمق مطلب را مجسم میکند، تاریکیهای آن را میزداید، تطبیق میدهد و نکات مبهم و دشوار آن را روشن و آسان میسازد و آنگاه، هرکسی نسبت به میزان مطالعات و آگاهیهایش و بهاندازۀ نیروی درک و اندیشهاش، از آن مثال اطلاعاتی به دست میآورد و از طریق همین اطلاعات، مطلب اصلی را نیز بهتر درک میکند … اگر مفاهیم دینی را با هنر تمثیل عرضه کنیم، اسلام با اقتدار بیشتری در عالَم مطرح میشود و بیانات ائمه علیهمالسلام بهتر درک میشود»
🔸آنچه در پیش روی شماست، بخشی از مجموعه کتب «تمثیلات»، اثر حکیم متفکر مرحوم آیت الله حائری شیرازی (رحمه الله علیه) است که به ساحت اهل اندیشه تقدیم میشود. بدون شک، آیت الله حائری شیرازی در عصر ما یکی از برجستگان و سرآمدان فن تمثیل بهحساب میآیند که استقبال فراوان از چاپهای گذشتۀ این مجموعه، شاهد بر این مدعاست.
@patogh_ketab_ardakan
کتابشهر ایران !شعبهاردکان¡
#معرفی_کتاب📚 #تمثیلات_سیاسی_اجتماعی 🔻«تمثیل یعنی درک نطق اشیاء. همۀ اشیاء ناطقاند. همهچیز، پیام
#گزیده_ای_از_کتاب📚
«طرح دشمن برای تضعیف رهبری.
کیش و مات در شطرنج: در شطرنج، شاه سفید یا سیاه را نمیکشند. ماتش میکنند که نتواند حرکت کند. وقتی حرکت نکرد، باخته است. اجانب دنبال این نیستند که رهبر ما را ترور کنند، دنبال این هستند که ماتش کنند، انفعال در او ایجاد کنند. درصدد این هستند که حرفش اثر نکند. فرمانش اثر نکند. یعنی راههای حرکت او را ببندند. تحرکش را ببندند. از هر راهی برود کیش بشود، از هر نقطهای بخواهد حرکت کند راهها را بر او ببندند. آنها دنبال این هستند که مطلبی از ایشان صادر بشود اما واقع نشود. مثلا بگوید «اقتصاد مقاومتی»، اما هیچ تغییر نکند. بگوید «همدلی و همزبانی»، اما همانطور که بودند باشند. اگر اینطور شد، این بزرگترین ضرر است. بزرگترین خطر در جمهوری اسلامی این است که رهبر در یک موردی حرف بزند و یک چیز دیگر از آب دربیاید. این «کیش» شدن است. اگر تکرار شد، «مات» شدن است و ما نباید بگذاریم کار به اینجا بکشد.»
@patogh_ketab_ardakan