#معرفی_کتاب📚
توسط مداح اهل بیت حاج محمود کریمی
بِسْمِ الله الرَّحْمَٰن الرَّحيم
همرزمان حسین (علیهالسّلام)
در این بحران جنگ روایات، چگونه روایت صحیح را از ناصحیح تشخیص دهیم؟
یاران چهکسانی بودند؟
عزیزانم؛ توصیه میکنم حتماً این کتاب بسیار ارزشمند را که ثمرهی گفتارهای مقام معظّم رهبری (حفظهالله تعالی) در محرّم سال ۱۳۵۱ ه.ش است، مطالعه فرمایید.
سعی کنید چهار کتاب دیگر بهنامهای «شیر نشو» به قلم مجید قیصری، «آئینه تمامنما» به قلم آیتالله حائری شیرازی، «نشان حُسن» به قلم لیلا مهدوی و «کتاب روضه» به قلم محمّد حقّی را نیز از دست ندهید.
کتاب کتاب کتاب
فدای شما
#محمود_کریمی
@patogh_ketab_ardakan
47.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠ناگفته های پرستار ایرانی از رسیدگی به زنان باردار داعشی
⚠️این کلیپ رو چه کتاب #همسایه_های_خانم_جان خوندین چه نخوندین حتما ببینید.
.
که اگه نخوندین با دیدن این کلیپ حتما می خونین😉
@patogh_ketab_ardakan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معرفی_کتاب_کودک📚
#قطار_حیوانات
🔸یکی از خوبیهای کتابهای تصویری این است که بخش زیادی از بار قصه برعهدهی تصویر است و این به کودک کتابخوانی که هنوز سواد خواندن ندارد کمک بزرگی در درک ماجرای داستان میکند و حتی او را به قصه گفتن و داستان ساختن دربارهی شخصیتها و تصویرها تشویق میکند.
🔹«قطار حیوانات» هم یکی از آن مجموعه کتابهایی است که تصویرسازیها در آن اهمیت بسیاری دارند.🤩
❇️داستانهای جمعوجور و بامزهای که با نقاشیهایی رنگارنگ و جذاب همراه شدهاند و حسابی دل بچهها را میبرند.🤗😍
گروه سنی:
#کتاب۵_۷
#کتاب۳_۵
@patogh_ketab_ardakan
.
🔹رمان «پس از بیست سال» از سوی «رهبر معظم انقلاب» تحسین شد:
«یک عاشقانۀ جذاب تاریخی»
🔸«به گزارش روابط عمومی شهرستان ادب: رمان «پس از بیست سال» نوشته «سلمان كديور» مورد توجه و تحسین رهبر معظم انقلاب قرار گرفته است.
🔹حضرت آیتالله خامنهای پس از مطالعهی رمان «پس از بیست سال» در پيامي كه به نويسنده اين كتاب ابلاغ شده است فرمودهاند «سلام من به نویسنده برسانید و به ايشان خدا قوت و خسته نباشید بگوييد و همچنین از نویسنده و ناشر کتاب تشکر کنید».
💠 رهبر معظم انقلاب رمان «پس از بیست سال» را «یک عاشقانهی جذاب تاریخي قوی» خوانده اند. ايشان همچنین «پس از بیست سال» را «واقعا یک رمان» دانستهاند که «خیلی خوب از کار درآمده است.»
🔺یادآور میشود که رمان «پس از بیست سال» در سال 1397 توسط انتشارات «شهرستان ادب» منتشر شده و در سالهای اخیر مورد توجه اهالی ادبیات و منتقدان قرار گرفته است. این رمان در سال 1398 مورد تقدیر جایزه «جلال آل احمد» قرار گرفت و نیز در همان سال توانست جایزه «قلم زرین» را کسب کند. «پس از بیست سال» با بیش از پانزده هزار نسخه فروش از رمانهای مورد توجه این سالهای کشور بوده است. این روزها چاپ پنجم این کتاب در دسترس علاقمندان رمان ایرانی قرار دارد.
@patogh_ketab_ardakan
#معرفی_کتاب📚
#نشان_حسن
🙃کتاب «نشان حُسن» از آن کتابهای درست و حسابیست که مخاطب کاربلد و داستان شنیده را هم مینشاند پای مطالعه... خانم «لیلا مهدوی» کتابی نوشته با چند راوی و حول چندین شخصیت از زمانهی امام حسین علیه السلام که همه شان هم شناخته شده و آشنا هستند.
💠در این رمان نویسنده رفته است سراغ اولاد حضرت مجتبی علیه السلام و روایت آن ها را از پیش از حرکت کاروان حضرت حسین علیه السلام از مدینه به سمت مکه روایت کرده است. روایت زندگی حضرات ابن الحسن علیه السلام را در نشان حسن می توانید بخوانید و مهمان سفرهی حضرات بشوید.
🔮چیزی من باب داستان عرض نکردم که احتمالا خودتان بلد هستید و در بیشتر شهرهای ایران، دو شب در دهه اول محرم را هم مهمان سفرهی کریم آل طاها بودهاید. البته کتاب بیش از اینها اطّلاعات دارد که به مخاطبش برساند و از سوی دیگر آن خشکی که در متون قدیمی داریم و پیشتر راجع به آن نوشتم هم در اینجا خبری نیست. از سوی دیگر خانم نویسنده توانسته خیلی خوب رمانی در فضای عاشورا و کربلا بنویسد و حرمت حضرات معصومین را هم به خوبی نگه دارد...
اصلاً شاید نشان حُسن همان نشان حَسَن بوده، کسی چه میداند؟
@patogh_ketab_ardakan
کتابشهر ایران !شعبهاردکان¡
#معرفی_کتاب📚 #تندتر_از_عقربه_ها_حرکت_کن 📘کتاب " تندتر از عقربه ها حرکت کن " روایتی از ز
#گزیده_ای_از_کتاب📚
«قبل از بههمریختن اوضاع سوریه، آنجا نمایشگاهی رفتیم و روزهای آخر فهمیدیم سوریه با ترکیه تعرفهای ترجیحی دارد؛ اما با ایران که اینقدر کمکش میکند، نه. یعنی وقتی میخواهیم محصولی صادر کنیم آنجا، ٢۵درصد تعرفه میگیرند. یعنی قیمت ما ٢۵درصد نسبت به ترکها گرانتر است. برایم عجیب بود که چرا من متوجه این مسائل میشوم؛ اما رایزن و سفیر ما این مسائل را متوجه نمیشود. در تمام دنیا، از کارهای اساسی و اصلی سفیرهای کشورها بسترسازی اقتصادی برای تولیداتشان است. حتی وقتی میروند برای کار فرهنگی یا سیاسی، باز هم حواسشان به اقتصادشان است. چه میشود که چین برای ما صلواتشمار میسازد، قبل از اینکه خود ما به فکر بیافتیم بسازیم؟ چون سفیرشان آمده و در فرهنگ ما نیاز به این کالا را دیده. وقتی وزیر بهداشت ایتالیا میآید ایران، قرارداد ساخت یک بیمارستان را با وزیر بهداشت ما میبندد؛ ولی وزیر بهداشت ما که میرود یک کشور دیگر، هیچ دستاورد اقتصادی برای بخش خصوصی ندارد.»
@patogh_ketab_ardakan